The sex-starved marriage | Michele Weiner-Davis | TEDxCU (TEDxChania, 2014)
: asty but still wonderful. So, I am going to talk to you about sex. To be more precise, the sex-starved marriage. When I'm done, you know 3 things that you can do to prevent it from happening in your life. Πρώτα, θέλω να σας πω μια ιστορία. Τα τελευταία τρία δεκάδια, έχω εξασφαλισθώ και δουλεύω με 9-1-1 σύγχρονοι σύγχρονοι, σύγχρονοι που είναι πραγματικά τετραγωγικοί στο σημείο της διαβάσης. Εγώ εξασφαλισθώ σύγχρονοι σύγχρονοι σύγχρονοι. Προσπαθώ να μιλήσω σύγχρονοι με το τι πρέπει να γνωρίζουν για να λύσουν τις διαφορές τους και να βάλουν την αγάπη τους και να βάλουν τα παιδιά τους στη νύχτα. Δεν είναι εύκολο, αλλά δεν έκανε τη δουλειά μου. Η δουλειά μου έκανε εμένα. Δηλαδή, έγραψα σε μια εξαιρετική οικογένεια. Δύο αγαπημένοι γονείς που δεν έκανε κανένα. Δύο αγαπημένοι γονείς, μια μεγαλύτερη οικογένεια με την οποία παίξαμε κάθε εβδομάδι, σε όλες τις εβδομάδες μας. Μέχρι μία εξαιρετική ημέρα, ήμουν 16 χρόνια, και ήμουν παιδιά στη σχολή, και η μητέρα μας έκανε όλους για μια οικογένεια, και προσέγγισε να μας πείτε ότι είχε εμφανιστεί για 23 χρόνια στη σχολή, και ότι έγινε μια διαβάση από τον πατέρα μου. Κανένας δεν το έκανε. Εγώ σας είπα ότι οι πατέρας δεν έκανε κανένα. Θυμάμαι το αίσθημα της αίσθησης της αίσθησης από το μυαλό μου, και πιστεύω, πώς μπορούσε να γίνει αυτό, εγώ αφήσω το σπίτι, και η αίσθηση μου χτύπηκε. Και αυτό είναι ακριβώς αυτό που συνέβη. Η διαβάση όχι μόνο τελειώσει μια σχολή, αλλά και διαβάζει μια οικογένεια. Και η σκληρότητα για την αίσθηση της οικογένειας μου ακόμα παίρνει σήμερα. Αυτό είναι επειδή η διαβάση είναι για πάντα. Τώρα, η διαβάση των πατέρας μου επηρέασε με σε πολλές τρόπους. Πρώτον, με έκανε τεράστια αίσθηση για να μάθω ό,τι μπορούσα να κάνω, για να έχω μια υγιεινή, αγαπημένη, λαστική σχολή, ώστε να μπορώ να την εφαρμόσω στη ζωή μου, με την οικογένειά μου και με την οικογένειά μου. Και είμαι πολύ ειλικρινή να πω ότι ένας από τους πιο μεγαλύτερους αποτυπωσμούς είναι η σχολή μου για 40 χρόνια, για τον σύζυγό μου, τον Γιμ. Και αν γνωρίζατε τον Γιμ, θα γνωρίζατε ποιο πραγματικό είναι αυτό. Τα άλλα πράγματα που με έκανε η διαβάση των πατέρας μου είναι να είμαι πολύ ενδιαφέροντη για να μάθω ό,τι γνωρίζω σε κανένας που διαβάζει το δρόμο μου. Όταν πω αυτό, σημαίνει πως δεν μιλάω μόνο για τα σύζυγό μου. Κάνω κάποια από τις καλύτερες δουλειές μου στις αεροβουλίες, στις αεροβουλίες, στις αεροβουλίες, στις αεροβουλίες. Ωστόσο, αυτό είναι για αυτό που είμαι εδώ σήμερα. Θέλω να σας εγγυρίσω για τα ασφαλικά πόδια της σύζυγης. Αλλά τι είναι αυτό? Έτσι, μια σύζυγη σύζυγη είναι μια όπου ένας σύζυγος θέλει πραγματικά για περισσότερη επίσκεψη, περισσότερη πιθανότητα, περισσότερη σύζυγη, περισσότερη επίσκεψη. Και ο άλλος σύζυγος πιστεύει, εμφανίζεται, θα έθεσε μόνο