Βραδιά βράβευσης για τους Εθελοντές και τους Χορηγούς του "6ου δρόμου του Γιοφυριού" (ARTA WebTV, 2022)
: Είναι μια ξεχωριστή βραδιά, μια βραδιά που η οποία είναι αφιερεμένη στους εθελοντές μας. Στην ψυχή της όλης διοργάνωσης, στους αφανείς σειρές με τους οποίους όμως η συνεργασία μας είναι άριστη και με τη βοήθεια τους και με τη συμμετοχή τους καταφέραμε να ολοκληρώσουμε με επιτυχία την όλη διοργάνωση τον 6ο ημεραθώνιον δρόμο του Γιφεριού. εκ μέρους των δημορουταίων, εκ μέρους του δημάρχου, του κύριου Κ. Σεβεγιάννη, εκ μέρους όλων των δήμων, όλων των στελεχών και όλων των δημιμάτων. Τους ευχαριστούμε ολόθερμα, τους ευχαριστούμε από βάθος και αυτιάς με τα πιο θερμά λόγια. Είναι το ελάχιστο που θα μπορούσαμε να κάνουμε απόψε για να επιδραβεύσουμε με αυτό το τρόπο της συμμετοχής τους και τους θέλουμε δίπλα μας σε κάθε εκδήλωση που σκοπό έχει να αναδείξει την πόλη μας και να διαργανώσουμε στο μέλλον και μεγαλύτερα αθλητικά γεγονότα στο κύκλο του χρόνου. Και πάλι ευχαριστώ και κλείνοντας να ευχαριστήσω και τους χορηγούς μας ένα άλλο σημαντικό κομμάτι στο οποίο οφείλουμε την επιτυχία της όλης της διαργάνωσης. Αν οι επιχειρηματίες του Δήμο μας αποδεικνύουν ότι μέσα από όλη την δυσκολία της εποχής μας, από τις δύσκολες συνθήκες, συνεχίζουν να στηρίζουν αυτά τα γεγονότα και τους ευχαριστούμε θερμά. Να ευχαριστήσω την Αστυνομική Διεύθυνση, η οποία είναι πάντα δίπλα μας σε κάθε μεγάλο γεγονός. Δεν έχω να πω τίποτα άλλο, ο εθελοντισμός είναι ζωή, είναι τρόπος ζωής, είναι ποιότητας ζωής, φανερώνει την ποιότητα της ζωής μας σε κάθε κοινωνία, στην κοινωνία μας, στην γειτονιά μας, στην οικογένειά μας, στο σχολείο μας, στη δουλειά μας παντού. Ένα στοιχείο, απαραίτητο μια αξία, η οποία είναι καλό να μας συνοδεύει από τα πρώτα χρονιά της ζωής μας έως και τα τελευταία. Κλείσαμε την φετινή μας διοργάνωση με την εκδήλωση βράβευσης, πάυλα, ευχαρίστησης των ανθρώπων και των εταιριών που βοήθησαν για τη φετινή διοργάνωση. Παρ' όλες τις δυσκολίες και τα προβλήματα που συναντήσαμε στην αρχή, Τελικά αυτό που βγήκε, συνολικά ήταν πάρα πολύ καλό, ήταν πάρα πολύ ωραίο, ξεπέρασε και τις προσδοκίες μας και θέλαμε να πούμε ένα μικρό ή μεγάλο ευχαριστώ σε όλους αυτούς που βάλανε το λιθαράκι τους για να γίνει η φετινή διοργάνωση και να μας στηρίξουνε όπως μας στηρίζουνε τόσα χρόνια και να μας δώσουνε δύναμη και κουράγιο να συνεχίσουμε και αυτή τη μεγάλη διοργάνωση να την κάνουμε ακόμα μεγαλύτερη.