Ποδηλατοβολτα και πάρτυ με εκπλήξεις (Δήμος Λαρισαίων, 2023)
: ΕΒΙΤΑ ΕΒΙΤΑ! Γεια σου Γιάννη, που μου άλλο! Δεν έχω ιδέα! ΕΒΙΤΑ, Γιάννη! Άντε ρε παιδάκι μου, πού είσαι? Στη Δημήτρια έχουμε συναυλία. 31 Μαΐου Πετάρτη στις 9 Δαν. Το ξέρω ρε παιδιά, το ξέρω. Μετά την ποδηλατάδα που διοργανώνει ο Δήμος Λαρισαίων σε συνεργασία με τη Δημοτική Κοινοφελή Επιχείρηση Λάρισσας. Η οποία ξεκινάει από την Κεντρική Πλατεία στις 8 και καταλήγει εδώ, στην Πινακοθήκη. Σας περιμένουμε!