ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΣΤΟΝ Ρ/Σ REAL 97,8 ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΚΑΙ 100,3 FM / ΟΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΑΚΗ ΣΚΕΡΤΣΟΥ ΣΤΟΝ Ρ/Σ REAL 97,8 FM (στην ΚΑΤΙΑ ΜΑΚΡΗ ) ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΚΑΙ 100,3 FM (Ν.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ & Β.ΧΙΩΤΗ) Πως αποτιμά η κυβέρνηση και η ΝΔ το αποτέλεσμα της κάλπης της 21ης Μαΐου Α. ΣΚΕΡΤΣΟΣ: Είναι μια σημαντική νίκη συνολικά για τη χώρα μας Κλείνει ένα επώδυνο […] - ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ (Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης & Επικοινωνίας, 2023)
ΟΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΑΚΗ ΣΚΕΡΤΣΟΥ ΣΤΟΝ Ρ/Σ REAL 97,8 FM (στην ΚΑΤΙΑ ΜΑΚΡΗ ) ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΚΑΙ 100,3 FM (Ν.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ & Β.ΧΙΩΤΗ) Πως αποτιμά η κυβέρνηση και η ΝΔ το αποτέλεσμα της κάλπης της 21ης Μαΐου Α. ΣΚΕΡΤΣΟΣ: Είναι μια σημαντική νίκη συνολικά για τη χώρα μας Κλείνει ένα επώδυνο […]