Research interview with Margarita Kazamia / Interviewee Kazamia, Margarita Date interview: 2014 September 15 Geography creation: Greece. Language Greek Extent 1 digital file : MPEG-4. Credit Line United States Holocaust Memorial Museum Collection, courtesy of the Jeff and Toby Herr Foundation (United States Holocaust Memorial Museum, 2014)
Interviewee Kazamia, Margarita Date interview: 2014 September 15 Geography creation: Greece. Language Greek Extent 1 digital file : MPEG-4. Credit Line United States Holocaust Memorial Museum Collection, courtesy of the Jeff and Toby Herr Foundation: Θεωρούν κόντος φαίνονται Καλησπέρα εκεί έχω την τιμή να ευχαριστούμε πάρα πολύ μας συναντήσατε έτσι τελευταία στιγμή σας και μην αναμένεται να έχει να ύστερα ήρθε το όνομα του κυρίου να ήταν τελικά θα μπορέσει να μας βυθίσει στο όνομά σας για τα νέα έργα η Plus κινηθούν καζαμία ομόθυμη από χρόνια γεννήθηκα το 1930 xorisma_kelion 29 Νοέ άνω του 10% ενώ έμεινε αληθινού θεού έτοιμα που πού γεννηθήκατε στο σπίτι με αγνά άλατα ήταν διαδέχθηκαν ωραρίου δυσάρεστα νέα ναυαρχίδα στη διεθνή ιστορία σα λιγούρα σαλόνι και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη χαλάς σαν κι PSI γαβριέλα τηλ Θεσσαλονίκη σίγουρα αλλά πείτε αρκετά χρόνια στο εξωτερικό πατάει μέχρι να μας υπηρέτησε 30χρονος ο μας by Night θα είναι σε λελογισμένο χιόνιζε πέρυσι λόγω κατά τη διάρκεια της γερμανικής κατοχής γνώσεις στα νερά ήμασταν ένα χρονικό διάστημα θα σε ένα χρονικό διάστημα στον Πολύγυρο φορέα FireWire 1000 φορές αμόκ Χαλκιδική Πολύγυρος μόλις ακούει ποιοι είναι οι εμείς και πώς ήσασταν στην οικογένεια ναι λένε πως μέσα στα τέσσερις Νοέ ισχυρής οικονομίας που πατέρας ελληνικά γ μεγάλη ευκαιρία οι οποίες δυστυχώς για σας ήταν έξι χρόνων καλύτερη και σε περίσσεια γη αλλά και Σ έτσι και εσείς σας εσείς οι εβραίοι φαίνεται έτσι έκανες έναν παράλυτο αναφέρει συγκατοικούσε με τις χωρίζεται φόρμας μάιλι τότε εσείς είστε 1000 Μίχας νήμα κρίση δεύτερον κι Ελλάδα δημόσιο CCS ποτέ μη μάρθα περνάει μαθαίναμε μεμβράνες Family περί κλέος μας κατηγορεί την θέση μας μου την έκαναν να σας πάω παρά τα δάση μ' έναν εμπειρογνώμονα καπνούς και τελικά μόνο παλαιό έστησαν μια μάλιστα δεν μπορούσες να κάνεις και τώρα μετά το PSI η στέγη και ισχύει καλύπτει τέλη του μηνά θα ξαναδείτε ήταν εγγεγραμμένοι εξπέρ ναι ναι κάποιοι μου ναι για το ΣΔΟΕ αν πάλι όχι γιατί θέλουν τελικού μονοπωλίου αρχίζει να εξερευνά τα πάντα όχι φόρο Ιταλία είναι μόνο όταν παγωμένο τελεί is Now what S το οποίο πήρε αυτά πέρυσι εγώ γύριζα εγώ πήρα τη χώρα χρονικά λόγω της Χαλκιδική εμάς η ακαδημία μετεώρων κατά τη διάρκεια της γερμανικής κατοχής ήσασταν κάποιος καιρός Θεσσαλονίκη για κάποιο καιρό στην πόλη έχει κέρδη έξι θα ανάψουν δείχνουν τ μ για να μάθει τα οχήματα που πήγαν στον Πολύγυρο ήταν επαρχιακή πάλι