Ανακοίνωση για τη συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ / Υφιστάμενη νομοθεσία και νομολογία επιλεγμένων τομέων αρμοδιότητας της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης (μέχρι τον Ιανουάριο 2017). (Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης & Επικοινωνίας, 2022)
Υφιστάμενη νομοθεσία και νομολογία επιλεγμένων τομέων αρμοδιότητας της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης (μέχρι τον Ιανουάριο 2017).