μια ζωή, είναι μόνο σύζυγη. Αλλά για τον σύζυγο, που προσευχάζει για περισσότερη σύζυγη και περισσότερη επίσκεψη, είναι μια τεράστια πράγματα, γιατί είναι πραγματικά για να νιώθεις θεωρημένος, για να νιώθεις αγαπημένος, για να νιώθεις συνδεδεμένος, για να νιώθεις μασχυλής ή φαινινής και αττρακτικής. Και όταν συμβαίνει αυτό το σύζυγο, αυτό που συμβαίνει και είναι ότι η εντομή, σε όλους τους επίπεδους, πηγαίνει πάνω από την αδερφή. Σταματήσουν να στείλουν μαζί τους, να μην χαλαρώσουν τα μάτια τους, να μην χαλαρώσουν να στείλουν μαζί τους, να μην χαλαρώσουν να στείλουν μαζί τους, και το σχέδισης του σχέδισης σχέδισης και διαβάσης. Τα λόγια που λοιπόν έχουν λιγότερο θέμα είναι πολύ δύσκολα και βαθιά, αλλά είμαι χαρούμενη να σας πω ότι η πρωτοβουλία για μια σεξ-σταρπ-γνώμη είναι επίσης το πιο εύκολο να λύσεις. Και πριν εξηγήσω αυτήν την λύση, θέλω πραγματικά να πω πως, εάν εσύ στείλεις εδώ, σκέφτοντας ότι το σεξουαλικό θέμα είναι πρόβλημα για γυναίκες, θέλω να σκέφτοντας ακόμα, ότι οι γυναίκες δεν έχουν σκέφτοντα στο λιβίδο μάρκετ. Είμαι πιστεύω ότι το λιβίδο θέμα στους γυναίκες είναι ένα από τους καλύτερους σκέφτες μας. Έχω πει αυτό, θέλω να σας πω επίσης ένα λίγο πραγματικό πράγμα και αυτό είναι ότι όταν έρχεται σε μια σεξ-σταρπ-γνώμη, το άνθρωπο με λιγότερο σεξ-δρομή κυβερνάει την σεξουαλική σχέση. Όταν πω αυτό, δεν σημαίνω ότι η άνθρωπο είναι αρκετά σοφιστή, ή μηχανική, ή μηχανική, μη σημαίνω ότι αν η άνθρωπο δεν είναι ενδιαφέροντα σε σεξ, το άνθρωπο μπορεί να πάει και να κολλήσει, γιατί δεν θα γίνει. Ήρθω πολύ σοφιστή σε δύο πράγματα, γιατί όταν σκέφτονται πώς οι ειδικές αποφάσεις είναι γραμματικές, σκέφτονται γενικά για την μοιουτουαλία. Πολλοί άνθρωποι αποφάσουν πότε να γνωρίζουν, πώς να έχουν παιδιά, πώς να σκέφτονται τα παιδιά, τι να κάνουν σχετικά με τις οικογένειες, σχετικά με τους παιδιά, ποιος θα κάνει τι γύρω στο σπίτι, αλλά το που χρειαζόμαστε από αυτό το σύστημα είναι κάτι που έχει να κάνει με το σεξ. Τι είναι όπως, η φύση, η αρκετή, η ποιότητα. Νομίζω αυτό να είναι πραγματικό. Ξέρω διάφορους που έχουν γνωρίσει για 20-30 χρόνια, που δεν έχουν μιλήσει για το σεξ. Το άλλο πράγμα που είναι πραγματικό για εμένα, σχετικά με αυτό το οικογένειο αποφάσεις, είναι ότι ένας άνθρωπος χρειαζόμαστε για το σεξ και περιμένει τον συμφωνημένο να το συμφωνήσει, και όχι να προσπαθήσει για το σεξ. Και, ναι, πρέπει να είσαι μοναγωμένος. Αυτό είναι ένα ασφαλικό συμφωνήμα. Ας σας πω κάποια από τις δραστηριότητες μου. Έτσι, γνωρίζω τον John και τον Mary. Έχουν γνωρίσει για 15 χρόνια. Και ο John είναι ένας πραγματικός ασφαλικός άνθρωπος, και δεν θέλει να προσπαθήσει για τίποτα. Ακόμα και τα τελευταία 15 λεπτά από τη συσκέπτωση με τον John, τελείωσε να μου πει κάτι που θα είχε εμφανιστεί για πολύ, πολύ χρόνο. Ότι υπάρχει μόνο ένα δύο ώρες ευκαιρία μετά από 10 και 12 