Επιχειρηματικός επιταχυντής Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών (Agricultural University of Athens (official channel), 2022)
: Angry Booster Ελάτε στον πρώτο επιχειρηματικό επιταχυντή του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Μαζί αναπτύσσουμε την ιδέα και την καινοτομία σας. Εκπαιδεύουμε την ομάδα σας. Την καθοδηγούμε. Και τη φέρνουμε σε επαφή με το δίκτυο της επιχειρηματικής κοινότητας. Πήγαινε την ιδέα σου εκεί που δεν έχεις φανταστεί. Μάθετε περισσότερα στο angrybooster.aua.gr και κάντε την αίτησή σας. Με τη σχηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.