ΕΝΟΤΗΤΑ 4 - Διαγράμματα N, Q, M - Δοκοί: Άσκηση 6 - Αμφιπροέχουσα Δοκός / Διάλεξη 20 / ΔΙΑΓΡΑΜΜΑΤΑ N,Q,M (ορισμοί, ασκήσεις) - Δοκοί: Άσκηση 7 - Αμφιπροέχουσα Δοκός - ΓΚΟΥΝΤΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, 2015)
ΔΙΑΓΡΑΜΜΑΤΑ N,Q,M (ορισμοί, ασκήσεις) - Δοκοί: Άσκηση 7 - Αμφιπροέχουσα Δοκός: Μπορούν ψυχές μάσκες μετόχους θα σας κάνουν να ισχύσει τουλάχιστον εμένα αυτό που με τόσο κόπο δηλαδή είναι μειωτικό να γράψουν όξω τόκους δηλαδή ποια όμως η οποία στην οποία προεξέχουν προβολή από δεξιά και από αριστερά και από τις δύο πλευρές τώρα ας κάνουμε σχέδια και σκέφτομαι να βάλω απλά απλώνεις πχ φόρτιση οδών και πλατειών ερώτημα έτσι θα χάσουν πιο ελεγχόμενου σφάλλουν πρώτες μια φόρτιση τριγωνική μια στάση ασφάλτινες να βάλουμε το άλογο καμία οριζόντια είναι έτσι κάνετε υπομονή εγώ σου 100 κιλών του μέτρου ίσον 120 χρονου τον στις γωνίες μπούμε 30 μοίρες θα κυλήσει αναβάλλουμε ροπή ήσουν Τετρακόσιες πολιτών αυτή ν ν γίνουν αναφοράς βλέπε εξάσκηση της ουσιαστικά αυτή τη στιγμή σκιές στην ακτή δεν έχει εξαλειφθεί υπάρχει μεταξύ άλλων ασφαλώς τους ελπίζουν να μη συμβεί αυτό μόνο τα τρεις μέτρα θα βάλουμε βίωναν σημειώνεται και υλοποίηση φόρεμα και ας βάλει και γράμματα α αφοσιώνεται στην κίνηση γ στην Πειραιά καταστεί δυνατή Ομόνοια και ψευδώς καλές αυτή μιας σημασία πολλά αυτήν την πράξη του όπως επίσης και από τις δύο πλευρές δε θα είναι διπλάσια σε έχουμε και τα πράγματα να κυλήσουν έκανε απολογισμό ας σχεδιάσουν το παρακάτω διάγραμμα των μη θεωρώ ότι στους τόπους είναι πιο δύσκολα από αυτές που σας έχω παρουσιάσει έτσι σχεδίασαν το χώρο στον οποίο θα γίνουν τα διαγράμματα και μια τον ξένο σχέδιο σου του φορέα μας όταν κατευθείαν το βγάλαμε λεφτά όσο τους στη θες δηλαδή της τριγωνικής for σάββατο αστική δύναμη της χθες τις αυτός το βιολί θανάσης χθες κλειστά βαρών αντίδραση κανονίσουμε αυτή την τακτοποιήσουμε και στην τιμή που ένα δύναμη έχουμε μια σαφή εικόνα του που του διαγράμματος ελεύθερους λοιπόν ε σημείωσε έχουμε φτωχή πότε θα έχουμε δύο δράσεις φάση την αξία 76 τη δύναμη των αστική φτάσουν στα σημεία θίγουμε ένα μέτρο ενώ η δύναμή μας ισούται με το βαθμό τριγώνου δηλαδή 100 επί 37 250 χρόνια after Sun νιώθω συνεχίζουμε εβδομάδες έχουμε δύο δυνάμεις στην στην και ασθένεια 22 δ συνέδρια με είχαμε όσον αφορά τη δύναμη 123 ετών προφανώς την καταλήξουμε με μια δύναμη που κινείται στην δύναμη όχι ούτε με την ευχή έκδοση με τον τρεις ημερών σφοδρή 120 επί 9 , σου 120 στο 103,92 λόγω δείχνει μια έλλειψη εξόδων με πυγμή το ποιον ρόλο δηλαδή 120 επί 0,5 δηλαδή 60 κοινωνικά δίσκων αντικαθιστά τις συνιστώσες πάνος σχεδιασμός 103 , θέτουν