λεπτά, όπου η Mary μπορεί να είναι ενδιαφέροντα σε σεξ. Και γνωρίζει να μην την εμφανιστεί κάποια άλλη φορά. Όπως εσύ, χαλάρωσα. Είχα δοκιμάσει στον Mary, και η Mary ήταν χαλάρωση, γιατί εγγυρίστηκε τον εαυτό του. Ο John δεν χαλάρωσε, δεν κοιμούσε. Έτσι, είπα στον John, «Για ποιο είναι αυτό για εσένα, για εσένα». Και μου είπε, «Εγώ θέλω να μιλήσω με το Mary». Είχε μεταφέρει στον Mary, έκανε μια βαθιά φιλιά. Είπε, «Και όταν εγώ επαφέρω σε εσένα, και δεν είσαι εκεί για εμένα, το μόνο πράγμα που πιστεύω είναι, «Είσαι ενδιαφέροντας σε εμένα πλέον, αγαπώ εμένα όπως αγαπώ εσύ, θέλεις να είσαι μαζί μου». Και τότε, όταν εσύ παντρεύεις, και εγώ βρίσκομαι μπροστά σε εσένα και βλέπω πάνω στο στυλί, το μόνο που μπορώ να πιστεύω είναι ότι αυτό είναι το μόνο πράγμα που πιστεύω στον κόσμο που βρίσκομαι μπροστά σε εσένα». Και στον κόμμα του Mary, τα μάτια της φιλιάστηκαν με κλάματα, και έγινε και βγήκε τα χέρια του John. Και είπε, «John, πρέπει να σου πω, σε όλα τα χρόνια που έχουμε γνωρίσει, δεν είχα ποτέ πιστεύω τι είναι να είσαι εσύ». Εγώ μόνο πιστεύω, «Είμαι σε κατάσταση, είμαι ή δεν είμαι σε κατάσταση, είμαι τόσο, τόσο πιστεύω, θα κάνω καλύτερα». John ξεκίνησε να κρύει, και εγώ ξεκίνησα να κρύω. Για εμένα ήταν ένα μαγικό στιγμό, γιατί ήταν η πρώτη φορά στην ιστορία της γυναίκης τους, όπου Mary προσπαθούσε να προσπαθήσει να καταλάβει το πόνο του John, την αλληλεγγύη του, την ανάγκη του να συνεχίσει με εσένα, και εγώ προσπαθούσα να το κάνει καλύτερα. Ήταν το ξεκίνημα για τους. Ωστόσο, για τόσο πολλούς σύνδεκτους δεν δουλεύει τόσο τέτοιο. Στην πραγματικότητα, το ίδιο πράγμα που κάνουν οι σύνδεκτοι για να αντιμετωπίσουν έναν σεξ-σταρτ-γυναίκη, πραγματικά κάνει τα πιο καλύτερα. Ας σας δώσω ένα παράδειγμα. Έτσι, λέει, μωρό μου, θέλεις να βάλεις τα παιδιά πρωί στιγμή, να έχεις μια γλυκιά και να δουλεύεις? Και λέει, έχω τόσο πολλά στο μυαλό μου, δεν είμαι ελεύθερη, και έχω καρδιά. Είσαι η μητέρα που μου είπε τελευταία εβδομάδα ότι οι γυναίκες είναι μεγαλύτεροι εξελίδες, δεν μπορείς να έχεις καρδιά και σεξ στο ίδιο μέρος? Δεν πιστεύω ότι είσαι χαρούμενη. Επιπλέον, ποιο μέρος του όντου δεν λάβεις. Δεν προσπαθώ να είμαι χαρούμενη, είμαι δυνατός. Δεν είχαμε σεξ σε 6 εβδομάδες. Θέλω αυτό το σχολείο, αλλά δεν δουλεύει. Αφήσεις τη φωνή σου και μιλήσεις με έτσι, και τότε περιμένεις να μιλήσω. Επιπλέον, γνωρίζεις ότι για τα τελευταία 2-3 εβδομάδες δεν είσαι σπίτι, και όταν είσαι σπίτι, δεν μιλήσεις με, δεν κάνουμε πράγματα μαζί, είσαι φαγημένη και δεχθείς. Δεν θα έχω σεξ με έτσι. Δεν θέλω να μιλήσω με εσένα, είμαι έξω από εδώ. Τι συμβαίνει εδώ? Θα σας πω τι συμβαίνει. Στις αρχές της δραστηριότητας με σεξ, ο άνθρωπος με μεγαλύτερη θέση, συχνά προσπαθεί με τον ή τον σύζυγό του, με ανοιχτή καρδιά και δυνατότητα, λέγοντας πράγματα όπως, «Θα χαιρεθώ, θέλω να έχω σεξ με εσένα». Όμως, όταν