βεβαίωναν πως εμείς ως αλλά στην κατοχή τους γερμανούς τους πρώτο ήρθαμε στον Πολύγυρο αλλά αργότερα στη διαδοχή στέψη εμείς στο σπίτι γιατί κινδυνεύει να πάθει τυχεροί γιατί πήρα το δάχτυλό μου έχει εξαλείψει τους και εμείς χάρη στα γερμανικά ξέρει ν κεραμίδι επιχειρήσεις στον σε μια εκπαίδευση πηγή κι μακάρι να παρκάρεις στο σου στάση του κράτησε μήνες τζιν παντελόνι style την Θεσσαλονίκη Martha S εισάγεται η σεβάς πήγα την κόρη της σε έβαζε στο ιατρικό του Πολύγυρος Χαλκιδική εντάξει βαρέλι ύστερη φάση κι έναν υλικού shower rain Πολύγυρος τα ξενύχτια θέλησε ηλικίες μπάμπη Zara σχολιάζει Beige δίνει σαφείς και βάλτε και 50 και 90 σιλικόνης και μετανάστες πλοία εντατικών μαθημάτων έστω και εν μέσω κρίσης είχαν σαν timing δημιουργεί μινιμαλιστική μας στο New way out χρονικά φόβος σου επειδή είσαι αραχτοί Θεσσαλονίκη φύγατε για ένα μικρό χρονικό διάστημα αυτός που βγες λίγο εγώ ήθελα να διορθωθεί και να γίνει παράδειγμα δεν είναι εκείνη η ειρήνη φορτηγό δύο θυμάστε ποια εποχή γύρισαν 41 διαδοχή ήτανε τότε θ αλλά και άμεσοι φόροι είναι 0 αργότερα μαζί με εκείνη παρά τα περιμένει παιδί είτε τα παράθυρα άρα δεν είσαι εδώ ακριβώς απέναντι δρόμος ικανό πόσοι είναι τώρα αλλά με διπλάσιο και πεζόδρομος ακόμα και στο ίδιο πια δεν μπορεί να αντέξει τηλεφωνικό κέντρο αυτό βλέπετε και άλλα έχω έρθει τουλάχιστον τέσσερις βέβαια να παίξει δυνατά και ποιοι κρατώντας ένα κατσαρολάκι π.χ. τους το σταφύλι έκαστος έπεφτα μου Κατσαγάνη ακούγαμε κι άλλοι και πιάνονται μπαίνουμε πια σε έχει το είμαι βέβαιος παραμένει Θεσσαλονίκη λέει ένα BMW τα στοιχεία η άσκηση να ξυστά λαχεία κλεισμένοι στα που είναι και η θέση του ένδυσης δουλεύει λέει 50 περιμένουν βραχεία λίστα φορά ερωτεύεται jeans τα ειλικρινή δυσ ορία τα μόνο αν ναι μεν τα γρήγορα χάριν της Porsche το μοιραστούν αφού δεν ασχολούνται μόνο τη δόση σε ένα αν θέλεις το νέοι κανονισμοί το γράμμα αλλά έτσι που δε δίστασε να οι χώρες μέλη του ΚΚΕ σαν κυρίως οι εβραίοι υπέφεραν από την πείνα αλλά λίγο πιο πάνω η δασική μας 101 νύχτα ναι που όλοι σχεδόν αναθερμαίνει η φτωχοί γιατί δεν έτσι ήμασταν πολύ κοντά και φίλε μου μια γυρίζει α One βίαιο μαζεύει χορέψεις με ομιλητή βίντεο που ούτε τα ΜΜΕ ούτε με σίδερο με 20 μέλη και μάλιστα στα ναι είμαι μόνη μου ελπίδα μιας και εγώ χτίζει το άλλο δείτε μια κοινωνία έχει σαν αιτία φαίνεται περίεργα στην δηλώνω προς την ζήτηση στα 8 συνεχείς ανακάλυπταν πως όταν δεν τους έχουμε ξαναδεί και σε άλλα μας ικανή να και είχα βάλει κυρίως γυναίκες πάλι μια στο κεφάλι αγαπημένη σου εκείνη την ώρα της συζήτησης είναι θύμα ένα κίνημα με κανέναν κάθε νύχτα είτε ξένες είτε να φοβάστε τις αγορές η 7η ημέρα αγοράς άρχισαν και μας λέει τι κάνουν οι γύρω μας που είναι και όταν συμβαίνει αυτό έχεις σα να ναι μόνο προς τη ΔΕΗ και το I αν και εσείς ξέρατε προσωπικά κανέναν από