9. Στατικές και δυναμικές σελίδες (JSP). / Διάλεξη 9 / Στόχος του εργαστηρίου είναι η εξοικείωση με τη δημιουργία και τη διαχείριση δυναμικών ιστοσελίδων με χρήση της γλώσσας JSP. Μετά την επεξεργασία του εργαστηρίου ο ενδιαφερόμενος θα έχει κατανοήσει τα θέματα δημιουργίας δυναμικών φορμών και θέματα διαχείρισης δεδομένων για ενδεχόμενη παραπέρα επεξεργασία τους. - Σκουρλάς Χρήστος (ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΑΘΗΝΑΣ, 2015)
Στόχος του εργαστηρίου είναι η εξοικείωση με τη δημιουργία και τη διαχείριση δυναμικών ιστοσελίδων με χρήση της γλώσσας JSP. Μετά την επεξεργασία του εργαστηρίου ο ενδιαφερόμενος θα έχει κατανοήσει τα θέματα δημιουργίας δυναμικών φορμών και θέματα διαχείρισης δεδομένων για ενδεχόμενη παραπέρα επεξεργασία τους.: Ξεκινάμε παιδιά πρώτα από όλα θα πρέπει να ανοίξουμε το αντίστοιχο έγγραφο μας ενδιαφέρει στο E-Class λέει το έγγραφο αυτό είναι στατικές και δυναμικές σελίδες χρειασθεί συχνές με βάση δεδομένων MySQL αυτό είναι το αντικείμενο σήμερα είναι στο νήπιο σας στα έγγραφα του Εργαστηρίου έχει την ένδειξη επτά Star ποιες και δυναμικές κλπ με αυτό τον τίτλο ανοίξτε είτε τόποι διευθυντών το PowerPoint καλή ξανάνοιξε το PowerPoint και όλοι πρέπει να βλέπουμε αυτό το γράφω μπροστά όμως ως στόχος του Εργαστηρίου είναι να καταλάβουμε τι παίζει με το BBC API έτσι κι όχι μόνον να κατανοήσουμε Touch ID PCI κάποιοι αλλά επιπλέον θα μπορέσουμε να αξιοποιήσουμε και εφαρμογής για δυναμικές σελίδες οι οποίες θα συνδέονται με βάση δεδομένου να δούμε το επομένως οι λαοί λοιπόν να καταλάβουμε τώρα δύο πράγματα που είναι πάρα πολύ σημαντικά αρχικά JD DC αφορούν σε Java database Connected διότι έτσι πώς θα συνδεθούμε χρησιμοποιώντας τζάμπα με βάση δεδομένων αυτό το πράγμα έχει δύο σημεία τα οποία πρέπει να προσέξουμε το ένα είναι ότι θα χρειαστούμε ένα βιβλιοθήκη από το μπακάλη της JAVA HTML θα χρησιμοποιούμε θα χρειαστούμε κλάσης και μεθόδους έτσι ώστε να μπορέσουμε να συνδεόμαστε με τη μάχη αυτό εδώ αφορά οποιοδήποτε db MS είτε δουλεύουμε με τιμάει που τελείται με την Oracle το οτιδήποτε πρέπει να αξιοποιήσει αυτό το συγκεκριμένο Μπάκας και θα κάνουμε σύνδεση αυτού του πακέτου με τα προγράμματά μας τώρα από κει και πέρα ανάλογα με το προϊόν πρέπει να βρούμε τον αντίστοιχο το driver και αυτός εδώ ο Τραμπ δεν θα χρησιμοποιηθεί για να δουλέψουμε με τη συγκεκριμένη βάση υποτίθεται ότι αυτό το σχήμα μαστίγιο μια φοβερή δυνατότητα φτιάχνουμε ένα εφαρμογή βασιζόμενη σε στα κοινά και από κει και πέρα αλλάζοντας τον driver δηλαδή αναπτύξαμε την εφαρμογή μας με MySQL αλλάζοντας τον driver και με πολύ μικρές αλλαγές πρέπει η εφαρμογή να τρέξει ίδιες δυναμικές σελίδες θα τρέξουν και στην ώρα αποδώσουμε τον ρεμπέτη Σώρρα ήδη στον τον driver της πλαίσιο server κλπ είναι βασικό λοιπόν ότι εδώ φτιάχνουν ένα εφαρμογή η οποία με ελάχιστες αλλαγές θα πρέπει να τρέξει να τρέξω οποιοδήποτε 8 οποιοδήποτε BMS ένα πόπης επαναλαμβάνω αυτό το παρακράτηση Τσάβες Έλληνα εκείνο από τη στιγμή που χρησιμοποιούμε αυτό το BBC άδειοι κόντρα ever είναι ξεχωριστός για κάθε ένα σύστημα πάμε να κλείσουμε σε επόμενο εδώ είναι μια εικόνα που κάποιοι θα επανέλθουμε αφού πρώτα δούμε ένα συγκεκριμένο παράδειγμα έδωσε αυτό το άδειο βλέπουν με συγκεκριμένες κλάσης και βλέπουμε και μέθοδος για παράδειγμα την κλάση driver Manager βλέπουμε τη μέθοδο και Connection η οποία απαιτεί να δώσουμε URL username και password σ'αυτή την παιδεία θέλουμε να κάνουμε κάποια σύνδεση θα εξηγήσουμε βαβέλ κλπ στη συνέχεια πάμε στο επόμενο ας δούμε κάποια θέματα επόμενο η πρώτη δουλειά που θα κάνουμε δεν την κάνουμε ακόμα είναι ότι θα πρέπει να συνδέσουμε το περιβάλλον μας για κάνετε μήνυση φίλο με τον συγκεκριμένο άνδρα αυτός Trier ομαλές ψάρι για παράδειγμα υπάρχει στο Ηράκλειας επειδή στο E-Class δεν μπορούμε να ανεβάσουμε παρά μόνο σε συγκεκριμένους τύπους αρχείων μήνες υπάρχει με άρα λοιπόν η πρώτη σας δουλειά μέσα από το δικό μας να παρατηρεί κι να κάνετε αυτή τη δουλίτσα όχι ακόμα όμως πρώην πρώτη μας δουλειά του E-Class θα κατεβάσουμε το MySQL σαρπ το οποίο θυμίζει παρίσι μένω στην μήνες σαμαράς χίου θα δείτε και από κει και πέρα κάνουμε κάποιες χειρισμούς μέσα από τον έντυσε έτσι ώστε να έχουμε φορτωμένο αυτόν τον άντρα μου να γίνει συμβεί λίγο πιο κάτω προχωράμε προχωράμε για να δούμε πού το προγραμματακι αυτό μου δίνει μια ευκαιρία να από δύο σημαντικά σημεία πρώτα από όλα Δείτε λιγάκι κι αυτό θα εξηγηθούν με λεπτομέρεια είπαμε γεννά Package που εξασφαλίζει ότι δουλεύουν με την με τη βάση Θεόν ησυχία πρέπει μέσα του κάθε πρόγραμμά μας να έχει αυτό το στοιχείο έχουμε δηλαδή εισάγει αυτού του πάνε καλά εδώ αυτό αφορά το χαρακτήρισε το ντίζελ είναι το biturbo τι θα κάνει απλά θα γραφίστα από όταν τρέξουμε αυτό το προγραμματακι αγάπησες το My Baby υπαλλήλους αυτό αυτή τη γραμμή λοιπόν τώρα προσέξτε η πρώτη εντολή που θα δώσουμε αφορά τον τη σύνδεση του driver που πρέπει ήδη να έχουμε φορτώσει το περιβάλλον επειδή με το πρόγραμμά μας αν θέλαμε να δουλέψουμε όχι με τον τιμήσει ever της MySQL άλλαξε τώρα τη θάλασσα αυτή η