3α. Σχεδίαση βάσεων δεδομένων βασιζόμενη στην τεχνική των Συναρτησιακών Εξαρτήσεων / Διάλεξη 3 / Εστίαση στη σχεδίαση βάσεων δεδομένων. Κατανόηση της τεχνικής των συναρτησιακών εξαρτήσεων και σύνδεση με προχωρημένα θέματα κανονικοποίησης και σχεδίασης. - Σκουρλάς Χρήστος (ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΑΘΗΝΑΣ, 2015)
Εστίαση στη σχεδίαση βάσεων δεδομένων. Κατανόηση της τεχνικής των συναρτησιακών εξαρτήσεων και σύνδεση με προχωρημένα θέματα κανονικοποίησης και σχεδίασης.: Έλεγε στους επιχειρησιακούς κανόνες τους ζήτησα εγώ να βάλετε χέρι παρά να ελέγξει τους 10 κλπ δήλωσε θέλουμε μια κοινωνία κι όλες αυτές οι θεωρίες είναι κοντά στους θαυμαστές της θεωρίας είναι ίδιες άσκησης είναι ακόμα στην αρχή b είναι ένα βιβλίο για τον Ελληνισμό βάση σχέδια παράλληλα σας για να μπορέσετε να λες των μοντέλων τους σχέσεις τα γνωστά στον χώρο της τότε να το διορθώσει με έχει να κάνει με μια είδηση που θα σταθείς βιβλία έχω γυρίσει θα μας οδηγήσει σε αρκετά για να δούμε ποια είναι το μόνο κόμμα που είναι στη μόδα ίσως μάθημα μας είχε και ομάδων τους εξαρχής είχα αρχίσει να επειδή όμως κατά τις ομιλίες ψέμα μοντέλο της ποίησης με τους πιστωτές της Γι' αυτό και δεν είχα στοιχεία δημιουργία της οι νέες γενιές να χαίρεσαι να που ουσία που προσδίδει έναν λαό σε λίγο στο εργαστήρι μας όργανα αλλά αυτό έγινε λόγω σας μέχρι σήμερα μπορεί να λίγο σιγά μη σου τύχει μιας στις μου κάθε φορά που θέλει τις κινήσεις τους δράστες λίγα λίγα και είχε χάσει τις αισθήσεις λίγα ζει συνεχίσει ενεργά 9 γνώση ελιγμούς βραχείας δράσης λόγω της σχεδίασης και την Wise Greece ο να ένα κάποιες τους τους υγεία για όλους μας έτσι λοιπόν ίλοι μου είναι ας θα μείωναν τις μας ποιες είναι οι λύσεις 9 ουσίες οι να βγει και να βγει και να πού θα βρούμε το ρυθμό μου ένα τρόπους ίσο με ένα , αυτό που μου ενώ τους δράση εμείς τους βρίζουμε μια σύζυγος της το έργο λόγω και έργω και όμως αρνητικά στις οφειλές του δήμου για να στείλεις μόνος μου και μια ανοίγω αυτό το μίτο της πιο πολύ ρεύμα το παρά κυρίου 1009 το βίο τους αλλά αυτό δε λέει να σβήσει αλλά σαφή δήλωση τους μας λένε ότι ο αριθμός συμβολίζουν έτσι λένε καθοδήγηση να τις εγώ αυτό διαβάζουμε καθοδηγεί συνάντηση και αυτό που εξ αρχής είχε ένα περιορισμό μπορεί να δούνε πως θα δούμε όμως να πλήρης έχει και έχει μου για να σας διηγηθώ γεια σου να φύγω να οδηγήσει ένα όγδοο είναι ένα βίντεο αυτό δηλαδή εδώ μιλάμε μόνο ότι δηλώσεις είσαι κι εδώ στη το σίγουρα ο νους μου είναι αργές όμως ίσως και να είναι της way η ιστορία μας έχει εγώ γράφω αυτά εδώ τα πράγματα είναι στη δήλωση τις τρεις συνευθύνη Βενιζέλος δεν σας δίνω σημασία μπορεί αφού βεβαίως του δήμου της αλλά και για το σκεφτόμαστε για το λαό και το λένε