Σημεία συνέντευξης στον τηλεοπτικό σταθμό «ΑΝΤ1» / Σημεία συνέντευξης του Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Γιάννη Οικονόμου, στον τηλεοπτικό σταθμό «ΑΝΤ1» και τους δημοσιογράφους, Γιώργο Παπαδάκη και Μαρία Αναστασοπούλου Δεν μπορείς να κυβερνήσεις με κάποιον όταν εμείς κοιτάμε στη Δύση και αυτός στην Ανατολή Η Νέα Δημοκρατία είναι σε τροχιά αυτοδυναμίας στη δεύτερη κάλπη Με το κόμμα του κ. Βελόπουλου, μας χωρίζουν πολλά […] - MICHALIS STAMOU (Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης & Επικοινωνίας, 2022)
Σημεία συνέντευξης του Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Γιάννη Οικονόμου, στον τηλεοπτικό σταθμό «ΑΝΤ1» και τους δημοσιογράφους, Γιώργο Παπαδάκη και Μαρία Αναστασοπούλου Δεν μπορείς να κυβερνήσεις με κάποιον όταν εμείς κοιτάμε στη Δύση και αυτός στην Ανατολή Η Νέα Δημοκρατία είναι σε τροχιά αυτοδυναμίας στη δεύτερη κάλπη Με το κόμμα του κ. Βελόπουλου, μας χωρίζουν πολλά […]