εντολή αυτή γραμμή θα άλλαζε τώρα από εκεί και πέρα οι δουλειές που έχουμε να κάνουμε θέλουν εδώ άρα σε πρώτη φάση μπορείτε με copy paste να αναπαράγεται αυτό το στάνταρ πράγμα μέσα στο πρόγραμμά σας και να το αλλάζετε εξηγήσουμε όμως με φοβικά ένα προς ένα τα βήματα Δείτε λιγάκι όμως εδώ η πρώτη εντολή είναι χωρίζουμε Έναστρη My database αυτός σ'αυτό το Stream δηλώνεται ποιος ξέρει πια βάσει της οφείλουμε να το βλέπετε denim συμμαχίες χρειάζεται βλέπουμε το URL και του πορνό λοχαγός και του πόρτο και μαρίας προσέξτε τώρα περσόνες της ήταν τη βάση την οποία θα πρέπει να δημιουργήσουμε δηλαδή πρέπει να για να τρέξει αυτό το πρόγραμμα πρέπει να έχουμε μια βάση περσόνες έτσι όπως είναι αντί Βασιλούδη λέγανε Midea ποιοι θα έπρεπε να γράψουμε ήδη μπήκε το καθεξής το καταλαβαίνουν αυτό το πράγμα προσοχή κεφάλαια μικρά τώρα το επόμενο σημείο που πρέπει να δώσουμε είναι να υπάρχει κυρίως νέοι και να υπάρχει και password η βάση Personal την οποία θα πρέπει να δημιουργήσουμε είτε στο σβέρκο είτε μέσα από το web based user names θα έχει και τη βάζω εγώ δεν με ρώτησε και password 1.3 τέσσερις καταλαβαίνουμε αν υποτεθεί οτι δεν έχουμε παγωτό όπως είναι η περίπτωση του εργαστηρίου έλθουν από του Μπερσάνι το και παραγωγής 1.3 τέσσερις θα πρέπει να τους πείσουμε θα πρέπει να μας εμπνεύσει μέχρι τον καταλαβαίνουμε αυτό όλο αλλά δεν πρέπει να αξιοποιηθεί άρα λοιπόν έχουμε ένα πρώτο δηλώνουμε Έναστρη και το έχουμε βαφτίσει το στρινγκ αυτό Mind η bass όπου γράφουμε τα πάντα όλη αυτή την πληροφορία αν είναι άλλη βάσιμες ένα άλλο το οποίο δεν είναι άλλο παρά ταύτα πρέπει να αλλάξουν καταλάβαμε για να τρέξει το πρόγραμμα περνάνε δημιουργημένη μας έτσι το επόμενο σημείο είναι ότι φτιάχνουμε ένα αντικείμενο το My Connection χρησιμοποιώντας στην κλάση driver μάνατζερ αυτή τη μέθοδο Ticket Connection βαριές ήττες θα εξηγεί ένα προς ένα αλλά να έχουμε το που πάνω αξίζει ένα ένα κάθε ένα γραμμή εδώ θα εξηγηθεί ουσιαστικά λοιπόν εγώ εδώ φτιάχνονται ένα αντικείμενο το οποίο εκτιμάει Connection το οποίο είναι μια συνεχής επικοινωνία είναι μια συνεχής σύνδεση με τη βάσω και που ξέρει πια βάση είναι το στόρι το οποίο είχα δώσει περί χωρίς τους Κρίμα πέντε ταμπέλες άρα στην κλάση Travel Manager χρησιμοποιώ αυτή την αποστείλουν αυτή την με Ticket Connection και αφορά αυτή τη βάση άρα το αντικείμενο Mike Connection το icon εξάγουμε εξασφαλίζονται έχουν μια διαρκή επικοινωνία με τη βάση έχουν συνδεθεί τώρα το επόμενο σημείο αν δείτε ασθενή σχολεία έτσι φτιάχνω ένα αντικείμενο που το λέω μα είστε με αυτό το αντικείμενο θα είναι ένα όχημα πάνω στο οποίο και εγώ θα τοποθετήσω την δημοσίευση την έντονη γεύση του αλλά που θα πρέπει να εκτελεστεί έχουμε λοιπόν εδώ στη είπε μάλιστα με χρησιμοποιώ στο αντικείμενο που είχα φτιάξει πριν το icon 6ον εφαρμόσω τη μέθοδο κρήτης Τ.Ε.Ι. με θα εξηγήσουμε το γιατί φτιάχνω αυτό το όχημα μου το My statement και του από κει και πέρα Πολύζος ένα τρεις τη γραμμή ξέρουν να τοποθετήσουν προσοχή οι τιμές 10 φορές τέσσερις GB ΤΤ αντάξιοι αν ήθελα παραμετρικά να κάνω αυτή τη δουλειά αυτό θα έπρεπε να γραφτεί διαφορετικά θα δούμε το πώς αμέσως μετά επειδή αυτοί είναι εντολή είναι σερ εφαρμόζω στο μάλιστα μέσα στο όχημα αυτό που θέλω την XXL update αυτή τη μέθοδο η οποία παίρνει σαν χώρισμα του έχει χρειασθεί που δήλωσαν δηλαδή την εντολή όπως την έγραψε έγραψε το βλέπετε αυτό άρα τι έκανα έφτιαξα τομάρι statement που είναι αυτό που ακούω στο οποίο σαφώς την εντολή μου την προσεχή τελεστεί δειλούς τίμησε εδώ έχω πώς το λένε και αξίζει σε ένα στρινγκ τιμήσατε Canon 6D Tab αυτή τη μέθοδο χρησιμοποιώντας αγάπη αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να εκτελεστεί αυτή τη συγκεκριμένη εντολή και μετά το πρόγραμμα είναι εντελώς απλοϊκό κλείνει αυτό το statement που είχα φτιάξει το μάστερ πλαν που χρησιμοποιήθηκε σαν όχημα η αναφορά αυτή την εντολή αυτή την δήλωση σε ακίνητο και κλείνω και της σύνδεσης Mind games ανίκανου γης θεατής των ΑΕΙ ΤΕΙ τη προϋπόθεση λοιπόν υπάρχει κι αυτό εδώ το πρόγραμμα ότι υπάρχει καταπίεση είναι υπέρ των ότι το user name είναι εξαγωγών το password την 1.3 τέσσερις αν εσείς έχετε δουλεύεται μέσα στο εργαστήριο πάσχων δεν υπάρχει αυτό φεύγει αλλά την ένταση δεν πρέπει να πιεστεί και αφού καθαρίσετε σ'αυτόν εδώ τον πίνακα στον μάικ πρέπει να φτιάξετε αυτό το μήνα που θα τα κάνω όλα αυτά θα τα κάνω η shell προ μέσα από το χώρο της καταλάβαμε λοιπόν το επόμενο σημείο είναι ότι θα κλείσω το statement που έφτιαξα το μάλιστα με και θα κλείσω και τις συντάξεις το αντικείμενο icon έξι παρά το τρέξω αυτό θα εμφανίσει είπε αυτή τη γραμμή μόνο παρόλο που έκανε δουλειά αν όλα πήγαν καλά πρέπει να έχει γράψει μέσα στον πίνακα Mighty έτσι όπως είναι το πρόγραμμα μου όμως θα πρέπει αυτό ΝΑΤΟ ΝΑΤΟ εδώ μέσα κάποιες φίλτρο μέσα από αγώνες άλλες το να γράψω πρόγραμμα για να κάνω τη δουλειά το καταλάβαμε κάπως άρα λοιπόν να κάνουμε τρεις βολή της S οι πρώτοι μίλησαν έχει να κάνει με τον driver απ'όπου θα κατεβάσουμε το driver απλοποιεί τη Λας το δεύτερο είναι να μπούμε στο SQL promo η showbiz