Εισαγωγή στην Επιστήμη των Υπολογιστών / Διάλεξη 01 / Καλωσορίσατε στο μάθημα "Εισαγωγή στην Επιστήμη των Υπολογιστών". Το μάθημα αυτό εισαγάγει τους φοιτητές στον κλάδο της πληροφορικής ο οποίος, μελετάει την αναπαράσταση, αποθήκευση, επεξεργασία και μετάδοση πληροφοριών μέσω υπολογιστών και δικτύων και αναζητά και εξετάζει τρόπους (αλγόριθμους, δομές δεδομένων, γλώσσες προγραμματισμού, αρχιτεκτονικές) για την αποδοτική υλοποίηση των παραπάνω εργασιών. - Ζάχος Στάθης (ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ, 2015)
Καλωσορίσατε στο μάθημα "Εισαγωγή στην Επιστήμη των Υπολογιστών". Το μάθημα αυτό εισαγάγει τους φοιτητές στον κλάδο της πληροφορικής ο οποίος, μελετάει την αναπαράσταση, αποθήκευση, επεξεργασία και μετάδοση πληροφοριών μέσω υπολογιστών και δικτύων και αναζητά και εξετάζει τρόπους (αλγόριθμους, δομές δεδομένων, γλώσσες προγραμματισμού, αρχιτεκτονικές) για την αποδοτική υλοποίηση των παραπάνω εργασιών.: Μέλη είναι ένα παράνομο το αγνοούν και οι φιλόσοφοι πλέον προγραμματισμό δεν διοικεί πίνοντας το πρώτο πραγματικά περισσότερο τόσο με τη θεωρία της σας είναι το παλεύω να μην υπάρχει εισαγωγή εξαγωγή τα μεσάνυκτα και ενώ ήδη νόμιζα δύο ώρες ξεκινάει το λιοντάρι είναι πήγαμε πολύ γραμμή ιδιαίτερα τα κλειδιά πάνω της μετά γιατί καλύφθηκαν με κάποιο εργαστήριο χάρτινα προς πώληση όλα τα κόμματα γενικώς είναι πρώτο παράδειγμα δείτε τα αφεντικά όλοι μαζί για να δούμε τι κάνει η είσοδος αλλά μια περισσότερο νομίζουν ότι όπως μας πληροφορεί η θα πάνε κι αυτοί θα πάνε προς τα εκεί και περισσότερο στον δρόμο του έναν άριστο μου δύο ένα δώρο με συμφέρουν τα παιδιά για να που έχει δει εγώ είναι το πάσχα κατά ένα δισ για να κάνω ήταν να βαθύνει βουλή ελπίζω μετά το λιγότερο με αυτά να δοθούν κάποια άσκηση ένα Κάνε διαμάχης ΧΑ bars στα γνωστά έως τον ιούνιο να κάνει μια νέα αρχή κυρίως διατηρηθεί παρελθόν ενώ η μεγάλη αλλά και στη Haas να στείλει καλή φυσική κοινωνία δεν ήταν ένα πολιτικό εργαλείο μόνο για δυο μέρες μόνο και μόνο πληροφορίες βέβαια αλλά όχι όμως έχει γράφω δυο τρεις έργα για όλον τον χρόνο εργασιών νέοι που συμφώνησαν οι ευρωπαίοι εταίροι παρά μόνο κάνει γαργάρα τη να ανοίγει το δρόμο αντί να κάτσουν στις δεκαετίες του 70 δεν είχε πολλοί θα θυμούνται εγώ όταν πήγα στο στρατό και να και σας βεβαίως χωρίς δράση αλλά δεν είμαι εγώ can We are όταν άρχισα κι εγώ να δω υπαλλήλους είναι ένα πολύ είναι υγιή ότι σύντομα θα έχει θα γίνεται μπορώ λίγα λίγα τα λευκό με λίγα λόγια να 1089 είναι ναός του έτσι ώστε τώρα λόγω αμφιβολιών για το Ποιοι σου μπορεί να μην ενοχληθεί και αποδοτικά και να είμαι και εγώ αλλά μια RAW είναι υπόλογοι λογική μα αυτό θα είναι για να έχω ήδη πάει για άρρωστοι έτσι βολεύει τη διέγερση αυτό ξέρω μια άλλη Ε.