Διάλεξη 2η / Διάλεξη 2η - Βερβερίδης Φίλιππος (ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΡΗΤΗΣ, 2013)
Διάλεξη 2η: Τη δουλειά για λίγο μαμά το κάνουμε είναι πολύ φιλικό με το προηγούμενο θα μπορούσαν τα χρήματα αυτά όταν αναφερόμαστε λοιπόν της ορίζοντα διάλειμμα ω συνδέσω νούμερα μάμε να δούμε τις διαφάνειες λοιπόν ιδιαίτερη βουτιά αρχικά θεωρούνταν ότι ήταν διάλειμμα όμως είχε αλλάξει πλέον ταξινόμηση και δεν είναι στην κατηγορία του δία μα πρώτα και τώρα ως πολίτες μιας χώρας γιατί είπα όχι τόσο στη διαφορά είναι ότι το μέγεθος των σωματιδίων διεσπαρμένα στα πλήττει συστήματα ασφάλειας και είναι πολύ μεγάλη τραγωδία τα χορτάσουμε ότι όλοι είναι τα ίδια Επομένως το κάλεσμα του ΚΚΕ αυτά τότε θα δείξουμε και τις τρεις έχουμε όμως φορά περί Λυγαριά ο Φούλε μέσα της για να σας πω τώρα ερχόμαστε κοντά στις ακτές της χώρας Σ Δ λιβύης το βλέπει να κάνει με τις μπλε συντομογραφία τίναξαν την υγεία το πάμε επίσης να αναφερθούμε στα ειδών ως τμήμα της χώρας οι εφαρμογές υπάρχουν βαγγέλης ιδιαίτερα στο χώρο της μια σπουδαία δράση ως το λεγόμενο βαθύ έτσι διάλυσης αυτή τη φορά ένα θεατής ωστόσο πλήρως είναι διαμέρισμα ποίηση δεν σου κρύβω πως μια τέτοια λύση crown μέσο όρο διάλυση βέβαια ουδείς άλλος θα κλείσουμε το κεφάλαιο αυτό είναι λύση δίνοντας το στίγμα και ως έσχατη λύση και παραδείγματα ότι έκανε χρήση της συσκευής λοιπόν ξεκινάμε πάρτε θέση μιλώντας για την ιστορία του για να μπορεί να δει για πρώτη φορά τώρα πολύτιμα μυστικά Bosch βιώνουμε τα ίδια αλλά και στελέχη του και κυρίως του σας ενώ με τη διαφάνεια πληρώνει του η να βγει για να μη μου αυτά ως χωρίς χαρτιά ήταν για μια δύο θέσεις σε σχέση με τα ελλείμματα και το έτσι πολλοί πολίτες παραδείγματα δεν μπόρεσε όμως να δει η ζωική κόλα ζελατίνη και άρα π.χ. αγόρασαν κόσμος είναι ένα ουσία η οποία ας δούμε όμως πολλές διεθνείς Λέσβιοι άρα λένε ότι για να βγει και έχει διετή λέω στον αύλειο χώρο όπως και στο εδώ και τώρα πώς θα μας επηρεάσει είχε βρει αφού η ομάδα πόλο των και ιδιότητές του όταν αυτό πρωτοεμφανίστηκε και όχι φωνές τσιρίδες και διαπιστώθηκε και από τον δρα μαζί με άλλα δύο βιβλία ελλείμματα προέρχονταν από ποιες ουσίες που όταν κόλλας που βράζει μας γυρίζουν πολλά τρυφερά μια άλλη ουσία προέρχονται επίσης εράνους όλες αυτές λοιπόν αφορούσαν μια τιμωρία έλλειμμα των δύο τα όποια ελλείμματα όμως δεν υπάρχουν δεν θα περάσει ώρα αθήνας προηγουμένως σε κρέας του γεγονότος ότι οι ουσίες όταν διαλυμένες μέσα σ'αυτές τις ειδικές κατηγορίες των μπορούσαν να δράσουν μέσα σε λίγες γραμμές ταχύτητας πόλη είναι στα μάτια μας δίνοντας μια μέρα να δουν και να δημιουργήσουν ίσως διαφωτισμό κάποιων νησιών σαν όλες τις μπορούσε λοιπόν να περάσουν τα μαύρα της όλες τις είχαν εγκριθεί η άδεια χρήσης όταν αυτό χρειαζόταν τη μελετούσαν τα ως χώρα η ΚΑΕ Άρης διαλείμματα οργανικών κλινών και για αυτό το λόγο διαπιστώθηκε ότι η χώρα και η κοινωνία υγιέστερα ροδάκινα ένα διάλειμμα γνώριζα τότε ήταν ότι γεγονότα 1001 σύσταση ονομάσαμε όλους λύσεις σε επίσης διαπιστωθεί όμως διαλείμματα παύουμε να πάνε αλλά ήταν πολύ διαδεδομένη όλης της ύλης για ένα ιδιόμορφη μαύρη αγορά τα διαλείμματα χώρας άλλοτε μα ακριβώς επειδή που μόνο λίγοι φίλοι ως μπόνους για τιμωρία πώς μπορεί να έρθει διαλείμματα βιαστής όχημα και βεβαίως δεν είναι λίγοι σήμερα μας ενισχύεται 1,5 τόνος σκουμπρί διασπορά κόσμος αυτό που κατάθεσε τις καταστάσεις δεν έχει εμποδίσει δύο τα δύο ιερά όχι μόνο ορισμένα σώμα αλλά μπορεί ανεξάρτητα τώρα από ανούσιες αυτές είναι μπορούν να μπορείς να βρεις όλες οι θυσίες αυτές να διαμορφώσουν πολίτη άρα είμαι λάτρης της ντόπιο δεν έχετε κάποια γνώση Ποιοι είμαστε έχουμε βαθμίδες στη μούρη σου σε επόμενη διαφάνεια στο χαρακτηριστικές ομοιότητες ρε δεν οφείλονται ακριβώς ο φρούραρχος της για να τους βγάλει αλλά εξαιτίας του γεγονότος ότι οι ψηφοφόροι λένε στη αγορά λέει τα σωματίδια δεν σιγά η δυνατότητα να ενώ μεταξύ ευρώ ώστε να δημιουργήσουν τα ένα , το έτσι οι νέοι και να κάνουν 1000 ευρώ να φτάσει σε επίπεδο ελληνικής σειράς όμως στο θέμα της αλλά να βρίσκουν τις καταθέσεις διασποράς μέλος Ελλάδα για να λάβει βελγική πλησίον vs χωρούν πυρπολούν σύστημα μιας χώρας έχουν να κάνουν με πολύ μεγαλύτερου μεγέθους και έχεις το σώμα μέσα στο σύστημα το πιέζει όλο αέρα αργότερα αλλά βάλτε γνωστός πως μελετώντας ζω κατά 1000 κατέληξε στο ότι και οι ίδιοι να λέει διάφορα σας θα έχουν σύστημα βέβαια διαλείμματα ώστε ο αέρας μαρτυρίες ουσίας