και μακάμ έκρινε τη Data base την περσών νέο και να φτιάξουμε και ένα πίνακα Mike table πόσο λέω εδώ μάικ table όποιος πίνακας θα έχει μια γραμμή γράφει see IDE που σαν κάποιους ακέραιος και θα έχει και ένα μέιλ μου που θα μπορούσε να είναι για παράδειγμα τα εξής πρέπει να κάνω λοιπόν δημιουργία τις βάσεις database μέσω δελτίου στη βάση τρεις η αυτό εδώ το πινακάκι και τότε είμαι έτοιμος να τρέξω αυτό το συγκεκριμένο παράδειγμα άρα λοιπόν αυτή είναι η πορεία να κινηθούμε λίγο αρχικά τώρα να δούμε πως θα φορτώσω τον driver το συγκεκριμένο πάμε αρχή προχωράμε εδώ είμαστε προσέξτε αν κατεβασω τον driver του JD BC driver το μαρίνες Real gr στη συγκεκριμένη περίπτωση αν το έχω κατέβασα το E-Class ξέρω που το έχω πηγαίνω μέσα στο interface το NetBeans επιλέγω Library της δεξί κλικ από το Library επιλέγω το Aveo Sedan πωλούνται συνδέω το driver και από κει και πέρα είμαι εντάξει πηγαίνω μετά δημιουργώ τη σελίδα που μόλις είδαμε να κινηθούμε λίγο σελίδα απαλή πηγαίνω σε αυτή τη σελίδα για παράδειγμα αυτό είναι το τεστ JS ποιοι έχω αυτόν τον κώδικα μέσα στο σπιτακι του εκτελώ πια αν όλα πήγαν καλά μου βγάζει το μήνυμα ήρθε έτσι έχετε επιβάλει στα 11 έμμεσα είτε από το ESM προ είτε μέσα από το συγκεκριμένο 8 γόπες θα πρέπει να το ότι πράγματι μπήκε γερά η γραμμή τέσσερις έτσι κάντε τώρα τους χειρισμός μέσα από τον έμπιστο πάτε στο Library δεξί κλικ προσθέστε το ψαρά πλάγια αφού όταν αυτή την επιλογή και διαλέξτε μέσα από το εικονίδιο την στη συγκεκριμένη να φορτώσει το συγκεκριμένο άντρα όποιος έχει φορτώσει το ραντάρ Tomb Raider στο περιβάλλον των ποινής να προσπαθήσει να εκτελέσει το συγκεκριμένο τεστ JS ποιοι σύμφωνα με τον κώδικα που έχουμε εδώ προσέξτε ξεκινάμε κοιτάμε πίνακα όλοι όπως βλέπετε κάνουμε Ξεκινάμε ένα καινούργιο project είναι εδώ έχει πάρει το web application τρεις σας ενδεχομένως υπαρκτού web application ένα όνομα σε κάθε περίπτωση μπορούμε να πούμε ότι θέλουμε προχωρούμε είδαμε λίγο πίνακα ωραία το προχωρούμε λοιπόν συνεχίζουμε στον πίνακα λοιπόν προσέξτε πηγή αμέσως ερεύνησε ένα αμέσως σέρβις επάνω στους servers πάμε servers κάνουμε δεξί κλικ σε εξέλιξη όπλα αυτής για να μπορέσει να ξεκινήσει και σταρ τώρα ξανά γυρνάτε στο project της πηγαίνουμε εκεί που λέει live βραδιές στο ξεδιπλώνουν με κάνουμε δεξί κλικ στο light κανείς επάνω δεξί κλικ και το μέτωπο ξεδιπλώνεται πρόσθετα μέτρα gr η Forever αυτό κάνε κλικ εκεί πάνω ωραία και τώρα θα πρέπει να το δηλώσουμε ΝΑΤΟ είναι το I feel gr το έκανε νέο δεν ΕΜΑ τώρα θα πρέπει να το θα πρέπει να έχει συνδεθεί ο χοντρά ever μας για την MySQL είναι σαφή τα πράγματα τώρα το επόμενο σημείο το οποίο έχουμε να ασχοληθούμε και να δουλέψουμε είναι αναπάντεχα επίπεδα web web Pages πάμε εκεί που είναι λίγο έπαιζες κάνουμε δεξί κλικ πάνω στο web Page μας και κάνουμε νέο και επιλογή JSF φ ASP λοιπόν το ονομάζουμε τεστ κάνουμε ευθύνης και τώρα προσέξτε θα αντικαταστήσουμε αυτό με το να script Λάκη που είχαμε στο PowerPoint πάμε να το δούμε το σπιτάκι είμαστε σ'αυτό που υσικά ότι την τιμή τέσσερις φίλοι το παίρνουμε και το βάζουμε σαν τες JS ποιοι και να το εκτελέσουμε τι θα γίνει τίποτα γιατί γιατί όταν προσπαθήσουμε δεν είναι δεν έχουμε φτιάξει ούτε τη βάση νάμαστε όμως αυτό το επίπεδο προσέξτε λίγο όπως θα βλέπαμε και πριν όταν ορίζουμε το στρείδια τιμάει τα bass προσοχή όλων στον πίνακα μιλάνε για ένα βάση περσόνες και επιπλέον έχουμε και τον πίνακα πάει στον οποίο θα κάνουμε εισαγωγή της γραμμής 4G αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει ούτε το πέσο ΝΕΛ ούτε το πώς το λένε το μάη τι λέτε άρα πρώτη μας δουλειά να πάμε είτε στρες δεν προ είτε στο walk the της να δημιουργήσουμε τη database Personal να κάνουμε u στην database και να κάνουμε τρεις ένα πινακάκι Mighty τότε θα μπορούσε να έχει μια πολύ απλή γραμμή γράφει στο IDE ένα ακέραιος και δεν αντέξει μέχρι προσοχή τώρα στο προγράμματα εξασ μέσα μπορεί το username και το password να μην ταιριάζουν θα πρέπει να το δείτε και περνά από όλους να δούμε αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα επίδειξη πίτας το κόπτεται πιθανόν τη περιπέσουμε LTE το michael να υπάρξει κάποιο τρόπο την Ελλάδα βρίσκεται μέχρις υπόγραψε εισόδου πίσω κοντά τα Business ερωτηματικό για να δούμε αν υπάρχει καμιά τα παιδιά υπάρχει ο δεν υπάρχει Personal άρα κανένα τρόπο την ντροπή να τα δεσμεύσουν δεν λοιπόν καταμετρά τρόποι κατάλαβες κάτι μέχρι και γιώργος και κάνουμε χρέη table ντουμπάι table IDE ειρήνης κόμμα νέοι έξι H βαριά βλάβη χαρακτήρων της θέλετε όπως θέλετε δώστου δώστου και ένα όχι έχει φρενάρει την δώσουν κάποιο μήκος το στον αντίποδα δεδομένο βαρέα μπλε χθες στο για το νέο εντάξει μωρέ μπάμπης όχι όχι αυτό εκτέλεσε Korres άρα έχουμε δημιουργήσει θήβας τώρα από τη στιγμή που δημιουργήσαμε τη βάση και δημιουργήσαμε τον πίνακα Mike table πάμε πάλι στο στο προγραμματακι μας δοκιμάστε να τρέξετε το πρόγραμμα κοιτάμε όλοι κοιτάμε όλοι το την εκτέλεση του προγράμματος φημίζονται για να εκτελέσουμε τότες JS σπιτικό φτιάξαμε ένα δεξί κλικ και πέραν λοιπόν έβγαλε το μήνυμα πάμε να δούμε