6ο Μυθικό Ελληνικό Συνέδριο Bookcrossing στη Λιβαδειά - Part B (ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ, 2011)
: Παρακαλώ, παιδιά μου! Καλησπέρα! Παρακαλώ! Ευχαριστώ! Καλησπέρα! Καλησπέρα! Παρακαλώ! Καλησπέρα! Καλησπέρα! Καλησπέρα! Καλησπέρα! Καλησπέρα! Καλησπέρα! Καλησπέρα! Καλησπέρα! Καλησπέρα! Παρακαλώ, παιδάκι! Παρακαλώ, παιδάκι! Παρακαλώ, παιδάκι! Παρακαλώ, παιδάκι! Παρακαλώ, παιδάκι! Παρακαλώ, παιδάκι! Παρακαλώ, παιδάκι!