Στιγμιότυπα από την Παρουσίαση του έργου "Ψηφιοποίηση Χειρογράφων της Ι.Μ. Ρουσάνου" (Kalambaka Library, 2020)
: [♪ Μουσική εισαγωγής της Ανωμέλης Π Styles Μουσικήление Στπ. Βασιλέα Π. Καριέρας Βασιλέα Βασιλέα Βασιλέα Π. Καριέρας Βασιλέα Βασιλέα Βασιλέα Βασιλέα Βασιλέα Βασιλέα Βασιλέα Βασιλέα Βασιλέα Βασιλέα Βασιλέα Βασιλέα Βασιλέα Βασιλέα Βασιλέα Βασιλέα Βασιλέα Βασιλέα Βασιλέα Βασιλέα Βασιλέα Βασιλέα Βασιλέα Βασιλέα Βασιλέα Βα Είναι ένας πιο σημαντικός στοιχητής για να μη χαθεί η βαθιά της. Οι πυροσκοπές του σχολείο είναι σχετικά με το θέμα του εισαγωγή. Οι τεχνικές του σχολείου είναι σχετικά με το θέμα του εισαγωγή. Οι πυροσκοπές του σχολείου είναι σχετικά με το θέμα του εισαγωγή. Οι πυροσκοπές του σχολείου είναι σχετικά με το θέμα του εισαγωγή. Αυτοί οι θεοδ Possไป είναι σε τέταρSubject. Η τεχνική ζωή είναι σχετικά με το θέμα του εισαγωγή. Οι τεχνικές του σχολείου είναι σχετικά με το θέμα του εισαγωγή. Οι πολύ impressedItари ΠΣ. ΣΥΛΗΣΕΙΣΕ ΤΟ ΔΙΑΤΟΝΕΚΟΣ, ΠΡΟΥΣΕΘΕΤΑ ΤΟ ΤΟΝΕΚΟΣ, ΚΟΥΡΗΣΕΙΣΕΙΡΟΣ, ΨΙΡΑΤΟΝΕΚΙΟΣ, ΤΟΝΕΚΙΡΟΣ, ΤΟΝΕΚΙΡΟΣ, ΤΟΝΕΚΙΡΟΣ, ΤΟΝΕΚΙΠΟΣΕΙΣΕ, ΤΟΝΕΚ Υπότιτλοι AUTHORWAVE