και έτσι περάσαμε ο πακιστανός προτάσεις έχουνε κύλιση από τους τότε θα έχουμε μόνο μια αντίδραση υπάρχει και και πάμε στην ελεύθερη περιοχή χώρα έχουμε ξέρω εμείς ξουν διονυσία στα 21 του τόση κουβέντα νομίζω ότι έχουμε τελειώσει με το καλό έλθουν σώματος έχουμε τακτοποιήσει γι αυτά που κάνουμε εκτός του ότι σου βρήκαμε στην υποθετική δύναμη βρήκαμε και τις συνιστώσες της ιπποδύναμη η υπομονή μας δεν είχαμε εμείς είχαμε αυτό που μένει τώρα μεγάλο το πόμολο πρέπει να κάνουμε αν υπολογίσουμε τις δράσεις λίγη περισσότερη προσοχή είναι ας το πούμε όχι μεγάλης δυσκολίας αυξημένες δυσκολίες με την έννοια του ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ν' μεγάλες συνεχή ασφάλτου έχει περισσότερη προσοχή θα κάνουν τις επαληθεύσεις μας ας πούμε λοιπόν καταρχάς αν εφαρμόσουμε πρώτη Συνθήκη ισορροπίας δηλαδή σ αρχίζουν προκύπτει ότι στόχοι έχουμε αυτά και είμαστε συνένοχοι μείον 103 δύο ήσουν είναι άρα α και στο 103 , 92 χρόνια τώρα όχι πάνω κατά την πρώτη Συνθήκη ισορροπίας πάνω στην κρήτη στη προς ουσιωδών πολ ως προς την αστός α π.χ. την είσοδο τώρα ζούμε την καλή ροπή στους νέο από αριστερά προς τα δεξιά εμφανίζεται καταρχάς αυτή δύναμη 150 άρα σε με μοχλό ένα με και προκαλεί αρνητικές παρόμοιων 100 έγινε πιάνο αυτές προκαλούν στους α που και αυτό είναι καλό α διότι άξονας κίνησης της ΤΕΡΝΑ α 60 όμως αυτή προκάλεσε ΑΠΕ με σκοπό όχι να δύο κυνικοί δεξιός χαράσσει συν δύο μειονότητα ψ τέσσερις και στην καταρράκωση ροπή μας ισούται με τον ροπή μας λοιπόν μεταφέρεται αυτούσια στον υπολογισμό δολοφόνους του στο σημείο αυτό λοιπόν ξανά ένα 205 ένα δευτέρα έξι δύο στο κριτήριο για τη σύλληψη τέσσερις αρνητική σωστά και επικαιροποιεί την τρέχουσα λοιπόν αυτή είναι η ψήφιση άμα συνεχίσουμε 250 συν 120 μείον τέσσερις 16 συν 300 εξού και το μηδέν άρα μ Καψή σούπερ θα των 100 περί τα 100 2030 μας κάνει 370 μας πάει ψ ίσον Διαβατών 850 κρατούμε πέμπτη 28 δύο κατόπιν 373 τέσσερις 92,5 κιλών αυτήν τη θέση έχεις υπόψη τέλος εφαρμόσουμε δεύτερης και ισορροπίες δηλαδή εισήχθηκε σίγουρα αξίζουν δεν τότε συνεπάγεται ότι άλλαξε δύο 60 σκελετών και χρυσού ξανά τι έχουμε τι κατακόρυφα έχω δε μείον 196 σου βλέπετε επί μεταξά και βλέπω ότι υπάρχει πάντα πιθανότητα σφάλματος καλαμιών 150 σύνοψη μείον 60 σχέδιο η ψυχή σου δίδαξε ενισχυμένη κατά 2,5 και τελικά έχουμε θάψει μείον 101 210 σελ 52,5 μισούν τους δεν 117 μισή αυτοψίες σούπερ View the neon 17 117,5 κιλών και τον καταδίκασε και πάνω κάποτε τον καιρό απολογισμός των δράσεων οπότε θα προχωρήσουμε στο επόμενο βήμα που είναι το Mr διάφορα χαρακτηριστικά σημεία σκέπη των γραμμάτων και μπεν συνεχίζουμε λοιπόν να ασκεί μέχρι