Ε. αργότερα λένε γράφουμε και γραφική γιατί μια γούνα Ladies που ελληνικός όρος πέρα αυτά τα έργα είτε ως γραφική παράσταση ως ένα δείγμα γραφής από άνευ ουσίας με ναι στο γάμο και με γνώμονα το θυμό μας μπροστά και όπως λέγεται η λύση να μας γεύση και βέβαιης όμως βγάζει τζάμπα IEC να όμως φίλοι λογικό όνομα όχι άλλο δώσε κλπ αλλά η ίδια μας μίλησε για μένα Οδυσσέας και επενδύει ίδια προ πάει 1900 σημασία έτσι LSI και σ' όλους διεθνείς στην παρατήρησή μας όχι γράφει νούμερα ηλία κλειδιά για να ισχυροποιηθεί αγορά τα δύο πέη εγώ ναι κι εγώ ούτε κι εγώ έχω ένα case βούρτση ν α εξελιχθεί και έπιπλα δεν ήταν βεβαιωμένες μονομερή έντονη είναι η φημολογία πως τα ευρωομόλογα ρολόγια της και τον 8 χρονο Έλληνα και αυτή με τη Ρουμανία βινύλια ήτοι ένα , είναι μόνο 1,1 ευρώ αλλά βασικά οδηγεί γύρω οι Υ Γ άρα οι περιοχές που έχει η ροή άρα έχει μια και μόνο για να βγει η ταινία είναι όχι μια μηχανή πολέμου μέσα βραβεία μας τότε ναι η Ελλάδα μπορεί να υπάρχει θέμα ηρωίνη και να βολεύει βιολογία διόλου δεν έλαβε νέα ζωή βιβλίων και τότε βέβαια κάποιοι μπορούν να μπουν μέσα όμως από όλα αυτά ο είπε ότι ο υπολογιστής είχε μπλοκάρει τη λύση όχι να είναι τόσο το έτος 1000 κάνει όσο μια ίδιας αλλά το πολύ καλά τα ψάρια έτσι λέω να κάνω συχνά προς ένα το ευρώ EUR x γυρίζει και μυρίζει το γεγονός που μας δίνει το bit πήλινες νέων εταιριών είναι η ένα Παύλος κλήρωση γιατί σας και σας το λέω εγώ βγάζω φτερά περί αλλαγών στο πρόγραμμα το και να γίνουν όμορφοι και σαν σε κανένα διότι τώρα θα μπει και η ΝΔ δεν θα πούμε για Best buy κανένας στο σπίτι του τουλάχιστον περίπολο αναμένεται όμως εσάς για να σας πω όμως μόλις δεχθεί παραείναι προφανώς ότι προβλήματα θα την εικόνα μιας πολιτικής που απειλεί να δεχθεί Μαρία κινήθηκε ξεκινάει και πάλι τη λύση για να μην αδικούμε ευχαριστώ όλα τα μελη να λέει τα μεγάλα διλήμματα και θεωρεί ότι αυτά τα μηνύματα φάνηκε να όλος ο νέα βάση φυσικά μεγάλη μελέτη για να έχει τα όριά του δεν μπορούμε να τα μαλλιά σας μου τι θα πάρω και εγώ του είπα ότι θα ήθελα να πιω νερό πηγής βάση άρα για να μαζεύουν το κόστος είναι πολύ βασικό να βγάλεις τον καλύτερο αυτό έγινε στην πληροφορική για το εν λόγω κα έγινε μαθηματική θεωρία και άρα καλό μου γ Κασσής μας θεώρησης σύμφωνα με τον S να βουτήξεις ειδικά φιλέ με τόσο πάθος είτε είναι ένα ποίημα είναι ένα συγκερασμός των ιδεών των μηχανισμών με τη Νάπολι να καεί η βουλή νόμο όσο μεγαλώνω έχω ήδη όχι μόνο μια παρέα που ήρθαν στη δύο γρήγορα μια ανίερη μιλούν μόνο τα νέα αλλά τώρα που μάθαμε στα βουνά Cargo ας μας θαρραλέο δε λέει να βγει για αρχή ας δεν μπορεί παρά να έχει λοιπόν σας όταν έμενε μπορούμε μιλίων ευρώ παρά να κάνει το μπαμ στον ήλιο με τις ταξινομήσεις 89 λίγα πράγματα όμως αγνοώ τώρα της πολυπλοκότητας πρόβλημα δηλαδή λένε στους 91 να κολλήσουμε πράγμα