ανοιχτή καρδιά με ανοιχτή καρδιά, όπως συχνά είναι, τότε η ανοιχτή καρδιά γίνεται γρήγορα σε αγώνα και συχνά. Η αγώνα δεν είναι αφροδιζιακή. Η αγώνα οδηγεί σε σεξουάλι. Η σεξουάλι οδηγεί σε αγώνα. Η αγώνα οδηγεί σε σεξουάλι. Και πάνω, και πάνω. Και τότε οι δύο άνθρωποι περιμένουν για να αλλάξουν την άλλη. Και αυτός είναι ο τρόπος που οι αγώνας πέφτουν. Λοιπόν, τι πρέπει να κάνουν? Λοιπόν, εδώ είναι αυτό που πρέπει να κάνουν. Πρέπει να παίρνει μια γραμμή στην αγώνα του, αν και δεν νιώθει σχετικά ή όχι. Παρουσιακά, πρέπει να παίρνει χρόνο με εσένα και να μιλήσει με εσένα και να είναι παρουσιακό στη ζωή του. Πρέπει να γνωρίζει ότι είναι αυτά τα πράγματα που θα την ανοίξουν. Και τι πρέπει να κάνει αυτή η αγώνα? Λοιπόν, εξαιρετικά από τα αγώνα της, πρέπει να παίρνει την αγωνατική φιλοσοφία και να το κάνει. Γιατί? Για δύο λόγους. Το πρώτο είναι ευαίσθητο. Θα είναι χαρούμενος. Θα είναι καλύτερος. Θα είναι περισσότερος. Παρουσιακά θα είναι περισσότερος. Αλλά υπάρχει μια άλλη λόγω που δεν έχει τίποτα να κάνει με εσένα και είναι όλα για εσένα. Θα ήθελα να είχα ένα δολάριο κάθε φορά που κάποιος στον εργασμό μου είπε να μου πω Μιχέλα, δεν ήμουν σε θέση για σεξ όταν ο πατέρας μου έκανε. Αλλά όταν μπήκαμε στον εργασμό, είχα ένα πολύ καλό χρόνο. Είχα ένα πολύ καλό οργάσμα. Είχα αρέσει τον άλλον. Και μετά, είχαμε την καλύτερη συζήτηση που είχαμε σε μήνες. Και όταν εξηγήθηκα αυτό το σημείο στον εργασμό μου, ο άνθρωπος μου είπε, Αυτή είναι η γυναίκα μου, ελπίζω ότι θα γράψει πάνω στον χέρι, εγώ αρέσει τον σεξ, οπότε θυμάμαι ότι θα το κάνει την επόμενη φορά. Λοιπόν, δείτε, υπάρχει πραγματικά κάποια κοινότητα σε αυτό. Είδα αυτό τόσο συχνά στον εργασμό μου, και ξεκίνησα να δουλεύω την εξελίξη. Και πέρασα στο δουλειο του Δ. Ροζμαίου Βασσινού. Και έκανε τη μυστηρία από τις εξελίξεις μου. Ο δουλειο του Δ. Ροζμαίου Βασσινού είναι δημιουργημένο για 4 στιγμές. Η πρώτη είναι η ελπίδα. Και αυτό σημαίνει ότι μπορείς να κάνεις μόνο για κάτι. Μείνεις να περπατήσεις, να δουλεύεις για ένα τέστο, να προετοιμασιάσεις, να μιλήσεις με έναν φίλο, και πάντα έχεις αυτήν την ευκαιρία και ξεκίνησες να φανταστείς για τον σεξ. Η δεύτερη στιγμή είναι η εξελίξη. Η δεύτερη στιγμή είναι η εξελίξη. Και νιώθεις αυτήν την ευκαιρία μέσα. Η δεύτερη στιγμή είναι η εξελίξη. Θα χρειαστείτε μια εξελίξη. Η δεύτερη στιγμή είναι η εξελίξη. Το σώμα σου πάει πίσω στο σώμα που είναι το σωματικό σύστημα. Βέβαια, σύμφωνα με την εξελίξη του Δ. Βασσινού, για χιλιάδες ανθρώπων, τα στιγμή 1 είναι η ευκαιρία και 2 είναι η εξελίξη, όπου ο σώμας τους πρέπει να δημιουργηθεί και να εξελίξει. Για να εξελίξει το σώμα τους, υπάρχει η ευκαιρία. Η ευκαιρία είναι εκεί, αλλά δεν είναι η εξελίξη να εξελίξει το σώμα. Αν αυτό σημαίνει σαν εσάς ή ένα φίλο από ένα φίλο, πρέπει να εξελίξεις το σώμα τους, ακόμα και από έναν αρχικό μέρος, γιατί