2014.02.06 - ΠΔΕ - Διάσκεψη Διαβούλευσης EUSAIR στην Αθήνα (2. Ομιλία Κατσιφάρα) (ΠΔΕ Περ Δυτ Ελλάδας, 2014)
: Κύριε Κασπάλας, πρόεδρος του Ατριάτικου και του Ιωνικού Επιτροιστικού Επιτροπιστήματος στο Κοινοβούλιο της περιοχής. Επιτροπιστήματος του Ατριάτικου Επιτροπιστήματος στο Κοινοβούλιο του Ατριάτικου Επιτροπιστήματος στο Κοινοβούλιο του Ατριάτικου Επιτροπιστήματος στο Κοινοβούλιο του Ατριάτικου Επιτροπιστήματος στο Κοινοβούλιο του Ατριάτικου Επιτροπιστήματος στο Κοινοβούλιο του Ατριάτικου Επιτροπιστήματος στο Κοινοβούλιο του Ατριάτικου Επιτροπιστήματος στο Κοινοβούλιο του Ατριάτικου Επιτροπιστήματος στο Κοινοβούλιο του Ατριάτικου Επιτροπιστήματος στο Κοινοβούλιο του Ατριάτικου Επιτροπιστήματος στο Κοινοβούλιο του Ατριάτικου Επιτροπιστήματος στο Κοινοβούλιο του Ατριάτικου Επιτροπιστήματος στο Κοινοβούλιο του Ατριάτικου Επιτροπιστήματος στο Κοινοβούλιο του Ατριάτικου Επιτροπιστήματος στο Κοινοβούλιο του Ατριάτικου Επιτροπιστήματος στο Κοινοβούλιο του Ατριάτικου Επιτροπιστήματος στο Κοινοβούλιο του Ατριάτικου Επιτροπιστήματος στο Κοινοβούλιο του Ατριάτικου Επιτροπιστήματος στο Κοινοβούλιο του Ατριάτικου Επιτροπιστήματος στο Κοινοβούλιο του Ατριάτικου Επιτροπιστήματος στο Κοινοβούλιο του Ατριάτικου Επιτροπιστήματος