αυτούς τους Εβραίους λέτε ότι τους είδε να πέφτουν απ' την πείνα τους γνωρίζατε όρασης νορμανδία ενωμένοι δεν με μισθό μου για αρχή ιδιαίτερα δείτε κάποιες αδικίες απετέλεσε γιατί απαιτείται ένα σύστημα για να πείτε Ίσες γωνίες όχι ξερά σεβαστό αιτία εμάς κρατούσαν περιορισμένων σπίτι θα κατέβουν στο πεζοδρόμιο να παίξουμε λίγο ακόμα τους εάν με εγκληματίες στην κίνα όταν θα συνέλθει η βιοηθική τζένη και εν τέλει την ποινή σε αυτήν site ποιητή Γκαμπριέλε σας όταν δεν λέει σαν τα ΑΕΙ ΤΕΙ με βήχα της και μου λέει μαρτίου προσανατολίσει show σαν να είναι δικό μας αλλά παρόλα αυτά συστήματα να τους σύστημα ώστε να τους βλέπετε να πέφτουν από την εξάντληση των παρά ένα δισ ανά μήνα έως την άρνηση ισαβέλλα βέβαια κλείνει βέβαια η σκηνή θέλεις να την τρώτε οτι μόνο εμείς οι πλούσιοι και να ξεχαστεί είναι χρέη σε έλληνες πολύ λάθη θυμάσαι αριστερά η Μιλλούση έχει έννοια κάτι τέτοια δεν έχω μια συγκεκριμένη χρόνο αλλά αν πολλοί έλληνες δεν παρανόμησαν και ίνα στην πόλη γκάο κι όχι γιατί είχε την τύχη να έχει είδος κοινωνικής ειρήνης της και κυρίως στα παιδιά πήγαιναν στα σπίτια και pH ένα σπίτι εσείς κανένα σα χαζός η ποιητική λίγο τυράκι θα έχει τρεις φάσεις και σας δεν θα πεινάω δεν σου αρέσει στην Ε.Ε. και να είναι το AIDS μυστικές πτήσεις τα μέλη προέρχονται δεν σε είδα να αϊνστάιν fresh ένα Έλληνας να μείνει τρεις εγώ χόρευα χάνουν περί δείκτες εγώ σαν σαν ζώδιο ο γιαν Φαμπρ αναζητά αυτός ναι υπάρχει εντατική Τζέ ρυ πων εφάμιλλης με το μαγαζί του ήρθε να μας είχαν δε ΝΔ χαμένη διθέσιο πρὸς σπάει τα άλση κλαίνε γριές γεννιούνται εξηγώντας σε βάσεις που θα καρπωθούν δούλοι αυτοί μόνο με μύθους της εντά περιλαμβάνουν λέει Δ 1096 έτσι και το μαύρο πλαίσιο δεν είχα cocktails στη λήξη της περιόδου της θυμάστε να έχετε κάποια άμεση σχέση με τις έδρες στη γειτονιά εκείνη την περίοδο της κατοχής φύγαμε και βγήκαν σάββας από τις λίγες μέρες πριν πάμε μια πολύ καλή σύμβαση τόσοι μήνες αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει και μέση της να καταστεί δυνατή κυνηγάτε εξαιρετική αγάπη αυτοκτόνησε για να μη φύγει πάει να επενδύσει σαν δίνοντάς σας θέλει το παιχνίδι της ζωής τον φέρνει στα μέρη μας πήγα ετσι σου λέει η λιβύη είχε μάζα να είμαστε 9 πήρε νέα ισχυρή διείσδυση φορτηγό ειδικότερα όσοι συσσωρευτών Κομίνης μασάει και σχεδιασμό Συμπιλίδη πόρτες συνδέσμων 1000 έζησαν έναν Έλληνα Ντερτιλής ομιλητές σοκ ποιοι Audi έτσι την πως προσπάθησε να αυτοκτονήσει παίρνοντας χάπια έτσι όπως εσείς τα Βαλκάνια μας από τις περί τα C πύλη της Δύσης για θέματα Mr ετσι ξυπνάει κι έτσι μέχρι δεν τα καταφέραμε γιατί δεν προσπάθησε να την κλείδωσαν σε έκαναν τις των αρχόντων και έφυγε μια ξενάγηση στις ναό ΔΕΗ κο Τσίπρα αλλά μένουν ελεύθερες συγγενείς έξι lt παρά να είναι η σοκ εγώ έδιωξα κίνηση iTunes είχα κι άλλους εβραίους γείτονές αρκαδική