Research interview with Katina Asteriadou Gounari / Interviewee Gounari, Katina Date interview: 2014 September 14 Geography creation: Greece. Language Greek Extent 1 digital file : MPEG-4. Credit Line United States Holocaust Memorial Museum Collection, courtesy of the Jeff and Toby Herr Foundation (United States Holocaust Memorial Museum, 2014)
Interviewee Gounari, Katina Date interview: 2014 September 14 Geography creation: Greece. Language Greek Extent 1 digital file : MPEG-4. Credit Line United States Holocaust Memorial Museum Collection, courtesy of the Jeff and Toby Herr Foundation: Γνωμών περιορίζουν τέλος τονίζει τεστίνο συνέβη πήρε μου λέει να του ήρωα πληροί τις Μαΐλλης και εκεί μπορεί να δει μοτίβο και ποιοι είναι οι εχθροί αισθάνονται εγώ δεν έχω θέση για το μέλλον του ίδιου που έχει το πρότζεκτ του είχε μητέρας νευροχειρουργό ψάρι της Ηλείας να περιείχε ασθενή θα σας δεν μοιράστηκαν μαζί μας τις αναμνήσεις που δείχνει οτι να ναι σίγουρα αλλά μια δεν ήμουνα ποτέ με 1025 . μετρητά Γερμανία ήμουν επτά 8 χρονών θέλω να πω ότι δεν είναι πολύ άσχημο να βγαίνετε έξω να κυκλοφορώ είχαν βέβαια στο σχολείο όταν πηγαίνω στην πρώτη δημοτικού είχα ένα από τα μέτρα που τα οποία φυσικά δεν έχασαν τα εξαφανίστηκαν τα P9 δεν ξαναείδε ποτέ τώρα ουδείς έλα μεταξύ αυτών τα παιδιά στη γειτονιά μας ς παρακολουθούσε βεβαίως κοντά στο διοικητήριο να λέει και ευτυχία κι αυτούς όλους τους δύναμη και μόνο ένα ζύγι σε αυτούς όποιος είχε φέρει χάθηκε λίγο αυτήν την οικογένειά μου ξέρω ότι είχε φέρει κάποια από αυτά όπως και να χει οι αιρετοί τους έκαναν 9 λεπτά ήταν πολύ γρήγορα αλλά γι' αυτό φταίει βέβαια δεν θα είναι πλέον πίσω μας κύριοι διότι πέρυσι Θεσσαλονίκη για μας δεν είναι να είναι μαζί μας στο σύνταγμα έτσι δεν είναι ν οράματα δεν ήταν λάθος μου φίλοι αλλά άρα μας πουλάει χάντρες 1000 ισχύς της και εντ δεν είναι βέβαια η τελευταία να είναι τόσο στενά που είναι ένα μάχη στήθος με αρνιέται διοικητήριο αέρια εγώ αυτούς τους έμοιαζε σαν χώρα η κλωστή δύο περνάει και πες το market all-in-one PCs και παρακάνει ήδη έχει προηγηθεί είναι σαν το άλας όσα αφήνει χρόνο ζούμε σε ένδυση διόλου μάθαμε επίσης βαθιά μάθαμε βγες γεύονται τα είχε έχω ζήσει κι εγώ αν εταιρείες κατέχει πλέον το κατάλαβε ότι η λάμψη όχι το μόνο που θυμάμαι μια το μόνο που θυμάμαι είναι όταν σε πήραν από κει τον μας οι οποίοι δεν ήξεραν μια της και θυμάμαι που μας έδωσαν νέα χαμόγελα κλπ σηκώνουν το χέρι τους και μας χαιρετούσαν με και φυσικά αυτοί οι άνθρωποι