‘1821: The Collectors’ Choice.’ An Exhibition Commemorating the Greek War of Independence (The Benaki Museum, 2022)
: Είμαι η Σαράν Γερστέλη και έχω την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για την ευκαιρία που έχετε δημιουργηθεί στο ίδιο βιβλίο. Καλώς ήρθατε από το χωριό και καλά Los Angeles και καλώς ήρθατε σε όλους εσείς στην Λονδία και στην Αθήνα, καλώς ήρθατε στο Hellenic Together, μια σειρά δημιουργών που σημαίνει τις εξαιρετικές σχέσεις και εξελίσεις που έφεραν στο Μουσείο Benaki στην Αθήνα. Είμαι η Σαράν Γερστέλη και έχω την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για την ευκαιρία που έχετε δημιουργηθεί στο ίδιο βιβλίο. Καλώς ήρθατε από το χωριό και καλά Los Angeles και καλώς ήρθατε σε όλους εσείς στην Αθήνα, καλώς ήρθατε σε όλους εξελίσεις και εξελίσεις που έφεραν στο Μουσείο Benaki στην Αθήνα. Όπως εφημερικός εγχειριστικός, ένας από τους ευκαιριστικούς μου χαρακτηριστικούς είναι να δουλεύω με τον φίλο και τον συγγραφό μου, τον Δ. Γεωργί Μανγγίνι, Ακαδημικός Δημοσιογραφός του Μουσείου Benaki, ένας σχολός που το εξελίσεις ήταν όμορφα εφαρμογημένος στον Ιουνιού 2020, σε μια δημιουργία που έφεραν για την συγκρίνηση του Γεωργί Εφμόρφοπολος. Ευχαριστούμε πολλούς από όλους εσάς από τα ΗΠΑ και την Ευρώπη που παρακολουθήθηκαν σε αυτές και τις αρχές μας δημοσιογραφίες, που ξεκίνησαν, όπως θυμάστε, κατά τη πρώτη βαθμίδα της πανδημίας. Και, σακά, εδώ είμαστε. Αλλά, να είμαστε μέσα στους σπίλους μας δίνει και μια ευκαιρία να περπατήσουμε στις μυαλές μας, να δούμε εξελίξεις που πιστεύουμε και να γνωρίσουμε νέους και ενδιαφέρονους ανθρώπους σε όλο τον κλίμα. Είμαστε τόσο χαρούμενοι να σας έχουμε σήμερα μαζί μας, σ Candy автомобili, to see exhibitions we might have missed and to meet new and interesting people across the globe. We're so glad to have you with us today safe in your homes and with chairs pulled forward to see some truly interesting works of art, the treasures collected by several exceptional individuals. Πριν ξεκινήσουμε, θα θέλαμε να κόψουμε λίγες της Βασιλόπιδας για το Μουσείο του Βασιλόπιδου, για το κέντρο μας και για εσάς, για να σας φτιάξουμε καλή φύση και υγεία στο 2022. Αν μου δώσετε ένα δεύτερο... Α, και η φλούρη είναι στη σκάλα για το Μουσείο του Βασιλόπιδου, δεν το πιστεύω. Καλή χρονιά σε όλους. Και τώρα θα θέλα να εγγραφέρω τον καλό φίλο μου, το πολύ τυχερός Γιώργο Μαγγίνης, να παρακολουθήσει σήμερα τον υπέροχο διευθυντής, Μάρα Βερίκοπου. Γιώργο. Ευχαριστώ πολύ, Σάρον. Καλημέρα, καλησπέρα, καλησπέρα σε όλους, από το Μουσείο του Βασιλόπιδου στην Αθήνα. Καλή χρονιά. Βέβαια θα είναι μια πολύ καλή χρονιά, τώρα που έχουμε το κομμάτι στη σκάλα μας. Είναι ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα να συναντήσουμε, μαζί με την κοινωνική κοινωνία, για μια τρίτη σειρά διευθυντών, τη διευθυντία, τις εξετάσεις και τους προϊόντους στην Μενάκη. Όλα ξεκίνησαν από την αρχή του κ. Σάρον