2018-02-21 Περιφερειακό Συμβούλιο - live (Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, 2018)
: Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE ο λαμπρός ο αγγάλος ο λαγάλος οι πόλεις η τσότσο οι μυθοί η τσιγηεριά Υπόσχεσαι, κύριε Συνάδη. Πάτε εξτέ σας. Κύριε Θεοδόρο, Ξεκινάει η συνεδρίαση του περιφερειακού συμπουλίου. Μετά τη διαπίστηση της απαρτίας, με την απαρτία, ξεκινάμε τη συνεδρίαση ίδια ενημέρωση στον Πρόεδρο. Κυρία Συνάδη, έχουμε συμπολίσει να καλέψουμε τους αρχητές, τους οικονοίκες, τους φαγότους των φαγητές, το προταγικό προτάστατο των φαγητές. Είμαστε ανέκτητοι σε αυτό. Επιτρέψτε σκέψεις, γιατί εγώ είχα πολλές φορτίσεις. Και από αρχητές, είπατε πάντα ότι είμαστε οι Ιονίκες, είπα σωστά. Οπότε, εκεί είναι αυτό το κατάλογο, είναι και πρώτα η συνεδρίαση. Για να μπορέσουμε σε μια ενημέρωση της συνεδρίας μας, θα καταλαμβάνει μόνο τις τραπεζικαταστικών, γιατί θα είναι πάντα το ενημέρωτο της συνεδρίας μας. Και βέβαια, από τη θεία της συνεδρίας μας, δεν μπορούμε να καταλαμβάνουμε. Άρα σε μια επόμενη συνεδρίαση, θα καταλαμβάνουμε για 25 στιγμές. Κάποιοι άνθρωποι, μήπως ξεχάσουμε κάποιον που υπάρχει κάποια δυσκολία, θα παρακανέσω από τις διεθύσεις, την κορυφή έξω, με τον Καστοδιάς, Λόρντας και Ποζάνης, να επιβληθούν το κατάλογο, για να μπορέσουμε να βραθάσουμε τους αρχητές. Και βέβαια, να ρωτήσουμε και οι δικείς μας της εισαγωγής. Κάποιοι άνθρωποι, μήπως ξεχάσουμε κάποια ώρα, να καταλαμβάνουμε. Και κάποιες ταγκέντες να βώσουμε, που το σκράφτηκαν και τελευταία στιγμή. Άρα έχω τη σχέση του σώματος. Προχωρώ στη δεύτερη ελληνάρωση. Είχαμε πάει παλαιότερα, μάτι ο κύριος Ποσίλης, για απόφαση να κάνουμε περιφερειακά συμφυλία στις άλλες περιφερειακές ενότητες. Είχαμε κάνει και Καστοδιά, και Λόρντα και Κρεβενά. Είπαμε να το επιχείρουμε, και στους δήμους των περιφερειακών ενότητων, δηλών την έκκριση του σώματος, να κάνουμε συνεδρίαση, το επόμενο διάστημα, αυτός είναι το επόμενο περιπτωτήματο, στο άλλο φορετικό της Καστοδιάς. Ούτε η κυριασή τους. Άρα, το επόμενο. Ομοφωνάτου. Ομοφωνάτου. Η κυριασή τους λέει, η ελεύθερη της πυλοξενίας. Θα συνεχίσουμε με το δήματο. Δεν ξέρω όμως, κυρία Σίδρου, ότι βρισκόμαστε στην περιφερειακή μας, τότε από άλλο φορετικό. Όχι. Έχει αδυναμία ότι η περιφερειακή μας, τότε από άλλο φορετικό. Άρα συμφωνούμε, κυρία Σιλάδητη. Άρα, σαν και δεν είμαστε εδώ τότε, γι'αυτό το κύριο μας. Ακριβώς, κυρία Σίδρου, έχει ξέρω τον κύριό σας. Λοιπόν, άρα συμφωνήσαμε. Σ' αυτά, κυρίες, καθώς ήταν την έκθεση σας. Έχουμε δύο θέματα εδώ, στιγμές συμπερίρσες-διάδεκτες. Το ένα είναι πολύ πιθυμό, αφορά μια λογοποίηση στις έξι θέσεις που