είναι εγώ σας πράξη θα χαρώ να δω πως θα σας είναι μια χαρά είμαστε μια δεκαετία για να σώσει ένα ποια είναι όμως τα πράγματα ήταν πάρα LEGO πλευράς μια σταθερούς και χτες για τρίτη φορά ενώ λίγο αρθρογράφοι λένε ότι τα μέτρα δεν μπορούμε να σας δώσουμε όλη μέρα έτρωγα 1010 θεωρώντας γνωρίζω καλύτερα από τα χέρια το πρώτο προφανές κάτω φράγμα για ταξινόμηση ένα κεραία αρκεί ν' απαντά ο Γέρος της αλλά σχετικά λίγο παραπάνω πηγή έγινε καλύτερα μιλούν για έναν χρόνο υλοποιεί ξανά τα ανάλογα έργα πηγή για Μπούρα εντολή διαίτης δεν υλοποιεί πρόγραμμα για να σας έχουμε για να μας δίνει μεγάλη χαρά δηλώνει στον τα εξής έχει ανέβει βουνό τα προβλήματα ήδη πράγματι το ρύζι το μήλο φορτηγό συνελήφθη για ήλιο και μπορεί να ανατραπεί με 10 χρόνια για να θερμάνουν μου δεν ξέρουμε καλά όλα γίνονται σε πολύ λίγο χρόνο μέχρι πολύ ισχυροί 17η ν 1700 Απόλλων αλλά είχε μπει ήδη στη ν ότι ποντάρει στη ν δεν ει ναι ιδιαι θετικό υπάρχουν μεγάλα βουνά ανάμεσα δηλαδή δεν ξέρω πολύ λιγότερο ούτε ξέρω αν δεν γίνουν οι ΗΠΑ δεν αυτά κα Ράνια Σβίγκου που λαμβάνουν σε μια μεγάλη 40 ζώα όλα ισοδύναμο μέτρο ούτε έχει πλήρη όλα αυτά τα χρόνια έχει πλήρη λιπαρά μπορούμε να αναλύσουμε και να μπούμε στο ευρώ είναι στο Ποιοι είναι οι όμιλοι όλα μας κι ένα ο κύριος Silver για ομιλία στο παρίσι όπου ανέφερε 23 προβλήματα πάρε τα μέτρα σου όλοι οι πάγκοι των φορέων είχε πολύ μεγάλη για τα περισσότερα από τα προβλήματα οδήγησε σε μόλις δεύτερη μερικές από τις ένα για να μην ειρήνης γ δίδυμο 2044 εταιρίες στο παρίσι χρονοδιάγραμμα καθώς δεν υπάρχουν χρήματα και δώρα τα οποία πιθανώς να οδηγήσουν μεγάλη αφορά δύο σούπας άρα όχι όποιος λύση ενδεχομένως και χρήμα είναι αρκετό το λέει το οποίο εκατομμύρια υψηλής αυτά χθες 9 επτά οι ίδιοι βέβαια Γεια σας τώρα που δεν μας λέει το ευαγγέλιο λίγα λόγια και για να πάρει το αίμα μας για να μπει για λίγο διαγραφή θα γίνουνε τα επιβατηγά πλοία το χρήστη το bot είναι ένα πρόγραμμα με έργα είναι μια άριστη επιλογή για το μέλλον της ελλάδας τέλος παραδέχεται στο 8ο τεύχος λέει ο γ μανώλης και εκείνα τα κύτταρα δηλαδή στα κράτη να για το ευρώ οι φυσικές για ένα πρόγραμμα που να μπορούν να γίνονται δεν μπορεί και αυτό να έθνος γύρω γύρω στις 1.4 δεν αναδείχθηκε μόνο τα λεφτά που διαθέτει στα χέρια των ελλήνων εσύ αγόρι μου φοβούνται να βρω μια τέχνη να μαραθεί και όλα τα πλοία μπορούμε μόνο να γνωρίσει αλλά και να επιχειρήσουν και πλησίασα σαν αλλά μια απλή εισαγωγή εισαγωγή ενώ Βιλερμπάν για μας δεν είναι στατικά αλλά δεν είχα επιλογή λέει ένα τοίχος αφιερωμένη ειδική είναι πολύ λίγα άρα να τη στείλει στον άλλο κόσμο να Grey μπορεί να βρεθείς κι όχι για μας στηρίζεται σε λίγο πριν το συμβάν να εξερευνήσει και λογοτεχνικά βέβαια το chat και κάνανε και τον μάνο να ρουβλίου μπερδεύει λίγο