που βρίσκεται σε διαμέρισμα μέσα στην πόλη της Πάτρας είναι ποιος άλλος εκτός από αυτό που βρίσκεται στα διαλείμματα επομένως θα ακολουθήσει πολλές φορές οι ίδιοι ξυπνά το 8ο έως και πέντε 10 την πέμπτη του είναι η περιουσία αυτή ανάμεσα στη νότια εφιστάται υπολογίζει διαρκώς έτσι ας θυμίσω αντίθετα στα διαλείμματα το ΕΚ ζητά να βρεθεί μια δομή δηλαδή τη χαμηλότερη νέες γνώσεις μας από το gr το μέγεθος σωματιδίου ως διάλειμμα καταλαβαίνετε ότι η δομή του κειμήλια όχι πια τέτοια διαλείμματα αλλά και όλης της χώρας και βέβαια είναι του μεγέθους είτε να τους σε ποια η βασική σου όλες οι άλλες διαφορές ανάμεσα στα μαύρα μου και εσύ τέλος σιγά σιγά θα γίνουν με διαφάνεια όπου εκεί οι διαφορές ανάμεσα στα βουνά της τώρα σχέση με το προηγούμενο θέμα διαφάνεια π.χ. όταν καταναλώνετε τρεις γεύματα κι εγώ μια ζωή παράγοντες τα χρήματα έχασα τους μορφή εθελουσίας εκεί με πλοίο η άδεια έλλειμμα στα αφορούν άμεσα και όχι μόνο το 1,2 όμως έλεγα πως μόρια Μαρία λουίζα Βούρου μπορούν να ναι μεν για τον θώρακα και τα λεγόμενα αγοραίας ερώτημα όταν δημιουργηθούν χώροι κάστρο βήματα τότε το μέγεθος πάντα στην ώρα τους κι εκεί πάμε ναι ρε και μιλάμε για είδη όχι έλλειμμα αλλά συστήματα αφορά όλους και μας ενώνει όλους γράψε μας επομένως το μέγεθος και τη διαφορά δηλαδή είναι αυτό το οποίο αφορά τα υπολογίσιμο δορυφόρο παρατήρησης η διαφορά ανάμεσα στα διαλείμματα μεγέθη μέσων όπως τα διαλείμματα προχωρούν σωματεία σου δεν μπορούν όλες οι δημόσιες της Nova και να πούμε ότι μου γεγονότων χείριστο όταν μιλούσαμε λίγο ιστορία επόμενο γκραν βία προσέξτε να είναι εξίσου λογικό αλλά το γάλα τι ώρα είναι να δούμε τις διαφορές δεν υπάρχουν ειδήσεις κοινωνία υπάρχουν ένα λόγος να περάσουν από τις ζωικές μέτρα στην αυτό οφειλόταν στο γεγονός ότι η δράση έχουμε κοινούς διαδρομή στους δήμους μέσα εγώ που σωματιδίων προφανώς αυτό το κρούσμα διαφθοράς βουλή αερίου μπορούμε ν' αλλάξουμε όμως κοινός νους όμως εξαιτίας του μεγέθους λέει διαστάσεις διαλειμμάτων γυναι κα του 10 ετούς δεν είναι ορατές οποιασδήποτε ισχύος 1000 ευρώ όμως στα polls σύστημα αγοράς έχουμε τη δυνατότητα και για να μπορούμε να παρατηρήσουμε και με είχαν δοθεί τεχνολογίες μέρος εξαιτίας του γεγονότος ότι τα σωματίδια της προτίμησής σας έχουν αρκετά μεγάλο μέγεθος ώστε οι έλληνες να μπορούν να σου πω ρε ερι περίφημο δεν δόθηκε πια έχουμε καιρό τώρα τα χρέη τους σε άλλη χώρα και βλέπετε ίσως στην αριστερή πλευρά για κι έτσι αυτό μας Άννα Κασιμάτη η τελετή αλλά ότι αυτό το οποίο είχαμε πει Ρούβα και αφορούσε τα διαλύματα που χαρακτηρίζει τη γιόγκα και έναν υγιή ομοιογένεια δηλαδή οι γεύσεις της ιδιότητες σε όλο το εύρος τους αγορές διαφορετικής σύστασης προβλέπει της μπάλας μέσα στη μήτρα μου λοιπόν δεν είναι μόνο για γιε μου η γενιά αυτή έχει να κάνει πια νέοι για γνώμη βέβαια φυσικά οι λιγούρες σοβά των εισαγωγών μεγάλη τομή για το πέντε ήρθε στην αυλή τους και πάμε σε πιο ορατά και πλέον βέβαια τότε ξεπερνάμε το μέρισμα είναι το παράνομο λέει ο πόλεμος σ' ένα σύστημα αλλά να βρούμε άκρη για χάρη της είναι πολύτιμες μόνος ενώ το έδαφος εσείς να μου λέει όταν όμως ο Ειρηναίος 10 ετών τότε εκεί πάμε επίσης μαύρη οροφή βήμα φούρναρη μπορεί κάποιος να τη χαρεί να μιλάνε ποτέ δύο βήματα όταν μπορείτε να το βρείτε εδώ όμως έχει εμείς τους γιατί είναι χρήσιμο να όμως μπορεί να φταίω εγώ που τους πάρα πολύς σήματά τους κάτω είναι διάλειμμα βασική διαφορά εγώ θέλουμε να αναδείξουμε σήμερα ξεχωρίζουμε λοιπόν λέει πολλά σε όλους ένα διάλειμμα Παναγούλης μας χώρας βλέπε το νούμερο μα μιλάνε 1003 διαφανές διάλειμμα αγωγού μέσα μου μα τα λέει όλα διάλειμμα έκδοση το φως μπορεί να διαιρεθεί μέσα μας όλοι τους ένα μια βασική ιδιότητα του Έλληνα ενώ αντίθετα στα κουλούρης σήματα προς τους γονείς λόγω έχουμε τον περιβάλλουν και οποιοδήποτε ποτό να περάσει μέσα από τις ουσίες αυτές ουρία τους της χώρας Πάρε να πούμε το έργο της επέκτασης και ποιος δεν κλαίει πια S με ένα ποσό με νέα ένταση μπορούμε να έχουμε 1300 συστηματικά από τους γονείς μου δύσκολα τώρα πήγαμε στα ελλείμματα και τα χρέη ήδη γύρισα ταξινόμηση ανά μάθημα τα διαλείμματα μεταφορές της χώρας μας να πούμε πρώην άμεσα το να μιλήσουμε και να ησυχάσει σταδιακά όμως ποιοι βουλή υπάρχουν κρούσματα διαφθοράς και να κρίνουμε με βάση τα εκατομμύρια η άμεσα διάλειμμα επομένως αυτό το οποίο θα αφορά όλες τις που παραλάβαμε ένα η οποία δημιουργείται όταν έχουμε ήδη και σωματιδίων και καλώδια μια ουσία μπορεί να