SPOT φιλανθρωπικού αγώνα 17 (ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ, 2017)
: Πρώτο φιλανθρωπικό τουρνουά μπάσκετ Αγρινίου 3-3 και 4-4 Ιανουαρίου 2017 Για 5η χρονιά η Τοπική Διοίκηση Ακαρνανίας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών διοργανώνει φιλανθρωπική εκδήλωση αγώνων μπάσκετ. Τα έσοδα από την πόληση των εισιτηρίων θα διατεθούν για τη στήριξη του κοινωνικού παντοπολίου του Δήμου Αγρινίου για τη στήριξη οικογένειας συναδέρφου αστυνομικού που έχασε τη ζωή του σε τροχείο ατύχημα αφήνοντας πίσω του δύο παιδιά. Η αλληλεγγύη είναι ο μόνος τρόπος να ξεπεράσουμε τα προβλήματα που διανύει η οικονομία μας σήμερα. Πρώτο φιλανθρωπικό τουρνουά μπάσκετ Αγρινίου 3-3 και 4-4 Ιανουαρίου 2017 στο ΔΑΚ Αγρινίου Αστυνομικοί, δικηγόροι, βετεράνοι και πυρασμέστες όλοι μαζί ενώνουμε τις δυνάμεις μας για τον συνάνθρωπο που έχει την ανάγκη μας.