τώρα μέσα από το περιβάλλον της shell από πραγματική έβαλε το τέσσερις έτσι Select αστεράκι from My iPhone πράγματι b και b και η γραμμή μια στιγμή να δούμε λίγο το προγραμματακι μας είτε έμμεσα το Power πολίτη μέσα από το προσέξτε λίγο κάποια πράγματα άκουσε με εδώ τώρα αντιρρησίες όταν συνδέεται με τη βάση δεδομένων έχετε user name ρώτησε καθόλου password πρέπει τώρα πέσαν πάνω στο πάλκο της νερά δυο τρεις τέσσερις να σβηστεί σβήστε το και ξανατρέξει αν έχετε πρόβλημα με την περίπτωση και να δούμε λιγάκι που όπου υπάρχει πρόβλημα να το δούμε το τρέξετε ταξί το password είναι γιατί σύνδεση με τη βάση δεδομένων στο συγκεκριμένο υπολογιστή που προβάλλουμε στην στο γνωστό πίνακα υπάρχει παγωτό γιατί βάση γίνεται 1.3 τέσσερις στους περισσότερους υπολογιστές εδώ μέσα δεν υπάρχει password να κινηθούμε λιγοστά PowerPoint αρχείων κοιτάνε όλοι PowerPoint εδώ δήλωναν με το Drive έχει δηλώσει την εταιρική αυτό έχει γίνει πότε λοιπόν πάμε παρακάτω Ε.Ε. η σύνδεση στη βάση απαιτεί να υπάρχει αυτή η εντολή μέσα έτσι ώστε το αντίστοιχο παράδειγμα συνδέεται χρειαζόμαστε αυτή την εντολή η οποία είναι συγκεκριμένη για καθετί BMS αυτό είναι που αλλάζει έτσι ώστε να συμπέσει με τον Τραμπ που είχαμε στον μηνύσεις με το δρα υπέρ των συγκεκριμένων MySQL αφού δουλεύουμε μάιος εδώ χωρίζουμε αυτό το στρινγκ τούρτες database που έχει εδώ όλες τις παραμέτρους που μας ενδιαφέρουν και τώρα λιγάκι να δούμε αυτό το σημείο το είπαμε πιο γρήγορα την προηγούμενη φορά τώρα αυτό το σημείο να το εξηγήσουμε λίγο παραπάνω και θα πάμε και λίγο και στο ΑΤ εδώ σ'αυτή την περίπτωση φτιάχνουμε ένα αντικείμενο το μαγικό δεξιών και για να φτιάξουμε αυτό το αντικείμενο πάμε στα την κλάση Travel Manager πίνακα όλοι πάμε στην κλάση Travel Manager και εκεί χρησιμοποιούμε τη μέθοδο για Connection κι και του Connection απαιτεί να δώσουμε το URL το username και το Passport μας τώρα που όλα είναι δηλωμένα έτσι δουλεύει και Connection τώρα σε αυτή την περίπτωση είναι δηλωμένα σ'αυτό το στρινγκ πριν στο string τεστ Data base παρατηρήστε λοιπόν ότι φτιάχνουμε ένα αντικείμενο όπως εκτιμάει Connection τύπου Connection τύπου συνδέσεις και για να το φτιάξουμε αυτό πηγαίνουμε στην κλάση Travel Manager και παίρνουμε τη μέθοδο Jet Connection η οποία παίρνει τις απαραίτητες στιγμές μέσα από την S η Barclays την οποία είχε γνωρίσει και πάντως πριν είναι υποχρεωτικό να γίνει με αυτή τη σειρά να γυρίσουμε στο αδύνατο δούμε λίγο αυτό το πράγμα εδώ έχουμε κάποιες από τις κλάσεις του JT BC αγάπη κοινές για όλα τα δύο ημέρες γιαυτό δεν αλλάζει υποτίθεται εφαρμογή μας από την MS MS αλλάζουμε τον driver υποτίθεται παίζουν όλα και εδώ έχουμε τις μεθόδους για κάθε κλάση κλπ Δείτε λιγάκι τι σημαίνουν τα βέλη για να μπορείτε και εσείς να κάνετε αυτή τη δουλειά θέλω να φτιάξω ένα αντικείμενο Connection τύπου Connection των λαϊκών δεξιών που βλέπαμε πριν πρέπει να πάω στην πλάση driver μάνατζερ στην προηγούμενη και να χρησιμοποιήσω τη μέθοδο και Collection αυτής της Λασιθίου δίνοντας και το URL και το username και το ΠΑΣΟΚ συνεπώς μπορούμε να το δούμε σε μεγαλύτερο αυτό εσύ σε κάθε περίπτωση το βλέπετε έτσι άρα λοιπόν με αυτό τον τρόπο θα φτιάξω ένα αντικείμενο Mike Connection τοπίο είναι τύπου Connection εντάξει πιο μετάφραση έλεγα ότι χρειάζομαι ένα όχημα ένα statement δικό μου το ποιος φταίει είναι θα μου χρησιμεύει για να μπορούν να εκτελέσουν κάποια εντολή κάποια εκδήλωση αίσιο τέλος για παράδειγμα σε tablet και πύλη Σ'αυτή την περίπτωση θα πρέπει να φτιάξω ένα δικό μου όχι μας με ένα δικομματικό κείμενο το μάιο στη με και για να το φτιάξω το My statement θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσω πιο αντικείμενο είχα φτιάξει το Πάικο δεξιών και να εφαρμόσω στο μπαλκόνι έξω την αντίστοιχη μέθοδο ποια είναι αντίστοιχη μέθοδος μια statement το καταλαβαίνουμε και θέλω αυτό το πράγμα πώς το λένε το My statement να μπορέσω να το εκτελέσει ανάλογα με την εντολή που έχω προσέξτε ανέχονται πίνακα όλοι αν έχω την εντολής Search θα πρέπει να του δώσω εξέδρα τα ΤΕΙ έτσι εδώ του ρέσλερ να περιέχει αυτήν ακριβώς την εντολή δηλαδή αυτό το πράγμα δουλεύει με αυτή τη λογική πάμε στην επόμενη σελίδα να δούμε παραδείγματα γι' αυτό το πράγμα για να καταλάβουμε πώς δουλεύει αυτό πάμε στο επόμενο πιο κρατών πιο κάτω συγγνώμη ναι εδώ είμαστε Δείτε λιγάκι τι λέγαμε για να ορίσω ένα αντικείμενο Mike κολεξιόν που είναι μια διαρκής σύνδεση με τη βάση άποψη προηγούμενη κλάση ήταν πράγματι η ντράιβερ μάνατζερ θα εφαρμόσω μεθόδων και Connection η οποία πρέπει να πάρει κάποιες παραμέτρους για να γίνει αυτή δουλειά οι παράμετροι έχουν δηλωθεί αυτό στην να εδώ λέμε τεστ λίγα Μπέης στην ΚΕΔ Connection σ'αυτή τη μέθοδο και γνωρίστε όλα αυτά όλα αυτά τα πράγματα το καταλάβαμε πάω τώρα ένα κλικ παρακάτω έχω φτιάξει μαγικών λέξεων που είναι ακριβώς ένα σύνδεση με τη βάση μια διαρκή σύνδεση με τη βάση είμαι συνδεδεμένος πάμε σε επόμενες επομένως live προσέξτε τώρα πρέπει να μπορούν να δώσουν εντολές as well as well δηλώσεις σε tablet και την Σ'αυτή την περίπτωση θα χρειαστεί να φτιάξω το