στιγμής υπολογίσουμε τις αντιδράσεις κάνουν διερευνά εκτός κόμματος ας κάνουμε τώρα ξεκινήσουμε τις δομές μας τομές που απαιτούνται σκαμνί Κύπελλο 12 στέκομαι πάντα δεν σίγουρα θα απαιτηθεί μια αξία εδώ ένα αυστραλή στην δείξε θεωρία δ αριστερά ή δεξιά ιδιαίτερα στα δεξιά πήγαμε στην αυτής διαδρομές ε βλέπετε είναι αρκετά μεγάλη ασκήσεως κοινή πολύ μεγάλη ενώ δύο στις έξι 8 τομές απαιτούνται επτά τομές αν θεωρήσουμε ότι αυτό θα γίνει προχωρήσουμε σιγά-σιγά προσεκτικά μεγάλη μεγάλος φορέας αυξημένης πρέπει ασφαλώς λοιπόν υποδομή θα κάνουμε είναι αριστερά από το α στο πάρτι το τρίγωνο τριγωνική φόρτιση κατευθείαν στην πετάξτε τον έξω από δω και πέρα τελειώνει τελειώνει αυτό το δίπολο των τους τόπους κατευθείαν παπάς φαντάστηκε δύναμη πέρα τους ε τους νέο αριστερό θα είναι δύναμη όμως φανταστική είναι ένα χορεύει η ορχήστρα πιο α αριστερά πια μ α αριστερά το νιώθω αριστερά ελλείψει άλλων ζουν τη δύναμη δεν έχουμε λοιπόν ς αρχής δεν από δεύτερες θήκη ισορροπίας και πιο μείον 150 Museum Alpha Star δεν αραβικά πιο σταθερά έξοδοι με μείον 150 ετών και τέλος από τη συνθήκη ιδρυτής της οποίας είναι ο δολοφόνος ως προς το σημείο τομής μείωση προκύπτει ότι ότι μείον μειωθούν ύστερα μείον 150 πήραν μισούμε τον δρ τελικά ροπή αριστερά από τον καφέ σου με 150 με 250 κινητό με και αντικαθιστώντας τα νούμερα της υπομονής τους μοιράσουν Παπαντωνίου δεν γνωστούς νέο αριστερά τον είναι πάλι πήγαν στην περιοχή του νέστου καθαρά το πιο είναι γίνεται μείον 150 περιοχή και Ολύμπιον μάλιστα του ίδιου του παρά να αρχίσει καμπύλη πρώτο scooter λόγω της ύπαρξης της τριγωνικής φορτιστές καμπύλη α βαθμού λοιπόν τομή είναι 150 κι αυτό με καμπύλη δεύτερο και γιατί κάνουμε τον Σαβάς όχι εμείς βέβαια βλέπετε καλά τα αυτάκια μας εδώ θα είναι το μη ευθύς όπου ήρθε ισούται με πιο τετραγώνου δύο για δύο τρεις δηλαδή κόμικς του τόξου ισούται με 100 επί θητείας τραγουδούν οι τρεις και στοχεύουν 102 33 λοιπόν 57,74 ξύλο το μέτρο είναι μείον 150 ξηλώνει τον νόμο τιμή ο και εδώ είναι μας βέβαια προκύπτουν σχέδιο προκύψει νέο τρόπο λοιπόν αυτά ανήκουν στον ξεμπλέξουμε και με συνεχή κρύβουν και φόρτωσε και εμφανίστηκε σίγουρος πως τέλος πάντων λοιπόν πάμε στο επόμενο τομή αυτή εδώ ήταν το μ α στα στην πράξη αυτό ενώ τώρα θα πάμε μια δεξιά α αυτό που εμφανίζει τώρα αυτά που εμφανίζουν τώρα είναι καταρχάς είναι μια αρχή όποια ισούται με 103,92 κοινωνία το και δίνουμε αξία οπλίσουν 117,500 και λίγο πιο πέρα σημείο από δεξιά στην απόσταση 0 με όλα αυτά τα γνωστά χώρας των νησιών μας αυτήν μιας π.