Θεωρία Σκυροδέματος - Υποενότητα 5 / Διάλεξη 5 / ΣΥΣΤΑΣΗ, ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ, ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ, ΟΠΛΙΣΜΟΣ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ: ΣΥΣΤΑΣΗ, ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ, ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ, ΔΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΠΟ ΟΠΛΙΣΜΕΝΟ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑ - ΓΚΟΥΝΤΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, 2015)
ΣΥΣΤΑΣΗ, ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ, ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ, ΟΠΛΙΣΜΟΣ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ: ΣΥΣΤΑΣΗ, ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ, ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ, ΔΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΠΟ ΟΠΛΙΣΜΕΝΟ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑ: Επί ξεκινήσουμε τις αβεβαιότητες στο σχεδιασμό την κατασκευή την κατάσταση λειτουργίας όσο αφορά το λιμάνι της ρόδου μας ας δούμε μερικές τουφεκιές έτσι πολλοί πρόγραμμα πειραματικά είναι και τα τεχνικά ζητήματα πολιτικές καταστάσεις άστοχες λοιπόν που θα μπορούσε μια κατασκευή με την άστοχη με κατάρρευση των ΑΠΕ στόχους όπως θέλετε πάντα μιλάμε για οριακές καταστάσεις έτσι απώλειες στατικής ισορροπίας που σημαίνει έχουμε Ιντραλότ να ανατραπεί κατασκευή μας να ολισθήσει είναι είναι της διάγνωσης ανέλπιστα πάμε για κάποιο λόγο τα λοιπά μετατροπή φορές μηχανισμό αυξημένη δημοσιευμένη ότι φορέας στο οικοσύστημα πάθη να γίνεται αισθητή όσο ποτέ ουσιαστικά γίνεται εκείνη τόσο φορέας μας μπότα φανταστείτε ας πούμε μια οικοδομή της οποίας μέρος γίνεται κινητός έξω ήταν κάποιο λόγο αλλά πλέον δεν είχα μια θα μπορούσε επίσης να άλλοι πιθανότητα οριακών χωρικής κατάσταση άστοχες είναι εξάντλησαν το έχεις κρίση δύο ατόμων η εμφάνιση των γονικών παροχών όπως οι οποίες μπορούν να μπουν λεφτά οφείλονται σε διάφορα ας πούμε σε διάφορους λόγους και τέλος οριακές καταστάσεις λογισμού και η μουσική κόπωσης γενικότερα που έχει σχέση με το με κυκλικές φωλιές της κλπ κλειδί φόρτιση επαναλαμβανόμενη συμπεριφορά τονώσουν φοράω έκθεση καθίσταται λειτουργικότητας κλοπών με είναι οι ρηγματώσεις κατά την κάποιους δεν πρέπει να αναπτύσσουν δομές παντοπωλεία με στημένες έχουν σχέση με την ιστού όχι νερού με την πρόσθεση των πνευμόνων έξοδος κλπ παραμορφώσεις δεν υπάρχουν μεγάλα γαλλικά ψευδώνυμα κάμψη στα δομικά μέρη δηλαδή αυτό που σχεδίασα προηγουμένως το μεγάλο του άνοιγμα ταλαντώσεις αρκετά τεχνικό θέμα έχει σχέση με συντονισμό έχει ρυθμίσεις με σκάφος τρεις δεν δεν δεν σκοπεύω να αναπτύξω λεπτομέρειες παρά μπορείτε να φανταστείτε πάντως ένα σχετικά μικρό φορτίο μια σχετικά μικρή δύναμη με σε περίπτωση συντονισμού στο Βορρά μπορεί να κατεδάφιση ασύλληπτα ισχυρά κτίρια έχω την εικόνα πάντα ένα βίντεο νέας γέφυρας στο σαν ζεστό τον στην αρχή στις αρχές του εικοστού αιώνα όπου το μενού κατέρρευσε σαν φθάνουν είχε χτιστεί ποτέ μέσα σε θετικά δεν σκύβει οριακές καταστάσεις αστοχίες εξάντλησε αντοχή αυτές είναι καταστάσεις οι οποίες καλύπτουν γενικώς και ασφαλές σημείο πια εξύμνηση συνήθεια έτσι χώροι οριακές καταστάσεις αστοχίες λοιπόν εξάντλησαν έχεις 300 ατόμων είναι το μέσο που περιμένουν να παραλάβουν το πιο μέχρι τότε το ποσοστό θα φωτίσουν πάντα απολύστε δική σου ισορροπίες σε επίπεδο θεμελίωσε ξεκάθαρο καταρρέοντος μελέτης βάσεων του Polo υπόλοιπο κτίριο και έχουμε και τις οριακές καταστάσεις λειτουργικότητας που ιδρύματος πάροχος αυτά είναι αρκετά στο πούμε δείτε λίγο τις αυτών αρκετά σημαντικό κεφάλαιο πιστεύω σκυρόδεμα έχουν διάφορες βεβαιότητες αυτόγραφα 100 δείτε λίγο τι γίνεται εδώ πέρα εσύ ας υποθέσουμε ότι έχει σχεδιαστεί ένα κτίριο έχουν μια πολύ σωστή μελέτη και καλύτερες κατασκευαστής από τις βάσει φόρτισης που έχει που έχουν μπει μέσα στους σας στο δικό του μοντέλο που έχει σκιά που έχει σχεδιάσει το κτίριο η φόρτιση πολύ σχετικές δείτε τους κανονισμούς οι τιμές των φορτίσεων πάρε πάρε ότι παρεμποδίζει τους σταθερές τα ίδια βάρη το ίδιο ωφέλιμα φορτία είναι εμπειρικά άραγε σε αυτήν την αίθουσα όπου παράγεται αυτό το βίντεο πιο το μέλι το μέλι σαν τροφή των μπορούν ταυτόχρονα να περπατάνε είναι κινούνται είναι χοροπηδούν ξέρω γω καταλαβαίνει τον πολύ σχετικά όλα αυτά θα πρέπει πρέπει γενικώς δηλαδή τα φορτία τα οποία καταβάλλει στο στατικό σύστημα αναμένεται πόσο τόπο τώρα έχουν μεγάλους της θεσσαλίας πρέπει να απολαύσουν περιεχόμενο υπάρχει πάντα κίνδυνος διαστασιολόγησης έτσι ικανό μηχανικός πάλι πάρα πολύ μεγάλα αφού υπάρχει περίπτωση να χτίσει πυρηνικό καταφύγιο οδηγοί οικοδόμοι έτσι πρέπει πάντα να είμαστε και λίγο συνήθειες μέσω αυτά πρέπει να υπάρχει ένα ισορροπίας με όλα αυτά βλέπει την σχετικά δεν υπάρχουνε αυτή δε θα μπορεί να μπορούν αλλά αντί για 50 χρόνια ξαφνικά ανεβαίνουμε γεμιστά από 200 άτομα πιάνει φόρτιση σχεδιασμό χθες Surface τα θρανία είναι ακίνητα είναι όμως και η φωτιά κάποια στιγμή μπορεί και να αναδιατάξει το χώρο βλέπετε όλα αυτά είναι λίγο από τον αέρα και ΙΚΑ όπως θέλετε εδώ λεπτό φορτία από κλιματικούς λόγους είναι μέτριες εκτιμήσεις μπορεί κάποια μέρα στην περιοχή όμως πέρα για αδιευκρίνιστους λόγους έχει συμβεί στο παρελθόν το ξέρω πάλι αυτούς πάλι που μεγάλωσα έχω σκεφτεί ρήξη με το χιόνι έχει σχεδιαστεί κάποιοι κοντά στην πόλη ανέλυαν τις φωνές όσων βρίσκονταν σχέδιο με χιόνι και ξέρω έδαφος και των βιομηχανικών κτιρίων είθισται πάντως κάποια βεβαιότητα και συνεχείς κατασταλτικές έχουμε υπέρβαση παίρνουν χαρακτήρα έχουν μεγάλη φόρτιση τους παίρνοντας θέση Φώτης θετική επίλυση όλα αυτά βεβαίως της γι' αυτό σας επειδή έχω πολλά ερωτηματικά σας ρωτώ ανίσχυρος στα πράγματα στατικός απολογισμός ότι απλοποιούμε τα υδατικά συστήματα δε συνεπάγεται ότι αυτό επηρεάζει και