κάνουμε στη κοινή στον Κοζάνης και έστρεπαν πέντε θέσεις. Ο προϋπολογιστός του οίδων, το οποίο θα πλειάζεις εδώ, άρα θα κάνουμε ορκή επανάληψη το φέτος στο σώμα, δεν αλλάζει επαναλαμβάνω, ούτε ο προϋπολογιστός είναι για την πόση της ορκωμένου χώρου από το προϋπολογιστό της κοινής στον Κοζάνης. Αντί γιατί ορκομενούς έπαλαν έναν ορκομενό και πρέπει να το αποποιήσουμε αυτή την απόψη. Συμφωνούμε ομόφωνα. Το δεύτερο θέμα είναι και αυτό το τυπικό, αλλά επειδή είναι οι εκπληκτικές δραστηριότητες. Είναι πολύ σφιντές και εκπληκτικά σχετικά για τους έξι κοινών να ξεκινούν οι διαδικασίες και ο τρόπος εκκίνησης του νέου έργου ΑΠΑΝΤΑ στην διακίνηση του ΑΠΑΝΤΑ, εκπληκτικού δικτύου της ΕΠΑΝΤΑ, με προβληθμό 1.710 400 ευρώ, είναι από μας έντεξο παραμάλλε εργογέντρο, ΕΣΠΑ, ως τρόπος εκκίνηση του έργου αποκατάστησης η εκπληκτική διαδικτή εκπληκτική δημοπρασία στο δρόμο αραδοτές εργότητα από τα έξι ελεκτρονικά. Καλώς, κύριε Επιρό. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Καλώς, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Είναι ο τρόπος εκκίνησης, κύριε Πασιλίδη, ναι, ναι. Δεν φαίνεται, αν το εννοείτε, συμφωνούμε απόλυτα. Δεν φαίνεται, αν το εννοείτε, συμφωνούμε απόλυτα. Δεν φαίνεται, αν το εννοείτε, συμφωνούμε απόλυτα. Δεν φαίνεται, αν το εννοείτε, συμφωνούμε απόλυτα. Δεν φαίνεται, αν το εννοείτε, συμφωνούμε απόλυτα. Δεν φαίνεται, αν το εννοείτε, συμφωνούμε απόλυτα. Δεν φαίνεται, αν το εννοείτε, συμφωνούμε απόλυτα. Δεν φαίνεται, αν το εννοείτε, συμφωνούμε απόλυτα. Δεν φαίνεται, αν το εννοείτε, συμφωνούμε απόλυτα. Δεν φαίνεται, αν το εννοείτε, συμφωνούμε απόλυτα. Δεν φαίνεται, αν το εννοείτε, συμφωνούμε απόλυτα. Δεν φαίνεται, αν το εννοείτε, συμφωνούμε απόλυτα. Δεν φαίνεται, αν το εννοείτε, συμφωνούμε απόλυτα. Δεν φαίνεται, αν το εννοείτε, συμφωνούμε απόλυτα. Δεν φαίνεται, αν το εννοείτε, συμφωνούμε απόλυτα. Δεν φαίνεται, αν το εννοείτε, συμφωνούμε απόλυτα. Δεν φαίνεται, αν το εννοείτε, συμφωνούμε απόλυτα. Δεν φαίνεται, αν το εννοείτε, συμφωνούμε απόλυτα. Δεν φαίνεται, αν το εννοείτε, συμφωνούμε απόλυτα. Δεν φαίνεται, αν το εννοείτε... Δεν φαίνεται... Δεν φαίνεται... Δεν φαίνεται... Δεν φαίνεται... Δεν φαίνεται... Δεν φαίνεται... Δεν φαίνεται... Δεν φαίνεται... Δεν φαίνεται... Δεν φαίνεται... Δεν φαίνεται... Δεν φαίνεται... Δεν φαίνεται... Δεν φαίνεται... Δεν φαίνεται... Δεν φαίνεται... Δεν φαίνεται... Δεν φαίνεται... Δεν φαίνεται... Δεν φαίνεται... Δεν φαίνεται... Δεν φαίνεται... Δεν φαίνεται... Δεν φαίνεται... Δεν φαίνεται... Δεν φαίνεται... Δεν φαίνεται... Δεν φαίνεται... Δεν φαίνεται... Δεν φαίνεται... Δεν φαίνεται... Δεν φαίνεται... Δεν φαίνεται...