χ. πολύπλοκα σχέδια και αν αυτό θεωρείται απίθανο έργων τόσο μεγάλες ασκήσεις σας λοιπόν ας κάνουν τους θεσμούς μας πρώτη Συνθήκη ισορροπίες ς αρχής είχαν προκύπτει ότι μια αυταξία σε 103,2 ήσουν δεν ή μια δεξιά μείον 101,92 και μια τότε εμφανίστηκε αυτό κάνει αποδεχτεί σε ισορροπία στίγμα αυξήσουμε τον προκύπτει ότι μείον 150 συν 117,5 δύο Clarkson μισούμε τον ακραίο πιο δεξιά μισό 32 μείον 32,5 χρόνια ας κάνουμε πράξη έτσι 150ml 117,5 32,5 χρόνια με προσκομίζουν and και τέλος σου ανθρώπων ώσπου στο σημείο αυτό Αξίζει να μέσω των οδών 0 άρα προκαλεί επίσης να δεξιά έχουμε καταρχάς αστική δύναμη η οποία προκαλεί ντροπή μείον 150 πηγή ενώ και τίποτα άλλο την ινδία προκαλώντας άσχημη ούτε αυτής αυτό μόνιμη μείον μια δεξιά επτά λοιπόν ότι στην ομοιοκαταληξία σε σχέση με τον α αριστερά δεν έχουμε το πολύ το ροκφόρ και μια αριστερά λοιπόν ισούται μνημείο 150 κοινωνικά μέτρα και έτσι θα αφήσουν σταθερότητα κατόπιν έκαναν γνωστό ενώ το πιο φυσικά θα ανέβει από μείον 150 αμοιβή κατά 117,5 ως 200 και θα φτάσει στο μείον μείον 32,5 χρόνια διαγραμμάτων μη μπαίνετε τώρα απέκτησε και αυτό ξαφνικά μεγέθους 103 203,92 αυτό ήταν το τέλος όσον αφορά τις άλλες χρειαζόταν ακανόνιστου αυταξία οι επόμενοι τόμοι θα κάνουμε κινητό μ δ Μυστακίδη δυσκολότερη όμως γιατί είναι ακριβώς στη μέση του σώματός μας προτιμώ όμως εγώ θα προτιμουσα πλέον να πάρουμε το δεξί μέρος της της Σώκου μαζί γιατί έτσι δεν υπάρχει η τριγωνική φόρτιση επίσης θα συγκρίνουμε και τώρα ας δούμε λίγο τι περιμένουμε να εξάγουμε όχι το τι θα κάνουμε αποκαλούν τη σύντομη εμφάνιση ελκών εξήχθησαν αυτά τα νούμερα το μηδέν Περιστέρα μεταξύ α δεξιά και τα αριστερά δεν παρεμβάλλεται τίποτα οπότε αυτό που περιμένουμε είναι να μεταβολίσει τομή και τίποτα άλλο αλλά ακόμη περιμένουμε να αλλάξει επτά περιμένουμε μήνες ας πάρουμε το δεξί μέρος του τρόπου ακόμη λίπος δ στα πράγμα παρέθεσε δεξίωση στο στα όσον αφορά τους κινητήρες των όπως συνέβαινε στροφή έχουμε μια κάμψη 92 πόθεν και τον το σημείο γ μια πλήρη άποψη όλων των 12 ήταν μη δομή και τα βίντεο με ακρίβεια το των λοιπών απαλό επικρότησε φιλοσοφίας ς αρχίσουμε δεν προκύψει ότι μειώνουν δραστικά στα 203,6 εν η αριστερά στους μείον 103,92 χρόνια και όπως είπα τόνοι έναρξη παρελθόν δεύτερης συνθήκης ποιες συνεπάγεται ότι στη δ αριστερά μείον 60 συν 92,5 κινήσου με τον τενόρο δ στην ισούται 92,5 μειούμενη διακοπές έξι ταμείων 32 πόθεν αφού βλέπετε και αυτό παραμένει σταθερό είναι αυτό που σας προφανώς και δεν περιμένουμε αλλαγές ανήκει στις πιο αλλά πριν περιμένουμε κάποια στιγμή ότι διότι εδώ έχουμε γραμμικές τον αγώνα στον μη στους τόκους μέσω ΣΔΙΤ της υποσχέθηκε ισορροπίες Sun ανθρώπων ως προς τη δομή μας μισούν το ιράν παρά προκαλεί ροπής σε αυτό το σημείο λοιπόν χάσει ίδια ροπή ευθύνη ΝΔ α μειώθηκαν στα συν 60 αυτήν 60 δεν προκαλούν θυμό προς δεν αυτή δεν προκαλεί μειώνοντας 2,5 ποιοι δύο λατρεύουμε απλώς σήμερα 300 μ.μ. οι οποίοι και μεταφέρεται αυτούσια ώστε μισούμε τον ξένο αυτό προκαλεί το οποίο φυσικά δεν προκαλούν ούτε αυτές δύο ένα 92,5 δύο της δράκος 00 ύστερα ισούται με 92,5 επειδή όμως 100 κόβουν τα πέντε 315 ίππους για να δούμε μείον 300 εκατ νεκρός διακοσμητικά και πάμε λοιπόν στο δέλτα και εδώ πέρα αυτό μείον 150 γύρω μας θα πάει στο μείον για 115 κοινωνικών περιοχή μείον επέχουν νομικές μεταβολές επιτροπές επόμενοι τόμοι επιτομη δεξιά από τώρα τα επόμενα υπόψη σας αυτό εδώ 12 είναι ας δούμε λίγο λοιπόν που το κάνουμε αριστερά από τον και δεξιά από το δ κι μεταβολές μπορούν υπάρχουν σίγουρα θα υπάρξει μεταβολή τις κατακόρυφες δυνάμεις μια και μεταξύ των δύο τόμων παρεμβάλλεται αυτή κατά 160 και σίγουρα θα υπάρξει μεταβολή στάνη δεν υπάρχει σχεδόν οι ίδιοι δεν περίμεναν μεταβολή στα μη και μάλιστα δε θα κάνω αυτό πράξαμε γιατί έμεινε μείον 315 και τόσο παραμένει όπως πρόσωπο κάνει και εκείνος Σκοπούλη Βολιώτης συμμαχήσουν ήταν έχουμε κατοχή δεν έχουμε τίποτα έχει εκδώσει 50 δεξιά πήρε την άμυνα βλέπετε ότι μηδενίστηκε το νεαρό μη και θα είναι εκεί οι μητέρες ποσού τέλος δεν υπάρχουν μεσάζοντες δυνάμεις κιθάρα τόνυ την δευτέρα θα ασχολούμασταν με αυτό όσον αφορά τη δεύτερη συνθήκη ισορροπίας στιγμή αυξήσουν τον προκύπτει ότι δ δεξιά συν 92,5 είναι ίσο με το άλλων εάν εξαιρέσουμε μείον 32,5 χρόνια και πράγματι θα δείτε ότι το τόκιο από 32,5 θα πέσει αλλά 60 θα πέσει 50 οπότε προσφέρουν χώρο πίσω μας ικανοποιούν τις το παραπάνω ενδεχόμενο θα πέσει κατά 60 κάψιμο θα γίνουν διακοπές το οποίο όπως αυτονόητο τώρα δεν περιμένουμε για μετά πολλές ακόμη όπως είπε το χρέος παραμένει ίδια ακουστικά πέντε δεν ασχολούμαι με αυτό η επόμενη τι θα κάνουμε μεγάλη άσκηση κουραστικές χρειάζεται όμως καμιά ενδεικτικά έτσι για ΟΦΗ πρόεδρο της υπάρχουσας όπως καλό είναι να έχετε εμπλακεί παλαιστή πολιτών στο come with me είναι χαλούμι και τονίζει η αριστερά και πάλι εμφανιστεί αυξημένους τόκους θάνατο βρήκαν τομή βίντεο στα το σημείο φυτό που υπάρχει όλο το ταψί 92 ώστε το κλπ απόψεις τέλος πάντων και αργότερα γι αυτό μετά από καιρό σήμερα εμφανίζεται και αυτή την ώρα ροπή ισχύουν αν και αυτόνομη τώρα στους τέσσερις είναι το μητρώο ύστερα πιο έμπνευση ακόμη μπήκαν αν εφαρμόσουμε τη συνθήκη ισορροπίες στο κόμμα και δήθεν τονίζει η αριστερά που δεν ας κρατήσει ισορροπίες θα δούμε το ποιότητα στα 92 ψ αν πούμε δηλαδή τη στιγμή εξίσου δεν pop up θα προκύψει ούτε η αριστερά συναινείτε δυόμισι όπως και προηγουμένως η Ελλάδα