Διακήρυξη συνοπτικού διαγωνισμού με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά βάσει βέλτιστης σχέσης ποιότητας-τιμής, για τη «Προβολή του προγράμματος ενίσχυσης της οπτικοακουστικής παραγωγής στην Ελλάδα / Αποφάσεις και προκηρύξεις διαγωνισμών. (Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης & Επικοινωνίας, 2022)
Αποφάσεις και προκηρύξεις διαγωνισμών.