Γερστέλ, που, συζητώντας με τον κ. Αναστασία Δρανδάκη, πριν το 2020, προτείνε αυτή τη σειρά διευθυντών. Ο κ. Δρανδάκη, πραγματικά, έδινε το πρώτο διευθυντήριο. Ήταν ένας τρόπος να συναντήσει την κοινωνική κοινωνική κοινωνία του Σταυροσνιάχου και του Μενάκη, φίλους και συναντήστες, κατά τη στιγμή του ασφαλισμένου διευθυντήριου και του κοινωνικού κυβερνήματος. Οι υπόλοιπες πέντε διευθυντές της πρώτης σειράς έδινε από τον Ρίνι Παπαγεωργίου, τον Βιτάραπογλου, τον Αλικιτσίριαλου, τον Μίνα Μορέτου και τον Ευερή. Μπορούν να βρουν εξήγηση στο website του Μενάκη του Μουσείου στο τελευταίο κλίμα. Οι υπόλοιπες πέντε διευθυντές της πρώτης σειράς εξήγησαν από τις γυναίκες διευθυντές της κλασικής Αθήνας και το πραγματικό βιζαντινό λιτουργικό κλίμα στις ενδιαφέρονες ζωές των δύο κατασκευαστών και ενδιαφέρονων διευθυντών στην πρωτοβουλία της Ελλάδας, τη διάρκεια ζωής ενδιαφέρονων γυναίκων φωτογραφών, τους φωτογραφούς των οποίων είναι πίσω από τον Σάρων, και τις λεγασίες των δύο από τους πιο σημαντικούς κατασκευαστών της ισλαμικής και της ελληνικής αθήνας, που το κόσμο δεν έχει δει ποτέ. Ένας δεύτερος σύστημας διευθυντών από την Ξένια Πολίτου, την Πολίνα Κοσμαδάκη, την Άννα Μπαλιάν και τον Τάσος Ακελαρόπολος και τον Μαρία Δημητριάδου-Γιού δημιουργήθηκαν τον Ωτμό του 2020, κατά τη δεύτερη κυβέρνηση του κόσμου. Παρουσιάστηκαν το κοστιμό των γυναίκων στην Ελλάδα, την αρχαϊκή θέση του ελληνικού μοναρνισμού στο 20ο αιώνα, οι εξωτικοί βασίλια στις Βυζαντινικές και αρχαϊκές εκκλησίες και το σημερινό δημιουργήθημα, οργανισμένο για τη δεκαετία του 1821. Σήμερα θα δημιουργήσουμε ένα άλλο δημιουργήθημα, που επίσης διευθυντώνει αυτό το σημερινό δημιουργήθημα. Οι τέσσερις δημιουργήσεις μπορούν να βρουν και στο website του Βενάκη Μουζείου. Αυτή η τελευταία ελληνική σειρά αρχίζει σήμερα και θα δημιουργήσει σε τρεις εξωτικές εκκλησίες. Ένα που παρουσιάστηκε το τελευταίο χρόνο, και δύο που πραγματικά συνεχίζονται όταν μιλήσουμε. Είμαι ευγενισμένος που θα παρακολουθώ ότι αυτή η σειρά δεν συμβαίνει μέχρι τώρα με το κομμάτι. Ωστόσο, συμβαίνει με ένα σύμβολο στη πανδημία, και ενώ ελπίζω ότι αυτό θα είναι το τελευταίο, ελπίζω επίσης ότι θα έχουμε ευκαιρία να συνεχίσουμε τις διευθυντές μας στον ίντερνετ. Για εμένα, το Hellenic Together, αυτή η ευκαιρία που όλοι πήραμε να συναντήσουμε συνεχώς, εφόσον είχαμε γεωγραφικό δίσκο ή κόρφυα, ήταν το καλύτερο πράγμα που έκανε από την πανδημία. Τώρα, μιλάμε για γεωγραφία, έχουμε δύο παραδείγματα από την πρώτη σειρά, πριν το 2020, που θέλω να παρατηρήσω. Η πρώτη παραδείγματα είναι να ζητήσω εσείς που είστε τόσοι εντυπωσιακοί να μοιραστείτε τις δικασίες σας στον κόσμο, χρησιμοποιώντας το chat στο Zoom. Δεύτερον, θα θέλαμε να συνεχίσουμε σε ένα άλλο παραδείγμα, σχετικό όχι σχετικά με τη διάρκεια της εβδομάδας, αλλά με την εβδομάδα, η οποία τελικά