ότι ζω σαν γενιά και για όσο μέσα πράγμα ίσως αυτή η ισχύς δεν μπορούμε δηλαδή να πούμε ότι το εγώ μου καθαρίζεις σιγά σιγά τον όρο αυτόν τον περιορισμό ούτε όμως αυτός ο λαός όμως θα είναι για τους περισσότερους από αυτούς τους πέντε για να λίγο αυτά γενιά αλλά όχι για όλους βέβαια στα ίδια όμως αυτό εξηγεί το τι μουσική ακούς ισχυρό παρόν γίνεται σειρά βέβαια τους παρά να σας βεβαίως λίγο σαν μια μια βίοι τις αιτιάσεις της ΔΕΗ και της μισό λίτρο η νέα γενιά να μας στη χώρα τους όταν σιγά σιγά μου κι έτσι εσύ του όμως οι βουβές να πούμε υγρασία λόγω της για το φίλο σου να το βλέπεις να σου ανάλογα σχέδια λίγο με μια δημιουργία ουσίας ουσιαστικά είναι ένα μίμηση όπως και άλλα έργα της ποιήματα κάθε λήμμα που τον κορεσμό να εργάζομαι στη χώρα μετά τις αυτό θα μπορούσε να είναι η κύρια αιτία της σημερινής κρίσης σταύρωσε τα χέρια μας για να τους παρέχει θα δω με βάση βέβαια περιορισμό να μιλήσω όχι και το επόμενο βήμα είναι ότι θα το δουν τους μυς σας δίδυμο τους ενώ αυτά έχω και ένα ένα δισ ευρώ το περιορισμό για πόσο λοιπόν που όμως λέει ότι είχε εγώ λέω εγώ για το ρεβύθι που έχει ένα να μου εγώ αυτόνομα ως μόνιμους 2001 ετσι μπόρεσα να κάνω εγώ ας πούμε μα αυτή τη δράση τους πως έτσι κι αλλιώς λίγο Le Mans μου να μιλήσω για το βήμα βιολί μουσική αλλά γίδια μόνο μας δίνοντας βήμα ποια είναι αυτά έτσι για δική σου με έναν κουβά μουσικη για παιδιά ενώ Power το 1000 νέοι κι αθόρυβα αλλά ενώ δεν Μαλεβιζίου ζημιά όμως την ίδια για εκείνον άρα λοιπόν εγώ γνωρίζω την οντότητα που μπορεί να συμβούν δύο φορές έτσι θα μπορούσα να ψηλές μπότες να και στηρίζει τον κύρια μάζα στα στους εντός της θα ήταν πιο θα είναι το ίδιο μου ίσως δεν βαραίνει τις χώρες μια άλλη συνιστώσα το κλειδί συνδέονται με βάση η ψυχική υγεία των νέων οδηγών των απευθείας με Σ'αυτή την περίπτωση 9,1 δισ βάσει γύρισα έχει κάνει στάση πιο βατό σαν να έχει βγει μόνο να δει αυτοδυναμία τότε ναι τότε αόριστα σύνεργα εγώ δεν του ΟΓΑ δηλαδή ουσιαστικά το ουράνιο η βήμα θέλω μόνο νέο Έλληνα να γίνει με τις φίλες μου και αποφάσισα να αρχίσω πιο ενεργοποιημένες για ένα υγιή βάση το καταλάβαμε τώρα χυμό αλλά αυτή η περιγραφή και εγώ αλλά εγώ έχω διά βίου να χάσεις το χρόνο τους στο μοντέλο προχώρησε η Moody's σε σοβαρά λοιμώδη λίγο ξανά διά τα μέλη μου για να μη λειτουργήσει νέα εργαστήρια ακόμα το ίδιο ισχύει για δύο άτομα γι είναι δημόσια το 1920 θα να και εγώ μαμά αλλά διά το μέγα λίγο τώρα μου αρέσει που έχω υπόψη η διευθύντρια αυτό γι αυτό αυτό είναι το βάρος αυτό δεν μπορεί να είναι μια καθαρά προϋπόθεση μπορώ να σου συνεργασία τέσσερις λύσεις αλλά να νέων γελούν οι έλληνες φορολογούμενοι δηλαδή μπορώ να γράψω το αέρα να μας εξωγήινα όντα για μας η δηλαδή αν εγώ το ματς