Business model Canvass - think biz (game) / παίγνιο - Κροκιδά Στυλιανή (ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ, 2015)
παίγνιο: Λοιπόν έχουμε κοντά μας σήμερα την ομάδα αυτήν την πίεσης η οποία θα μας παρουσιάσει το θεσμό το κάνοντας και τους ευχαριστούμε πάρα πολύ είναι έγκυοι κατά την παρουσίαση στο παππού κάνεις μάθημα αποτελούν ξεκινήσατε είναι η έκτη από την δουλειά να δω και να της ευχηθούμε καλή επιτυχία και να πολλαπλασιαστούν οι παρουσιάσεις εντός και εκτός του κ λοιπόν θέλει επιτυχία σήμερα θα τρέξει με τον Μπίσεσβαρ είχαν βάση όπως σας είχαμε υποσχεθεί είχαν ξαναφυτρώνει κανά μήνα 700 μια περίληψη των σαν επαγγελματίας δεν ήταν εδώ αίνουν εμείς σας παρακαλώ ας γεν το δημιούργησε 5ης εμπνευσμένο από το πείσμα του κάνοντας το οποίο δημιούργησαν ξανά τέλος Τελάντερ αποτελείται από 9 μέρη στο παιχνίδι θα χρησιμοποιήσουμε τα τρεις ταβάνι προ πάσης φύσεων στο οποίο καλείστε να δείξετε τη χρησιμότητα προσφέρει στον καταναλωτή το προϊόν καταστέλλουν το Customer Service στο οποίο πρέπει να βρείτε ποιοι είναι οι καταναλωτές στους οποίους απευθύνεστε και τρελαίνει μοντέλου ένα αστέρι στο γραφείο μεστό σε καμβά δηλαδή το πώς η επιχείρησή σας στα γαλλίας έχει έσοδα τώρα μας αρέσουν τα παιδιά μπορείτε να παίξετε και πιο μου σκορπισμένοι βέβαια και θα ας μοιραστούμε ένα καμβά σε κάθε πάντα λοιπόν the case που θα είχε η Ε.Ε. είναι το Instagram δηλαδή θα είστε ιδιοκτήτες στην πάτρα και θα πρέπει να φτιάξετε τράπεζες μοτέλ του να σας δώσουμε κλπ τύψεις έτσι βοήθεια καταρχάς να σκεφτείτε έξω από το κουτί και να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε πηγή μπορείτε και έχει τη δυνατότητα δεύτερον θα πρέπει να γνωρίζετε πολύ καλά εσύ και έκανα ότι απευθύνεστε γιατί από εκεί ξεκινάνε όλα και τρίτον αν όλα τα κόμματα για τις επιχειρήσεις είναι πολύ σημαντικά και για να είναι ολοκληρωμένο το πείσμα δεν πρέπει να δώσετε βάση σε όλα η κάθε ομάδα θα πρέπει να έχει η μαρκαδόρους πόθοι της τον καμβά φυσικά περιοδικά εικόνες και ψαλίδι ταχύτητα όχι μάλλον σε λίγο το πρώτο μέρος καμπαρέ πάλι προπωλήσεων τα οποία στην αρχή είναι κλειδωμένο μπορείτε να ξεκλειδώσετε Έλληνας αυτό το γρίφο όταν βάλεις τα θα πρέπει να καλέσετε κάποιον κάποιον από μας να το επαληθεύσει ΕΚΕΠΥ μπορείτε να μεταναστεύσει σε θάνατο συμπληρώνεται αν το κάστρο μέσα Μάνης καλείστε να συμπληρώσετε δημιουργώντας κολλάζ από τα περιοδικά που σας δόθηκαν και πάλι προ των τώρα χρόνια στρίβεις θα πρέπει να βρείτε πόσες επιχειρήσεις έσοδα αφού σημείωσε τον καμβά αυτό θα σας πάρει 45 λεπτά να σε λιγουλάκι έχετε 45 λεπτά για να συμπληρώσετε το καμβά και μετά θα πρέπει να παρουσιάζεται το τότε έφτιαξα τα έχετε δει όλα τα λεφτά θα σας αξιολογήσει ο μαρκ Ζούκερμπεργκ και θα αποφασίσει ποια επιχείρηση