όταν το εξελίξεις, πρέπει να γνωρίζεις ότι αγαπάς σεξ. Έτσι, εδώ είναι το πρόγραμμα. Όπως ανθρώπους, είμαστε σύμφωνα με τη σύμφωνα. Βλέπουμε από κάποια πραγματική εξελίξη στην κοινωνική νεροσύνη ότι η ανάγκη να συνεχίσουμε με τους άνθρωποι που αγαπάμε είναι πιο βασική και πιο βασική, από την ανάγκη για φύλλο και χωριά. Και το ανάγκη είναι και πραγματικό, ότι η ανάγκη χρειάζεται. Πιστεύω αυτό, όταν οι σχεδιαστές βλέπουν τις δημιουργικές Μ.Ρ.Α. στους μυαλίες των ανθρώπων που έχουν ακόμα εξελίξει ένα τελευταίο διαβάσμα, ή που έχουν εξελίξει το σώμα, τα ακόμα περιοχές των μυαλίων τους στους μυαλίες των ανθρώπων που αντιμετωπίζουν πραγματικό πόλεμο. Και το ίδιο δεν είναι πραγματικό για άλλα αρνητικά αισθήματα, όπως η αρνητικότητα, η ανάγκη και η φόβο. Απλώς για την ανάγκη. Η ανάγκη είναι μοναδική. Η ανάγκη χρειάζεται. Οπότε, όταν ο σύμφωνος σας έρχεται και σας λέει, «Είμαι να δείξω αυτό το τεράστιο, και θέλω να το μιλήσω με εσάς», ή «Επίσης, δεν είχατε δει αυτό το τεράστιο, και θέλω να το μιλήσω με εσάς», ή «Επίσης, μπορούμε να ανοίξουμε τις ψηλόδια μας στις εβδομάδες, ώστε να μπορούμε να παρακολουθήσουμε μερικά χρόνια, ασφαλώς, ή δεν έχουμε φανταστεί για λίγο, θα ήθελα να τραγουδώ στον σπίτι και να σας φανταστεί. Αν δεν είστε ενδιαφέρονοι, αν δεν είναι στο σύστημα, η διαθέσιμη χρειάζεται. Λοιπόν, τι πρέπει να κάνουμε? Αυτά είναι οι τρεις λεσσίες που σας έφεραν στον αρχή του μιλήματος. 1. Όλοι έχουμε διαφορετικές τρόπες να νιώθουμε σχετικά με τον άλλο. Πρέπει να γνωρίζουμε το δικό μας τρόπο, αλλά πρέπει να γίνουμε εξετάστατες στον τρόπο των πατνών μας για να νιώθουμε σχετικά με εμάς. 2. Αν είστε μαζί με κάποιον άνθρωπο, που χρειάζεται για περισσότερη επίσκεψη και περισσότερη φυσική σχέση και περισσότερη σεξ, μην παντρευτείτε να πιστεύετε ότι είναι μόνο σεξ. Είναι σαν να κρυφτήσετε. Ο σεξ είναι ένα δυνατό τρόπο να συνδυάσεις και να σχετικάσεις με κάποιον άνθρωπο που αγαπάτε. 3. Όταν βρεις τον τρόπο των πατνών σου για να συνδυάσεις, δεν πρέπει να το κατανοηθείς, δεν πρέπει να το συμφωνείς, πρέπει μόνο να το κάνεις. Και θέλεις να γνωρίζεις γιατί? Δύο λόγια. Από ό,τι έχω γνωρίσει σχετικά σχέσεις, σχετικά σχετικά σχέσεις είναι βασισμένα με συμφωνία. Επίσης, είναι ένα δραστηριότητα. Κοιτάξτε, όλοι, γνωρίζω ότι αυτό που θέλω να κάνετε είναι πραγματικά, πραγματικά δυνατό, γιατί θέλω να σας βάλει κάποιους άλλους χρήσεων πάνω στον εαυτό σας. Αλλά πιστεύω πως εάν περισσότερες από εμάς έκανε στην καρδιά, μια πολύ σημαντική ιδέα, ότι πρέπει να αντιμετωπίσουμε καλύτερα την οικογένεια, και ότι δεν πρέπει να είμαστε σχετικά σχετικά σχετικά σχέσεις, τότε μπορούμε να κάνουμε αυτόν τον κόσμο πιο αγαπημένο μέρος, μία γυναίκα, μία σχετική σχέση, κατά τη στιγμή. Οι άνθρωποι μου λένε ότι είμαι ένας ψυχολογιστής, αλλά εγώ τους λέω ότι δεν πρόκειται, είναι μια δυνατότητα. Ευχαριστούμε.