είναι αερίου που θα μας πάει χέρι μπορεί να πειστεί να διαμελιστεί από τον ΟΗΕ το 1900 διάλειμμα όταν μιλάμε για τέτοιες που μόνο η ποίηση μέσα αμέσως διασπορά μέσα σε ένα υλικό το οποίο πρόγραμμα αλιεία της λοιπόν ένα χωριό στο μέσο μιας χώρας που θα είναι πριν είναι αντίστοιχος όρος χρησιμοποιούσαν για διατελεί στα διαλείμματα εννοώ αυτό αφορά την ουσία που έχει διαμερισμάτων κάτι αντίστοιχο γεννημένους στο νήμα λάθρα διασφαλισμένους ουσίες από εκείνες οι οποίες έχουν βαρύ πόδι μιας παράστασης η παράσταση του μέσου διά ορα χρυσα το βήμα έχει προσλάβει τη στα διαλείμματα ότι δεύτερος στα πολλά μα τώρα είναι εκείνο που έχει λίγες διάλειμμα αντίστοιχο θέμα έχουμε εδώ μια από τις πιο δήμο ουσία μέσω διασποράς προκαλείται στο να έχει ένα χωρίς στάση γι τη διασπορά και δημιουργεί εικόνες όπου στη γη όλα μια για να δώσουνε το παράδειγμα ο Αντώνης Ρέλλας κυρίως αυτά σοβαρό ρόλο ως κόμμα ομάδα λέει τη λέξη είναι πολλά χωριά έχουν έρθει και πώληση με αρχή χάνεις μεταξύ της βόρειας μπορεί να είτε κάποιον άλλο χώρο πολυσήμαντο στον χώρο των συστάσεις μας λίγο για τα βήματα μόρια τα δώρα οι Έλληνες τα πράγματα ο βιβλία στα οποία μιλήσαμε για να ρε τόσο βια γι άλλα μαθήματα μορίων μπορούν να δημιουργηθούν μέσα σε κάποιο λίγο οργανισμό οι ίδιοι μιας παρά μόνο χτυπώντας το αυτόματο μοντέλο μπορεί να οδηγήσουν προηγούμενες και 1000 όμως να διάφορα είδη ουσίες δηλαδή οι οποίες έχουν τη δυνατότητα αλλά μην διεγείρονται πήγε σε ένα Full πόδια για να δούμε έχουν όμως τη δυνατότητα ας αλούς σωμάτων ώστε διοικούν μαζί να μπορεί να βρίσκεται σε επαφή με πολύ κόσμο ακόμα και όσες δηλαδή ένα σώμα π.χ. ο πράγμα είναι κλεισμένο και το πολύ χώμα στο εξωτερικό ένα για τα πολύ πολύ λίγα ευρώ ένα , από την άλλη πλευρά υπάρχουν επίσης σωματεία ομάδες στο νησί της Πάρου πια τους γράφουν στα παλιά τους που έχει έχουμε λειτουργίες μόνο τότε θα έχουμε ελιγμό φυσικά βέβαια καλλιεργεί πιπεριές με τον οποίο έχουμε ποιότητα να μας πούνε λοιπόν πλευρές διαφάνεια το κομμάτι που αφορά το δρόμο το ημερολόγιό σου κλείνουμε για την διασπορά θα περάσουν μόνο οι ταξινόμηση των πολλών συστημάτων και όχι με τα διαλείμματα Ερντογάν σαμαρά τόσο βιός μας μικρά διαλείμματα προτού βγει φυσικά θα πάρει χρόνια για αέρια υγρά στερεά ενώ η θέση της χώρας ΓεΣΥ 9 λόγοι ένα αντίστοιχο πίνακα λόγος του εγγύηση για διαλείμματα όπου βλέπετε όμως ο ίδιος παραμένει πρώτη ύλη δηλαδή το χώρα και ΣΙΑ Ε.Ε. γράφει στη διαφθορά και ως πολιτισμός το μέλλον σας το λέτε ότι στην περίπτωση αυτή που έχω δει λίγο χύμα και άλλο παράδειγμα δεν έδωσε σε έρευνες αγοράς Παρ' όλα αυτά τα λέω για να βγούμε γρήγορα ομιλεί περί τους επτά έργα αλλά και αντίγραφα των ενώ αέριο στη μια και στην άλλη για να μας την επόμενη δόση του μέσου διασποράς είναι λόγω της κατάστασης να ναι και εγώ θύμα η ΔΗΜΑΡ έχει ίσως είναι πως μπορούμε να διακρίνουμε και σήμερα παρότι το άλμα διότι ο πρόεδρος ομπάμα έχει χρησιμοποιήσει αργότερα σας τα νησία όλων των ειδών τα ίνες λυ σεις για να λα Σιέρα ελλειμμάτων Μιλάνε τα κόμματα για όλους ο δήμος μιλά για τους μουσική υπογράφει λοιπόν διάφορα βουτιές τέλος όταν πάμε εάν ψυχική κατάσταση για τους νέους μας αλλά όχι πια μόνο με κατηγορίες οι οποίες αφορούν κύριες συστημάτων αλλά και να λάβουν μέτρα για μετάλλευμα hollywood όλων ύλες τροφίμων όπως καλή ώρα η Ελλάδα να δω πόσα σας μπορεί όλα τα λογής τα χρησιμοποιούμενα σου πίνουν το αίμα Α όπως ισχύει μιας και έχουμε το παράδειγμα τώρα όταν ταξιδεύουμε άμεσα διασπορά θα μπορούν με βάση του ρ με νέο περιεχόμενο και όχι διά μέσου διασποράς και όσο αφορά τις σχέσεις ανάμεσα στα δύο αυτά θέματα ως προς και για το ποιοι εξ αυτών θα ήταν μόνο δύο Ελληνίδες θα είναι πια ελκυστικό χώρο της λιτότητας μας επομένως το πού ακριβώς θέλει να κάνει με το πόσο νέας σοδειάς μόρια στη δράση που μπορούν να κρατούν τα γλουτούς στο στομάχι επτά διαβάζει μ Ασία επομένως αυτογνωσίας και βάσει αφού όλοι έχουμε βόρειας να δει τι να πω μου για λέσλι οφείλω φίλος κάποιοι όταν λοιπόν δύο οικογένειες της διασποράς όταν λοιπόν που διαλύει τις έχει σχέση αυτό το διάστημα 1940 είναι νερό μας μιλάνε για τρόφιμα είναι μια πορεία παραρτήματά τους μέσω μιας χώρας μπορεί να δείτε που κλπ σύστασης και λειτουργίας της ειλικρινούς οδηγώντας μάλιστα λίγο τραγούδι αυτά μπορούν να σηκωθούν και να ρίξω ένα κλασικό παράδειγμα βέβαια μείζονες τους περισσότερους είναι έχει βέβαια εσείς τα παιδιά σας να βάλετε μια πρέζα σόδα βγάζουν χρυσό μου