διαχει που έναν έναν κι ύστερα και όχι λίγο πιο εκεί είναι είχαμε για πιο σφιχτά στις αρχές της τότε ναι μεν έξι από τους 8 σε έρευνες αρνητική αφού οι κλήσεις σε πίτα καταπράσινους επιχειρούν είχαν ελληνική συνείδηση και φυσικά άφθονο ένιωθαν με τείνουν εντάξει εκεί διάφορα μεταξύ μας λίγες ημέρες σίγουρα τα όσα να εφαρμόζεται κίνηση ανειλικρινής μέλη του ότι θα είναι ένα είδος όπου ζει η ζέτα ασύλληπτη έργα έβαζε καπέλο και Ισπανίας Έντι είναι λ.χ. του AIDS Relations with cheese μείνετε συνδεδεμένοι Defender πρακτικό τάχιστα σε ίδιο στην κοιλιά εγκύου γυναικός η ταινία Hotel μισθό και δεν γνωρίζει καν τι λένε φίλοι του Family είναι 90 γιώργο ηθικό των όσκαρ είχανε στο σπίτι του παππού μου στο ισόγειο και είχε γίνει αρχές πάνω έμενε Χαν στη γειτονιά μας και όταν είχαν σκύλο οδηγία τότε του παραχωρούσε την απειλή π.χ. στο πίσω μέρος έχει τύχει ηλία με κανένα και δεν είναι στα καλά εμείς 10 κλπ χάνεις τα άλλα και παρά τα μας έδιναν μας θα τρώγαμε ευχαριστίες θυμάμαι εμάς λοιπόν κακή Λίτσης σε χάνω τα που έκαναν βγαίνεις πάλι το πάσχα τους δύναμη εξουσία και αυγά κλπ να είναι στο μια αγαπημένη γειτονιά τώρα θα σας το ότι δεν ξέρω πια τι σημαίνει ούτε πάνω και πεινάει δεν είναι ψέμα ανάκτορα πηγή τα νέα δίκτυα να συνέβαινε κάτι κύματα στην πράξη η θελαν να έρθουν στο καταφύγιο οι άνδρες των ΜΑΤ είχαν ανοίξει είχαμε και εμείς το άτυχο για να παίρνουν εύκολα και να ασχολούνται με τη Σίτι να είχαν σχέσεις συσκέψεις κλπ ένα γρήγορη λύση εμείς με ποιους είναι και η γ γραμματέας ασανσέρ έχεις σαν να Γ Φλώρινα μιλάει αστεϊσμού αλλά εγώ δεν τραβάει πια αληθινή ένα νησιού φυσικό ΔΕΗ κοντά Δαλαμάγκας καταργούνται αλλά όχι την πύλη της καλά τα χωράφια ενώ ανοίγοντας χυμό αλόης βέρα παρέχει σέιν ειδικής άρα δεν εντολής σκεύασμα σάρα μένει δεν μπορεί να γίνει η δράστης δεν ξέρω αν θα κάνουν και τώρα πια Κερκυραίων τα υλικά αυτά είναι στο φουλ τα κάνουν μέσα από κρίσεις είπε θεωρεί άρα ενισχύεται ο Μάσα αυτός την επιτυχία θα δώσω αυτά τα μισά λεφτά για να μην μιλάμε μαζί πάνω στο μικρό χρόνο δημοτική δράστης που ζείτε εσείς δεν μένει ούτε ένα τηλέφωνο ο ο Καρρέρ με δεν είναι μόνο τα πολυτελή νηστεύει κυβερνάει ξένη μουσική επένδυση έτσι οι νέοι σας φίλοι νέοι που δεν μιλούν ελληνικά και μιλάει περί νέοι ένδυμα και βαρνάβα No No name money η πολύμηνη εγώ μηνύουν ίσα ίσα στην πρίζα απαιτεί πάντα αστέρι μια μηχανή κόντρα σε ίσα μέρη δεδομένης Star Wars iPad νέα η κυριαρχία ένα ΤΕ μίχα πρωτεύοντα Σώτη Τριαντα Santa Run N gun που κύκλοι της Deutsche Bank όπως αναφέρει λέγοντας έτσι μέσα εννοούμε προς ώρας δεν έχει γίνει γνωστό CEO εισροές πλην της δημιουργική ορμή ενισχύοντας την οθόνη LCD πωλούν φθηνής πια χώρο λατρείας έτσι η Ελένη ενώ Now έστω μέση τάση αυτό που μας λένε ότι θέλουν να λύσουν τις εγώ στο φόντο του ΠΑΣΟΚ που έχει μάθει είναι σε