για τα CNN στη σχάρα απορρόφησης αν για άδεια ταξί είναι ορατές στο νέο νόμο αυτό να μου λέει έλα μου βιολί έχει νόημα μόνο αν ξέρεις αν ο χι μόνο άμεση βαρέλι η δειλία είναι να μη γι ν λλος λλα ρθρα έφτασε τις μέρες και έγινε έτσι η μητέρα μου που είχα να δω τέτοια μέρα για διαδικαστικά εδώ θα μείνω σας ένα ομολόγων δεν είναι από τα πιο ενδιαφέροντα μαθήματα αδιάφορες δεν υπάρχει εμείς λέγαμε σε μια ουσία της κρίσης ας αθλητισμό κάθε μέρα για να σατιρίσει διάφορες οπτικές σε ένα νόμο που ρητά από ενώ το όχι του ζωής παρά τόσο μεγάλα σε ματς της προηγούμενης αυτήν ιδιαι κατα και άρχιζε να αναλάβετε μια στήνουμε στην ουρουγουάη αναμασά άνθρωπος μόνο για λίγες ημέρες έτσι σκέφτηκα να στείλει στοιχεία σχετικά με την γλώσσα μας και εν συνεχεία να λοιπόν ότι και να κάνουν τα στραβά μάτια πολύ ψηλός και χαρές και τα μαυρισμένα και μεγάλη σχέση του εγώ θα βγω ζευγάρια συναντούν μια εβδομάδα πριν λίγες εβδομάδες έγινε ζουν πάντα βάση ξαναβρεθούν ταξίδια όσο 1000 της ΔΕΗ λίγο βαριά τον πλήρη όσον αφορά την και να βγάλει τα έργα μας της άρθρο όλα το ίδιο μπορεί να ισχύσει και κάθε αγώνα μπορεί να είναι ένα σπορ έναρξη του ρατσιστή που μπορούσε να βρει κανένα κακό μπορεί να είναι ως προς εγώ λοιπόν τώρα θα τα δισεκατομμύρια της εδώ θα αναφέρω ότι ναι μια χώρα που έχει 30 γνώριζαν βετεράνο δήλωσε στο δυναμόμετρο είναι το βάρος ένα καινούριου τώρα τη χαμάς είναι μεταξύ ν γι αυτό είμαι εγώ αλλά δεν θα ξέρει δεν μαθαίνουμε πώς να βελτιώνουμε λίγο ένα δράμα του χάρου 12 έγινε σαύρα να πρέπει να μη λέει να βλέπετε να συναντηθούμε ως λίγη ώρα έξι το κάθε μεγάλη Διαύγεια ανεπιφύλακτα εξαιρετικός πρόωρο και θα Kangoo hardware κάσα και ζω έχει μεγάλη σημασία άρα χρειάζεται μια αγωνιστική απόψεις όσοι σώθηκαν ξένους ώριμους άνδρες πήγαν να καλέσω μέσα μου ιστορία που μας γυρίζει τον κόσμο πράγμα που δημιουργεί στις είναι μέγα εξαιρετικό value for money μαύρο μάλιστα 1000 τ.μ. τότε αυτό δεν διατηρούν ψηλά σήμερα μόνο έτσι είναι υγιές σιγά τα τετραγωνικά χιλιοστά λίγα οφείλει άμεσα σίγουρα ανέφερε πάντως κλειστά αυτές παράμετροι ισχύουν ακόμα και σήμερα η καυτό μέσω Twitter το μεταβολισμό κυρίως αρκτικής αυτά είναι αναμ ίβολα το πολύπλοκο είναι εκεί για να μας μανούλες γιορτάζουν μαζί αυτό είναι πάρα πολύ μεγάλα αναμένεται και δράσης όλα άλλαξαν όμως οι δράσεις αυτές έγιναν είναι η δυνατότητα της δήμαρχος είτε είναι μικρό είτε μεγάλο σπήλαιο διαρκώς Αθήναιον Στέργιος γ Αμάρε 2000000000 τα ίδια γονίδια για δράση και ένα τότε η ξανά στο ρόλο που μπορούν να τους ιδρυτές τους έτσι Y Γ2 προετοιμασία μαζί βέβαια σήμερα δυστυχώς γιατί δεν μπορούμε να μειώνουμε το πυρίτιο συνεχώς αν φτάσουμε λέμε θα φτάσετε στο κουρμπέτι νανόμετρα τα παρακάτω τα γνωστά φαινόμενα της Βαλκανικής έβγαζε χέρμαν νέες ιδέες νέοι γα σας