έκανε κλουβί αριστερά είναι ίσο με μείον 2,5 χρόνια άλλαζε απολύτως τίποτε και στο πιο αυτό όμως θα αλλάξει θα είναι κόβει διότι στο μη αρχίσει που τους ανθρώπων ως κόστους ομοιότητα αριστερά είναι 0 αυτό συνεπάγεται ότι δυτικά αριστερά πορεύτηκε τη μειώνουν αυτήν εδώ τη δύναμη δεν προκαλεί ντροπή στο σημείο και δεν έχει μικρό συνεδριακό σχισμή τελικά θυμηθείτε αριστερά Ημερησία 200 χιλιόμετρα και αντικαθιστώντας πάλι έχουμε ΕΣΡ μπορούμε τώρα φωτό κάντο λίγο πιο μου θα μας το δείξει 150 215εκ βέβαια συνομιλητή μουτζούρα αλλά αν όμως πέφτουν αυτά τα του κένι μειώνει τα 2,5 σταθερό και τομή γίνεται δύο 472215 μείον 300 ξεφτιλίζεται ότι πλησιάσαμε απολυταρχικά τα μη και επιζητούν την αποκαλύπτω πάνω έχουμε πρόβλημα σχεδιαστικό σκόρερ μειωμένη περιοχή μας εδώ ξαναλέω ξέρω ποιοι Υμηττού 100 και είναι μειωμένη κατά 2,5 ετών κατά παραμένει ίδια και τον είναι βέβαιο επόμενη τομή θα κάνουμε είναι δεξιά το τρίτο επτά άξονες στεφθεί με το μόνο που θα αλλάξει τα ταξί αυτό διότι μόνο θα είναι πιο όλοι θα παραμείνουν δεν και θα αλλάξει και το μισό παρέμεινε επειδή μεταξύ αυτών των δυο κόσμων λοιπόν ξαναλέω παρεμβάλλεται μόνο την αντίδραση το μόνο που θα χρειαστεί είναι εσωτερικές κατακόρυφες δυνάμεις δηλαδή το πιο Άδωνη παραμένει έχετε εφαρμόστε τις συνθήκες ισορροπίας και κατευθύνουν συνειδητά έξι μήνες αν ανεφάρμοστη η δεύτερη συνθήκη ισορροπίες ακούμε δηλαδή τη στιγμή που ψήφισε δεν ότι συνεπάγεται ότι πιο φιλόδοξα νούμερα βλέπετε εμείς και το πιο υπάρχει άλλη κατακόρυφη δίνουμε διακωμωδώντας άλλαξε έχουμε λοιπόν σ μ η αξία σου δεν ότι συνεπάγεται ότι επιδέξια ε 300 σου αλλά τελικά Ευρώπη δεξιά των επτά σημείων του 300 κιλών ή σταθερό γεμίζει μυρίζει βέβαια αλλιώς θα κάνουμε ένα τομή στο σημείο καμβά αριστερά αυτό το σχέδιο και προκύψει και βλέπετε ότι τόνι μπεν παπάς έναν σπιτιού δεν και τον Μ Ομπάμα άμα δείτε είναι ακριβώς το ίδιο τους προηγούμενους πιστώνεται η δεξιά εισόδου δηλαδή δημιουργεί άγχος δεν έχω ούτε καν ο πιο Αναλυτικά νομίζω αυτονόητο ποτέ αεροτομή άδεια θα διατηρηθεί και όταν εκείνοι δεν το διανομή διατηρηθεί σταθερός στο 300 και στο σημείο β που είναι και το Περού στο τέλος του στο σημείο Γ ασχολείται που είναι και το τέλος της τρέχουσας Coupe στα μεταβληθεί κατά σαν παραγωγός και απομένουν 300 seed πώς θα πέσουν τα έτσι γενικά δε μου μια αρκετά αλλά δύσκολη άσκηση νομίζω χρειάζεται στρατό όμως έχετε συμπράξουν κων παλαβά άλλο τέτοιο παίδες ασκήσεις δεν μπορούν εμπόρων εξετάσεις θα μπορούσαν να συζητήσουν συγκεκριμένα οι ρυθμίσεις συγκεκριμένες είναι και αυτό που θα κάνατε ήταν 7% μέση και τους ώμους τους νίκη είχατε υπολογίσει και Παππά Χρυσούπολη