Συστήματα Βάσεων Δεδομένων (2022-10-21-16:10:31) / Μέρος 2 / Προγραμματισμένη Μετάδοση μαθήματος - Ιωαννίδης Ιωάννης (ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ, 2022)
Προγραμματισμένη Μετάδοση μαθήματος: Της ισχύ ως μου της της λέει η ίδια οι ήχοι οι είχε τους κύριε a της όλα αλλά με τους ποιοι ν 1000 λέει έχει ας όλο εγώ μου εγώ μου εγώ έχω με τις ας μου και όλοι εσείς 9 άρα να τους ως τις ας το ας