έτσι όταν λοιπόν έχει βγάλει καθένα νερό κάποια ποσότητα αλεύρου αλλά μόνο αυτό να βγει αλλά θα χρειασθεί τότε το μεσημέρι την ίδια ώρα η χώρο Προέδρου αυτό τίποτα άλλο παρά τη μάχη για να δημιουργήσει μια σχέση με τον μέσο όρο των κάποιο καιρό θύμωσα τόσο πιο εύκολα δημιουργείται στροφής κάποια μετά το διάστημα εκείνο το οποίο συμβαίνει είναι ότι μέσο διαφθοράς παρά μαχητές πάντως έχουν μόρια τα οποία σιγά σιγά καταλαβαίνουμε ότι γίνονται πιο κολλώδη επειδή ακριβώς από τη Νηρεύς κατάσταση EASY λοιπόν δημιουργείται εξαιτίας της νέας σειράς είναι πως η χώρα μας λόγω των πορειών λάστιχο βαθμός διασύνδεσης επειδή η επίμαχη ΚΥΑ σύστασης με τους μου μου και αύρα αλλά και του συριζα για τη χώρα είναι όποια έχει έχουν τη δυνατότητα να σου πάρω τα βόρεια σύνορα εναντίον αλλήλων τι λες το φύλλο το κόβουμε τα εν λόγω φόβου αντίστοιχα και εδώ να σας δω και τις πληρώνουν οι άλλοι γύρω μας παρουσιάζουν τα μόρια της χώρας και για αυτό το λόγο έλλειψης ας πάρουμε όμως τα μεγάλα αιωνόβια μετέωρα η υπεροψία μου κα ν διαμερισμάτων Monte βάζετε τις μαύρα μούρα μήλο και στην βόρεια ιρλανδία οι διαφορές ανάμεσα στα δύο φύλα είναι βέβαιο ότι όλα θα γίνουν στις προηγούμενες διαφάνειες πούλιες διαφάνειες είναι βέβαιο πια έχουμε παρατηρήσει μια μέρα που όλα γύρω μας με βάση τους κανόνες διαφάνειας θα παραγάγουν διαθέτει βόρεια ανάλαβε να έχω γύρω μου μου είπε ότι το λεφτά υπάρχουν αλλά μόνο τη δύο η μέρα και τα σωματεία που αποτελούν ένα μωρό για να βρουν το άμυλο πρωτεΐνες ορισμένες κυρίες και κύριοι βρίσκονται όμως μόνον ένα ΤΕΙ να παρά τα μεγάλα ποσά που να μπορεί να βλέπει τον κόσμο όπου το σώμα τους παχύ ηλία άδειες δημιουργούνται μεταξύ τους κι έτσι έχουν μόρια όπως αυτό που αφορά στο σύστημα είχε κάποιου είδους αλλά ακόμα και ένα διάλειμμα το φαινόμενο της φύσης για ποιο λόγο μα ποιοι λένε σύμμαχό της το πρόγραμμα της χώρας το γεγονός ότι ακριβώς έχει εκτός από ένα σεντόνι πώς να λάβει Στάϊκου συστάσεις να εξαιτίας της σχέσης που έχει αγοράσει ένα προς ένα όλα λοιπόν λέει πως το μόνο γεγονός ότι όλοι εμείς ίδιοι Daily για ένα ευρώ τη μέρα για όλους άρα και για παράδειγμα διαίρεσης της διάφορα πεσμένο λες και με ότι μπορούν οι ίδιοι ως χώρα 19 οι άνθρωποι είναι ίσοι κατά πολλούς τότε ένα τεράστια αύξηση της επιφανειακής διασπασμένη η ουσία της έννοιας της ίδιας της φύσης της πίστας για αυτό μπορούμε να δούμε ένα παράδειγμα έστω λοιπόν ότι έχουμε μια Στερεά ουσία η οποία βρίσκεται με τη φίλη μου σας έχω δυο παιδιά που μου έμαθε όταν μια δήλωση μια διαφ ύγει γι επιβάρυνε έχει κι όμως αυτό είναι λύση χώρες οι παλιές αγάπες ένα επομένως μιλάμε για πλήρη βοήθεια στους δήμους που είναι έτσι και τώρα δε θα το μάθουμε ποτέ εγώ έχω και όσα διάβασα διάφορα σας μέσω μίας χώρας για να δημιουργηθεί η διασπασμένη ουσία φορώντας δηλαδή με δυο κουβέντες με φίλους ότι έχει βγει παγανιά τα νεύρα μια μορφώνεται γλώσσες αλλά συχνά δεν έχουν κανένα έλεος πια με το πόσο περισσότερο πρώτα μας όσο μεγαλύτερα λάθη είμαστε γνωρίζουμε το πρόβλημα και πως κοινός παρονομαστής για τους περισσότεροι αν θέλει να πουλήσει ένα και 1.3 επόμενη Κουβέλης συστάσεις για μια νέα θητεία προφανώς βάρος αλλά μπορούμε να δούμε ένα για τη φύση WWF Υγείας Βάμου μ ήλιου δία πάρε δυστυχή κατάσταση b movie ένα σοβαρός μεγάλη επιρροή όπως όλα αλλιώς δεν υπάρχει διαφυγή η ιδιωτεία σώμα άλλο τότε μπορούμε να έχουμε τη συσσωμάτωση τρεις νέα υγιή χάρις στις βάσεις δεδομένων που είχε το 1970 μοιρών και έχουμε να κάνουμε με δεδομένο το οποίο χαρακτηρίζει τις δράσεις για τη μείωση του χρόνου όμως κάποια τις κλήσεις τους για το πώς βλέπουν τη χώρα πάμε θέτοντας το έλλειμμα όλα ρόδινα όταν σου λέω εγώ να είναι έχει τεράστια αξία εφάμιλλη των ΒΑΕ αφορά πάρα πολλούς τομείς οι οποίοι έχουν σχέση παράγοντες χημικές διεργασίες βεβαίως παρά τις παραγωγικές διεργασίες δεν είναι απαραίτητα μια όμως εμάς μας έχει έχουν να κάνουν με το πόση βία μπορεί όμως να έχουμε δείξει ένα μείγμα συστάσεις ένα δύο στο πιο γνωστό ως κατασκευές σχέσεις μας πρόεδρος της χρώμα μιας γυναίκας με διαφάνειες που μπορούνε έχει γίνει δεκτή η αξιοποίηση για το καλό μας για να δημιουργήσουμε τη νέας τομέα κάτω της δυνατότητα να διαχωρίζουν διαφορετικού μεγέθους διασπά με ίδια μέσα σ' βήμα διαφοροποίησης του δίνεις μια εικόνα και ήχο τώρα όλα τα παραπάνω παραδείγματα με τις διεργασίες που γίνονται στο ίδιο το αναφέραμε προηγουμένως και με την ιδιότητα πολλες φωνες εγώ βεβαίως κι όμως μου επομένως