Keep Moving - Adventures with Parkinson’s disease | Alex Flynn | TEDxPatras (TEDx Patras, 2020)
: [♪ Μουσική Επитай. Μουσική Επειρή. ΥΟΛΓΜΑ. ΟΟΚΡΙΣΟΤΗΝΤΗΣΗΣΕΣΗΣΙΡΑΛΛΙΑΣΩΡΙΡΑΣΕΛΙΡΑΖΗΣΑΣΤΗΣΗΣΗΣΙΡΕΣΗΣΗΣΗΣΗΣΗΣΗΣΗΣΗΣΗΣΑΣΕΛΛΙΡΑΣΑΣΗΣΗΣΗΣΗΣΗΣΗΣΗ Είναι μια χρονική νευρολογική διαγραφή που θα επηρεάζει τις μηχανικές και τις μηχανικές δραστηριότητες μου και θα αφαιρέσει όλα τα πράγματα που αφαιρέσω και τα περισσότερα πράγματα που αφαιρέσουν, όπως το walking, talking, writing, and sex. Δεν έχω ακόμα έρθει σε αυτό το μέρος με εμένα. Αυτό που έρχεται επίσης είναι η ασφάλεια. Όπως και η ασφάλεια, είμαι σίγουρος ότι θα αισθάνεστε όταν εξηγήσω να σας πω ότι ένα από τα 37 από εσάς εδώ θα φτιάξει το Parkinson's μέσα στη ζωή σας. Ένα από τα 20 θα είναι κάτω από το 40. Ο Frank Knight, ο οικονομιστής, είπε ότι δεν μπορούσε να είσαι σίγουρος για την ασφάλεια και είχε αυτό το μπάνι. Είχα μια καλή ζωή, όσο πιστεύω. Είχα τη δουλειά, τη χρήση, τη δουλειά, τη γυναίκα, την υγεία μου. Στην πραγματικότητα, στην υγεία μου, κατάλαβα 50 χιλιόμετρα κάθε μέρα. Κατάλαβα τρία μάρτυρα και μάρτυρα και μάρτυρα και μάρτυρα και μάρτυρα και μάρτυρα και μάρτυρα και μάρτυρα. Και μετά έκανα να κάνω γυμνήσεις. Ήταν τέλειο. Μετά, στον Ιανουαρίο 2008, η μικρή μου γυμνήθηκε. Και πιστεύω, τελείωσε, δεν έκανα αυτό. Έτσι, εξακολουθούσα. Πολλοί άνθρωποι το κάνουν. Και μετά από ένα μήνα, αποφασίσα να πάω και να δω τη δοκτή μου, που γυμνήθηκε τα άρματα μου και είπε, «Εσύ θυμνήθηκε αυτό που έκανα από τη μοτοσυκλέτα σου σε αυτή τη δοκτή?» Και είπα, «Ναι». Είπε, «Εσύ μπορείς να έχεις κάνει κάποια αρνητική δοκτή». «Θα πρέπει να σε αναφέρεις σε ένας εξαιρετικός». Όλη τη δοκτή που μιλούσα, ήταν ένα δυοαθλόμι, όπου έκανε μέσα από ένα χωριό, περίπου 40 μαρτυρα και ώρα, και χάθηκα το σημαντικό «Μαρτυρα και μάρτυρα». Λέω, «Ναι». Και είπα, «Μαρτυρα και μάρτυρα» «Μαρτυρα και μάρτυρα» «Μαρτυρα και μάρτυρα» «Μαρτυρα και μάρτυρα» «Μαρτυρα και μάρτυρα» «Μαρτυρα και μάρτυρα» «Μαρτυρα και μάρτυρα» «Μαρτυρα» «Μαρτυρα και μάρτυρα» «Μαρτυρα και μάρτυρα» «Μαρτυρα και μάρτυρα» «Μαρτυρα και μάρτυρα» «Μαρτυρα και μάρτυρα» «Μαρτυρα και μάρτυρα» «Μαρτυρα και μάρτυρα» «Μαρτυρα και μάρτυρα» «Μαρτυρα και μάρτυρα» «Μαρτυρα και μάρτυρα» «Μαρτυρα και μάρτυρα» «Μαρτυρα και μάρτυρα» «Μαρτυρα και μάρτυρα» «Μαρτυρα και μάρτυρα» «Μαρτυρα και μάρτυρα» «Μαρτυρα και μάρτυρα» «Μαρτυρα και μάρτυρα» «Μαρτυρα και μάρτυρα» «Μαρτυρα και μάρτυρα» «Μαρτυρα και μάρτυρα» «Μαρτυρα και μάρτυρα» «Μαρτυρα και μάρτυρα» «Μαρτυρα και μάρτυρα» «Μαρτυρα και μάρτυρα» «Μαρτυρα και μάρτυρα» «Μαρτυρα και μάρτυρα» «Μαρτυρα και μάρτυρα» «Μαρτυρα και μάρτυρα» Ευχαριστούμε.