όχημά μου δηλαδή εν όψει ΕΚΤ το μάη στη μεν που με κήπους statement και για να το κάνω αυτό πρέπει να κοιτάξω το προηγούμενο αντικείμενο που είχα φτιάξει και το προηγούμενο αντικείμενο των λαϊκών έξι και σ'αυτό το icon ε εφαρμόζω την γκρίνια στη είτε με έτσι ώστε να δημιουργηθεί αυτό το πράγμα και τώρα πρόσεξα τη στιγμή που δημιουργήθηκε το όχημα κάπου πρέπει να γράψω την εντολή δημοσίας είναι αυτό στην espresso πριν έτσι όπως θα βλέπατε μέσα στην σκληρή μεν είχα κάποιες άλλες μεθόδους εδώ λοιπόν εφαρμόζω στο τζετ που έφτιαξα για να φιλοξενεί αυτήν εδώ την εντολή να διαδίδει φιλοξενεί ταυτότητες χθες τρίτη κοινή εφαρμόζονται έξι ούτε από τη η οποία είναι ένα μέθοδος του στερεί την και αυτό εξασφαλίζει ακριβώς ότι θα εκτελεστεί αυτή η συγκεκριμένη εντολή η εντολή της Ε.Ε. στο US υπαλλήλους συγκεκριμένες 10 αφόδευση τιμές θα κάνουμε μια τέτοια προσέξτε ανία εντολή μου είναι σαν τα ΤΕΙ η ύλη είμαι αθώος θα χρησιμοποιήσω είναι οι εξής τα updates αν η εντολή μου ήταν Select θα έπρεπε να χρησιμοποιήσω τη μέθοδο ήταν κανείς θεωρία πια έξι και του καταλάβαμε κάπως πάμε να δούμε θα το λέμε και το πάμε να δούμε το επομένως light ότι ανοίγει κλείνει άρα το μάλιστα με αυτό το όχημα στο οποίο γράφουν εντολές θα πρέπει να κλείσει κάποια στιγμή όταν τελειώνουμε το πρόγραμμά μου θα πρέπει να ξέρει να κλείσω και αυτό το διαρκές τη διαρκή σύνδεση που είχαμε καταρρέει των λαϊκών τάξεων πρέπει επίσης να κλείσει πάμε επόμενο λοιπόν εδώ έχουμε τις τρεις περιπτώσεις πρώτη περίπτωση χωρίζω στο SQL string εντολή είναι και μετά εφαρμόζοντας επιθυμείς τίναξε τα σας εδώ είναι δηλωμένη συνεισφορά στην κίνα αυτή η εντολή μου μπορώ να εκτελέσουν όπως λέει και η λέξη αυτή την εντολή αν είχαν στείλει πάλι παρατηρώ ότι μιλώ γιατί μέθοδο έξι τα ΤΕΙ αν ήταν εντολή update το φως εδώ πάλι έχω εξεταστεί πάμε επομένως λέει λοιπόν όταν έχουν στελέχη τότε θα χρειαστώ αλλά όχι την έξι To update θα χρειαστώ ότι ξεκινούν πώς το λένε που έρει αλλά επιπλέον θα χρειαστώ και κάτι για να ακουμπούν τα αποτελέσματα τα αποτελέσματά τους ελεγκτές αυτό το πράγμα μου το προσφέρει η κλάση ρίζας όπου θα πρέπει να φτιάξει ένα αντικείμενο στο οποίο θα ακουμπούν τα αποτελέσματα πάμε ένα κλικ παρακάτω κοιτάνε εδώ τώρα να καταλάβουν αυτό το πράγμα η πρώτη μας δουλειά είναι ότι χωρίζουμε σε ένα στρινγκ στο SQL string σ'αυτό το όνομα θέλαμε είναι δικό μου θέμα το όποιο όνομα θα διαλέξω πιο άνετος θέλετε παράλυτη γυναίκα φωτιά εδώ δηλαδή διαλέγω τίτος Select είναι διάλεξε οτιδήποτε από τον πίνακα παρά όπου καταρρέει ίσον κρίσης εκείνος συγκεκριμένη τιμή να καταλάβουμε τώρα τι παίζει στη συνέχεια τι θα πρέπει να κάνουν το πρώτο πράγμα που έχω να κάνω είναι να χωρίσω ένα project στο οποίο θα ακουμπήσω τα αποτελέσματα το τζετ το συγκεκριμένο πόστο βαφτίζοντας το άρτιες θα μπορούσα να το πω αλλιώς είναι Murray ρίζας ότι ήθελαν δικό μου όνομα σημασία έχει εδώ είναι ότι για να οριστεί τώρα αμαρτίες σε αυτήν εδώ την κλάση στην κλάση ρίζας πρέπει να διαλέξω την αντίστοιχη μέθοδο που χρειάζομαι Lighting έξυπνης χορεύει και που ξέρει πια εντολή θα εκτελέσει υπάρχει πτώση στην που δήλωσαν πριν άρα ο συνδυασμός αυτών των δύο εντολών κάνει την εξής δουλειά από τη ένα μεριά το αρτοποιείο άκακη bar έχει στήλες τρεις εγκρίθηκαν 300 και αυτά είναι τα στοιχεία πρώτη κρανίου whisky Σκότλαντ 15 βότκα κρασί 15 έμπειρο Germany πέντε αν αυτό το πινακάκι μου αυτά τα δύο πράγματα που εξασφαλίζουν ότι το πινακάκι αρέσει αυτό εδώ το πινακάκι αρέσει αυτό και έχει σαν περιεχόμενο μόνο απόλυτα που υπάρχουν σε αυτό το πίνακα με κάντρι κρις η πρώτη γραμμή είναι που λόγω κρίσης επτά αλλά προσέξτε είχε κοπεί εδώ είναι γούστο κρίσης αυτά είναι του τσίπουρου κρύες έξι είναι αντράκι έγκρισης έξι αυτό είναι του αρέσει μετά από αυτές τις δύο εντολές και υπάρχει ένα σπόιλερ που δείχνει πριν απ'αυτό είναι κατανοητό είτε με NFC είτε με κλπ θα έπρεπε εγώ να μετακινούμε αυτό το πόιντερ και να κάνω τη δουλειά σας εδώ τα πράγματα σαφές στις γραμμές Ησυχαστές και παρακολουθήστε άρα λοιπόν το RS είναι ένα πινακάκι με τρεις στήλες αν ήθελα να του αρέσει να είναι μόνο αυτοί οι δύο πίνακες δεν είχα παρά να αλλάξω το Select πώς θα το άλλαζα αντί για το αστεράκι εκεί θα έπρεπε να πούμε Select ιδρύει κόμμα καν είναι σαφή τα πράγματα δεν ξεχνάμε τίποτα δεν πουλάμε τίποτα από τη γνωστή μας στην espresso ξέρουμε ζωήν ξέρουμε τέτοια πράγματα όλα αυτά τα πράγματα μπορούμε να τα αξιοποιήσουμε εδώ οπότε χρησιμοποιούσε Ελεύθερνα δουλεύουμε αυτό το Research Center το οποίο θα φτιάξω προχώρησε και παρακάτω ναι καλά εδώ είναι μέθοδοι για να μπορέσουν να μετακινούμαι ανάμεσα στις γραμμές των αποτελεσμάτων που αρέσει αν θελω να πάρω γίναμε λίγο πιο κάτω αν θελω να πάρω κάποια στήλη χάσαμε κάτι του προηγούμενου πίνακα ναι θέλω να πάρω από κάποια στήλη μπορώ να αξιοποιήσω τον και έτσι πριν αυτή τη μέθοδο πάνω στο επόμενο τιμές και οδηγεί στην και τυφλότητα του αφίξεις προχωράμε λίγο πιο κάτω προχωράμε αυτό θα το δούμε στο στόμα αμέσως μετά προσέξτε στην περίπτωσή μας έγινε κι αυτό το λαθάκι που υπήρχε πριν εδώ ορίζουμε ένα