δεν ξαναγύρισα ποτέ αυτό το θυμάμαι αλλά και τα άλλα περίμενε βέβαια δεν είναι λίγοι οι φίλοι και ποιοι τα μετεβλήθη τηρεί δήθεν ναό μας δικάζει βέβαια μου λέει όχι μπλε οι δυνάμεις ασφαλείας ιδιότητα να φταίνε και τα στο μπέβερλι χι μίλησαν οι νέοι μας είναι τους γείτονές σας θα έχουν δηλαδή τους ήταν μια κύπρο περιοχή δίπλα-δίπλα αλλά και η γεωλογική έννοια τότε παίζανε έπαιζε και με πήρε ο λαϊκός αυτός σχολείο ύφεση η άστον Αλμπέρτο ντε Λα όλα αυτά πέραν των 16 λένε πως να χάσεις έξι τώρα δυστυχώς φίλοι μαϊμού και τη συνευθύνη δεν υπάρχουν ένα είχα τα μα τα μου λέει δεν σου ισχύ σε ένα σχόλιο ένα ένα τα νεύρα σας δίσκοι τρεις web εγώ ήδη ακολουθεί το βράδυ ποτέ μου αλλά εγώ είμαι νέο όπως ερε ο διοικητής μέρα Φεύγουμε πώς έγινε είχε κάποιες χρήσιμες πρέπει να φύγουνε άρχισαν να φεύγουν όλοι μαζί ναι το ξέρω αναφέρουν ονομαστικά έφευγαν ένα ένα έδειξε από τη γειτονιά μας τουλάχιστον όσο είναι μικρά και θυμάμαι ξεχνάνε ασκούμενου 20 άτομα μαζί έτσι από πέρυσι αυτό καίγανε αλλά θεωρούμε χαρούμενη νομίζω να πάνε κάπου θα περάσουν καλά κλπ και μας χαιρετούσαν αρκεί να μη σας να πηγαίνει ταξίδι αναψυχής ελίτ είναι έλεγαν χτυπιόταν μου τι να κάνω μου χαώδη πήγα να παίξω διότι δεν λύνονται και τα δεινά της στα ΜΜΕ web TV τι έχει αυτό θυμάστε πρωί μεσημέρι βράδυ απογευματινή ώρα που έχει κάνει είναι πνέει τα μένεα γιατί είχε την τύχη να σας βλέπω τώρα δεν περνάει η νύχτα Καρανίκα είναι πρωί μεσημέρι αυτά δε μπορώ να θυμηθώ αλλά πάντως ήταν μια διττή σημασία να βλέπω τώρα δηλαδή επενδύει όπως λένε κυβερνώσα λούμπεν Κωνσταντίνος Έσσλιν σαν λαοί Ζα τση δεν θέλει λέει λίτσα άρτεμις κάθε μήνα έρχονται να πεινάει Δανίκας αλλά συμβαίνει λέει μωρά εγώ είμαι εγώ ήδη έχω τρώγοντας στο διοικητήριο στην πλατεία της επάνω από τη λαχαναγορά αρχηγός πλατεία στην πλατεία αυτή εμείς στα ΤΕΙ επειδή υπηρετεί δεν είχε όνομα Ολυμπιάδας ενώ ήμασταν μας έσυραν βάση το ένα γιατί δεν είχε ονομαστεί η πλατεία και δεν ξέρω και πώς μας τώρα έχουμε είχα τότε συριζα δουλειά σας αν ισχύει εντός της ημέρας ο τίτλος θα κανένα να τον λαό δεν υπάρχει συριζα πλέον το τέσσερις , ότι φταίει για τα νεύρα και ήρθε σιγά σιγά κατάλαβα τα κυρίως αλλά αν ήταν αυτό δεν πέρασε στο πάνε όλοι μαζί εγώ ξέρω αυτός που ήταν μαζί μας που φεύγανε μαζί και μας χαιρετούσαν με τα ρέματα μικρά παιδιά δεν ενδιαφερόμουν τόσο πολύ να μάθω αλλά οι γείτονές μας φύγανε όλοι μαζί όλοι μαζί της NASA διάκενα Σεβίλη ενώ οι δανειστές τα λεφτά ιδιαίτερα έντονο ολοζώντανες και παντού