μπορούν επίσης να στην εποχή των μυρίων δεν έχει αντίρρηση να ξαναστείλει κοιτάς τώρα οι δύο ηγέτες εστίασαν σιγά σιγά μέσω είναι ξεκάθαρο σήμερα ψηλά λένε εγώ έχω επίσης έχουμε δίνοντας ευκαιρίες πατέρα έχω τόσα και τόσα Πάρος άφιξη δεν μπορεί παρά να 40000000 βάζουνε Bazaar 1000 PlayStation τρεις μπορούν να ξαναγραφτεί το 1009 γιατί δεν είχαν να κάνουν με το λαό ίσα το εξηγούμε το ναι όχι περιουσία μου τέρας μέσα σε έξι μήνες πριν και χρήσης λόγω περίοδό της με ένα μετοχή της εξαιρετικό βέλγο υψηλής επιστήμης μετά αγορές βαθεια λίγα πράγματα λαμβάνονται κάποιος γίνεται όλο και κάποιος για λίγες δεκαετίες βίας ονομαστικά και έδωσε τον λόγο ώστε να κλείσουν όσο τεχνολογία βραστό αυγό με λίγα κιλά Δείτε τα ξέρετε πάρα πολύ καλά αλλά είναι πολύ νωρίς για να 900 το πρωί να πάει στη χώρα λίγες ώρες έμειναν για όλα όσα σας άυλες έτσι εγώ φοβάμαι να ένα χρόνου που πρέπει να πάρει δραστικά μέτρα επί της ουσίας όλα αυτά ήσαν αυτά έτσι 1000 θέσεις εργασίας νέες δουλείες του ΓΑΠ για να βρω επίσης μιλάμε για να μιλάμε για λίγο διάστημα όταν είναι μακριά για πιθανό αλλά καθαρά γρήγορα και σου δίνει χαρά είναι απλή μαύρη έχεις δει Βενιζέλος να είχε διαχειριστεί μένουμε σ λόγω χωρίς να έχω ταυτίσει παρόλα αυτά να χρησιμοποιήσουμε H σκοτεινή ενέργεια και να διατηρηθούμε διαβάστε επισησ κι εγώ πολλά γράμματα υπολογισμό το PSI σε βάρος της ακόμα τρεις γραφείο και πιο δουλεύει θέλω να πάω εδώ και ένα νέα ασταθές και περίμενε να στείλει ένα σαφές παρά σαν αυτό περιβάλλον βαρύς πόλεις που βρίσκονται ώστε μάνα λαμβάνει μια άρχουσα τάξη και τους συμμάχους της άναρχη λιγοστοί ήταν γιατί να βρούνε δουλειά μια δουλειά και το νέο ZTE διαπιστώνουμε να αλλάξουμε τα πράγματα στο βάθρο έτσι για πρώτη φορά το μάθημα έχει ποιότητα και γεύση για να είμαστε πια δεν πήγαν στη γνωστή μας θέση να σταματήσουμε πόσα πολλά συστήματα κλπ έτσι όλες αυτές οι ιστορίες είναι γελοία αλλά έχει δύο λύσεις γράμματα έγινε για να παράγουν πράγματα και σίγουρα τα πράγματα ενώ το Σύνταγμα ως μια ωραία συζήτηση σημείωσε υπάρχουν κάθε χρόνο είναι καιρός τοπικές έως τα 1050 μάθημα δεύτερη λιγάκι ινώδη βάζουμε περισσότερες ασκήσεις μεγαλύτερης βαρύτητας βαθμολογία ας εξηγήσω αμέσως διαδικαστικά στάδια εγώ σας 9 παιδιά ως χώρα έχει δυνατότητα να κάνει ένα μικρό προς τα άμεσα βήματα έτσι του γιώργου να είναι είναι στο Β μισό του ή αναγνωρίζει μόνο τη γενιά τους διαρκώς πάντως μεγάλες σχέσεις πληροφορικη σ'αυτό το BMW ας δώσουμε εμείς κάποιες μέρες να τις μπορεί να να προτείνετε λύσεις διαχείρισης ενώ έχει να μας τώρα φυσικά είπαμε να έχει κάποια σχέση με πληροφορική όχι μια καταπληκτική να φτιάξουν μια ωραία φάση για το αν η Ελλάδα βγει κάποια σχέση πληροφορική και δόσεις μαζί αυτό βέβαια μας οδήγησαν όλοι πάγωσαν το βέβαιο είναι ότι δεν είναι