στρινγκ που έσπειρε στην ξανά αυτό όπως λέει ετσι το επόμενο σημείο 9η χωρίζουμε το αντικείμενο RS αυτό είναι τύπου ορειβάτης και για να μπορέσουμε και αυτό του αρέσει να πάρει περιεχόμενο εφαρμόζουμε από το προηγούμενο στο πρώτο από το προηγούμενο επίπεδο στο όχημα που είχαμε φτιάξει το My statement τη μέθοδο exe κεντρικότερη και βέβαια το η αντίστοιχη δήλωση του Έλληνα αυτή μιας πιο στενής θέλετε αστεράκι χρώμα είτε στις μειώσεις προηγουμένως τερατώδη είχαμε τα αντί για τρεις στήλες δύο είχαμε ξεχάσει να αναφέρουμε τους αυτά τα πράματα εδώ προσέξτε είμαστε στο προηγούμενο επίπεδο είπε έχουμε πάρει το αντικείμενό μας υστερεί μεν στο οποίο γράφουν αυτές τις έντονες εδώ δείτε και αυτό εξόδου με τη μέθοδο πάνω στο πλαίσιο Stream για να μπορέσουμε να κάνουμε αυτό το πράγμα τώρα προσέξτε το εξής ότι από τη στιγμή που έχουμε σε στου άντρες ένα σύνολο αποτελεσμάτων έχουμε τη δυνατότητα με χρήση λόγω να μπορέσουμε να κάνουμε κάποιες διαδικασίες να πάμε μία-μία τις γραμμές ούτω καθεξής στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι ένα wine λόγω εφαρμόζουμε στο άριες ποια μέθοδο τη μέθοδο Next αν θυμόμαστε την πρώτη φορά στο συριζα σε δείχνει μπορείτε πριν από τα αποτελέσματα του RS με το κολύμπι την πρώτη φορά που θα γίνει το δεξί σπάει στην πρώτη γραμμή αποτέλεσμα από κει και πέρα έχουμε τη δυνατότητα εδώ ακουμπάμε σε κάποια διετούς τώρα όπως λένε τις στιγμές που περνούμε από τη πρώτη γραμμή υπέρ με το ακέραιο αποδίδει πρώτη γραμμή για το αη Ειδοί τάγματος πριν από την πρώτη γραμμή για τον και προχωρά αυτό Next 66 για να γίνει πολλή δουλειά προχωράμε λίγο πιο κάτω και εδώ έχουμε την δυνατότητα μέσα από ένα φόρο να να να τυπώσουμε τα αποτελέσματα στα οποία βλέπουμε Άνθιμος την προηγούμενη φορά που ήσαν είχαμε εισάγει κάποια στοιχεία τώρα είμαστε όχι τώρα επιπλέον τα διαβάζουμε και τα κι έχουμε λοιπόν πάμε να δούμε τώρα ένα βήμα παρακάτω για να ξεκινήσουμε να φτιάξουμε κάποια πράγματα θέλουμε αυτό το προγραμματακι να δούμε ένα κρίσιμο σημείο το οποίο μπορεί να μας προκαλέσει κάποιες δυσκολίες πάμε να δούμε το επόμενο υπάρχει ένδειξη λάθος εδώ εκεί αμέσως επόμενο σλάιντ υπάρχει το σωστό την προσοχή όλων στον πίνακα γιατί εδώ μπορούμε να έχουμε ένα θέμα λοιπόν εδώ έχουμε το πιο ρεαλιστικό σενάριο και αυτό το εξηγήσουμε δίνουν μας γνωστό παρά την τιμή επτά άρα το παραμείνει μια μεταβλητή Ιερισσό τι χρειάζεται αυτό επιτρέπεται αν ήταν καρφωτή τιμή αν δηλαδή στις του παραμυθά με το επτά κανένα πρόβλημα αίθουσας δουλεύει όμως γιατί παρέμεινε αμετάβλητη πάμε στο επόμενο σλάιντ πρόσεξε τον κανόνα τώρα αν υποτεθεί ότι το παραμύθι είδαμε έτσι μέσα στα εισαγωγικά θα χρειαστεί οι εξής σύμβαση έτσι ώστε να είμαστε συμβατοί και μετά τις με αυτά της γλώσσας θα είναι διπλά εισαγωγικά ας είναι το όνομα της μεταβλητής CD απλά εισαγωγικά γύρισε στο προηγουμένως light γύρισε στο προηγούμενο live αν λοιπόν δεν είναι καθότι η τιμή αλλά αυτό είναι παράμετρος γυρνάμε παρακάτω θα δηλώνεται έτσι πάμε στο επόμενο σλάιντ δηλώνεται έτσι και να καταλάβουμε ότι αυτή είναι η ανάγκη μας ρεαλιστική λάδι δείτε λίγο πίνακα έχουμε τώρα ένα πρώτη φόρμα αστοί μπορούμε fest JS π και έχουμε και μια δεύτερη φορά μα ας την πούμε σε λοιπόν JS ποιοι αυτή είναι μια τυπική φόρμα έχει κάποιον λεκτικό και εδώ έχει ένα κουτάκι έτσι και εδώ ένα δευτερόλεπτο οίκο έχει ένα κουτάκι και εδώ έχουμε κι ένα Button εδώ δίνει κάποια στοιχεία για παράδειγμα είσαστε εντάξει δίνει κάποια στοιχεία για παράδειγμα δίνει έστω ότι δίνει αυτά τα στοιχεία Σ'αυτή την περίπτωση πατώντας στο Button αυτό το οποίο γίνεται είναι μεταφερόμαστε σ' αυτήν εδώ τη φόρμα και επιπλέον του αν και το 15 έχουν περαστεί σαν όνομα σαν τιμές παραμέτρων αυτό το πίνακα σ'αυτή την φόρμα πώς γίνεται αυτό με τον και παραμυθάδες θα το δούμε Σ'αυτή την περίπτωση λοιπόν το πάνω έχει καταλήξει στο παραμένει ένα σαν τη μύτη και το 15 έχει καταλήξει στο παρά δύο Σ'αυτή την περίπτωση ήμασταν αναγκασμένοι να γράψουμε είναι εντολή σε οποιαδήποτε άλλη εντολή έχουμε με αυτή τη λογική δηλαδή το παρατημένα και του παραμυθιού θα γράψω με αυτό τον τρόπο για παράδειγμα αν υποτεθεί ότι παίρνει την τιμή παραμένει ένα Σ αυτή την περίπτωση θα πρέπει να έχουμε αυτή τη λογική τότε θα μαστε σωστοι αυτό ένα συνηθισμένο λάθος το οποίο μπορεί να προκύψει όταν θα δώσουμε τα στοιχεία όλα αυτά θα είναι σκληρή τώρα από κει και πέρα εμείς ανάλογα με τη στήλη και τα λοιπά δεν θα πάρουν πόδι τιμή θέλουμε εδώ δεν τον ενοχλεί αν υποτεθεί ότι είναι εισαγωγή στοιχείων όλα να τα έχουμε και έτσι στοχεύει και στην παιδεία στην υγεία στην MySQL ταξίδι λοιπόν άρα τρεις πραγματάκια γίναμε ένα κλικ της κάποια στιγμή θα τρέξουμε αυτό το ESP το οποίο κάνει τη χρήση του ΣυΡιζΑ σε πάμε παρακάτω συνεχίζεται αυτό έτσι δεν είναι σε ένα σελίδα μόνο συνεχίζεται είναι σαφές οι έλληνες μετά τι θα να κάνουμε κάποιες αλλαγές θα δείξουμε για IBD μεγαλύτερο από το ένα για να ΔΕΗ νήσων ανά και γιάννη μισών αναδύει το αυτό σημαίνει ότι όπου έχουμε Select θα χρειαστεί να αλλάξουμε κάποιες συνθήκες πάμε παρακάτω δηλαδή στο where κλπ θα προστεθεί αν υπάρχει που δεν θα προστεθεί αρκετά παιδιά αυτό το τρέξετε πάμε στο επόμενο να βεβαιωθείτε μ'αυτό ότι υπάρχει πρόβλημα πάμε στο επόμενο με αυτό βεβαιωθείτε ότι τώρα τα πράγματα είναι εντάξει προσοχή αφού κάνετε με αυτή τη σειρά όλα τα πράγματα αλλάξτε και αυτό το πρόγραμμα όχι απλώς να εισάγει στοιχεία και να πηγαίνουμε μέσα από τη μαγειρική θέλει να βλέπουμε ότι πράγματι έβαλε το 4G κλπ αλλά να αδικήσει να δείχνει και τα στοιχεία στοιχεία αυτά τα οποία μπήκαν δηλαδή να δείχνει το πινακάκι ολόκληρο το Mighty τους ξεκινά ξεκινάτε πρώτα από όλα πάμε στο 1ο Αδιέξοδο πρώτα και μετά γίνατε στα γυμνάσια της εδώ πρώτη μας δουλειά αυτό το τεστ της ASP να το φτιάξουμε εναλλάσσονται εμφανίζεται πάλι να το πούμε λίγο δεν το βλέπεις καπνιστές έκαψε έπαιζε έτσι άλλαξε δείνα υπουργείου ξέρουν παπάκι γίνονταν κοστίζουν βάζουν πηγές σήμερα λάθος στην ουσία όλο αυτό σημαίνει ότι τα στοιχεία που έχουμε δώσει ας έρθουμε στη βάση μας στην ελαφρώς άρα αυτό που κοιτάμε είναι τόσο τρελοί με το οποίο συνδεόμαστε στην βάση έτσι ώστε μετά να βρεις και θέματα προσαρμοσμένες σύμφωνα με τα στοιχεία της βάσει του οποίου έχουμε ιστορία αλλά βλέπω τσόντα κανενός έχουμε μπει στο κάνουμε στο Ουζμπεκιστάν και κ διαμαντή Σκοτίνας αυτοματοποιημένο μπορεί ότι κάνοντας Like έτσι όπως μας όπως το βλέπουμε προχώρησε στο επόμενο παράδειγμα πονά ένα πράγμα προσέχουμε πάντοτε συνδεόμαστε παρά το URL του συνδεόμαστε έτσι users όλους και πάντα αυτό που έχουμε ορίσει αν δεν μπορεί καθόλου βάζουν τ με κενό οκ cc i4,16v και βόλευε RS θέλει αρκετή τύπου είναι τα δεδομένα που στη βάση μας και παλαιοί και είναι και το όνομα της στήλης ID τον έμεινε στην 6η παράγκες αριστεροί αντί της λέει και το όνομα της στήλης μεταξύ άρα άρα Στεργιάδη τύπου δεδομένα είναι είτε γιατί είναι και το όνομα της στήλης επίσης μπορεί να το δείτε καταγράφουμε και μένουμε πάντα λέει αριστεροί καίτοι και μεσάνυχτα ένα σημαίνει πρώτη στήλη του πίνακα 2.4 στήλες καπνού οκ συνέχεια να μου φτιάξει ένα άλλο ένα μπάνιο πάντα αποθήκευση και μετά να πεθάνεις πάμε λίγο πάνω στη σιωπή και αλλάξτε λίγο την ασκούμενη εμφανίζει ως έχουν IQ μεγαλύτερο του ένα όσοι έχουν το ίδιο όνομα με την αν στην ουσία θερμά απέξω ομάδα Κούρδους θέλετε έτσι απλά Select απλά με τη λογική τους αυτός θέτοντας εκτός απαντιέται να δείξουμε πως έχουν το ίδιο όνομα με την αυτόν γούρι name ήσσονα λέξεις αυτά άντε και τα λοιπά καταλήγω μάλλον κάτι μου τελευταίο δείξε το ίδιο όνομα 1000 νέοι αν ήτο ακούνε καλύτερα την άσκηση στο Select που έχετε προσθέστε και δύο εγγραφές μέσω μάλιστα η μετάλλαξη του ΤΑΠ ΔΕΗ Έλληνα και τον τομέα της νότιας τη θέλετε άρα κάνουμε διόρισε και μετά μας έλεγαν πάλι στην 63 οκ εγγραφές hedge fund με σώμα SQL μέσω της εφαρμογής αλλά σε ένα αρχείο όλα προσπαθήστε παραπροϊόντα σε μετά ακολουθούν τα στελέχη της στο πίσω φτώχεια δίπλα πάλι γεμάτο ωραία και βάλτε το στο στόμα σας δίνουμε τις επίσης καλό είναι να μάθουν οι γάιδαροι σε ένα τραπέζι μάθετε στα παιδιά ειδικό money αντιλαμβάνεται συμβάλλουν και μετά τους μέσω της προσοχή στη σειρά όμως γιατί το Monster με δημιουργείται το κράτος άρα βρήκαν τρόπο θαλάμου κρατουμένων μας στέλνουμε το μήνυμα έλαβε βαθμολογία κάθε φορά είναι να σου μιλάνε γενικά αλλά εδώ πέρα μόνος πελάτες οπότε πήγαινε πίσω κατά δύο . της ξεκινούν 1000 εκδρομείς είχαν το πρωί ποτό κομπλέ και ωραία παρένθεση είμαστε εξετάσεων βλέμμα σε γαλλικό . JVC πάλεψε σώμα ισχύος σύνταξη ερωτήσεων παράμεσο καταλαβαίνουμε τι έχει να κάνει ένα έργο που αφορά την MySQL και να κάνουμε τον συντάξουν τη σύνταξή της προόδου που έτσι φορέα δηλαδή στο πεδίο οδηγεί στο να καταλάβουμε τι να μπούνε μπάρες που δρομολογούμε σίγουρα αληθινά μόνο αυτάκι και δούλευε έτσι διότι το μηδέν αν αυτό που κάναμε σε υπογραμμίσουμε κατέβαλα βλέποντας επομένως ναι εμείς μπορείς βάλε τα έτσι φορέα καταρχήν να πατήσουμε το play εδώ πέρα πάνω διάσελο πάγια τρέχει ναι θα δουν τις συντάξεις μελλοντολόγος application τρεις στους πακέτο έχει τιμή εξετελέσθη μελιτζάνες που έφτιαξε έτσι όταν θέλουμε να τρέξουμε κάποια άλλη σελίδα και ότι είναι εντάξει είπαμε να κάνουμε δεξί κλικ πάνω άρθρο 1ο αυτό κάντε δεξί κλικ πάνω στο project και τη σελίδα που θέλετε να α οκ αν θέλουμε να το δούμε γέλιο τώρα εάν θέλουμε να τρέξουμε και τρέχουμε το κουμπάκι επιπλέει πάνω στο project δεξί κλικ στο start Button και ίσων τρεις βέβαια αξίζει Properties τελευταίο χώρες παρά τα σκληρά ότι εδώ πέρα μπορούν να γνωρίσουμε περιττή φόρτο Index πως αν είσαι όμορφη ομάδα πόνος 42 του ιωάννου τρεις τομείς πιο φαινόμενα σαν κεντρική σελίδα κάθε εφαρμογή μας έτσι ώστε να δώσουμε την 13.3 απαντώντας στο πλευρό των πληγέντων ζητούμενο η ότι θέλουμε εμείς οκ επίσης ένα άλλο που δεν το παράγει τρόπο βάλαμε κι οι καλεσμένοι των πλατειών σε αρακά θα κάνετε σε μια αλλαγή που πρώτευσαν ας μια τελεία να αλλάξτε αυτομάτως το ανεβάζει τον σέβεται καν διπλό κόκκινο κρέας να βγαίνει κάνοντας μια εφαρμογή κάνουν αλλαγές μας ήταν πάντα να γίνει αντίποινα επανορθώσεις ever έτσι στα ανεβαίνεις είναι αυτόματο έναντι πλώρη να ανεβάζουν το project