άλλο κομμάτι έχει δε μας λες κι τώρα την ηγεσία φαινόμενο δηλαδή όπου θα λάβουμε άμεση όλη η συσκευή οτιδήποτε δηλαδή η χώρα του ευρώ είναι που συστάσεις η εγώ τώρα το κάνουμε η χώρα μας η ποίηση κυβερνούν διά μου μιλούν μεταξύ τους ένα φρουρούς όλα τα ΔΣ έγινε παρόντα μέσα στα βιβλιάρια ΙΚΑ πληρώνονται μόνο και εκμεταλλευόμενη τις ιδιότητες μπορεί το σύστημα μεταφοράς και χρησιμοποιώντας θέλετε τα προηγούμενα παραδείγματα πιο παλιά γιατί τώρα πια μπορούμε να βλέπουμε το μελετούμε και να λιώνουμε διεστραμμένος μα τι κα τώρα μας βουλή μόνιμων δομών ευρώ ότι θέλετε τη διαδικασία να βρεις τις έννοιες του νησιού για το κυνήγι στην βιοτεχνολογία ενώ θα πάνε χαμένα γνωρίζοντας ότι είναι θύματα αλλά να είναι πιο εύκολα τις σιγά έτσι όμως οι σχέσεις αργούν πολύ λογικά φαινόμενα συνδέονται άμεσα με τις κηρύττει έργω για εκμετάλλευση της βαθμιαίας κυρίως η πείρα δεν είναι άσπρο μαύρο μελετούμε Ελένη τα υλικά να είναι ιδιοτήτων που κυρίως μπορεί να κάνει η δράση γιατί όταν έβγαλα φίλους δεν θα σου πάρω στα σοβαρά έναν λαό που διασ τάση v είναι διάσπαρτο σώμα εδώ εξαιτίας του βάρους δήλωνε στο διάστημα ήταν περισσότερο μπορούμε να αλλοδαπών είναι σε κατάσταση νηστείας αλλά έχοντας χάσει βάρος το οποίο είναι που ισχύει το μεγάλο σιγά τώρα μη με κόρινθο παραιτείται κόσμο όταν δηλαδή 1.1 σύστημα που δημόσιος έχει ανέλθει έχει προκληθεί από εσάς αυτό το γράμμα για να γίνει δεκτή με 1000 ευρώ να περνάω εγώ καλά στην υγεία σωματίδια έρχονται με γίγαντα αερίου έτσι και τους 41 σιγά-σιγά όλες σιγά σιγά μπαίνουμε διεργασία είναι η ψυχή της και οδηγεί στο διαχωρισμό τις ίδιες παρενέργειες από σωματίδια που θέλουμε και οι δύο γονείς του γύρω στο ένα την εργασία της γης των δηλώσεις της δρόμους μπορεί να κάνει πάνω από 200 χρόνια γήρανση δηλαδή στο χώρο αυτό συμβαίνει στα πολυκαταστήματα χάνουν διαρκώς οριζόντιες παραμέληση και απότομες έως τώρα έτσι γι αυτό θέλουμε να λεγόμαστε θέατρο όταν θέλουμε να διαχωρίσουμε την εσφαλμένη ουσία αυτό μέσω διασποράς που κάνουνε εφαρμόζουν ισχυρές δυνάμεις με την μέθοδο της δικής μου ηγεσίας είναι πως ίσως να ήταν ένα κυνηγός στο παγωτό μια γυναίκα γύρω σας λοιπόν εργασίες περιστροφή της Ασίας σήμερα έχουν κλείσει πάρα πολύ και μου και όταν εγώ έναν άνθρωπο να βγάλει το χειμώνα μέσα σε πόσο φρέσκα είναι σαν να μου λέει με τεράστια έχει αριθμούς τροφών ελεύθερο το pool bar το μπορεί να φτάσει τους 1009 υπάρχουν μεγάλοι δύναται να χτίζεται το σωλήνα μέσα στο ρέμα και επομένως ως ασκούμενος μα τη βία έδινε βάρος έχουμε προβάλει ως που υπό άλλες συνθήκες θα πήγαινα με την εφαρμογή δυνάμεις της πηγές διαχωρίζονται όπως σας είπα εγώ έλεγα με τους Ρομά το όπου όλοι Στερεά ουσία μυκήτων λένε έτσι δηλαδή διαχωρίζοντας την εισφορά αυτή λοιπόν είναι η σε ποιες εκείνος έτσι της νιγηρίας η καλύτερη απόφαση γιορτές λοιπόν τέλος τεράστια σημασία γιατί εάν το βιολογικό γάλα πήρε σημασία πέρα από το κόμμα της των λοιπών εργασιών δηλαδή μεγάλο διότι όντως μας έχουμε τη θέση της ως Λέσβος είναι ένα το πιο γνωστό ίσως εσείς μου εξαιτίας των ιδιοτήτων που πλέον για όλους μας εξηγεί πως ο νέος φόρος για και αυτό μπορεί να γίνει παρά τη δυνατότητα να πουλήσω τους έχουν άλλοι μας μόνοι μας στη χώρα της ελλάδος ευρώ και βέβαια ανάλογα με το πόσο μου λίγους αφού πρώτα έχουμε τα οποία μπορούν να περάσεις για εργασίες γούρια όπως μας τα λέει καλά μάχη δύο και επομένως δεν θεωρείται πιο εύφορο βέβαια μαζί με το S Pen και η αίσθηση μας όμως εισηγούμενος εδώ δηλαδή ουσιαστικά λένε όλοι ίδιοι υπολογιστή της χούντας έδαφος έχουμε άμεσα οι ίδιοι με τρεις καλεί τον ΟΗΕ να είστε ένα πόντος στον τώρα μπορούμε πλέον να άμεσα για παράδειγμα ένα ωραίο πολλές βίαιες έτσι όταν μιλάμε για τέτοιες αλλά αντί γι' φυσικά στους φίλους μας για αυτό το λόγο μας θύμιζε ζελέ μόνο Δέλλα είναι ο φόβος της για εμάς ένα είναι άχρηστος ως κα ποιων από τις χορογραφίες της μελέτης μιας νέας και επομένως όλες αυτές οι ανησυχίες των ζελέ μας όλα έχουν να κάνουν με το πολύνεκρο σεισμό χωρισμένο Σερρών για τη δημιουργία ακριβώς πολλούς μάλλον υγρά τρώγλη αυτά μιλούν να δύει χθες ούτε αγνοώ κάποια αγόρια τα οποία ανήκουν στην κατηγορία των δράση είναι όντως μια ουσία που στηρίζεται στο μοντέλο Plus πλήρης σώζεις μου όμως το να έχει μπορούν να τα αγοράσει αξίζει είχε εργάτες ακόμα και όταν έχουμε μια άσχημη μέρα στο εργαστήριο λέβητα αν λοιπόν ο Ολυμπιακός τέσσερις η φράση αλλά εγώ έτσι που μολύνουν τον αλίμονο η όλη διαδικασία έχει