θέση να διορθώνει σε μας περιγράψατε και τις καλές σχέσεις που είχε με τη δική σας γειτονιά αλλά μας αναφέρεται ότι υπήρχε και κόσμος που λέγανε ψήφου της σας σε εβραίους κι επειδή αναφέρατε και της μάτσο μάτσα σας δίνανε ακούσαμε σε διάφορες πόλεις στην Ελλάδα σε αυτήν την έρευνα κάνουμε ότι ειδικά για την μάσα πιστευαν οτι οι εβραιοι απαγάγουν παιδάκια και τα σκοτώνουν και αυτόν τον αγώνα μας δεν έχεις ακούσει όμως κάτι τέτοιο να λέγεται στην όλοι λίγο πολύ πυκνή εμάς αλλά με το Blue δεν έχετε ακούσει ποτέ στην ιστορία της F1 τα παιδάκια τρύπια ετοίμασαν το αίμα των παιδιών δεν είναι και τα ποσά που θα αποφασίσει γουές πήγε το μυαλό σας πού ήρθαν κάποιοι ναι με λιτή αλλά όχι σε σχέση με μας μας νέα και νέα υόρκη απέναντί σου και να πληρώνεσαι ακούς αλλά καμία σχέση ότι είναι των πεινασμένων κανένα τέτοιο επειδή θα αλλάξει η Πασχαλίδης θεωρείται υγιής λέει ή δεν λέει μάτσα κοινωνίες του σε σχέση με καρδιά πλάτη οι εβραίοι το κάνουν αυτά παράγουν μια έννοια είναι δωρεάν ωστόσο τώρα θα ακούς τα πέταγε όπως έλεγαν κάποιοι και συνάντησαν την καρπούζι βαδίζει με ενέσιμη φίλε είχα ένα 9 χρονο παιδί σας τα δεινά κι τζίνσενγκ τεύτλα παρά την έλευση του μάτσα έτσι μπορούν οι τυριού γεύση η Audi νέα lay out ήμασταν βλέπετε τους εβραίους να μαζεύουν αυτά σπίτια τους και να φεύγουνε ξεσπά σε αριθμό μονάδων μαντάμ στερλίνας πορευτήκαμε έτσι και εμείς και όλοι αργά αναφέρουν τις συ κατερίνα βρετανίδα γαρ τα στερεί η έγραφε πάνω είχα παέι εξαπέλυσε τις συνεχίζαμε και πάει να μετακομίσεις έγινα αλίζει είναι η εξαφάνιση του σκάει ένα web link η ασπαιτε επενδυτικά έργα News τονίζει ο η κυρία κατερίνα έμενε μόνη της όχι έχει πλέον η Ασία Δόριζα να μην ή είχαν και τις ακτές των ΗΠΑ είχα στο λίρες περπατώντας στα τρίποντα πίσω ούτε καν τα χω ώστε να της δείξω τι είναι πάλι εδώ Τζούλια πατάει με βεβαίωση πληθυντικός βήματα αυτός ζωνών δεν είναι βέβαια έτσι σε άμεση δεν λύνει ισόβιο έξω όλοι τι δεν είδε ο είμαστε δυνατοί επιστήμη ζωνών τους αυτών ίδια μέρα που έφευγαν από εδώ στη γειτονιά εσείς πήγατε μαζί τους τι εννοείτε η άλλη μέρα Avene άμεσης κίνησης αν τους ακολουθήσετε όχι ναι ναι εφυγα στα έργα αρχαιρεσίες να Porto Carras συγκέντρωσαν σε ένα στρατόπεδο και ύστερα μια ορισμένη ημέρα σε εμάς χήρα και εσείς εσείς πέντε παιδιά ποιοι ήταν καίνε αποτυχία είχε και θυμάμαι που έχω βρεθεί κάπου λειτουργεί σε τοιχοποιία θεό στο απέναντι πεζοδρόμιο Monster ψάχνουν να πάρω χαρτί έτσι φαντάζονται ελληνιστικά ανάγνωσης στο χέρι της ειδήσεις δύο πρώην φίλους του ΤΕΙ ΑΕΙ να τα κάνει ήδη χαμένη 90 προσθέστε μισή θερινά πατέρες δεν μας τα λέγατε αυτά amoled μαργαρίτα σαμαρά με ισχύοντες λέει είτε παράταση στη συνήθη ΤΕΙ ΑΕΙ ΔΕΗ DVD DVD πορθητή με φωτεινό λάνζα θρύλος φορές φαραώ φάει ένδυμα γιώργο μια BMW τα τάιζαν είπε του άξιοι ένα ροζέ οίνου ελυζέ ελυζέ δύο Side έγινε 90 άλλοι με τρελό εκείνος φορά ταινίες θερίζει ότι πρώτη προτεραιότητα να καθυστερεί να δε της φυγάδευση βέβαια όμως βλάστησης ταξίδι πιο τέχνη της φάλαινας γης λόγω κρίσης Έλληνα αγωνιστή το 1000 μπορώ με το λαό One ξύπνησαν την στο βίαιη φύονται λέει τώρα wet wet dry Shampoo πληρέστατη την αγωγή Αιγίου με ψυχή πάω εγώ στις 20 Μαΐου θέλει λίγο να δω αν κατάλαβα καλά αυτή είναι ένα μέρα που είδε την κυρία κατερίνα κατερίνα και την οικογένειά σας και τους υπόλοιπους άνδρες της γειτονιάς μας και μετά από κάποιες μέρες ακούσατε ότι ιδρύει τους τους δύο χρόνια παίρναμε το δρόμο και τώρα ξέρατε πράγμα όχι τις αισθήσεις Α5 υλικά έργα θαμπώνουν τα the ginger Pig τυπώνεται Εμιράτου τους we buy θέσεις των ΔΕΗ σώματα στον ένα ο ελληνικός λαός στο μουσείο της αρχαίας την ημέρα που έφυγε το κέρασμα η στερλίνα έφυγαν κι όλοι οι εβραίοι από τη γειτονιά ήταν μόνο εκείνοι που έφυγαν θύμα σε ανέχθηκαν δεν βλέπουμε αυτό λίγο θυμάρι και τραγικό γεγονός στις απόπειρες αυτοκτονίας αυτό το τελευταίο έτος στο σπίτι της και ύστερα από τη είχε έτσι να κλείνεται μια μεμβράνη δεν λύνει ένα είναι βέβαιο ότι οι ληστές σοκ σοκ τα εργοστάσια χαρακτική μέσα ισχύοντες πληθώρα 5άδα σίγουρα δεν είμαι ηλίθιος δεν θα ήθελε να είμαι γρήγορος θέμα δυνητικό δεν μοίρα του μουσείου φαντασιακά κόσμο μου τρεις off shore φεύγω αγορά όχι μόνο δεν έχει έρθει σε ευθεία όταν έφυγε από το σπίτι να καθυστερεί να πήγαινε στα 151 που πήγαινε αναζήτησης Google ξέρετε είχανε εκεί κάπου ένα σας λέω τον πατέρα της όμως συνέχεια ποίαν κκλησία να αφήνουν ανώτερου δίκαια χάσαμε γιατί εκτός των άλλων και εδώ κάποιος και θα μου διαγράμμιση έχει έμβλημά τους τζέιμς στοιχεία τα οποία χρησιμοποιούσαν στρατιά επίσης περιμένει είχε πει μεταξύ το σπίτι που έμεναν σε σπίτια τις καταθέσεις σου κλπ κλπ όχι ποτέ δεν μπορούσαμε αφορούν μέσα στη γενικότερη πάει τότε τον όουεν χώρες σημαίνει 50 I was αλλά τα τάιζε καλά ενημερωμένο οδηγό ζει και κατώτερη λαός όχι τα ευρήματά μας παρέχουν των Αλαουιτών 12 έξω Αγυιά ευθεία τα πίκλες ναό διαβαίνοντας ξένες Ἑλλήνων της κι έχει αριστερή κέινς επίσης ο δεκάδες ΤΤ και χάθηκε νωρίς νωρίς καθίσει συμμετέχει και τη μοιράζεται η ελληνική αντιπρόταση που στα 40 του λαός η Εσδράς η βεντάλια του το άλλο the Daily και βέβαια ούτε την ψήφο σας πνίγει τη Shell που με τη σειρά τάση Waze Σαχινίδης και λέτε ότι θα ακούσατε ότι εβραίοι περνάμε αυτή ναι τρέξανε να πάτε να δείτε πού ακριβώς δηλαδή που στάθηκαν και η στάχτη ελληνικά μέτρα δυνατότερους εκεί στα μάλιστα εγώ Fifty μητέρες χρώμα ελληνίδα θέλησε να δει αν και ακόμη και ένα ενώσεων από την άλλη πλευρά της are in the flesh τις ζημιές γέροντα ένα ζωντανό τον μασάει συστημικές είχαν παιδέψει ζω εγώ ήμουν πια σάιτ αλλά whiskies πια ζητάνε μαζί σας μαζί κι η αδερφή μου έφυγε ξαφνικός μασήστε ένα τίμια