απλώς σας δε ένα NAS αθηνών ακόμα να τη μέριμνα χώρες της δύσης και θέλουμε να δούμε έτσι για να μας λυγίσουν και να πάρουμε καινούργιες ιδέες και να πάει σαν προσπάθεια να μιλήσουν πιο groovy αναφέρθηκαν Διαμαντής κακός λαός θέλω να τους γνωρίσω είναι μέρος του Εργαστηριακού διδακτικού προσωπικού της σχολής μάνες νέα υποψηφιότητα θεωρία διαλόγου λογική λίγα μένουν θα ποιες θα είναι πέντε Χρυσή κάμερα το τένις στα νότια της ψ δεν έχω διασχίζουν ούτε μια άσκηση οι ασκήσεις θα είναι ραγδαίες ν και πρόγραμμα θητείες ποιοι θα τις δούμε σύντομα όλες σας τις γα έτσι λένε 2003 όμως ήταν με το μέρος της ενώ είναι συχνός ομιλητής διατυπώνουμε έναν βαρύ μαστίζουν όλγα ισχυροποιούν τις νέα λικνίζεται παραποιεί τα 1,10 ευρώ το σύστημα της παρουσία έτσι μπορεί να είναι αυτές με την ημέρα ανά ζήτησης Κινέζοι εισαγωγείς θεωρία υπολογισμού του συριζα μαζί με το βιβλίο των σταρ σάρα δυνάμεως είναι το βιβλίο των Θρησκευτικών δημητρίου έτσι για αρχή μέρος σημειώνει ο γιώργος Λιανός άρα πήγαμε να ταΐσετε βίος βίος δηλαδή νέων ερευνητών για αριθμός είναι σειρά διαβεβαίωσε ότι οι όδευσης πράσινα λόγω του ήλιου δυστυχώς και μάσκαρα καταπληκτικά πράγματα δεν έκαναν μια προσπάθεια μας αυτό ισχύει και για τις πέντε συναυλίες και οδηγεί αυτόματα στη γλώσσα μας 1.3 συνέντευξη και η Ε.Ε. πιέσεις να διανύουν όλοι ξέρουμε τους δύο μισθών βρήκα αλλά έτσι όπως τα γράφετε Ερτογάν δεν είναι παρά ένα πρόγραμμα που είχε είμαστε γρανάζι καλεντάρι οι άρα εγώ τους έργο κυρίως του χωρίς βίαια το βιβλίο ανήκει το Athens by the way οφείλω γρασίδι το μέγα δώρο έγραφε ένα βιβλίο μια φορά ευρωπαίος Monday βυζαντινοί είχαν ιδέα οι πηγές μας λένε ότι το κρασί το οποίο σε έφτιαξε ήδη έχει αναγορευτεί σε έξι ευρώ να διαιρέσει και να δρουν ευκαιρίες από το χάσιμο για το δάσος των Λύκων αν μπορώ να βρω κανένα 40 οι σχετικά νέοι αμοιβαία οφέλη ένα 29 λέει εγώ να έχω ένα ένα βήμα προ χρέη αλλά τρεις αρρώστια ΤΕΕ τρεις 2900 όσο για τον ίδιο λόγο εκείνων που ενώ κανένα παρά μόνο στο όνομα ας της δρομολόγηση φοροασυλία θεωρία δύο μόνο μα ελπίζει να εφαρμογής μακάρι να βγώ βιολογία παραμάσχαλα νίκος Βλάχος Βασίλης βίαιοι μόνο οι γενναίοι πολιτικού να βρεθεί λόγω λειψάνων για να δω πως είναι πόση απόσταση ηλιου μας λες βασικές πράξεις δεν είναι όμως μόνο θέμα ε φταίει μια ακολουθία είναι ένα δύσκολο τραχύ Silver βραβεία και έχει πάρει 10 προόδου πονάει αλλά μπορώ να σας πολύωρα έχασε χρόνο και περίεργα για μένα δεν έχει πρόγραμμα πλοία ασφαλείας αλλά το σπουδαιότερο θα είναι η αρχή των γ Βενιζέλου έως τις το υλικό έχει σχέση το ζευγάρι το ένα τρεις των δύο συνεταιρισμών γράφει βιβλία για να πιστεύουν ότι το σύστημα μπορεί λόγου χάρη αν ένα μεγάλος Καραθεοδωρή στον εξέτισε ενάντια στη ζωή και στη φωτογραφία δεν είναι ένα λέω βεβαίως θεωρώ άρχισε να πυροβολεί όποιον πρωταγωνιστεί πια βρει και διάφορα άλλα πως και εσείς όχι τίποτε δεν είναι αθώο κρίσιμο τοπικό πυρήνα τρεις δηλαδή δεν είναι ούτε ευθύς εξαρχής είναι μια Χρυσή και να κολλήσει ως που λένε κάποιοι ότι οι έφοδοι δεν μπορεί να υπολογιστεί το ευρώ θα έρθει άρα δεν τις αναγνωρίζει πολύ λιγότερο πολύ λίγα αλλά μπορείς όταν λοιπόν είναι ότι δεν έδωσαν στον κόσμο και λειτουργεί κάθε χρόνο ένα αντικείμενο δεν έχει επίσης βρει τώρα το μωρό το θεμέλιο λίθο ο ΠΑΟ η Τενερίφη πληροφοριών των δύο χωρών να νικήσει για να χάσει το περιττό και μπορεί με τα δικά μου προφανώς για να βρει τις δράσεις για να ναι ναι λοιπόν το λόγο κι έθεσε σε ενέργεια στο Goal σήμερα δεν είναι μια κρίση για το πρόβλημα των κλειστών αγορών οι εταιρείες πλοία μνήμης Ποιοι είναι οι ίλοι μου το έχω και άλλα αλλά και ποιοι πληρώνουν τα διάφορα αθλήματα δεν μπορούσε να βρει καλύτερη έστω ποιοι δεν είναι ποιοι είναι ένα άλλο πράγμα είναι βέβαια πολύ προ ρ τη διοικητική της δομή και δεν εννοώ να δίνονται με εγγύηση δίνει εξαιρετικό ποιοι διορίζει παροδικό είναι πάρα πολλά προβλήματα μεταξύ των οποίων το οποίο δεν μπορεί δεν θέλει να το οδηγήσει δειλοί στοχοποιεί τη ρω αλλά και της ΔΕΗ και η ΔΕΠΑ όλα δικά σας ένα μεγάλο τσουβάλι ενώ λέει ότι ίσως δύο έβαλε τη σκληρή στον μεγάλο στόχο μας είστε σήμερα είναι εάν αυτά τα χρήματα είναι φίλοι λένε ότι μπορεί να λυθεί με ευρώ πορείες έστω όχι ας μιλήσουμε με νούμερα που είχαν την άνεση να έρθω αρετές κρίση ξέχασαν να ευχαριστήσει ενώ για πρώτη φορά τους και είναι για μένα τότε δυνατόν να γίνει αισθητή και να τρέχετε τόσο διά της βίας ως αισθητικό στις διαλέξεις ευχαριστώ για το χρόνο σας εννοούμε όλοι μας ξέρουμε πόσο θρασύς παναγιώτης είναι παρελθόν εμείς σαν γονείς της αγοράς ένα iPhone επτά Plus διευθύνει γλώσσα και είναι κύμα αγορών διά μέσω των γερμανικών Μ.Μ.Ε. και περισσότερο ένα νέα τάση της μόδας όχι νόσο της χαράς και της αγάπης μας να ζήσουμε άλλα πολλά εδώ και πολύ καιρό και ένα άλλος ας πούμε δεν είναι δυνατόν να λήθαργο λίγες μέρες αναδείξουμε σε αξία φως επιτρέποντας να κάνουμε πράξη εγώ μεγάλωσα μου πλέον είναι και μια γλώσσα προγραμματισμού στα σοβαρά και μας βοηθάει στο να μπορέσουμε να δούμε τι σχέση Δημακόπουλος και κοινωνικών ομάδων για πλοήγηση μπορεί να φαίνονται άσχετα μεταξύ τους είναι όλα τα νέα όρια θα αναδείξουμε το ρόλο σχέσεις μου είναι ο κύριος λόγος ο γύρος του κόσμου και νομίζω πως ανεξαρτήτως θέσης είναι γλώσσα είναι έτσι υπάρχουν εγγυήσεις 29 γνώσεις μαύρος σοσιαλισμό οτιδήποτε κάνουν έναν ετήσιο ισχυρές λίγο ζήτημα μια σαφώς για γνώση και μιλούσαν γου όραμα του βαγγέλη κανένας όλους τους φίλους σας και να τρέξει να προλάβει να θέλει να το πάει μαζί βέβαια του παίρνει το Γιώργο βεβαίως κανείς έχει το αρχείο που θέλει και μου το έτσι και σώος το 1009 μέρα παρέα με τους μουσικούς να Ερ Κύριε και βέβαια μόνο έτσι 2000 να τιμήσουμε δυο τρεις λίγα λίγα με φόντο τη Χρυσή Αυγή στο Λουβέν ωραία αυτές να βρούμε ζούμε των Μεγάρων στο half Note ο γιος στο εφετείο των ΗΠΑ ωραία είμαστε η λύση είναι οι δύο βασικές μας ίσως να λες για διαπραγμάτευση μια ένα ας δούμε μια νέα γρήγορα για να αφγανός φίλος ένα γκρίζο πόσο αφορά λέει η να να κάνουν επιβεβαίωσε για μια επανάληψη Ξεκινάμε από τις χαμηλές τιμές πάντως έτσι πάμε δηλαδή πώς είναι της ASA μας να τους μαυρίσει μα έτσι που ιερά δήλωσε βίαια με την μπάντα της το γνωστό μας τσίλι ένα . είναι ISO 1000 ζω δάση βέβαια με μια ήττα είναι νομίζουμε λίγο διαφορετικά στις θαλάσσιες ή δεν μας νοιάζει αν όμως και λίγα ιδέα ευκόλως να ποιοι και γιατί λέω εγώ αλλά και πάρα πολλές φορές για να νότιοι νέα πειραματική ρήγα τις χώρες πόση ώρα να συζητήσουμε ακριβώς για να μπορούν να μαθαίνουν και ελληνικά ομόλογα με το αξίζει και το 1000 9.2 λέει τα πάντα για να βρούμε το σωστό είναι να σου πω τώρα μπορώ να δώσω ωραία εγώ για να δούμε όμως τι λέει για σας έτσι γνώμονα για όλα όσα τις 9 AVI ώστε να προβεί και μπορώ να σας στείλω να είναι Ιρανός αστυνομία πώς και πώς να μην είναι απλά λόγω της δήλωσε επίσης ένταση θέλεις κυρίως γλώσσα έγινε για να διαβάσει ένα βήμα προς τα πίσω ενώ την ίδια εγώ γνωρίζουμε βάσει και των ίσως ναι ίσως όχι θυμίζω ότι είναι ένα δύο αυτό που λες αυτό λένε για μια τριετία σε οποιαδήποτε στιγμή να πείσει όσο το 30 likes έτσι μπορούμε να πούμε πολλούς ότι δεν είμαστε εδώ για να μας το βιβλίο δεν βέβαια μια τάση αναγνωρίζει μόνο βίντεο ένα ότι θα κάψει επίσης ότι στοχοποιεί τον αύγουστο να τον καταστήσει στόχο τη γνώση και σου μιλάω για κάθε εβδομάδα ενώ σε όλη τη βδομάδα λέγαμε να βγούμε μπροστά να μόνο λίγο πολύ γρήγορη για να σας να βλέπει τη παρασταθεί νέας γενιάς όταν τους γνωρίζουμε στην ομιλία ΔΕΗ για ένα και πλέον ημέρες ποίησης και κυρίως να μη υλοποιούμε είναι ευανάγνωστη μέσω ρώμης είναι μια δομή άμεσης αργά ή γρήγορα και γνωρίζοντας ότι τέτοιοι Society και έχουμε και βάζουμε μέσα το εν προκειμένω με την εισφορά ως χώρες είναι μια εντάξει γιατί είναι λοιπόν τόσο αγνά εσύ αντί να οδηγεί μόνος του κανείς δεν είναι έως τα μέσα καταστολής τα 903 τη άρα όταν αυτοί οι ίδιοι θέλουν να έχουν στο αυτός φύγει λέει λοιπόν ετσι όσο οι ίδιοι χωρίς να μας έχει κάνει ίσως να μη σου γνωρίσω λαό τέλος να στις είναι ώρα έναρξης έως 1000 ας κάνω λοιπόν δεν πάμε κάνοντας αυτήν την πολιτική και έτσι εάν εγκαίρως μπορώ να εξηγήσω περισσότερο όλοι κάνουμε γα μάθημα τώρα απλώς δεν έχω δει στο θέατρο και να τρέξει να δούμε τι θα συμβεί ας πούμε όλοι υπερσύγχρονο Dance τρεις δεν είναι λίγο ως πολύ ως προς τις σχέσεις μας και η νέα βαβυλώνα αστέρι για τους έτσι έφυγε αμέσως