θα χρηματοδοτήσει το βραβείο φυσικά θα είναι ένα εκατομμύριο ευρώ δολάρια σύνολο δολάρια Ελένη ξεκίνησε με Χαλάνδρι καθώς είναι ένα δημαγωγός πρόεδροι ΤΕΙ αποφάσισε η 1% θέλησε να παρουσιάσει η πόλη παλαιών πανελλήνιες ανέφερε και χωρίς να απομένουν 20 λεπτά 10 λεπτά ακόμα αν θέλει να παρουσιάσει στον κυρίως λοιπόν ναι Καλησπερα θα ηθελα να σας παρουσιάσουμε το Instagram σήμερα καταρχήν για ποιο λόγο υπάρχει νόημα κάποιος να την κατεβάσει το το σπίτι της η εφαρμογή γιατί αφενός είναι φιγουράρει απλά δίνω δωρεάν μπορεί ο πάπας αν πάσα στιγμή δεύτερον γιατί είναι εύχρηστο έχουμε δημιουργήσει ένα ειδικό user friendly interface για τον οποιοδήποτε να καταρτίσουν PC εύκολα και την ίδια στιγμή έχει συμβατό και με iPhone και νέα και Android το οποίο σημαίνει ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί σχεδόν πόλεις του πλανήτη επιπλέον είναι ιδανικό για κάποιον που δε θέλει να κάτσει να μοιραστεί τις εμπειρίες του από οπουδήποτε κι αν έχει γυρίσει όπως επίσης και για τη δημιουργία προσωπικού άλμπουμ φωτογραφιών που ενδέχεται να θέλει να φτιάξει και να έχει και να βλέπει και να και να προωθεί και να δει τους άλλους είναι ιδανικό για όσους θέλουν να κάτσουν να κάνουνε προώθηση ιδεών αντιλήψεων και για παιδάκια ταινίες προϊόντα και οτιδήποτε άλλο και επίσης ενδείκνυται και για καλλιτεχνική επεξεργασία για οποιονδήποτε θέλει στον καλλιτεχνικό χώρο θες να επεξεργαστεί το την φωτογραφία του έφτασε στο σημείο να μιλήσουμε για το target Group θα παιχνίδι λοιπόν το Instagram 9 μοντέλα αλλά και γενικότερα φαίνεται άτομο φυτευτούν αυτές καλλιτεχνικές φύσεις θεατών mat fashion Industry καθώς και εφέ εν εταιρείες που θέλουν να προωθήσουν τα προϊόντα τους 37 αξιοποίηση ένα promotion ως μέρος όμως καθώς και για να υπερασπιστούν τα σαν ζελέ και γελάει με μιλώντας πλέον γιατί είμαστε μια εταιρεία που πρέπει να έχουμε κάποια έσοδα καλό θα έκανε προφανώς να έχουμε κάποια διαφήμιση μπορούμε δηλαδή μέσα βέβαια να διαφημίσουμε οποιοσδήποτε έχει κάνει χρήστη αλλά εκτός απ' τους χρήστες που μπορεί να έχουν ετήσιο αυτό για να μπορέσουμε να έχουμε μια προτεραιότητα και στην αναζήτηση οστικά όψεις πληρώσει κάποιο κάπως περισσότερο προσόντα ένα 9 σε προτεραιότητα στην αναζήτηση και έλαβαν λοιπόν το Instagram είναι ένα μεστό που είναι δωρεάν αν αυτό βοηθάει τα άτομα να έρχονται πιο κοντά στον άλαν ένα τα άρθρα προβάλλονται διάφορες διαφημίσεις προϊόντα ακόμα ο καθένας μπορεί να εκφράσει ότι θέλει τις ανησυχίες της γράφει όλα και προωθούνται διάφορα μηνύματα δεν υπάρχει η κανένα θεμελιώδες για τη όταν και πολλοί μπορεί να βρούνε δουλειά ένα κινητό παρ κάποιοι κίνητρα το πλαίσιο αυτό βλέπουμε ένα επτά στο Instagram απευθύνεται κυρίως σε νέους γιατί ξεκίνησε να χρησιμοποιείται από την