βέβαια πολύ χειρότερα και κάποιοι άλλοι προς τα δε συναντήσαμε ούτε συγκλονισμένη και έψαχνα το ΑΣΕΠ πύλη το μόνο που έμεινε είναι τα τα και έψαχνα να βρω ν παίζει γερά τείχη και και χωρίς να έχω δεύτερες σαματά πεζοδρομημένη μήνυμα εσείς είστε τα tiles φιλήσω μητέρα πατάει μέση είναι ένα must η κίνηση κεφαλαίων της Visa Hellas σε πάει δεν Ιρανός αθλητής της υπήρξε άρνηση μέσω ενώ δεν είναι λίγοι οι ρυθμίσεις που μπορείτε να μας περιγράψετε λίγο τι είναι αυτό που βλέπετε αριστερά στέκει είστε όλοι σε τι βλέπετε μια που γ άρα και σωρό των μίσος και άλλα ξέρω πολύ να τα κατά το έλυνε σήμαινε διευκόλυνε I Remember the times Βασίλη δις τι τον λαό της πώς έχει υψηλά είναι αυτή το πέντε ημερών τώρα δέστε τι είμαι εγώ και η μητέρα της Ζέτα μου είμαι γίνεται δε στέκεται NX ώστε έλιοτ μίλησα χρήσης αποκτούν μια χαρά είχε και κινούνται κατά της τώρα αυτό ένα εμφανίζονται με κερί εισάγαμε την είσοδό σας είπε ότι συνιστά κάπως που μας βγάζει από τη λίστα υπήρχε κάποιος που συνόδευε αυτή την πομπή των ανθρώπων από την φιλούσε της θυμάμαι αλλά έχω την εντύπωση ότι έχει πολλούς είχε στρατιά της συνδεδεμένα άρα δεν είναι δική τους ευθύνη Canon σαφώς και κάνει τις εκτιμήσεις για ένα , απόδοση για ένα τοίχος ανεβαίνει ήτανε ένα ένα όλοι οι χρήστες μάχη είναι τα highlights βέβαιη και στις σελίδες ένα αυγό ένα H περικλείεται μύλοι πατάει τις βρείτε έστω και η έλλη κοκκίνου η της NASA αθηναϊκά και είμαι βέβαιη λέει εμάς από την σάμο Driving the αποτελεί μοντάζ της ταινίας ζητείται τις συζητήσεις το συντομότερο δυνατόν μόλις είχε πει καμπίνα οδηγού λαό το ένα θα μπει τη Σάμο είναι λάτρης της NC η πρώτη στήλη η νέα κρήνη κίνημά μας οδηγεί τις εξαιρετικές είναι οι εβραίοι στο αυτό είχε διαδοθεί το μαύρο ένα PCs αφήνουν βέβαια θα μείνουν εκεί μέχρι τα χώρες τη δήλωση πολιτική δεν ψήφιζε μέσα μένει Αιγινίου γα κατηγορίες δυνητικών δεν έχω την με οδηγό την περπατούσαν δεν έκανε λήστευε εγώ δεν βέβαια θέλει πολύ δουλειά η BMW καλείται να πάρει μια συγκεκριμένη άλλη τέτοια ανάλυση ηλικίες μην ακριβώς χωρίζεται έτσι παραμένει κάτι μητέρα πέτυχε διαφέρει κι εσείς είστε η ταινία έχει σινκλέρ τιμή Φαήλο σαν CEO συνδέσεων τα κατακτήσουν τις θεϊκές με σκληρά λόγια εννοώ γιατί το δεδομένη φάση όχι ανάλογο Έλληνας δημιουργός έτσι τις πόση χαρά κάθισα εκεί και κοιτάζετε έτσι αλλά σας λίγα τους 27 εκδηλώνουν έντονο αν Ρόμνει κόσμος τα έχει πάρει σβάρνα ένα στα τηλέφωνα κλείστε πένθιμη ενίοτε ναό αγίου Κωνσταντίνου Γκότση Λυσίου ευρέως σε όλη την εκεί που ήσασταν εσείς και κοιτούσα ΤΕΙ θα υπήρχε κι άλλος κόσμος θυμάστε τις κουβέρτες θυμάστε ακούσατε παιδιά ζουν έλληνες ήταν κακή εκτέλεση 1000 1000 της ζωής σας που μόνο αυτό έσβησαν το μπλε το είτε Μεγαλειότατε τώρα αμοιβάδα have No idea οδεύει σε ελληνικά νοσοκομεία συνδέει κέντρων της της ποιητών λιβύη ιστορικά συχνά 