διοι να οδηγώ παρά μπορούν αυτές να είναι με λίγα λόγια το πράγμα για μένα για να ανεβάζει θα μπορούσαμε να και κυρίως θέλει να δίνουν ένα άλλο παρόμοιο με το Σερ νέοι τώρα αν αυτό Λογαρά με άρχισε λίγο Ούντο προσέθεσε είναι νέοι άνθρωποι και το οδηγούν βήμα μπορεί στο μυαλό του λόγου πώς να το και αυτός πως από τη φύση του να δουλεύω για να ζω σαν περιορισμός εδώ λέει θα ρθω εγώ να ανοίγω το παρόν νήμα είχα στο μυαλό μου ως πολιτικός είναι ένα πράγμα με τις λοιπόν θα μπορούσαν να εργάζονται εισήγαγαν αφηγηθώ λίγο παρά πάνω θα μπορούσα να σου δώσω να συλλάβει ένα θρίλερ με όσες μο αιώρησης αυτή είναι ένα νόσος στη να Ασία 1000 40100 ναι βεβαίως θέλουμε έναν μήνα ένα σύστημα προβιά ήτανε σωστή η ενάρετο το τους ένα ντους λέει γράψε μας να τις θέσεις δουλειάς ΑΕΙ έρευνα βάνα τι να πω κι εγώ με αυτό το μήνα και ενώ η ερώτηση είναι σε Μανίλα καλεί όλους να σας αλλά εγώ έλεγα το συνδυασμό ένα βήμα αυτό που μας ανησυχεί εμάς μας λίγα λόγια για τους δημάρχους για ένα και μόνο τον οδηγό τον φόντου τους βήματα σε αυτά χωρίς να δείχνω δηλαδή αν αποδεχθεί ούτε ένα ευρώ να το βαρύ τεράστιο δημόσιο έλλειμμα κατά τη όταν ξέρω γω το δημόσιο σε βάρος αργά προφανώς ζωή είναι μόνο λίγα θα άρα είναι μια σωστή στάση σας γενικότερα δεν είναι καιρός βάρη αυτών των πραγμάτων βιολογια λέει σα το πίνακα συνδυασμός έρευνά μας δεν είναι να δηλαδή το ΚΚΕ να είναι τι θα γίνει αυτοί οι δύο πόλοι συριζα το το 1009 μου για Αρχισυνταξία εξαίρεση μπορούν να ζουν στη βρετανία ο Γαβαλά γεια σας σας αρέσει ούτε το άλλο τμήμα του ίδιου ΑΕΙ μαζί με τον κόσμο να είναι εκεί τώρα ακριβώς ουσιαστικά είναι στους θαλασσί αγώνες ίσως λέει για να έρθει μου που είναι για την υγεία ενώ να είναι έτσι θέλω και εγώ ήρθα να δω λες να μη θέλω να κάνουμε έργα μια παρόμοια νέο προσέθεσε δε ακόμη και αν μπω εγώ θα το γράψω για σας έτσι για να δηλώνει στο βήμα και πιο ωραία οι ίδιοι Γι' αυτό και οι ίδιοι για τον πυροβολεί στο ισόγειο να μας κάνει να είναι μόνο λίγα οι δυο τους τρελή ξέρω πια στις θαλάσσιες παράκτιες πιέσεις να μπορώ να δω είχε πιέσει να περνά μου το τόσοι νέοι αυτή τη στήλη και τις δύο ώρες να κι όμως εγώ διαβάζω άλλωστε διαβάζω τη φράση είναι γραμμένη και να μπορούσα να φτάσω σε ίσα ίσα ίσα είναι 1.3 τέσσερις και μόνο σωστές και κάποιες ομάδες πρέπει να κάνω γοργά ποιος PS θα βόλευε να χτίσω ένα ξαναλέω πως λέει καρπούς και θα μπορούσα να αρνηθώ απ'αυτές τις έχετε γράψει έτσι ώστε να πάω σε μια ίσως και να είναι αυτή η κατάσταση για πολλά ξεκινάω τη μοίρα τους αλλά δε σας το παίζω αλλότριες δίλημμα βασίλειο 1200 παραγγελίες για ψηφιακή για όλο το λαό τότε που η κυρία του κυρίου διοικητού της εγώ και πολλοί άλλοι από τους άφηνε έτσι με ερώτηση για τον νόμο για το νέο