εγώ αλλά ένα με εφαρμογή που πιστοποιείται και από μεγαλύτερες γενιών είναι κατά ας και ένα τη και μοντέλα και διάσημη έχουν Instagram αυτό κάνει και τους απλούς ανθρώπους μια να νιώθει ότι η το γνωρίζουν είναι ότι γνωρίζουν και είναι δική τους και της παλιά μαγαζιά οι επιχειρήσεις προβάλλονται μέσα από όσον αφορά τη δημιουργία εσόδων μοναδικό όριο είναι φαντασία μας υπάρχουν διάφοροι κοινότοπη τρόποι για να βγάλουμε λεφτά μέσα από το Instagram όπως είναι οι δωρεές που γίνονται από χρήστες που τους αρέσει το σχολείο μας και θέλουν να βοηθήσουν την εφαρμογή να εξελιχθεί η οποία αργότερα μπορούν να καταβάλλονται και αγορές και σε κινητά ως εφαρμογές στο Google play εφαρμογές χάρη μπορούμε να βγάλουμε από την πώληση προϊόντων που σχετίζονται με την εφαρμογή και συνδυάζουν την διαφήμιση είτε τη δική μας είτε άλλων εταιρειών που θέλει να συνεργαστούμε μας μπορούμε να βάλουμε διάφορους διαγωνισμούς που στόχο έχουν την προώθηση προϊόντων υπηρεσιών και ανατρέπουν αναδείξουμε το τι προσφέρουμε εμείς και συνεργάτες μας και τέλος ένα πολύ πρωτοποριακός τρόπος να βγάλουμε λεφτά μέσα από τον Στράμα να μιλήσουμε σταθερά πες μου του δικομματισμού ΗΠΑ Καλησπέρα εκτός πρίζας με το Instagram και τις δυνατότητες του πρωτόκολλο το Instagram είναι μια εφαρμογή η οποία μπορεί να προσφέρει σε όλους τους ενδιαφερόμενους μπορεί να της προσφέρει χαρά και ευχαρίστηση αν περσικό λύση είναι ένα περίπλοκος τρόπος να περάσει την ερώτηση χάρισαν μπορούν βέβαια να να αποκτήσουν γνώσεις και πληροφορίες για διάφορα γεγονότα που λαμβάνουν χώρα στον κόσμο διάφορα events τα οποία σε διαφανή και θα ήθελαν να λάβουν μέρος μπορούν επίσης να ανακαλύψει και να βρουν θέσεις εργασίας και απασχόλησης αν καθώς προσφέρονται θέσεις εργασίας μέσω το ΚΕΠΕ κοινοτικές ευκαιρίες όπου έχουν τη δυνατότητα μπορούν να να προωθηθούν πιο πέρα και πάνω απ' όλα μέσω των φωτογραφιών που μοιράζονται στην ιστότοπων και εν τω ν φέρουν ISIN που ψάχνουν μπορούν να στερήσουν καινούρια άτομα και να κοινωνικοποιηθούν παρά ιδιαιτέρως λοιπόν το Instagram απευθύνεται σε όλους από το πιο το γείτονα της διπλανής μας πόρτας μέχρι τον σέρνετε το οποίο αντί των πιο διάσημων ανθρώπων ας πούμε 9 μπορεί να το χρησιμοποιήσουν είναι επαγγελματίες ώστε να προωθήσουν τη δουλειά τους celebrities για να δείξουν πού είναι τιτάνιο και εμείς να ανεβάσουμε τη φωτογραφία μας που είμαστε που πήραμε και ούτω καθεξής Tristan Δράμας εκεί στην εικόνα και στη φωτογραφία ανά λοιπόν στο πρώτο μέρος αναφερόμαστε σε για ποιο λόγο πρέπει να ναι μπορούμε να το κρίνεις το κράμα αρχικά για την δωρεάν κατά δεύτερο γιατί επικοινωνούν με διάφορους ανθρώπους μοιραζόμαστε εμπειρίες για προσωπική ευχαρίστηση η κοινωνικοποίηση των ατόμων οι εταιρείες προώθησης προϊόντων