Θεωρία Σκυροδέματος - Υποενότητα 17 / Διάλεξη 17 / ΣΥΣΤΑΣΗ, ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ, ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ, ΟΠΛΙΣΜΟΣ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ: ΣΥΣΤΑΣΗ, ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ, ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ, ΔΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΠΟ ΟΠΛΙΣΜΕΝΟ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑ - ΓΚΟΥΝΤΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, 2015)
ΣΥΣΤΑΣΗ, ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ, ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ, ΟΠΛΙΣΜΟΣ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ: ΣΥΣΤΑΣΗ, ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ, ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ, ΔΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΠΟ ΟΠΛΙΣΜΕΝΟ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑ: Σε αυτή την ψευτό video πανεπιστημιακο μέτρηση μιας δοκού απλό παράδειγμα μικρότερες δυσκολίες από το προηγούμενο βίντεο με το σκύλο σας γιατί έχουμε να κάνουμε με μια θολή και όπως θα Δείτε κο κάνοντας διασταυρωθούν πιο δεν κωμικός τρέχει κι άλλο έτσι τα πρώτα νησιά ετήσιας ολόκληρη οπότε θα τα βρείτε κάποιο στρεβλές διαστάσεις που το μήκος τους όπου είναι 3,25 μέτρα το το πάχος της του Queen ας πούμε ότι είναι 20 εκατοστών το ύψους 40 άμα θέλαμε στην κάτοψη στο δημοτικό αυτή του κώστα θερμανθούν ύψιστα παραδείγματος χάρη Θέλτα 8 20 40 ας πούμε ότι έχουμε από τον παν παν στην πάνω πλευρά οπλισμό πηγή δύο 12 ανακριβή ολόπλευρα στην κάτω πλευρά του οπλισμού έχουμε στην κάτω πλευρά τέσσερις 13 κι ας πούμε ότι έχουμε και συνδετήρες 212 1000 ανά δομή τους αυτά που βλέπετε από πάνω σχεδιάζουν και τον θα βάλουμε λοιπόν πάνω 212 κάνουν κυκλικά προβλέπεται αυτό ταξίδι το οποίο τρέχουν καταβάλλουμε τέσσερις 14 μια εδώ χάσαμε λίγο έτσι χωμένη βλέπουμε ότι έχουμε και συνδετήρα συνδετήρες και 18 εδώ είναι δύο 12 κι εδώ είναι τρεις 13 και δώθε έχουν κυριεύσει και ούτω καθεξής τώρα ας κάνουμε την όψη ας κάνουμε το μ' αυτό το σχέδιο δεν συνηθίζεται έτσι σας κάνει να καταλάβετε λίγο κλειστό χώρο τι γίνεται εμείς θα κρατήσουμε αυτό το πλαίσιο σχέδια και θα κρατήσουμε αυτό το σχέδιο το οποίο ένα γλυκού call λοιπόν έχουμε η οποία κόσμος 20 40 έχουμε στην πάνω πλευρά έξι 12 έχουμε στην κάτω πλευρά τέσσερις 14 και έχουμε και ένα συνδετήρα 100 διάχυτος ο ότι είχαν να κάνουν με το λευκό είναι ήσσονος έχουμε ένα C Series βετεράνος ποιοι εκ των ΔΝΤ ΕΚΤ στα το μήκους πιστωτικού ελέγχου είναι 3,25 στην προκειμένη περίπτωση κατά την κάμψη αυτής το ΚΚΕ καταδίκασε χθες το κόστος αυτό πέρα αυτή η περιοχή θετική είτε και της με τις εθνικιστικές δυνάμεις τρεις παραλάβουν ουσιαστικά αυτά τα 54 δεκάδες Γι' αυτό το λόγο είπαμε και στη θεωρία πάνω πλευρά της δοκού ξυλεύεται 100 τελική τύχη λόγω δεν απαιτούνται κλήμης μαυράκη απλά αυτοί οι δύο κόσμοι χρησιμοποιούνται για να δέσουν τους συνδετήρες για να μπορούσε η συγκεκριμένη όπως στην οποία Pac η οποία παραδέχεται δε μόνο θλιβερές θα μπορούσε να παίξει και χωρίς πάνω αποκλεισμό τον στήριξη θα μπορούσε να γίνει διάφορα αντιστρέφονται ήδη φορτιστή στήριξη όπως τις πλάκες στο πούμε κοντά στήριξης έχουμε θλίψη μπροστά στα δείγματα έχουν πληθυσμό Γι' αυτό έχουμε στην κάτω πλευρά οπλισμό αλλά άλλη ιστορία στην ας συνεχίσουμε τον μέτρηση όσων ανθρώπων που φορά την προ μετρήσεις στο δρόμο στο γράμμα του εξαιρετικά απλά όπως του σκυροδέματος απαιτείται επεσήμανε ισούται με τον όγκο του χρυσού της δοκού δήμητρα ακόμα δύο επί 1,425 επιτόπου με το γνωστό κόλπο ξεχαστεί λόγω δονήσεις Τσακαλώτου ότι τις πράξεις μας είναι κομμάτια που έχουμε επί 3,25 πίνει ένα ακόμα χρυσό 0,29 του κωδικούς και είχαμε αλλά εγώ κάπου κάποιος εδώ τελικά αποτελέσματα ότι απαιτείται τελικά 0,21 κ.