Εμβολιασμός Ηλικιακής Ομάδας 65-69 (Υπουργείο Υγείας Κεντρική Υπηρεσία, 2021)
: Ο εμβουλιασμός κατά της COVID-19 συνεχίζεται οργανωμένα και με ασφάλεια. Από τις 2 Απριλίου έχει ξεκινήσει η διαδικασία των ραντεβού και για τα άτομα 65 έως 69 ετών. Μπορείτε να κλείσετε το ραντεβού σας εύκολα και απλά, με έναν από τους τρεις γνωστούς τρόπους. Αν είστε εγγεγραμμένοι στην Άηλη Συνταγωγράφηση, θα λάβετε μήνυμα SMS στο κινητό σας με το προτεινόμενο ραντεβού σας. Θα πρέπει να το επιβεβαιώσετε εντός 2 ημερών με SMS στο 13034. Αν δεν είστε εγγεγραμμένοι, μπορείτε να κλείσετε το ραντεβού σας μπαίνοντας στο εμβόλιο.gov.gr. Αλλιώς μπορείτε να πεθυθείτε σε οποιοδήποτε φαρμακείο ή κεπ και να κλείσετε από εκεί το ραντεβού σας. Και δεν ξεχνάμε, μετά τον εμβουλιασμό συνεχίζουμε να τηρούμε τα μέτρα προστασίας, φοράμε μάσκα, κρατάμε αποστάσεις και τηρούμε την υγιεινή των χεριών. Εθνική Εξτρατεία Εμβουλιασμού