έτος είμαστε βέβαια δεν μπορώ να γράψω δεν αναμένεται να της μοσχεύματα στάση σας κάλεσα να σας βέβαια μα οι μήπως θα μπορούσα να γράψω ούτε νέοι κατά βάση αλλά πάρα πολύ να και Ιωαννίνων είναι μας το λάθος 1000 είχε τους λόγους και παραβίαση των κανόνων κατηγοριοποίησης άλλους βέβαια λίγο εάν δεν δω μέσα ισχυρή δήλωσε ότι το ευρώ λίστας με τους πόρους που να μας άποψη βεβαίως ως τους εσείς όμως η μάχη τους δικούς μου ούτε για δείγμα αυτό λοιπόν το λόγο για να τους έτσι με έργα έργα ως να είχε όλο το σύστημά μας μας εγώ είχα τρεις τρεις καταλάβαμε μέχρι στιγμής λίγο λίγο λίγο το γάλα να λήγει με αυτό και λίγα πράγματα μα όχι εγώ πρώτος και μόνος πια θα πάμε και ποιους να προδικάσει ανάμεσα στις λίγο καιρό εξήγησε πως μας λέει είμαι εγώ έχω εγώ να διευθύνει και νέα έργα που εργάζεται σαν σε σχέση με τα ίδια λέγανε παλιά λίγο αυτό το πράγμα τόσο μίμος Family συχνά ως αν να κύριε φως αλλά το μοντέλο μου και πόσα θέλεις να ξεκαθαρίσεις ο μήνας κι ωσάν να μάθω όσα πανανθρώπινα αγώνες της λίγο αλλά εγώ θα μπορούσες να με πάρεις μια στήλη αγαθά δηλαδή σίγουρα μιας κι οι φίλοι μας τα ζωα όσον καιρό έτσι ούτε ένα ευρώ γάτα αλλά αυτό αλλάζει ανάλογα να διοριστεί στο μοντέλο μας είχε δηλαδή να για άρχοντες διότι εγώ έχω κάνει τις επιλογές για να γίνουν και ως λύση για το πισίνα για νέες θυσίες εγώ αλλά δεν υλοποιούμε Προσέξτε Προσέξτε χωρίς να γυρίσουμε λίγο στα έργα αγωγού χώρο κι εγώ θα ήθελα στο χέρι μας να μπούμε μέσα να παγώσει κάθε βήμα και μια άλλη γεύση της μεθόδου της αυτό θα μπορέσουμε να δημιουργήσουμε τώρα γη μόνο φως μόνο προσοχή γιατί δεν μας στη βάση που έχει θα πιέσει τις τιμές για να έχει ένα κίνημα πρέπει να είναι είναι μπορώ να βγω στη σύνταξη λύσσα της Άγρας ευθύ ότι τότε να χαίρουν για λίγη ώρα που τους φυσικά πολλοί εγώ για εσάς σας Κριός βέτο της αυτό αλλά εγώ λέγω ότι γίνονται ένα με τους καθορίζει το ΤΕΕ να λίγο Θεοδώρα Ρήγα σύσταση της εξάρτησης να δίνεται σήμερα σιγά σιγά το στα έργα έργα αυτό δηλαδή σε ευρώ είμαι σίγουρος για το μήνα με το μήνα και γι αυτό το πίεσης βαθαίνει γα να διεργασίες τους άρα για να έχει νόημα μόνο βήμα στις ΗΠΑ με ομιλία έξι εις ημάς τον δορυφόρο μας φωτογραφία μας και όλα αυτά μέσα σε λίγους μήνες θα δει ντέμπορα στο δικαίωμά μας να δούμε με σιγουριά το ποτέ δεν είναι αργά ίσως θέσει σε εξαρτήσεις ξυλεία το έγραψα μια αναγνώριση σε αυτό μπορώ να το δω αυτό τονίζουν σε αυτό μας καταλάβαμε αλλά μπορώ να πω με σιγουριά να μου μας έτρωγαν λίγο ρύζι μπορούμε ίσως να σας Bill σημασία να διολισθαίνουν διαρκώς RCS στα κείμενα βολές με μια κίνηση να δείξουμε το μέσα δε λένε λίγα μόλις χρόνια να έχει σωστές ίσως αισθάνεστε υλικά ένα τρεις βούτυρο για να πάω στο τις σωστές πρώτη δεύτερη τρίτη εγώ θέλω να κλείσω σέλας CSR της περιγράφονται είναι πλέον παρελθόν όπως δε να καθορίζει βάση ποιοι πολλά τόσο δε λέει το βαρέλι δεν έδινα και βέβαια ως ενώ κατάμαυρη λαδιά σας και σας αρέσει να γῆς μισθωτοί είναι λέει αρχικά πλήρη γνώση όχι μόνο εσείς αλλά όχι τόση τους μέγα το θάνατο δείτε τι γράφαμε μέσα στη μέρα κλείνουν ξεχωριστά είναι το δέντρο με πανί με όλες τις δράσεις και τις λύσεις θα μου πήγα στο τέλος και πάνω τους τις ευθύνες τους είναι σου λέει δεν έχω μόνο να ακούσουν τις σωστές αξίες της θα φτάσει το ένα τρεις της ας δούμε όμως ποιοι με βάση ένα νέο κανόνα όμως δουλειά όμως υλικά όπως το γράφω εγώ εννοώ ποια όμως θα σας πείσει κανέναν ήμουν μέσα στη συνείδησή μου βιβλίου αριστερό βέλος και μου έβαλε στο βήμα και πιο λίγα Βενιζέλο έγινε αμέσως κατανοητό λίγο ερώτηση βία μια χώρα πλούσια γα αυτό είναι λίγο βαρύς Μέγαρο για να θέσει διαφορετικά αυτή ισχύει υγρά το στο βήμα FM αυτό τώρα reviews το γραπτό στο φινάλε αθροίζει λίγα ευρώ το σώμα πλούσιο κρασί και μάλιστα τον ΟΑΕΕ λέει παράγωγα που όμως δεν γραμμένο εγώ εδώ να διά του υπολογιζόμενο θεωρία λέει δεν πράξη λέει ότι το κρασί μας για να βρούμε λύσεις γρήγορα έμαθαν στοιχεία και βέβαια μόλις μπαίνει τι να λέει να βγει για να γίνει αυτό πιο ήταν αυτός που πήρε τη αλλά μόνο η θεωρία λέει ότι αυτό δεν το θέλω το βέτο αλλά αξίζει να δεις τις εφαρμογες βεβαίως και γι αυτόν μπορώ να βρει αυτό που είναι γραμμένο το καρπούζι να σας σώσει τη σας στο νησί σας για μισή ώρα στο χώρο ζουν στην Ηλεία προαγορά ελέω προς στέρεο το the Nation εις βάρος κυρίως κάθε βήμα γι ένα έδρα να ζούσε με μια λοιπόν παρά τις πρόσθεσε σε ερώτηση για το κατά δηλαδή ισχυρίζεται τώρα είναι οδηγός βήμα προς βήμα Κούβα όσο πάει μαζί βήμα έγρα χάσει και η Οδός Βάρης είναι σωστής θανάση εσύ έχεις ένα γα το όνομα γερμανός ο τμήμα σε μια ένωση με μια γραμματέα και το νέο τους ρόλο λέει τι σήμαινε το όραμά τους για ένα ώρα εγώ πήγα πήγε αυτό μόνο γνωρίζουν μόνο οι ίδιοι που μας συνδέει όλους το γάντι βεβαίως σε κάθε τοποθεσία μας βαράς δύο στείλει ανώνυμα στην ινδία όμως πόλεις στη διοίκηση ΟΓΑ στο χώρο για το και προς θεού όμως ισχύει το πράγμα τότε εγώ έγινα δήμαρχος τον δότη επεξεργαστών process ΑΕΓΑ δίνονται άδειες χωρίς εργασία το δηλαδή είναι μια όαση σε μια ασυλία έξω γι και μόνη της να δει ιδίοις όμμασι που βλέπω να τους δω ως τώρα αν το ότι άρα δεν μπορώ να σας πω ότι σιγά σιγά σιγά χάνεται 70 κλήσεις σας το γάλα το η εσθονία λιμό εστιάσει κανείς να τους κι ας δούμε τι μπορούμε να τους μόνη μου χρειαστεί τη βοήθειά σας μια ισχυρή έως και ρύζι τώρα πηγαίνω εγώ και μόνο εγώ πήγα κι εγώ έχω δίλημμα έτσι δειλά δειλά βήμα αυτό παρά μόνο με έναν υπάλληλο το σέλι της βέβαια ίσως λύση βέβαια το πράγμα τη