κατευθείαν πάνω στο server κάθονταν σας έχει ανάγκη σελίδες που βλέπω ούτε κατευθείαν να κάνετε ένα άρθρο στη σελίδα μας όταν κανένας δήθεν καθαρότερα phi phi ανταλλαγή σε κύρια σελίδα απλά οκ Σταμέλου να βλέπουμε έτσι να το περάσουμε εμφανίζει ισχυρό λέξη ε column ID not Found τι λάθος μπορεί να αυτό σωστό όσα κάνουμε το RS θέλει αρκετή λογικά η Mercedes που αυτής φυλάει δείτε την αίτηση ένταξης στο ΝΑΤΟ σας οκ διορθώνουν φοβούμενες τελετή λιγοστοί θέλει να εμφανίζεται το σέλερι εκατομμύρια ιδέα αν αν θέλαμε να κάνουμε το Select το οποίο κάηκε εμφανίζει κινητό μπορεί να σας φανεί ίσως είναι μόνο μα αν ήτο πώς γράφεται το κουτί ο πίνακας λέγεται εμίλ πως σύντομα στον πίνακα ωραία αγόρια με τα μπράβο μου μετά name ότι αυτό το ΚΚΕ θα καταθέσει έστειλε να τρέξει πολλές φορές ότι μας στην αέναη που εγείρει τζαμπατζήδες το Open όπως είναι κάτω πατάμε μπροστινές και να δούμε κατά πόσο το κουρείο τρέχει μαζί και σωστά έτσι για να θυμούνται έναν τόσο πολύτιμες ωραία αν θέλαμε τώρα αυτό εμείς θα βάλουμε σε εφαρμογή όπου δούλευαν έτσι μπορεί να γίνει αν πόρτο ένα Car speed το βάζουμε κάτω κατευθείαν δεν μεταβλητή αν όμως του Αρδηττού το 02 μ.μ. έτσι πως θα γίνει τώρα που είμαστε εδώ αλλά στη θέση του αν θέλουμε απλή μεταβλητή τώρα έτσι να αναφέρουμε εδώ μέσα να μπει κάτι δυναμικό έτσι πες ωραία αλλά θα βγουν διπλά εισαγωγικά άραγε ξεκινάμε στην κουτιά ας πούμε ίσον ανοίγουν τα λαθάκια θάνος εδώ πως εδώ είναι ένα στρινγκ έτσι κι εδώ θέλουμε να προσθέσουμε μια μεταβλητή συνοικία ένα CD πλοία αυτάκια συνεχίζουμε για να μη σπάσει το γούρι μας έτσι σε σχέδιο έκρινε εντάξει αυτό το σημείο βλέπω σαν τρεις αυτά και 13 13 παύλος είναι διπλά εισαγωγικά βλάπτεται και μόνο Μάντσεστερ for επιθυμεί χαρακτήρας επί μήνες πριν για τις συμβάσεις και τους δίνουμε αυτή λόγοι γι αυτό σας είπα μοιάζει σαν να έχει κάποιο λάθος μπορεί να φανεί δεμένα σε θέμα 8 κρατών βλέπετε το κουτί όπως είναι το περνάτε κατευθείαν στην εστία του εκτεταμένου Γαζή λάθος και συνεχίζει να προχωρά αργά δούλευα εντάξει οκ πάμε να δούμε τώρα τι να μας πει γιατί το κόμμα μας να συζητήσουμε λίγο την αρχιτεκτονική της αν θέλετε και σελίδες θα και που θα δουλέψουμε άνοιξε πυρ στο E-Class φορέα ένα βήμα πίσω πασχίζει δεύτερη λοιπόν τελευταίας διόλου στον πίνακα μερομήνια παραδοσιακά χωριά στη δεν έχει καθοριστεί ακόμη στην ουσία θέλουν να φτιάξουν μια εφαρμογή η οποία θα αποτελείται από μια κόκκινη φόρμα αυτό εξοπλισμοί για τον οίκο project μια φόρμα λόγοι φωτεινό χρήστη user name σκεπάζουν ένα κουμπί το οποίο άλλοι λόγοι ανάλογα δίκτυα να καούν αυτός από την άλλη φαίνονται στην εφαρμογή αυθεντίας της ίδιας εφαρμογής το οποίο θα συντονίζονται και παράλογο και σε επόμενη στην ίδια σελίδα πραγματοποιείται έλεγχος αν υπάρχει χρήση τα παραπάνω στοιχεία δ γραφείο χρυσά μάλιστα σχετικό μήνυμα βρέθηκε χρήσης έφευγα εμφανίζεται μήνυμα π.χ. θα πρέπει να δημιουργηθεί από την αρχή οκ οπότε θα έχουμε και ένα άλλο το οποίο θα δημιουργούμε και κακάο άρα έχετε μια σελίδα στην μετάβαση χρήστη user name password θα πατάει το κουμπί και σε μια δεύτερη σελίδα θα λέει ότι ναι υπάρχουν χρήστες που το ζητούμενο είναι όχι δεν υπάρχει χρήστης επίσης αδυνατώντας στην πρώτη σελίδα αυτή να δημιουργεί να δημιουργηθεί και ένα καινούργιο κόμμα οκ παρουσία του μελιού όπως τα διατύπωσαν δομηθεί αυτή αφού πρώτα καταρχήν αυτή της ΕΥΔΑΠ θα ετοιμαστεί κατατάξουμε σε στημένες GSP έστω μελαψοί Athens έξι GSP δεν είναι λάθος αλλά μην χάσεις με χώρα αυτής έλενα αποτελείται από ένα καταρχήν έχει μια φόρμα εμείς θάβουμε δύο xbox έτσι βουτάει ίσον Έβερεστ τα μισθώματα οκ κατανοητό με στιγμές προς τον έξω κόσμο κουμπί και άλλη σύνταξη μετά θα έχουμε μια δεύτερη σελίδα πατώντας το κουμπί χριστολογική ουτοπίας μια δεύτερη σελίδα στην οποία θα πάρουν αυτές μεταβλητές και σημείωσε θα ψάχνουμε ανύπαρκτη βάσω χρήστης πώς περνάμε τη μεταβλητή του χρυσού από τα έξι μποφόρ στο κέντρο κόσμος προηγούμενο άμεσες Quest τελεία και παράμετροι και το ταξικό τους αραβικού έστελνε και παράλογα επιδόματα xbox έχουμε καταθέσει μια δεύτερη server αποθήκευσης την κάψα χρήση αμετάβλητη άρα δεν έχουμε μια μεταβλητή δύο μεταβλητές manual μέσα γύριζε με το ΠΑΣΟΚ και τώρα εναπόκειται σε μας το πώς θα το διαχειριστούμε αυτό έτσι παίρνουμε username password τυπωμένα ακούει στη βάση αν υπάρχει χρήστης προς έρευνα διαχείριση αποτελούν σήμερα υπάρχει χρήστης εμφανίζουν βάζουμε στοιχεία email κλπ εάν δεν υπάρχει έδωσε λεφτά μας γυρίσει κάτι σημαίνει δεν υπάρχει χρήστης οκ είναι καταλανοί έδωσαν τον Μπίσεσβαρ Τζαβέλλας εφαρμογές ετσι γράφουμε εμείς ανεβάζουμε πέντε μια δεύτερη σελίδα υπηρέτριες ποιοι ανήλικους αυτές παραμέτρους σε δημοτικές και μεταβλητές όπως είδαμε όχι ένα όχι δύο λοιπόν είχαμε το Select εντάξει και το δεύτερο να κάνουμε ένα κρύο δεν accounts τους πατά με το ένα άλλοι και μας ανοίγει μια δεύτερη σελίδα στην οποία θα έχει αυτή για άλλους δεν βάζω γκολ email φόρεσες πατάει χρήστης Summit οι οκ και δημιουργεί κανείς κάτω άκρων στη βάση εργένη τόνισε και το πειθαρχικό κομμάτι της τελικής εργαστήριο το εργαστήριο