επενδυτικά μεγέθη δηλαδή της ένταξης στα φορτία η εφαρμογή της ελαστικότητας δεν ισχύει περιστατικού φορείς ο το σκυρόδεμα δεν ακολουθεί το νόμο αυτές οι απλουστεύσεις όλους τους κατοίκων συστημάτων software μήπως οδηγούσαν βρασμένα αποτελέσματα σε σχέση με την ας το πούμε αντοχή του κτίριο έναντι αυτών του Φωτισμοί γιώργος μιας χρήσης έχουμε κάνει κακή χρονιά τα στοιχεία εννοηθεί γνωρίζετε όλοι ότι η ζωή πραγματικότητα ουσιαστικά αναπτύσσεται στο χώρο και σε άλλες διαστάσεις μέρκελ δεν μας πτώση της αστάθειας ενώ αίσθημα υπάρχουν κάποιες θερμοκρασιακές μεταβολές οι οποίες δεν υπολογίζονται υπάρχει στον εξετάσεις ερεθισμός υποχωρεί στηρίξουν κλπ αυτά πραγματικά θήβα άλλων λαμβάνονται υπόψη αυτό πτώση του σκοπιά αλλά καλέσαμε τους που γνωρίζουν έχω δει και από την εμπειρία προς τους ως οι πιστωτές πολλές εποχικές μεταβολές διαφορικές καπνιστών σιγά-σιγά το κτίριο παραμορφώνουν παραμορφώνονται αλλάζοντας ειδικά συστήματα αλλάζουν οι ισορροπίες στην αρχή το κτήριο είναι έτσι μετά από λίγο καιρό κάπως έτσι είδα στη είχε στρίψει λίγο λόγω διαφόρων διαφορικό φορτίσουν κλπ κάποια σημεία που έχουμε μετά αλλά αλλαγμένο πιστωτικό σύστημα καταλαβαίνετε τι θα πρέπει να το δούμε καθημερινά έχουν αλλάξτε φτωχό πράγμα το οποίο γίνεται άλλες αβεβαιότητες σκευάσματος στην ποιότητα των υλικών αντοχή των υλικών που προβλέπεται για την Stoiximan αποτελεί ονομαστική τιμή ξέρετε δεν πραγματ και τιμή τελικά που παίρνουμε έχουν επιτυγχάνουν σαν του ΓΕΣ το έργο που κυμαίνονται πραγματικά σε τρεις ώρες τι θέλει κάποιος να σας παράδειγμα χρησιμοποιήσουμε 100 τόνους χαλκού για κατασκευασμένο βίντεο πραγματικά θα βάλω κάθε φορτίο θεωρώ ότι καθώς θα έχει θετικές συνέπειες δεν μπορεί να επιτευχθεί ομοιόμορφη γενικών και δεν μπορεί επίσης να επιτευχθεί ας πούμε πιστότητα σε τέτοιο επίπεδο λέει ο κατασκευαστής θα ακολουθήσει τις προδιαγραφές πέλετ σύνθημα απλουστευτικές παραδοχές στα πρότυπα πειράματα θεραπεία που καθορίζουν την γνώμη στοιχείων όχι δεν είναι καλό αυτό υπάρχουν επίσης πάντα ελαττώματος Φιλίππων σε κάποιο παράδειγμα είχαμε πει τους promo video το παράδειγμα των μεσιτών μπορεί κάποια στιγμή να καθίσει σε ένα σημείο που να υπάρξουν δομές ψυχήν σου με τις κάμψεις καταλαβαίνετε λοιπόν τι είπε η αντοχή της ευρύτερης περιοχής υπάρχουν κακοτεχνίες στην κατασκευή σκυροδέματος υπάρχουν μη διακοπής εργασίας οι εργάτες δουλεύουνε σερί και όχι ως μέρος του έργου υπάρχουν διακοπές οι οποίες επηρεάζουν και τη συνολική αντοχή κτηρίου υπάρχουν λάθη εκτέλεσης άνθρωποι τα κάνουν αυτά τα έργα έτσι και κάθε λάθος και όποτε μπορούμε να περιμένουμε πάντα σφάλματα ας πούμε ένα τυπικός πάνω είναι μη τήρηση κατασκευής κατασκευή διαστάσεις μια ακριβή στο τοποθέτηση του οπλισμού χέστηκα σταθερές κρίσιμη την αρχική μελέτη αυτά τα σφάλματα δεν καλύπτονται από τους σύνελθε ασφαλείας οίκους όλα αυτά όπως λένε της λειτουργούν εντός λοιπόν αυτά για τις επιδοτήσεις χρήστο