ας σταθούμε μπροστά μας λεφτά σε ΑΕΙ ΤΕΙ και ΑΕΙ το παράνομο ζεύγος σε έναν άντρα που ζει του συντελεστή του ΦΠΑ κάτι τέτοιο βέβαια στην μόλις είναι έτοιμες σα λαό μου η AESA θα όταν ακούσατε τι ήταν αυτό του Κατίδη εκείνος νομίζει σας ήταν να αφήσουν τα παιδιά αρκετά κρεβάτια πάνω μου γιατί η μαμά μου στη μαμά μου αιφνίδιοι συνδετικούς σύννομα νομίζω δεν είδες και τα παιδάκια αυτά το παιδάκι αυτό είχε μεγαλώσει μαζί με τον αδερφό μου και μάλιστα μητέρα είχε θηλάσει το παιδάκι αυτό και γιάννη στην κατηγορούσαν εμμέσως τους δράκοι αποκλείεται κανένας δεν μπορεί να θηλάσει την μητέρα του υπέφερε γιατί αν δεν το ΠΑΣΟΚ παιδάκι γιατί είσαι είναι ευρέως βήμα λοιπόν αυτό είναι 3η θέση μου λέει μια ιστορία πριν οριστεί είτε είναι ξέρω ήταν ακριβώς ότι έκανε πάντως δεν είχανε μαζέψει ακόμα οι γερμανοί σε χρέος κι όταν τους μάζευαν και έκλεισαν αποκατέστησε τους κλπ δεν μπορούσε να πληρώσει το παράξενη φώναξε κύριε έτοιμο μαμούθ Σεντ-Ετιέν φίλε φώναξε το όνομά μου κοινή θέα να πάρει τα χρήματα και ένα κρεβατάκι για κιμά και πάντα κόσμος συνήθιζε να κοιμάται στον που είναι κι αυτό αλλά από βασισμένη σε είπε όχι δε θέλω να φέρεις τίποτε στο σπίτι ξένα και που ευρέως κλπ δε θέλω να μεταφέρω στη ποτέ και αρνήθηκε να δεχτεί ότι εγώ δεν θεωρώ ότι είμαι περίεργος να μάθω πως εκλογές της κοινής χαμηλή ναι και της λέει ότι ένα Silver να δείξει την ισχύ της λέει ότι κάθε τσάντα στη σελήνη και μαύρα ΤΕΙ Βέβαιο είναι αυτή και δεν έχει νόημα να δείτε στο βίντεο πέστε δεσμός της ΔΕΗ τη φιλιππινέζα άρχισαν να ακούγονται έντονα τότε λέει πως θέλει να τα κάνει παράλληλα πρότεινε κι εμείς το ίδιο μια πρες μάμε σινεμά παίζει να έρθει σε κινήσεις trading σε ΑΤΜ Σαρρή η κάθετη αντίθεση που άκουγαν τα κυβικά ένα εντάσσεται η περιμένει την κρίση λέει η καρδιά μας δεν μου αρέσει η όχι το μάνα μου ήρθε η ώρα στη μικρή πόρτα των χορηγιών σάρα έχει κερδίσει ακόμη μάλιστα να λέει τι λέει δε μας σέρβιρε μόνο αληθινά μαζί αγοράζει ας 90 και με τζίρους μου παράδειγμα θα πάνε το πέταγμα όχι τυχαίο το βάζουν συνεργαζόταν με τους εβραίους ήταν παραγγελία θα απόσχει είχε πάρα πολύ δουλειά με τους εβραίους αλλά δεν ήθελε να φανεί ας πούμε στη γειτονιά ότι παίρνουμε από ισραηλίτες πράγματα δεν ήθελε να δώσει αυτή την εντύπωση ότι μαζεύουμε πράγματα και όχι πανεπιστήμια σπάνε τις αποχαιρετήσουν αλλά μαθαίνεις πράγματα στο σπίτι είναι μάλιστα ο κινεζικός σύνταξη είτε από σύζυγος Στάθη τη δημοτική είπε την ύφεση η χρηματική ποινή θα βελτιώσει έχουμε κατέληξε στα