συγγένεια με το Nissan τι σημαίνει αυτό το πράγμα να μπορούμε μόνες μας πήγε ένα βήμα παραπέρα με έδρα την Στάρα ύλης παρά λίγο να δω λίγο πάρα πέρα είναι λυπηρή τους όλοι για παράδειγμα το λέει είναι θερινή αύρα , δύο οι υπάλληλοι είναι να έχει και ξανά τα ίδια στοιχεία και τους φόρους τώρα η δήλωση θα πρέπει να αλλάξουμε ημέρα αλλά σ' αυτό οι λόγοι είναι οι νέοι οδηγοί θα έχουμε άλμπουμ ρίζες εδώ να είναι οδηγός βήμα προς βήμα μαμά βαγγελιώ και ένα δεύτερο βήμα πίσω όταν ο οδηγός του βαν μαζί με ένα και 32 ήδη 1000 Ελλήνων ζει Παράλληλα ανέφερε ότι θα το κόσμημα ως και οι καιροί είναι ξεχωριστό να και ισχυρή για να βγάλει Δείτε φωτογραφίες συγχωρήσω να βγάλει το οποίο θα πείσει για τη να σου τα στείλω για να δούμε τους δίνοντας στοιχεία όνειρα περισσεύουν για να δούμε τώρα θυμόμαστε όλοι ότι είναι ένα βήμα για να μπορέσετε να μας τότε βασίλειο ασυλία έτσι τον θυμόμαστε για ποια λάθη της εδώ αφήσει όλοι ίδιοι τσιμπημένες Νάσια έζησα λύσεις που μέχρι τώρα επαναλαμβάνω και χορηγός του ιδρύματος καθοριστικό βήμα βήμα κάθε άλλο παρά μόνο πως παρ όλα αυτά θα σας μιλήσω τώρα όμως τώρα η γενιά σας σας να και δε γνωρίζουν θα έδινα το γι' αυτό και συνεχίζουμε να είμαστε οτι να ναι λέω εγώ να είναι έχει μαγνητίσει όλα αυτά να σας και αυτές λίγο αυτούς τους κανόνες θα στη ζεστασιά της λύσης για να πάμε να τα γράψω δράση πάνω παρά να το βάζετε και όπως είπα είναι είτε με το να στα μέρη σας η λύση είναι έρευνα χρυσό δηλαδή λίγο περίεργα αλλά ας βέβαια χώρους όπως το να μένουμε πίσω αρκεί αυτή να είναι μια πραγματική για παράδειγμα άλογο βίαια αυτό είχε μενο Τμη μα τι να έχετε μια ιδέα πώς επηρεάζει τη ζήτηση για τις ΔΟΥ για να τώρα θα τους έλεγα ότι ίσως δεν θα ψηφίσει τα πάω είναι πως δεν είναι βέβαιο παρά με το αγωνιστικό τμήμα έχει μόνο πολιτικούς στόχους τους βγαίνει το λάδι δεν είναι λίγο ο αγώνας κι η μαμά του μια νέα τάση αλλά με ένα ξεχωριστό vegan μιλάει για παράδειγμα εδώ σήμερα είναι για την αγορά τέσσερις ίσα ίσα να κάνουμε τους παρά εγώ ναι θα μπορούσα να ρωτήσω το μπόνους της όμως γεύσεις στο ένα δισ ευρώ δηλαδή να μη βία που είναι στοιχεία που αφορούν τη γεωγραφικά διαμερίσματα χωρίς καν να γνωρίζουν τι τους λέει το ΔΝΤ να φαίνονται λίγα το δίλημμα και όλο μαζί με πολλές άλλες του ίδιου του δείξεις παρά αυτός είναι μικρά φύλλα λίγο μοίρα είναι μεγάλη εμπειρία να δουλεύει με σου μα και βέβαια για άλλη μια φορά 9 ενώ είναι θύμα και όχι να αναγραφεί σωστά να λίγο ρύζι δύο καρότα στα μέλη μας δίνει αυτό δηλαδή της sine qua non γ λοιπόν ας βλέπουμε λίγο μεγαλύτερο παρά να μας και ενώ η διοίκηση έστειλε για να μπορέσετε να λύσεις τα παραδείγματα λίγο το ότι πάνω από εκατομμύρια θέσεις έτσι ο Δημαράς μάνος στο πόσα παιδιά έχει νόημα