μ. σκυροδέματος για να κατασκευαστεί ευτυχώς τώρα θα πάμε με πολλούς χρησμό και εδώ τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά απ' ότι στους προχώ είναι ασημί καντράν του στείλουμε υπό το πρίσμα αυτό λοιπόν θεσμός ένα κύριος οπλισμός έχουμε καταρχάς το μήκος είναι 3,25 εκατ της δοκού έχουμε δύο σε δράση 12.25 12 λοιπόν δύο φορές και 3,25 στο μεξικό φαίνεται αυτό το νούμερο του γράψουμε το έξι έξι , πέντε μέτρα 12 όσον αφορά τα 14 έχουμε τέσσερις 14 έχουν απομείνει στις τέσσερις επιτομή ποσού στο koo κι αυτό θα ισχύει 13 με 25 εξίμισι δύο 13 άρα έχουμε τελικά 13 μέτρα Φ 14 τέλος όσον αφορά τον το 4ωρο κλείσιμο τους συνδετήρες ο καφές συνδετήρες έχει μήκος αισθητήρα εξού και ας το κάνουμε το καλό ειδικά από δω ψήφο μας αν θεωρήσουμε ότι επικάλυψη από έναρξη στο τότε θα μας περισσέψουν από τόκους του Ταμείου είναι να συμβούν μείον ενάμιση χρόνο 17 εκατοστά επίσης αυτό το μήκους ό τι έχω είναι 40 δυο τρεις 37 εκατοστά τελικό μήκους κάθε συνδετήρα είναι δύο φορές επτά σε διάφορες 37 cm δύο φορές το 10 που αναφέρεται πρόσθεσε δύο κυρώσεις δύο φορές στο 17 όσκαρ 34 συν 237 όμως χάνει 74 στην ένωση αλλά τελικά ελλείψει του Τοτού καθώς το μήκος του κάθε συνδετήρα είναι 128 1,28 με 3121,6 τον μήκος ιδιαίτερα λοιπόν ένα κομματικούς 8 με τραγούδια όπως το σίδηρο που απαιτείται έχει σχέση με το μήκος στο γράψιμο της τοπικού αριθμός ο έχει σχέση με το μήκος το κουπόνι 3,25 μέτρα προστίμου απόσταση που έχει κάθε συνεδρίας έχουμε υποστεί τέτοιες όχι 8 αλλά 12 εκατοστά ποσού 0,12 κι αυτό το πηλίκο όμως κάνει 3,25 , 12 27,0 8 πάντα το στολίδι όπως στον οποίο χρωστά πάνω από άγαλμα 28 χειρότερες συνδετήρες κατασκευάζονται σήμερα Θ κ άλλο όσον αφορά τα συναφή 17 έχουμε σύνοδο θα έχουν συνολικό μήκος 28 συνδετήρες επί το μήκος του κάθε συνθέτη που είναι 1,28 αυτόφωρα Coffee εκ των συνεταίρων και ίσο 28 επτά ελέγχουμε 28 μας κάνει κάπως στο 35 δικούς σου τρώνε , 28 35,4 μέτρα άρα τελικά έχουμε και 35,4 μέτρα φίλοι εκ κι αν τώρα όλα αυτά χθες δίνοντας το εδώ παρούσα φτάνουν τα 300 και τα αφήσουμε εξίμισι με το FIFA 12 το φυτό έχει είναι 0,81 εκ λάβαμε αλλάξουν το συνολικό βάρος του ίδιου έτους 2012 είναι 0,89 ΦΠΑ 6,5 στα 12 ψήνουμε όσον αφορά το 14 είναι έχουμε 13 μετά έχουμε και βάρος 1,29 13 αυτά εδώ πέρα είναι 14 έξι όσον αφορά τους κινητήρες σε έχουμε 35 κόμβων το θέσαμε στη κρίση 10 που έχουν βάρος 1,62 κιλά ανά μέτρο μήκους ήτοι 35,84 λοιπόν ένα πλήρες 1007 ήσουν λοιπόν το συνολικό βάρος των μου είναι 1089 επί 6,5 5,79 SIM 913 15 , τρεις σε 0 62 επί 35,80 θέσεις 22,22 και τελικά είναι ο ποτέ δεν ξεχνάμε για τους τρεις τεστ 5,0 μακάβριες πράξεις στην Κρήτη Δημήτρης και με το ατίμωση ουσιαστικά επαληθεύουν με pax καν το κουτάκι για εμάς γιατί μια φορά είδαμε το τώρα που είδαμε το μάτι του κόσμου είχαν περίπου στο τέσσερις τέσσερις πραγματικά έτσι οπότε αυτομάτως θα επαληθεύσει και δε χρειάζεται να ξανά τις πράξεις καμιά φορά τη θεωρούμε το κουταλάκι αλάτι το στόχο αυτό δε συμβαίνει όμως υπάρχει πολύ μεγάλη με ασφάλεια με τους κατά τη διαδικασία που βάζουν μέσα και τους ανθρώπους του κάνει από τον ευρωβουλευτή είναι είναι λάθος μεταλλεύματα εκεί που ήτανε λοιπόν τελικά στη συγκεκριμένη εδώ το κόκκαλο πάμε τάσης ρεύματος πιο οπλισμού προκύπτει ότι απαιτείται 0 , απαιτούνται 0,21 και 10 μέτρα σκυρόδεμα τους και και 43,74 κιλά οπλισμού ευχαριστώ πολύ