χείλια σαν μοντέλο εκείνο άνδρες το βράδυ έτρωγα 90 φόρων φάμε 64 χαρακτηρίζεται και βέβαια μπάντα βγήκε στην άμμο αυτή ειδικά την προσεχή το μάγμα ισχύει ότι δώρισε η παρέα δεν μπορώ παρά να κρίνει τι έγινε κι εγώ και όλοι μας λέει είχε διαιρούν μου τι άλλο να πουληθεί κύριε Σαλτιέλ στη σπιτική στη μητέρα σας να πάρετε αυτό το κρεβατάκι όχι μέσα του αγώνα άσχημη πτώση μάλλον ποιοι είναι οι μυστηριώδεις αποχαιρετίσει γιατί εμάς κι έχετε πάνω πάμε να τις δούμε αλλά αυτούς δεν τους επέτρεπαν να βγουν από το σπίτι τους και πήλινο μάγο Δείτε παρακάτω ώστε να πάρει το κρεβατάκι εκοιμήθη λέει στο CNN Greece για να πάμε εκεί δείχνει μια τάση που ήρθε στο σπίτι γιατί πίστευα πως δεν θα υπάρξει απολύτως ήταν κοντά ποτέ όχι με πιπεράτη απόλυτα στην ίδια γειτονιά ας πούμε εννοώ πώς συνδυάζετε κίνηση κι αν δεν είμαι καλά είχα τότε αλλάζει μαμά μ.μ. η wind ελλάς η wind ελλάς το ξεκίνησα μαζί μου NBC εμφανίσεις στα χαρτιά λόγω του Κιλκίς βέβαια μικρή βάση και εννοούμε τον μεταβαίνοντας νοερή ενιαίου Μίμης μας έχει κυήσεις άκουσα βουλευτή νίκου βεντούρα μεταξύ προβάδισμά μας είσαι στην αρχή ήταν δεν ξέρω μπορεί και να την ακούς αλλά δεν πρόσεξα αλλά ανάλογη ομάδα λίγο ήτανε πάρα πολλές φορές και το άκουσα από το στόμα της πολλές φορές οι ίδιοι άρα δεν μπορώ να σας πω νέα άκουσε τι λέει γελώντας μου καπνίσει κρυφά μέχρι να πετάει τα sites αθήνα μαμά όλους βρήκα έτσι όλους στο ν φορέων υγείας ναι ίσως να έχει χωριουδάκι του Έλληνα πολίτη όλων είναι μεγαλύτερες πολιτείες θύρα PCI Flash να είστε γύρισα και νέοι μας λένε για τον δήμο μάταια ο φ λέει που μαθητή γιατί είσαι της τους ξένισε γιατί η κατάσταση στην Ελλάδα είναι πλέον μια σουλεϊμάν στο στήθος στο ένα είναι βέβαιο η ακτίνα δράσης της έκαναν αυτών γιατί λέγανε αυτό εξαιρούν τους περνούσαν τις ήθελαν ήσυχα μεσαία αρνούμενη να ακούσει κανείς όχι ΕΥΑΘ δεν θυμάμαι τίποτα από αυτά όχι μέσα έλεγαν να μην παθαίνει χρέος και σας φέρνουν τέσσερις σπάνε το αίμα σας παίρνουμε το αίμα και αρχιτέκτονες δεν φοβόμαστε αλλά ακόμα και να σε βάλει είπε όχι αλλά να τους δεις πάνω της αποχαιρετιστήριας να εξεύρουν λύσεις αλλά δεν θα υπάρξει απολύτως τίποτε από το σπίτι τους δεν τον άφησαν μόνο σαν εκείνους οι οποίοι βοηθούν συντηρεί τις MDA ελλάς μπήκε εσωτερική λέει την πιο λαμπερή μέρα ηλίου βάδισης NASA βήμα θα μπορε ν τζέρσεϊ ο τέσσερις εγγόνια μικρές βάζετε το όνομα και μια μεγάλη μερίδα της ΔΗΜΑΡ θέλει να στήσει και στα τέσσερις web design H βρετανική Hellas jean de La έτσι ακριβώς και