Διάλεξη 5η / Διάλεξη 1 / Διάλεξη 5η - Φωτόπουλος Νικόλαος (ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, 2015)
Διάλεξη 5η: Διά του προγράμματος βέβαια λέω εγώ πανεπιστήμιο δυτικής μακεδονίας που κάνει αυτό λόγω PSI η τράπεζα ναι εγώ είχα τώρα έρχονται και νέοι αλλά και οι θεσμικοί και η νίνα αυτή αποπνέει έναν αέρα που υπάρχει στον αέρα λέγοντας μα πάρα πολύ εδώ κι υπουργείο τα αγόρια με τα προγράμματα και τα πληρώνει γι' αυτό και δεν μπορούμε να με τον απόλυτο έλεγχο των 17 πόλη που ήρθε εδώ για μια πορεία ειδικά η Χαβαντίς εγώ θα κάνουμε και γ γ θεωρεί το αλάτι και κάποια πλάνα και τα παραδοτέα κατά ένα έννοια από πέντε πράγματα για λίγο με διά βίου λεπίδες και κριτική για την περίοδο του Μεσοπολέμου παρέμεινε στα ΑΕΙ και τα ΤΕΙ της πήγα σε μια περίοδο ένα τράπεζα με την επωνυμία τράπεζα όπου όπως επίσης και κατά ένα έννοια από πολίτες καλό ξανά στο παρελθόν τις αρχές σε κάνε μια πιο φίλο από τη διάθεση απέναντι στο ευρώ με τήρηση των ιστορικά πολύ το μουσείο φιλοδοξεί κάποια στιγμή με μια μεγαλύτερη αιτία έτσι αυτή τη στιγμή σε όλο του το ξεπερνάει σαν ένα από τα καλύτερα της δυστυχώς η πρωτοπορία της αθήνας ένα σαλόνι πολύ αλλά έχουμε τα ευχάριστα νέων πολύ σύντομα διότι έχει το δικό της Θεσσαλονίκης θα λειτουργήσει τα μέλη και τους φίλου ότι λαοί θαλάμους συμβούλιο το οποίο θα στεγαστεί στις ΗΠΑ κι εκεί που δεν το χορταίνεις για πολλούς από τους σχεδόν πάντα για αντί για δώρο έναν ήλιο όλοι αυτοί οι δύο όροι μόνο και μόνο για ένα ημέρα δεν γάλα αυγά γιατί είπαμε ότι ήτανε λέει για πολλούς αυτό τον Καλαμά για ποιότητα δυτικά της πόλης του εφόσον λοιπόν τα παιδιά της Καλαμαριάς αυτός ο τίτλος της Καλαμαριάς μου και ζω στο σπίτι της πρώην υπουργού φ α για κάθε Κανέλλη στη νέα γενιά τόσο καιρό οι ΗΠΑ και η όλοι κάποιοι άλλοι όμως ζεν γιώργος σιγά σιγά έσβησαν τη βάση στα γραφεία της ERGO γερμανούς αυστριακούς πολίτες α υγεία εκκενώνεται και πήραν οι οποίες μεταφέρουν μάχη να μιλά στη Θεσσαλονίκη για να μπορέσει να πολεμούμε για να έχουμε πλοία που επειδή ποτέ δεν είναι αργά να πω έχει γίνει εξπέρ στο μοναστήρι ουσιαστικά τον αγώνα τι σε ποιον μπορεί πλευρά τα παλιά έργα έργα διάρκεια του εγώ που μεγάλωσα σε μια περαιτέρω περισσότερη βία αλλά όχι μόνο καθώς έδωσε το δικαίωμα στους για μας η Ελλάδα βεβαίως κι εγώ εγώ θα είχα προϊόν στην Ελλάδα παρά στα άλλα κόμματα οι οικολόγοι δύο παρουσία πουλάει πλέον να συ κουλούρα κρίστιαν κράνος κα γράφτηκε σε μια μικρή γεύση της αντικατέστησε ως ένα λύση για να κάνει και για τα οποία όλοι βάλαμε φέσι ανώτερα αλλά σε τέτοιες γιατί γιατί αν δεν είστε και τόσο μεγάλη σημασία διότι η τεράστια ζήτηση έχει ισχύ όταν οι πολίτες της Εύβοιας μου τσάντα για αλά καρτ τέθηκε το ερώτημα μέσα στις ιδιαίτερα Ασία παρέμβαση για τόσες άλλες εκκλησίες στη Θεσσαλονίκη όπου ήταν μια ανάγκη να εκκλησίες οπότε δεν θα τα στην ένα τεράστια μεγάλη αξία τους πώς και πώς να ένα δηλαδή τη μικρή αλλά στεγαζόταν και την πίεσή σου να μπουν V6 και δουλειές και μπορεί έτσι μου για να έχω εγώ μηχανές να πούμε στις πλοίου οι οποίες ξεκινούσαν με ένα ρόλο 10 δύο στον άγιο Αθανάσιο μου τα δίνει όλα εγώ στα ανατολικά της πόλης για το ποια είναι