κάνει λάθος και στο ροζ γιώργο λεία τους ώστε να είναι ένα duck λοιπόν μπορούν να μιλήσουν ευχαριστημένες κράτος με βάση ποιες έτσι και διαλυτικής κατάστασης συρτάρι πολύ περίεργο ομαλές πολιτικές μπορούν στο μετρό να διέλθει και διάσημη θερμοκρασία ρόλο έτσι να δημιουργήσουν αυτάς ότι έχεις χαρακτηριστικές αλυσίδες οι βουτιές όταν έχουμε να κρυώσουν τα άλλα συστήματα τα οποία δημιουργούνται είναι η μοίρα μας Βηματάρισσα θέσεις για τις οποίες μου αρέσει όταν αναφέρω ολημερίς του πράσου πρέπει να φορολογηθούν συστάσεις και εξαιτίας της άρνησης των φορτίων που θα τον βρίζουν ομίλους στα συγκεκριμένου μεγέθους σχήματα που αφορούν τις ποιητές που είναι υπέρβασης μιας ρευστής ύλης που βουτάνε εργαστήρια να μη μπορούν να οδηγήσουν δημιουργία συγκεκριμένων δω να λεχθεί έχουνε μόνος αυτή διάταξη που δρα όλοι μπορούμε να έλληνες της Sun on sunday όλους βέβαια παρ' όλους τους έλληνες Χρυσή Αυγή τι φοβούνται το πάμε αυτή 1.1 2006 στην μα και παίρνοντας αυτό μέσα τι μπορεί να διαχωρίζει το σώμα τη βία διαφόρων μεγεθών με δράστες λοιπόν έτσι καινοτόμο ματιά χωρίς να πούμε για τους πολλούς η μαθητεία του συστήματος της χώρας αυτό είναι σημαντικό γιατί πήγα πάρα πολύ στο χώρο της υγείας εαυτούς βασιλικής εγώ όταν μελετούμε τις ιδιότητες των διαφόρων πρωτεϊνών πρωτεΐνες όπως αυγά εσείς ποιες καταναλώνουμε είναι ουσίες οι οποίες μέσα σας όταν είχα να τον δω τιποτα όταν έχουμε μια άσχημη μέρα στη ένα έδρα στην οποία άλλοι είναι ρόλος δημιουργούν άλλης μιας έχει μέλι και κρασί μέσα σαν μονάδος δηλαδή για τους πιλότους έλυσα θεωρούνται επηρεάζουν το Πισοδέρι όσο γάλα ουσίες είναι το παραγνωρίζουμε κι έχεις τους καταλαβαίνετε ότι αυτό αλλά ακόμα μεγαλύτερη σημασία όλα μουσείο τηλ ένα δώρο στον αγώνα δεν έχει να κάνει με αυτό προστασία λίγη δηλαδή οι ΗΠΑ διαφωνούν με πολλή προσπάθεια και με τις ευλογίες όχι στη βία ένα ου ιδού το συμφέρει ουσίες οι οποίες θα μπορούσε να έρθουν αυτό προστατευτικό ρόλο μέσα στην ημέρα ακόμα βλέπει το ευρώ να ουσίες οι οποίες όχι μόνο για που πρωτεΐνες οι οποίες παρά τις αναλύσεις γι' με συστήματα που ξέρουμε και μπορούμε να επηρεάσουμε να οδηγήσουμε το στο να βαράει αλλά διά της σιωπής όλο το αλεύρι ενώ ένα προέρχονται από βίαιη λέει έτσι το και αλέξη είναι ένα προστατευτικό κάλυμμα τρελά τη δυνατότητα να ενεργοποιεί την παραγωγή τους όντα το βρίσκεται σε κατάσταση ύφεσης κάποιον οργανισμό όταν λοιπόν ένα λουόμενος πάρε το ένα και όχι στο τότε όσο για τον μηχανισμό αυτόν μέσα του που όλοι γνωρίζουμε με ποιο τρόπο μπορούμε να ενισχύσουμε μπορεί να γίνει ακόμα πιο αυτοβούλως θα κατέβουμε εφόσον μπορεί να παρέχει περισσότερη από τους αυτό έχει ήδη διαβεβαιώσεις πως θα μας πάει και τι λέει σήμερα χρόνια π.χ. η ουσία η οποία μπορεί να θα κλείσει με ένα ποτήρι όποιος πουλάει στα πλοία τους θάβει τις βάσεις που είχε διαγνωστεί βάσει της οποίας η ζωή ένα δήμου όταν γνωρίζουμε λοιπόν το νησί θα αναλύσουμε μελετήσουμε παρόλες τις γιορτές στο σεφ με τις υγιεινές πρώτες είναι βαθιά και πολιτών σύστημα πίεση τώρα που είμαι άθεος αλλά και η λεγόμενη συγκροτώντας πόνος για να μη μιλήσουμε για τα μάτια σας και τότε μπορούμε να μελετήσουμε τις γιορτές προσόντα πέρα 1000 μπορούμε να αναδείξουμε την μη μου λες ένα επίπεδη επιφάνεια βουλή διαδρομής μου με άλλο τρόπο μπορούν να μας περιοχές με παρατάσεις λίγο να δράσει ως να πούμε μείγμα πάρα πολλούς μαθητές ένα . διαφορετικού μεγέθους π.χ. ότι ένα δρόμος ένα υγιή και μεγάλο βόρεια μπλε ουρανό έτσι λέγοντας δεν συμβαδίζει με τα μόρια αυτά είναι φορτισμένο μέσα σε ένα ηλεκτρικό πεδίο μπορούν καλή γνώση είχε χτες να άλλα τους λένε πια α δείχνουν ότι μετά τη χούντα είναι πολλά μέσα έστω το ας πούμε οι ΗΠΑ κάνουμε έως ένα δισ ευρώ μεγαλώνει παρά τη σύστημα αλλά είναι ένα μείγμα διαφόρων μεγεθών στο κράνος του λειτουργία τα πόδια μου τα μεγαλύτερα πλήγματα τα κράτη μέλη της Ε.Ε. βιβλια το η ηγεσία μας αξία τρεις δηλαδή πέρασμα μάμε τώρα να δούμε πως διαφωνούμε όμως αυτό που αναφέρεται ως πολύ λίγο διαφοροποιείται όμως αυτό πλησιάζει η μάλλον σχεδόν εξολοκλήρου άρνησης παρακαλώ να μας ως χώρα αυτού του είδους οι ίδιοι διαφοροποίηση συστάσεις στους δρόμους όχι για δικά τους έχει με όλους και βέβαια η αναφερόμαστε στο μόναχο είναι ασύμβατο με το μέσα μου σα να πάω έτσι παρόλο που τα μεγέθη αφού έχει εκατομμύρια σ.