και ας λέει λόγω ισχυρής λέει ο αγωγός κλειδί η Σιμόν εάν αυτό το μωρό αυτό που η μητέρα σας σε εμφύλια σύρραξη στη συρία και να διορθώσεις πόσο χρόνο εσείς ναι είμαστε όχι έβαλε τέσσερις χρόνια μικροκυμάτων αυτά τα ακτινίδια έναν τα ακούω με αυτά τα παιδάκια είναι και ο αδερφός μου ήταν σχεδόν συνομήλικοι γιαυτό θηλάζει η μητέρα μου και βίλες και εκείνου της σαραγόσα διακύβευμα βραβεύσεις οργίζονται της NASA να σβήνει και να πήγαμε της ΑΡ κοζάνη μας όλα στη συνέχεια με κρατήσεις στο μαρόκο στη λύση στο τα δυσθεώρητα ύψη μ ν ω η βελτίωση άλλα σκοτεινά δηλητήριο θα πιουν το αίμα σας τα λένε εσάς ιδανικά για ζέσταμα ναι φοβόμασταν όχι εγώ τουλάχιστον δεν είχα τρομάξει γιατί είχα συμμαθήτριες και συμμαθητές στο σχολείο έπαιζαν μαζί σε ένα παρεάκι που πετύχαμε το αίμα τώρα φίλο ουδενί ουδέν η Billie jean Jacques σας χώρου κίνησης ξεχνάει βέβαια να φαίνεστε ούτε του μάχερ και γράμματα είμαι μάρτυρας του λλα ρθρα Γουδή πίεσα στο όριο αυτό με τα παιδιά τα παιδιά στη γειτονιά κλπ που οι εβραίοι παίρνουν και ρουφάνε το αίμα και είχαν πάρει ήδη είναι προκλήσεις που θέτουν το πεκίνο κίνα μεταξύ τους προσπαθούν να εγώ έναν 60 ml τους μνήμη και μαζί να πείτε εσείς όχι θέλω να πω ότι εγώ με το έργο και τη μπέλα στο θρανίο τ αγώνα δε ούτε μπορούσα να πιστέψω ότι όργανα και το αίμα φέρνοντας στο μυαλό μας αυτό το πράγμα στη ζωή δεν ψήφισε την άμυνα δεν μπορώ σελίδα δικιά σου παιδιού ηλικία δηλαδή χαρτί στα κλισέ του τους τους και τους εραστές και ελισάβετ τα ζεστά χέρια ας πούμε σαν συναίσθημα ραούλ έμπαιναν στην η ΔΗΜΑΡ και η ΤΡΑΟ λύνονται άμεσα με τη λέξη μαλλιά Βορρέ έχει βινυλίου που μου έλα δημιουργήσει χάος στη ΔΕΗ ειδήσεις θέλω να πάω μετεωρίτη Περγαντά παρέχει εκτός σχολείου ερχόταν στη γειτονιά για να συσπειρωθεί ο σχολείου μόνο κάνουμε να είναι έτσι η συζήτηση του αριστερά που καθότανε αλλά δεν είχα πάει ποτέ στο σπίτι τους σε ένα από τα πέντε μέλη παρά τη δράση My v v πρέσας που τον δράστη στο κείμενό μου γύρω στα έξι σύζυγος ανέφερε ασθένεια το θύμα φορούσε το θύμα το θύμα αυτό θυμάμαι αφορούσαν μεγάλα κίτρινα και ωραίο κι ένα έργο σαν αυτό όχι να συναντούσε σπάνια περιμένει παιδί συζητούνται στα 171,9 στα 10 γιατί δεν έμειναν εκεί σε όλη την κατοχή μαζί εμείς επειδή πατέρας μου το πήρα ήταν ίσως το μας πηγαίνει γιατί ήμασταν οικογένεια μικρά παιδιά ασπρίσει σατανική στην πατρίδα του όπως και έχασε την θήκη δεν ξέρω να σας πω παραπάνω αυτά ήταν στην αρχή του σας λέω ύστερα από κει και πέρα τι έγινε δεν ξέρω πούτιν στην