και επίσης επαγγελματίες για να μπορούν να προωθήσουν είτε δική τους δουλειά είτε δικά της προϊόντα συνέχεια το κοινό στο οποίο απευθύνεται 9 είναι εκδόσεων ερασιτέχνες άνθρωποι που έχουν φωτογραφία ο προσπαθούν να αναδείξει το ταλέντο τους σε επαγγελματίες σε άτομα που εργάζεστε στον χώρο της βιομηχανίας Νώντας ναι αν και ABS με άτομα που από αυτή τη δραστηριότητα και σαν εταιρεία έπειθε κάποιος πρέπει να βγάλουμε τα λειτουργικά μας έξοδα έτσι οι πτέρυγες και κυρίας μόδας που θέλουν να προωθήσουν τα προϊόντα τους έχουν μπορεί να πληρώνουν ώστε να ολοκληρώνουν ποσοστό εμφανίζεται στην αρχή και η χρήση τον επίσης θα μπορούσαμε να γίνουν εκθέσεις ωτογρα θείας ώστε καλύτερες φωτογραφίες να επιλέγονται και να πουλιούνται σ' αυτούς που επιθυμούν να και εκποίηση σε ένα παράδειγμα που έχουμε είναι άνθρωποι που έχουν πολλούς followers να πληρώνονται από το Instagram θα πληρώνονται από τις εταιρείες εσείς να δουν μαζεύουν περισσότερους χρήστες αυτά χριστέ μου λοιπόν είχε αίρεται θα παρουσιάσουμε το στην άμμο που είναι μια δωρεάν εφαρμογή που κατεξοχήν καλύπτει την ανάγκη των χρηστών να μοιράζεται στιγμές τους με τη μορφή εικόνας το σκεπτικό μας είναι ότι προσφέρει δύο μεγάλα δέντρα που ενώνονται και το μαγικό νησί κιόλας όπου είναι το σωστό αλλάζεις τα κράτη επειδή δίνει την ευκαιρία στο χρήση στο χρήστη μέσα απ' το έσωσε αλλά ζει να επικοινωνεί με άλλους χρήστες να δημιουργούνται διάφορα γκρουπ με κοινά ενδιαφέροντα η πληροφορία να μοιράζεται πολλά αυτόματα και πολύ έντονα γιατί είναι με τη μορφή της εικόνος οπότε είναι πολύ άμεσο και όσον αφορά στο κομμάτι του διαιτητή είναι το κατεξοχήν μέσο που έδωσε στο θα δώσει στους χρήστες την ευκαιρία να επεξεργαστούν εικόνες και βίντεο σε ένα πιο επαγγελματικό επίπεδο δίνοντας τη δυνατότητα να προωθήσουν τα ταξίδια τους στον αθλητισμό φαγητό τις τέχνες τη showbiz έναν επίσης όλα αυτά συνδέονται και με το θέμα ότι προωθούνται αυτά φαντάζει ακόμα το ουσιαστικά σαν εφαρμογή απευθύνεται σε κάθε άτομο κάθε ηλικίας κάθε εθνικότητας που δραστηριοποιείται σε τελείως διαφορετικά να fields ας πούμε και αν ακόμα και σε επιχειρήσεις μια πολύ σημαντική τη ένα πολύ σημαντικό πλεονέκτημα είναι η γραμμή είναι ότι πλέον επιχειρήσεις συστηματικά προσεγγίζουν χρήστες που έχουν πολύ λίγα που έχουν φύγει είναι πολύ πολύ δύσκολες ώρες ύμνου τους στέλλει τα προϊόντα τους δωρεάν και έτσι ουσιαστικά οι χρήστες μετατρέπονται σε διαφήμιση χωρίς καν να εμπλέκεται το Instagram συνδύασε έτσι όπως έχουν κάνει και αρχικά το Instagram είναι το μόνο στο σαν έμπορο χορό ασχολείται αποκλειστικά με τις φωτογραφίες φωτογραφίες αποτελούν μια τέχνη αρχικά μέσω Instagram μπορεί να προωθεί εταιρείες μπορεί να προσκαλέσει πολλούς πελάτες μέσω του brand και Marketing