40 πόθος δεν δίστασε πριν λίγο δύσκολο σε ποια απόσταση ήταν αυτοί οι άνθρωποι πόσο μακριά πέντε της ήδη από το φίλτρο της και στην επενδύστε σε αυτή μάλιστα έχει και δυο που ζείτε δεν ελιγμό παίζει επίσης το άλλο μέλη ΔΣ ξανά ξεχωριστούς και πράσο το με τιμή η φυγή κοντεύει καλή θέληση λείπει θέλει ο 9 after hours winter Garden χάνοντας είμαστε αναμείνατε εκεί μέχρι να περάσει το βιαστικό και έχει χάρτινη Ηλίας 1000 φορές τρεις live να ειδωθεί Νις είναι άρα η ΔΕΗ θα στείλει τον αυθαίρετης χαρώ αυτό ήταν το wii u ξύλινη βάση με αυτήν την πρώτη που είδατε συνεχίστε να βλέπετε οι εβραίοι στη Θεσσαλονίκη δε ζητάω με τον Jay Leno πάει σου το να θυμάσαι φίλε μου αν μου αρέσει ξέρουμε Τριανταφυλλίδης πέντε σας κάνει νερά σε της ΕΣΔΥ Αιμίλιου τη ζωής σας θυμάστε τα κουπιά έχουν φύγει οι εβραίοι να βλέπετε λεηλασίες στα εβραϊκά σπίτια τι συνέβη στα εβραϊκά σπίτια με τα έντονο εσύ στην ακτίνα μου ήτανε πάλι εγώ δεν κατάλαβα αυτό μου feeling ταξίδι της στο σμάιλι σεισμός μάιλι μπορεί να έχω και 26 Καψής μαντέψτε είναι ίσως η ΕΡΑ καβάλας τα άνανδροι εσύ αλλά δεν είναι πολλοί και όχι τα οποία έπεσαν σε θέματα περί ασφάλειας ας το ποιητών πριν βγει στα αμπάρια σίμο εκλύει ένα έξι όχι χθες είναι αυτό που είχε ο μιας και πρέπει να τελειώσουν τώρα για να ετοιμαστείτε και εσείς να μην πήγε να με θέλει να σας ζητήσει βιογρα άσε δε μου φαίνεσαι που της πήρε πολιτείας πωλούνται μαζί με πρώτη παράκληση είναι να μας δώσει την άδεια το υλικό που καταγράψαμε σήμερα να τα αξιοποιήσουμε στο αρχείο του μουσείου μου είχε εισήχθη στη γάζα 12 πράξη μιας έχασαν Spa οι ναι καλά το όργανο επέστρεψαν βέβαιη όχι νέες μας 79 τις ενες και τραγικό η είχαν 1000 οικογένειες και στα σε ποιες είναι μια μίξη Άρη ξεστόμισε καταστρέφεται εγώ βέβαια σαν ζεστά και παρά εκείνη μου τιμώ ευτυχία μόνο ήλιο ποιους όμως λίγο λίγο και εμείς ότι έχουμε λύσει αυτό λέτε τώρα σχετίζεται με τη δεύτερη παράκληση που έχει να σας έχει δεχθεί σε τούτη τη φορά η δεύτερη παράκληση είναι να μπορούμε να ξανασυναντηθούμε άλλη μια φορά που μούτρα με περισσότερο χρόνο πρώην μίζας the Professor ιδιότητά μου ως στο εις τας στη δεύτερη φορά καθώς είμαστε και εμείς και καλά εξοπλισμένη με επαγγελματικό εξοπλισμό έχει μικρό καμαράκι και οι φτωχότερες όχι ένα αλλά όχι μου έτσι και μόνο έτσι και θα μιλήσετε με ποικιλία μόνο τη ρένα μιλήστε κατευθείαν στα ελληνικά και ήταν πιο εύκολο να πετάει τα πάγωσαν για εσάς μηδική είναι νέο που θα εμπνεύσει ακόμη και συγγενείς τους που ήρθε το ελαφρύ αργό η Αυγή online σκάβουν θα δεχθεί έχει μου αλλά έχει παντρευτεί την κρίνει μόνο το ούτε και είχαμε προχθές λάβαμε τις κόντρες μέσα στα στενά αν και ο Τάκης είναι δυο Γάλλοι είχαμε θαρρώ ότι έρχονται οι γιορτές θέλουν έχει λάβει ποιοί είναι οι 200 άρα θα είναι μια συνέντευξη με εντός του γενιάς τάπερ με ομάδες της