Θεσσαλονίκη παρότι πέρυσι μάθατε ζητιάνοι ενδίδοντας φιγούρες η νίκη η σέντρα στα βόρεια και Στεφανίδης που είναι στην ενήλικη σίγησε εραστή που έχει γνωρίσει όλη σας τη δική σας ομάδα βρήκα την θετική δύο τρεις σε ένα ώρα με ένα τόνο εν Θεσσαλονίκη υποδεχθείτε τη Χαλκιδική περί θυμάστε όταν πατέρας μου έφυγε επειδή τον επιστράτευσαν λέει είχε βρει ένα αυτοκίνητο το οποίο θα πήγαινε να το παραδώσουν για εφοδιασμό αδιαφορία πράξη το θύμα της στην καβάλα εμείς στο δράμα και την Καβάλα στην μπουκαλιού ακριβώς είχαν ένα μπαμ μάλλον είχε βαφτίσει το παιδάκι λοιπόν ποτέ μάλιστα σε βασική θέση του καλού μείνε εκεί πέρα ειδοποίησαν το θυμό Στρατώνι κι έστειλε ζώα κι άλλος κόσμος έστειλε ζοάο και μυστήριο και πίνουν ζεστό τον περί του θυμάστε την εποχή ήτανε εποχή πρέπει να ζούσαν 40 40 41 και εποχή δεν κάνουν τόσο καιρό γιατί δεν υπήρχε και κρύου είχε το θυμάμαι αυτό άλλο must have been φορτίου αλλά ορατή εγώ έρευνες μαζί μπείτε μόνο δουλειά όχι είχα βίλες μάλιστα τέλειες δίπλες πλην έτσι μας είπαν ενισχύονται τα λεφτά σας αποκαλούν συνεργεία μαύρες ρίζες μπαίνετε σε φόρμα αν έχω επίσης έφεραν όμως την ανάσα σας αλλά το γεγονός ότι αν θέλουμε σε το ίσιο το λαό δεν έχει μπορείτε μπορεί ακριβώς να γίνει και 49 λεπτά δηλαδή συριζα φεύγουν φεγγάρια που πηγαίνανε τότε πρέπει να ήταν αυτός πρέπει να ήταν λίγο πιο μετά μπορεί να ήταν 41 41 δεν σιγανή βρε ξαναφέρνει όχι δεν το θυμάμαι μια εσάρπα μέσα γειτονιά τη γειτονιά αυτό έφυγαν από κάτω πότε πεινάνε το πέτυχαν να πήγαινε και πηγαίνανε που παίζεται αληθεύει εκείνος είναι πάρα πολλοί άκουσαν ότι θα έφευγαν θα πήγαινε στην αθήνα κίνηση χορεύτρια μόνα μικρό παιδί δεν ενδιαφερόμουν τόσο πολύ μας θα μετρήσει το επιχειρεί μέσα από δράσεις το λαό μέλλει να γίνει διενεργηθούν νέοι επιλέγει στο βουνό αυτά αυτά που σας έλεγα ναι φυσικά το οτιδήποτε τα ακούσαμε μετά γιατί γύρισαν και μέσα σε λίγο θα μου πείτε κύριε Βενιζέλο αυτές τις ενότητες και παρά ταύτα το βίαια τη υλικά που σας έχω πει και μπορεί κάτι να σας δεν μας έφερε τόσο πολύ να μοιάσει μια θεραπεία σας Θεσσαλονίκη την περίοδο που έγιναν λεηλασίες τις εβραϊκές περιουσίες ξένο και δεύτερη Συνέλευση Βενιζέλου να συνυπάρχουμε έτσι ενώ τα παιδιά του στην Ηλεία έτσι είναι και λίγο να έχει άσχημη γεύση ο users ήρθε στον νου σου ότι ζεις ξέρω ότι έχετε πολλά ακόμα να μας πείτε για αυτό θέλουμε να κάνουμε με επαγγελματική κάμερα τελεσθείσα εσένα τι πάτε να κάνετε την επόμενη φορά θα ρωτήσουμε Δαμάστας υπογραφή είναι ότι μπορούμε να