σ. το τρεις ως 3000000 μονάδες είναι ο αριθμός των βιβλίων μας DNA RNA θέλω λέει κάποια δισεκατομμύρια ναι το λέει έτσι σιγά σιγά ανθρώπους εδώ μιλάμε για διαμερισμάτων της για γάμο όσα θέλετε συριζα της δεν προβούν ξεχνώντας το 2003 έως επτά Home ενώ το μέγεθος στην αυλή λίγα κλείνει βίαια DNA τους ιερείς βέβαια το μόνο βέβαιο ότι άλλα διαμόρφωση ύλη μεγέθους είναι και πόσα μέτρα εάν φωνάξετε υγει α ανώνυμες εταιρείες δημιουργώντας έως 3,9 δισ αν μια μέρα που πληρούν όλα γι αυτό και σχηματίζοντας χω ρες της αποσυσπείρωσης έργων κ ν διά στόματος όμως βλέπει πως το μέγεθός σας εις βάρος της και φτάνουν μέχρι αργά σα σχήμα το οποίο έχω να σας πω όμως βλέπετε λοιπόν οδηγεί εδώ βλέπετε τα οποία δείχνουν τα στοιχεία που έχουν να κάνουν με ηγέτη το διά ταύτα και ξέφρενου WC σας όταν ξεπεράσει το πέντε είναι βέβαιος πως από δω και πέρα ένα έτος Μπρούνο Πέρες από τα προηγούμενα και βέβαια μου λέει όλους να σας πω ότι ξέρετε γιατί λέει όχι στον Ομπάμα να κυρίες κα μυλωνάς έλαβε εγγυήσεις γι τη μετάδοση ζωής αγαπά πολύ τις ζωές όλα τα έργα ενώ οφείλονται στο γεγονός ότι το σώμα τους και δεν είναι τυχαίο όλα εφαρμογές παρά να λοιπόν όχι μόνο παίρνουμε μέρος και βλέπετε το θερινό μπρα για το μωρό σας να μπορούμε πλέον έξι Ηλίας μεγέθους πουλιού της πολλούς στάσεις θα βάλω φωτογραφίες των και τα οποία μπορούν να δείξουν το δρόμο ενώ πλέον είναι και μέσα στην έδρα μας έτσι έχουμε καταλάβει είναι εργασίες μπορεί να θέλεις να γίνεις πιο τρώω λειτουργούν κέντρα στην Ευρώπη είναι SUV οπότε πάω πάσο πλένετε εικόνα ένα μεμβράνη εγώ μου υπάρχει η λίστα ως χώρος διαμονής σας βρίσκεται να σου στο ΤΕΙ εδώ βλέπετε το RNA το οποίο είναι διαμορφωμένο μέσα στον κόσμο πως δηλαδή τα μόρια μου τους έως τώρα για και βέβαια όσοι ξέρουν τις ημέρες για να κλείσει ένα Χ γνωρίζουμε περισσότερα πράγματα φοβούμαι πάρα πολλές όμως λέει πολύ λιγότερα μόρια δηλαδή τον πόνο τους μπορούν να σε πρωτεΐνες 1.2000 δημιουργία ομάδων μια αλληλεπίδραση ανάμεσα σε μεγάλο αγόρια τους σας ως έλληνες και λίγα ψάρια το πράσινο το μπλε μπλε στην εφηβεία πολύ λίγα η πολλά χώσεις είναι πρωτεΐνες οι οποίες έχουν ένα ευρώ μπορούν να μας και να δράσουν για να βοηθήσουν στον οποίοι αγώνας στη αυτά συμφωνούν οι διαδικασίες για τις οποίες έχουμε γνώσεις πλέον όσοι βιαστούν να πουν ότι ιδιότητες που μπορούν να μας εμπνεύσουν αυτό δεν είναι έργο όχι μεγάλους έλληνες μπορεί η πρώτη ημέρα έτσι οι οποίοι με τη νέα μορφή που δείχνει το οποίο είδε από την αρχή είπε τέλος θα συνεργαστείς λέει ότι και μόνο η Χρυσή Αυγή έδωσε για ακόμη μια Φ αλλά όχι για μας τους Έλληνες και βέβαια δίχως βία ινδιάνους υπάρχουν 900 έγινες συγκεκριμένα και τάσσεται υπέρ του ευρώ μα μα μα μα εγώ για ιερούς κανόνας πάνω ζώνης τις ιδιοτροπίες του πλούτου της χώρας αυτές κατά τις κατηγορίες γρήγορα θα σου πω ένα παράδειγμα ότι η γη γυρίζει κι αμέσως μεγάλα πλοία πίεση πίεση αίσιο νάρκες βόμβες αναφερθήκαμε για να θέσουμε λοιπόν ως I love you στο ότι τα λίγο να έρθουν χρήματα και μας έχουμε τη δυνατότητα να δουν πολλά μόρια μέσω μίας ώρας μέσα στην παλάμη μας μέσα στα σωματεία τους και πάνω αυτός δεν περισσότερο τα πολύτιμες πηγές κιβωτού τετραετή βέβαιοι όμως ότι υπάρχει μια χω ρα τα παραδείγματα πολιτών στα ακόμη πως δεν όπως ένα εφαρμογή του Έλληνα τὸν κόσμο δίνουμε σπιτι για να είτε να συλλέξουν δύσοσμες ουσίες οι οποίες υπάρχουν ελεύθερες ποιοι να συλλέξουν τα ρολά αλλά εδώ υπάρχουν μέσα στο νερό της ύδρευσης στον πεζό κόσμο όχι περισσότερο χρήσιμο να βρουν ένα χώρο για τώρα διαλύονται VR αξιοποιεί μια βεβαίως για τις θέλησε να βγει πρώτη διάθεση δηλαδή εδώ να πούμε ότι η αδιαλλαξία της θύματα μιας χώρας είναι πολύ μικρότερη σε σχέση με η Αυγή κι όχι με τη βία όποιας πληρωτέα λειτουργεί με κανένα άλλο μέγεθος μα ποσό μεγαλύτερο του μα τος πρότερη όταν τους ρωτήσεις τα ίδια παιδιά κομμένους που θα έλυνε το πρόβλημά τους είναι η τα συστήματα σε μεγάλο μέγεθος έχει δεχθεί τα πυρά της ΝΔ διαχείρισης να κάνει ως προς το ότι πόσο εύκολα αλλά πολλούς στάσεις εγερθούν μέσα από κάποια πραγματακια ένα ευρώ τώρα οι άλλοι γίνονται κι έκανε την είσοδό μας στην κατηγορία πλήθος για παράδειγμα στους δημόσιους μισό ανεβαίνουν μέσα σε νερό πράγμα το είδος της διά της που θα πει εξαιτίας του ότι η μάχη για το βάθρο σου μεγάλο αριθμό μορίων μέσω πρόσκλησης του θα διορθωθούν και άδειες το φορτίο στην ώρα τους αυτά μπορούν να συνδεθούν με το άλλο και γυρίζουν γούβα που είχε ανάμεσά σας λέω εγώ τώρα ψηφίζουν στο λέει λοιπόν ο Κυριάκος ότι αναφερόμαστε σε όλους τη δυνατότητα να τη γη λίρες γεύση βραβεία World Car of the Year το σώμα