μια τα μέλη μας να δούμε με ποιον συριζα να λέω τώρα μας εάν φύγουμε οδηγός έργα μόνο ένα δισ στο 9 μόλις το 1980 και πλέον ο ίδιος εγώ έχω δύο με τρεις χρόνια και όμως η Βενετία χωρίς λίγα γουρούνι εγώ δίνω είναι άμεσα το δίλημμα λοιπόν βιολί να βγει στον αέρα αλλά ο Λεάλι ενώ λέει εδώ ουσιαστικά θεωρούσα σας γίνουμε άλλη πρόσεξε λίγο την προσοχή σας ως αρχείο ν μοτίβα και άμα του πέσει και η ανεργια βρε παιδιά εγώ μόνο είχε μια μανία να κάνω παιδί αλλά λόγω του ότι είχε να σας θεωρούσαν κοινού ποιοι και πως τους είχε επιτεθεί τους λόγους τους να μας τους βγάλαμε γενικό αλαλούμ γυάλινα αγγεία και προχωρά το εγώ πρόλαβα έχουμε χορηγό που βαρύνουν σε ρόλο οδηγού του Μαρίνου πήρες στείλε τραγουδά ένα ένα και να υλοποιηθεί λόγω τιμών των 9 δισ ευρώ ταξίδια παρόλο που δεν άρα ξέρουμε ότι μπορούμε να τους δεις να σύρουν τους εργαζόμενους για H Domino S ξέρω ζω ζω δω είναι ένα όλα παρατήρηση ας το δούμε λίγο επιβαρύνουμε τον ξένο τόσο γρήγορα το ενώσεων άρα εγώ δεν κάνω δηλώσεις θανάση Βέγγο και καθαρή λύση για να βγει ΔΕΗ νομίζω δεν της Βοσνίας και εγώ σας ευχαριστώ η παραγνωρίζει τους 1000 λίγο οργανωμένο δηλώνουμε ξέρω εγώ μπορώ να σου δε σε θεωρώ ότι είναι μια έκδοση του 1000 είναι να παίρνει τους διαβεβαιώνω ακόμα the way To νέο νόμο αναίσχυντη χλιδή για νοσηλεία ΟΓΑ ενώ τώρα όμως θα είναι η τύχη της ελλάδας σας θα πρέπει να βελτιώσει το 1000 για παράδειγμα η πεδίου για να ξέρουν όλοι για να ξέρω τι λίγες είναι οι μονάδες της ΔΕΗ της μαζί με μια άλλη Μαρία ενώ άρα ποιος σας ενώ ακόμα και τα είναι κατανοητό αλλά δεν σας αρέσει η γεύση μέσα στους άρα και το ζώο Ντοντό ξέρω μας ας σκεφτούν ότι μυρίζει έντονα μήνυμα του ντο παράγωγα ενώ της είναι βέβαια οι τράπεζες παρά τις πήγα για να μου και εργαζομένων δεν εννοώ καθορίζει η αγαύη είναι η ζωή περίοδος είχα να κάνω Βασιλίσσης πίεση έχει λίγη σημασία έχει να μιλήσεις και να όλες αυτές οι θα γινόταν χρηστικό ποιο είναι αυτό το περίεργο δε ξέρω προηγούμενους που τώρα δεν είχε καταγρα καν αυτά μαζί σας άρα ο ΕΛΓΑ να είναι τόσο μα τόσο δυνατές οι νέοι μπορούν να γράφει για ένα ρολόι και έναν χρυσό με 70 ένα ποιά χώρα κι εγώ μια γνώμη γιατί όλα τα στοιχεία για το δίδυμο της προ αυτό για βόρεια της λίγο τόσο είναι ξεχωριστό αέρα ενώ συνδέει ύστερα πια κλείνει σοβαρό κενό θέλω όλο Γαργαλιάνων για το εγώ Carry ΑΕΕ κύριοι της ζωογόνο όλο και πιο λίγα το το τελευταίο ποιοι είναι ποιοι οδήγησαν Δημήτριος πρόσθεσε είναι είναι είναι είναι τόσο έντονο όσο το δώρο και το 1009 αλλά μ'αρέσει έτσι ενώ το της εγώ όμως έχω να πω είναι ευχάριστο πράγμα εγώ ήμουν 9 να μου γι ν μπορεί ν αρχίσει στην αρχή της κρίσης που εδώ και λίγα ναι κύριε οδηγεί σιγά σιγά σιγά σιγά σιγά να διαβάζουν το PS θα έχω εγώ τους αρνείται το νόμο καθορίζει το παράλληλη λέει στα μαθαίνω να παρέμβει στο έργο η υγεία με το εσύ η κρίση να αξίζει διαγραφή χωρίς καν να το λίγο άρα εγώ αυτούς δεν ανέβω εγώ αυτή τη συνεργασία θα χάσει τη σωστή αυτή είναι μια σωστή και υγιή εξαρχής και φέρονται να είναι να ρωτήσω να οδηγείς να κάνω χρήση κα μουσείο μάνος λέει το Viagra εισαγάγει εμμέσως τις δράσεις μας και εκεί που έχουν σταματήσει μέσα στο άλσος της νέας Βύσσας ηχεία έχει γρά ρ διότι αν δεν δηλώνει μια άδεια από τη δουλειά σας γνώριζα ούτε εγώ θέλω να μείνω εδώ για να δεις αρχή λέει στο σωστό οι στη νέα ζηλανδία όταν τόσοι και τόσοι ισχύει λίγη ώρα αφού αυτό είναι ένα καλό βαρόμετρο της αλλά ούτε εσύ ούτε εγώ λέω πως μια τάση σας να δύει λίγο τη θάλασσα μια σωστή σώζω ποιητές μιμούμενοι τους λένε πως το λένε και για λίγο είναι σος τυρί μέλι αυτή είναι σωστή αλλά αυτό είναι το ρύζι να τώρα ήδη υπάρχει της καρδιάς σας λέει αξιώματα σε ήσαν λίγα πλοία σοβαρά έργα λέει θεωρεί αξιών είναι και βλέπετε όλοι πια 9 warrants σε βάρος μας δεν ισχύει αλλά δεν μπορώ να πω ότι αυτό ίσως φέρεται να σώσω τη γης είναι σας εισάγουν λίγα λέγοντας μα μ' ένα κείμενό μου γνώριμος και εσείς όλοι οι εισαγωγείς να χωρίς αγώνα ελαφρά πτωτικά για μια λίγο αφού δύο λέξεις γουίλ είναι σήμερα υπογράφουμε ξανά τις σωστές μόνη λύση είναι είναι για πέταμα δεν διαφωνούμε κωμωδία La λέει όχι η τύχη του να αρχίσει να βρίζει ΟΓΑ όχι δεν είναι μια αλλαγή είναι υπόθεση οτι είναι το πρόγραμμα τις προϋποθέσεις μια σας γνωρίζουμε αλιμου δύο με μια λέξη ή να δείξω γράφει κι είχε και όλα τα μισά στη συνταγή της νομής της αξίας της λίρας ναι είναι δηλαδή μια κρίση χωρίς δηλώσεων μέχρι το ένα στο άλλο τα λίγα για τον λόγο αυτόν τον χώρο σας οδύνης μάμε να δούμε τι έχουν στοιχεία για το έλλειμμα σε σχέση με αυτά των βιβλίων το θαύμα 1000 βάσει λοιπόν να σου μήπως γι αυτό κι εγώ έτσι λίγα λόγια για το μου αλλά μπορώ να δω πώς γινόταν η περίπτωση μου εγώ είχα χρόνια να γίνει λόγω υπαλλήλου για το λίγο προσθέστε λίγο λέει εγώ θεωρήσουν βέβαιη αλλά εγώ θα σας πως όμως τα χέρια του οδηγού αξίζουν όσο σαφή βέβαια αυτό σίγουρα λίγοι είναι μια στάση σας μπορεί να αντιληφθώ όσα μένω πια μέσα σε σασί τάσεις για να δεις πως παρά το PSI σας σας όσο πιο ψήνουμε σε νέες πιο ενεργή ενώ είναι εάν εννοούν και να σε αγαπάνε αυτό πρόγραμμα όμως λέει λέει ότι σαν να ήταν μια συναυλία για όλους είναι το μήνυμα για το βιογραφικό αν καταλάβαμε καταλάβαμε πάρα μα πάρα μα για να ξεκινάνε σιγά λέει ένα στα τέσσερις δισ άρα το έργο του Μαρίνου και πόνων περιόδου για παράδειγμα δεν οφείλει να γνωρίζει ότι διαγράφω σας συν τοις άλλοις μπορώ να σίλβιο η ηγεσία της το 1300 το τσιγάρο όχι μαζί του ούτε καν το όνομα μόνο εγώ για ένα μήνα