επίσης πολλοί άνθρωποι θα αξιοποιούν το Instagram για να κάνει μαζί με εκείνα από δείξουν ότι μια εικόνα του εαυτού τους πολλές φορές πολύ θέλω να δείξω μια εικόνα καλύτερη κι αυτό το φαινόμενο της βροχής χωρίς αυτό επίσης τονίζει θα αν πολλοί χρήστες ανεβάζουν πολλές φωτογραφίες από τουριστικά αξιοθέατα οπότε θα boot θα δίνει αξία τους πολυελαίους αλλά αλλάζει δραστηριότητες των ανθρώπων το πακέτο θα είναι ουσιαστικά εταιρείες θα θέλουν να διαφημίσουν τα προϊόντα τους άνθρωποι που ασχολούνται με τις τέχνες με τη μόδα και θέλουν να δουν πράγματα μας αυτά τα παιδιά κ.ά. απλοί χρήστες οι οποίοι θα θελα να καταγράψουν καθημερινές στιγμές και αντιστοίχως να δουν διάφορα πιάτα στα οποία θέλουν να ταξιδέψουν ήταν να δουν νέα για ταινίες ήδη για τη showbiz τώρα για τα κέρδη μπορούν αρχικά θα ναι είναι μια έτσι χάμω και αυτό μπορεί να προσκαλέσει πάρα πολλούς χρήστες αλλά στη συνέχεια θα έχει ας πούμε κάποια φίλτρα και κάποια πιο εξειδικευμένες παροχές οι οποίες θα πληρώνονται και το πιο σημαντικό κομμάτι των κερδών είναι η διαφήμιση και Υπαπαντή αφύπνισης στενά που φέρνει το μεγαλύτερο κέρδος σε ευρώ στις διάφορες εφαρμογές στο app Store και γενικότερα στα κέντρα αυτό τώρα θα χρειαστούμε λίγη ώρα να δούμε ποιά ήταν η καλύτερη παρουσίαση και να δώσουμε το ένα εκατομμύριο δολάρια που κάθεται πάνω στο στο έχετε τελειώσει με τα ονόματα και τα e-mail για να πάρουμε τα Βάσας αναγκαίοι αξίζει πέντε λεπτά περίπου θα έχουμε το αποτέλεσμα και μετά πολλοί λεπτοί μια αποτελέσματα εν τέλει είναι ως εξής την καλύτερη παρουσία στο καλύτερο camera Man το πιο ολοκληρωμένο καμβά είναι ένα είσαστε μια ομάδα που έπεισε τον μαρξ στο ένα εκατομμύριο δολάρια ανέβηκε λοιπόν έλαβε το βραβείο θα λάβετε και βιώματα όμως με την πιο ωραία παρουσίαση σαν παρουσίαση είναι βιώματα εδώ πέρα καρέ καρέ η κάμερα θα έχανε και αυτός τα λεφτά της κλείνει αλλά δυστυχώς δεν το δέντρο των συγχαρητήρια και πάλι μπράβο παιδιά μπράβο κι αυτό είναι λίγο γύρω μας λέγατε ότι έφεραν θέμα υπάρχει βέβαια και η . και αυτά από εμάς χθες να κλείσει της κάθε οκ σας ευχαριστούμε που ήρθατε παίξτε σήμερα μαζί μας στο παιχνίδι ελπίζοντας χαριστικά γενικότερα ελπίζω να πήρατε βασικά κάποια πράγματα κυρίως ελπίζω να πήρατε την πώληση βατικανό δουλεύεται σαν ομάδες και πόσο καλά ένα δουλεύει πόσο σημαντικό είναι να βλέπω μια ομάδα καλά με όλα της τα μέλη έχουν εντάξει προφανώς τα λεφτά δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία ιδίως όταν είναι τυπωμένα δεν ξέρω αν το είδατε λένε ψεύτη και επιταγή δεν ξέρω αν προσέξατε λατινικών του καναδά αυτά σε κάθε περίπτωση ευχαριστούμε πάρα πολύ και ελπίζουμε να δούμε σε κάποια μορφή είτε μέσα στην αίθουσα είτε ναό κάνετε δειλές μπείτε στον οργανισμό χάσιμο τινάζει μίλησαν όλοι