είτε όσο το έλλειμμα κλπ μα εδώ κι έναν μήνα παρά τις δράσεις τους υγιείς γύρω του όταν γράφει τα και διαπίστωσε ότι έλειπε οχυρό δεν δύναται να λάβει μαστίγιο η γλώσσα ως δεύτερη γλώσσα αλλά η έρμη γύρω παρόλα αυτά η δυνατότητα να σας το πω τέτοια ίσως το γεγονός ότι η επίμαχη ΚΥΑ που βρίσκονται Le point of view η Ρούμελη γύρω μου με λέει έγινε ένα κέντρο υγειονομικής αναφοράς η ΤΡΑΟ μπλε χωρίς καμία για να τους θυμίζει λίγο μόνη σου για ποιά χώρα που όπως και να χει ρε θερμοκρασίας γεύση αλλά έχει ήδη σταματήσει ο λόγος βέβαια είναι πόσοι είναι εδώ για να δείτε τα πράγματα παρά τα παρέχει τις ίδιες πιέσεις πιέσεις στον ΟΗΕ κόσμος μου κόσμος το σύστημα θα χρειαστεί μια όσμωση μόνο είναι το βίντεο έχει κάνει δύο γάμους δηλαδή μέσω εισφοράς ακούω ένα περιβάλλον παλαιότερος ένα του νόμου η σύσταση και η μητέρα σας θα σας κάνουν σήμερα για να δούμε πόσο εύκολα περάσει περί τις αγορές αλλιώς γνωστός ως τη σοδειά με αποτέλεσμα να υπάρχει η ανάπτυξη μιας επιχείρησης η οποία όταν χώρα ταχύτερα τα έργα είναι βούληση μας για τις σοβαρές και ίσως το εργαστήρι αυτό όταν ένα κύτταρο ομιλία στο ειδικό βάρος μέσα σε ένα μόνο συστάσεις διάλειμμα όπου οι ίδιοι θα εργασθεί λοιπόν η ώρα να προωθήσει μόνο μέσω των ναζί να δεσμά ηλίθιοι είναι όλοι μας θα έχουμε δημιουργία χώρου στο μπορεί Ε.Ε. εγείρει βασιλιά εκείνα άλλων μεγέθους χόρευε έστρωσαν το δρόμο τους έτσι λοιπόν η δημοτική ποίηση είναι δίκαιη για όλους στην ομάδα δίας χώρας μεγαλώνουμε τείνει να λάβει θα είναι πολύ μεγάλη δεν είναι έγκλημα με όλη ισονομία τώρα είναι ένα φαινόμενο συγγένειες με όμως έχει να κάνει με το πώς ένα ηλεκτρολόγοι ισχύει ένα απλός πολίτης συστάσεις δεν γνωρίζει πού θέλει να περάσει μια τραγανή και αυτό έχει να κάνει άμεσα με τη διαδικασία των ας πούμε πως δεν έχουν άγχος και εστιών μας όπου εδώ έχουμε ένα έργο δωματίου μέσα στα σπίτια μας η μοίρα η αναφορά στον αέρα τότε μοιραία κάποια στιγμή θα σου πρότεινα να τους ιερά άδειαζε εκτός του ότι δεν είναι τόσο σοβαρά σιγά-σιγά λόρα ήλιου πια τόση γιατί εκεί έχουμε πολλές ματιές στο βουνό με γουρούνες μα εγώ λέω αυτά που η χώρα έχει το φως στο τούνελ αέρα να μπει μέσα να βλέπει μέσα από ένα βουνό της δράση μπορούν σε διαδικασία περί στάσης και εξαιτίας της οποίας ως ανάγκη αλλά πάντα μα πάντα στις θέσεις και στις ιδέες του αλλά γιατί δεν μπορούν να αγνοούνται εκεί υπάρχει χούντα της μελέτης δρα αυτόνομα και ως χώρος δρα και ως φέρονται να διαβούμε ως πάρα πολύ έλεγα αν όλοι γνωρίζουν χώρα τώρα ένα φαινόμενο το οποίο πολύ συχνά δεν είναι το γεγονός ότι όλα είναι πάντα ίδιος μας άλλες φορές έχετε μαζί και ας μη μας αρέσει πολύ ενώ το γεγονός οφείλεται στο ότι πλοία όπως τους κανένα όμως τώρα ακριβώς μπέπε Γκρίλο να παραλάβει το όσκαρ μάχη όμως τα ίδια θα έλεγα μόνο ν πόρων είτε σας αρέσει είτε εξαιτίας του δημιουργεί γήινες πηγές όπως οι για όλο το χρόνο ανάλογα με το πώς το φως υπάρχει και αυτό έχει να κάνει με το πόσο δουλεύω ως έχει και να τα γνωστά μεγάλα αστειευόμενος εμείς ως συνήθως θεωρείται περιοχή μου για να έχω τη χαρά να δει τα περιοχές για πολλούς είναι περιοχές ως μια 80 έλεγχος τόσοι το Ιλίου οι σιωπηλές τάξη δεν μπορώ να σου πλασάρει ως το βράδυ λοιπόν της χώρας ενώ για το 2009 δεν υπάρχει χώρος για περισσο από χώμα ενώ τα πάμε περιοχές πλησιάσουν στον πολυετή παρά προς το γκρίζο και ως οι μόνες έτσι και το μωρό σας έχει ήλιε μου τολμώ να πω ότι έχω βλέπετε δουλειές γεγονός έτος μας ομίλους η κα Σταμάτη μας οι ΗΠΑ το Ηνωμένο Βασίλειο δεν θα αλλάξουν εξαιτίας της ταινίας ένα διαχωρισμό με βάση τις διαδικασίες φίλε προχωρήσει λίγο από μόνο τη δημιουργία τη διαίρεση που είναι σα να λες θα κάνω η ΕΡΤ δύο καναλιών τους το μόνο που μπορώ έτσι λοιπόν παίζει ένα άτομο προσήχθη στο μας και βέβαια είναι μας αδιαφορήσουμε εάν έχεις παραμελήσει δηλαδή μεγαλύτερη κατακρήμνιση από τη χώρα μας της χώρας για αμοιβαία κανείς με πόση για αγορές οι οποίες θα φυλάσσουν το λέω υπάρχουν πολλών ειδών δεν και τέλος σήμερα μέχρι στιγμής άλλα δύο από τα παλιά αλλά ας πούμε πως μου είναι τα πόδια σας σε βάθος για λύση μας νομίζω πως υγή προς τα μέλη του από τα τελευταία σπίτια έχουν καεί ένα γράμμα να συνεχίζεται για πολύ καιρό και για όλες τις διαφορές τις οποίες έζησα στις προηγούμενες βία θεωρώ ότι πρέπει να γνωρίζετε για πιο λόγο έχουμε διαφορές διαφορετικές θα είναι μεγάλα διαλείμματα της χώρας βασική ποσό διαμορφώνεται πια μου ό τι θες τις εξαιτίας του μεγέθους τους μα πώς να το