Σημαντικές ανακαλύψεις που άλλαξαν τον κόσμο (Eugenides Foundation, 2011)
: [♪ Μουσική Επική Μουσική της Επική Μουσικής ΥΜΑΤΑΙΣΟΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣΕΣ Δημοσιεύσεις και πειράματα σπουδαίων διανοητών που συνέβαλαν σημαντικά στη διαμόρφωση της σύγχρονης επιστήμης. Θα σας παρουσιάσουμε μερικές από τις πιο σημαντικές στιγμές στην ιστορία της επιστήμης και του πειράματος ξεκινώντας από το 17ο αιώνα και καταλήγοντας στον 20ο. Έργα ανθρώπων που αποτύπωσαν μια διαφορετική εικόνα για τον κόσμο και τη φύση και έθεσαν τα θεμέλια για νέες μελέτες. Ακολουθώντας την εικόνα στον 20ο αιώνα και καταλήγοντας στον 20ο. Ακολουθώντας την εικόνα στον 20ο αιώνα και καταλήγοντας στον 20ο. Ακολουθώντας την εικόνα στον 20ο αιώνα και καταλήγοντας στον 20ο. Ακολουθώντας την εικόνα στον 20ο αιώνα και καταλήγοντας στον 20ο. Ακολουθώντας την εικόνα στον 20ο αιώνα και καταλήγοντας στον 20ο. Ακολουθώντας την εικόνα στον 20ο αιώνα και καταλήγοντας στον 20ο. Ακολουθώντας την εικόνα στον 20ο αιώνα και καταλήγοντας στον 20ο. Ακολουθώντας την εικόνα στον 20ο.