Καθαρά Δευτέρα 2023 στη Φλώρινα (ΔΗΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ, 2023)
: Μουσική Καλημέρα, χρόνια πολλά, καλή Σαρακοστή. Καθαρά Δευτέρα σήμερα. Είναι μια μέρα αφιερωμένη στην Ιστία, κυρίως και στο πέταγμα του Χαρταετού, μια μέρα η οποία συμβολίζει την αρχή της Σαρακοστής αλλά και την αρχή του αγώνα μας για σωματική και πνευματική κάθαρση. Μετά από τρία χρόνια πανδημίας, είμαστε πάλι εδώ, τιμούμε την παράδοση, γλεντάμε, είμαστε μια ανοιχτή αγκαλιά για όλους εσάς τους συλλημότες μας, δείχνοντας το πρόσωπο, το κοινωνικό του δήμου μας. Μαζί με το πέταγμα του Χαρταετού, ας πετάξουν ελεύθερα και τα όνειρά μας, ας αντικαταστήσουμε τα προβλήματά μας με θετικές σκέψεις και στόχους και ας προχωρήσουμε σε ένα καλύτερο αύριο. Σας εύχομαι και πάλι χρόνια πολλά, υγεία, αισιοδοξία, ελπίδα και όπως είπα θετική σκέψη. Καλή Σαρακοστή, χρόνια πολλά! Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους και όλες. Εύχομαι σήμερα να περάσουμε καλά και για όλα αυτά που ευχήθηκε ο δήμαρχος να πω, ότι χρειάστηκε λίγος αγώνας και λίγη εγρήγορση. Δυστυχώς περάσαμε δύσκολα χρόνια και με το κόντιμα αλλά επάλιλες κρίσεις, παρόλα αυτά πάντα είμαστε αισιοδοξοί, παλεύουμε για το καλύτερο, συλλογικότητα, κοινωνική συνοχή, συγκρότηση, για ένα καλύτερο μέρος για την περιοχή μας αλλά και για τον τόπο. Ευχαριστώ πολύ, καλή διασκέδαση σήμερα! Καλά πουλούμε, καλή Σαρακοστή! Είμαστε εδώ στο ΔΑΚ του Δήμου Φλόρινας, στις εκδηλώσεις που έχει διοργανώσει ο Δήμος Φλόρινας, μαζί με όλους τους συμπατριώτες και συμπατριώτησες, αλλά και με πλήθος επισκεφτών. Το τριήμερο ο νομός είναι πλήρυς από επισκέπτες, οι οποίοι εκφράζουν ικανοποίησή τους, περάσανε καλά. Ευχαριστούμε σε όλους τους συμπατριώτες, καλή Σαρακοστή!