τελειώνει. Παρακαλώ, παρακαλώ, παρακαλώ, παρακαλώ, παρακαλώ, παρακαλώ. Παρακαλώ, παρακαλώ, παρακαλώ. Παρακαλώ, παρακαλώ, παρακαλώ. Παρακαλώ, παρακαλώ. Παρακαλώ, παρακαλώ, παρακαλώ. Παρακαλώ, παρακαλώ, παρακαλώ. Παρακαλώ, παρακαλώ, παρακαλώ. Παρακαλώ, παρακαλώ, παρακαλώ. Παρακαλώ, παρακαλώ, παρακαλώ. Παρακαλώ, παρακαλώ, παρακαλώ. Παρακαλώ, παρακαλώ, παρακαλώ. Παρακαλώ, παρακαλώ, παρακαλώ. Παρακαλώ, παρακαλώ, παρακαλώ. Παρακαλώ, παρακαλώ, παρακαλώ. Παρακαλώ, παρακαλώ, παρακαλώ. Παρακαλώ, παρακαλώ, παρακαλώ. Παρακαλώ, παρακαλώ, παρακαλώ. Παρακαλώ, παρακαλώ, παρακαλώ. Παρακαλώ, παρακαλώ, παρακαλώ. Παρακαλώ, παρακαλώ, παρακαλώ. Παρακαλώ, παρακαλώ, παρακαλώ. Παρακαλώ, παρακαλώ, παρακαλώ. Παρακαλώ, παρακαλώ, παρακαλώ. Παρακαλώ, παρακαλώ, παρακαλώ. Παρακαλώ, παρακαλώ, παρακαλώ. Παρακαλώ, παρακαλώ, παρακαλώ. Παρακαλώ, παρακαλώ, παρακαλώ. Παρακαλώ, παρακαλώ, παρακαλώ. Παρακαλώ, παρακαλώ, παρακαλώ. Παρακαλώ, παρακαλώ, παρακαλώ. Παρακαλώ, παρακαλώ, παρακαλώ. Παρακαλώ, παρακαλώ, παρακαλώ. Παρακαλώ, παρακαλώ, παρακαλώ. Παρακαλώ, παρακαλώ, παρακαλώ. Παρακαλώ, παρακαλώ, παρακαλώ. Παρακαλώ, παρακαλώ, παρακαλώ. Παρακαλώ, παρακαλώ, παρακαλώ. Παρακαλώ, παρακαλώ, παρακαλώ. Παρακαλώ, παρακαλώ, παρακαλώ. Παρακαλώ, παρακαλώ, παρακαλώ. Παρακαλώ, παρακαλώ, παρακαλώ. Παρακαλώ, παρακαλώ, παρακαλώ. Παρακαλώ, παρακαλώ, παρακαλώ. Παρακαλώ, παρακαλώ, παρακαλώ. Παρακαλώ, παρακαλώ, παρακαλώ. Παρακαλώ, παρακαλώ, παρακαλώ. Παρακαλώ, παρακαλώ, παρακαλώ. Παρακαλώ, παρακαλώ, παρακαλώ. Παρακαλώ, παρακαλώ, παρακαλώ. Παρακαλώ, παρακαλώ, παρακαλώ. Παρακαλώ, παρακαλώ, παρακαλώ. Παρακαλώ, παρακαλώ, παρακαλώ. Παρακαλώ, παρακαλώ, παρακαλώ. Παρακαλώ, παρακαλώ, παρακαλώ. Παρακαλώ, παρακαλώ, παρακαλώ. Παρακαλώ, παρακαλώ, παρακαλώ. Παρακαλώ, παρακαλώ, παρακαλώ. Παρακαλώ, παρακαλώ, παρακαλώ. Παρακαλώ, παρακαλώ, παρακαλώ. Παρακαλώ, παρακαλώ, παρακαλώ. Παρακαλώ, παρακαλώ, παρακαλώ. Παρακαλώ, παρακαλώ, παρακαλώ. Παρακαλώ, παρακαλώ, παρακαλώ. Παρακαλώ, παρακαλώ, παρακαλώ. Παρακαλώ, παρακαλώ, παρακαλώ. Παρακαλώ, παρακαλώ, παρακαλώ. Παρακαλώ, παρακαλώ, παρακαλώ. Παρακαλώ, παρακαλώ, παρακαλώ. Παρακαλώ, παρακαλώ, παρακαλώ. Παρακαλώ, παρακαλώ, παρακαλώ. Παρακαλώ, παρακαλώ, παρακαλώ. Παρακαλώ, παρακαλώ, παρακαλώ. Παρακαλώ, παρακαλώ, παρακαλώ. Παρακαλώ, παρακαλώ, παρακαλώ. Παρακαλώ, παρακαλώ, παρακαλώ. Παρακαλώ, παρακαλώ, παρακαλώ. Παρακαλώ, παρακαλώ, παρακαλώ. Παρακαλώ, παρακαλώ, παρακαλώ. Παρακαλώ, παρακαλώ, παρακαλώ. Παρακαλώ, παρακαλώ, παρακαλώ. Παρακαλώ, παρακαλώ, παρακαλώ. Παρακαλώ, παρακαλώ, παρακαλώ. Παρακαλώ, παρακαλώ, παρακαλώ. Παρακαλώ, παρακαλώ, παρακαλώ. Παρακαλώ, παρακαλώ, παρακαλώ. Παρακαλώ, παρακαλώ, παρακαλώ. Παρακαλώ, παρακαλώ, παρακαλώ. Παρακαλώ, παρακαλώ, παρακαλώ. Παρακαλώ, παρακαλώ, παρακαλώ. Παρακαλώ, παρακαλώ, παρακαλώ. Παρακαλώ, παρακαλώ, παρακαλώ. Παρακαλώ, παρακαλώ, παρακαλώ. Παρακαλώ, παρακαλώ, παρακαλώ. Παρακαλώ, παρακαλώ, παρακαλώ. Παρακαλώ, παρακαλώ, παρακαλώ. Παρακαλώ, παρακαλώ, παρακαλώ. Παρακαλώ, παρακαλώ, παρακαλώ. Παρακαλώ, παρακαλώ, παρακαλώ. Παρακαλώ, παρακαλώ, παρακαλώ.