Μάθημα 2 (μέρος Β) / Ασυμπτωτικός Ρυθμός Αύξησης (μέρος Β) - Ζαρολιάγκης Χρήστος (ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ, 2014)
Ασυμπτωτικός Ρυθμός Αύξησης (μέρος Β): Ρωτάω αν είναι σαφές γιατί η αυτού μυελό αυτή 100 νικελίου τετράγωνο και 17Ν λόγω μη κίνητρα της 200 είναι μεγαλύτερη της είναι σαφές αυτό αναμασούν τα παιδιά εκεί στη γωνία Γι' μακριές συσσίτιο πες μου σε παρακαλώ πολύ με εσύ και το διπλανό σου να μου πουν γιατί αυτοί συνάντηση ω φράκτες γιατί άφησε να αρχίσει είναι μεγαλύτερη της παραμελήσει λίγο πιο δυνατά γιατί δεν έχουν λόγο να είναι και έκανε επίσης αυτή μπορεί να είναι πιο μεγάλη και τραγουδούσε αγώνισμα αυτό μπορεί επίσης ισχυρίζονται εδώ ότι αυτή μπορεί να είναι μειωμένα ΝΔ έχω συμφωνείς με αυτό η ωτογρα μου εγώ μιλάω για τη συγκεκριμένη συνάντηση ο εξήγησα γιατί αυτή εδώ είναι μεγάλη πρόεδρος εγώ ισχυρίζομαι ότι άφηνε επίσης πιο μεγάλη τετράγωνο λέω γιατί συμβαίνει αυτό θεωρεί ενώ στο άλλο χέρι έβαλε το ένα είναι να τότε δεν είναι τραγωδία είναι Αμπντούλ Γάνι βίαιοι χειρισμοί μας των 200 τ.μ. το ένα πράγμα είναι πλέον συνάδελφός σας λοιπόν μου στην πρωτη φορά οτι αυτός ο άγνωστος μητρικής ακριβώς όπως κάνανε βρίσκαμε άνω φράγματα μεταμορφώνει μπορούμε τον τρόπο να δουν να δούμε κάποια πράγματα γι' αυτό εδώ καταρχήν όλοι αυτοί εδώ συνάντηση μπορούμε να παλέψουμε τους πρώτους τρεις χώρους για να έχουν την μεγαλύτερη γεύση απ το τελευταίο μόνον μητρικής έχει 200 το ένα εκατοστό είναι αυτή σταθερά Σύρου που ψάχνουν αυτό εννοείς το δεύτερο είναι ότι μπορούμε αντί να πάλι να απαλείψουν όλα αυτά να παλέψουν το πρώτο το τρίτο και τελευταίο και αυτή θα είναι επίσης μεγαλύτερη δήμητρα την όλη όρισε τον ήταν θετικές στιγμές μας περίπτωση είναι μεγάλη το ίδιο πράγμα και αυτό είναι μεγάλη τετράγωνο αλλά αυτή συνάντηση δεν μπορεί να φωνάξουμε αποκαλύπτουν με κάποια σταθερά επί του τέταρτης γιατί δεν υπάρχει σταθερά πολλαπλασιάζουμε μια έντονη τα parties πολλαπλάσια από κάτω τον ιδρυτή της εκατομμύρια οποιαδήποτε σταθερά την τρίβεις αναμένουμε λέω ότι δεν υπάρχει σταθερά δεν υπάρχει σταθερά πολλαπλά που πολλαπλασιάζει το ν κατάρτιση και να ναι να εκφράσει τον κάδο αυτή την ποσότητα έτσι αυτό το πράγμα δεν υπάρχει κλέφτης σταθερά θα πρέπει να εξαρτάται από το ν άρα δεν είναι σταθερά και επαναλαμβάνω αυτό που μας ενδιαφέρει εδώ είναι πάλι το μεγαλύτερο άνω όλοι να βρει όλο μεγαλύτερη κρίση για κοινή γνώμη όπως αυτή είναι μεγάλη μπορεί οποιαδήποτε στιγμή του ν δεν μεγάλους του ένα πριν άκαιρες με τον έτσι δεν κάνω απλώς ολοένα εννοώ κι όταν κάνουν σου εντάξει εδώ όμως ισχύει για μας και τα παραδείγματα που κάναμε τα περισσότερα ισχύει γιάννη μεγαλύτερος της μονάδας Ευρυτανία γιάννη μεγάλους του δύο ομογενείς μας σε ένα πάντοτε μπορείς να βρεις στο κατώφλι εκείνο για το οποίο ισχύει οι συγκεκριμένοι μου αμέσως δω ανακαλύψεις αυτά εδώ αυτή συνάντησε μεγάλη πέρυσι από το ν να μην τρέχεις διά 200 μ οποιοδήποτε ενοίκιο χωρίς ήχο γιάννης να ισχυρίζεται κανείς ότι βρίσκει κλπ γεννήσουν να μηδενίζεται αυτός εδώ όσα λένε πράγματα τα 101 είναι δικηγόροι τώρα είναι μεγαλύτερη από το μηδέν που ήμουν σε έχουν όταν θα τον αφήσω για σήμερα και αύριο που το η νεαρή διαφανές του μαθήματος των φόρων στη 2α αναρτώνται στην ιστοσελίδα του του μαθήματος για δική σας διευκόλυνση θα κάνω σήμερα την απόκτηση μαθηματικά του σημερινού ήδη υπάρχει κάποια απορία 100 συμβολισμό μέγα έχουμε δύο συμβολισμούς ακόμα είναι ευκολότερη αν είχατε καταλάβει αυτούς θα καταλάβετε πολύ εύκολα τον επόμενο που μιλάει μια ασύδοτη το αυστηρό όριο δηλαδή αν μπορούμε να αποδείξουμε ότι ένα συνάρτηση είναι ταυτόχρονα και ω άφθονη και ο κεφάλαιο ασθενή τότε θα γράφουμε ότι αυτή η συνάντηση είναι φίλτρα του εαυτού ν όπως είναι οι συναρτήσεις αυτές των παραδείγματα τι σημαίνει φυτά φυτά δηλαδή σημαίνει ότι είναι το καλυτερο λέω γενικά που μπορούμε να βρούμε στην ανάλυση ένα αλγόριθμου γιατί γιατί έχουμε έναν συν το ασήμι το τικό ρυθμό ανάπτυξης ας πούμε τετράγωνο μίας συνάντησης που εκφράζει πολυπλοκότητα χρόνου η οποία διαφθοράς έδειχναν από ένα σταθερά από επιτετραμμένο και από κάτω μια άλλη σταθερά πάλι τον δρόμο δηλαδή ξέρουμε σχεδόν πολύ μεγάλη ακρίβεια μοντέλο αυτές τις δύο σταθερές τον ακριβή αριθμό των πράξεων και το λέω αυτό γιατί τον βρίσκουμε γενικότερα κάτω όρια σε δηλαδή χρησιμοποιώντας δηλαδή τον συμβολισμό με έργα στην ανάλυση αλγορίθμων δεν είναι ένα εύκολο ζήτημα είναι γενικά ένα δύσκολος εάν όμως μπορούμε στην ανάλυση κάθε αγοράς μόνο που ούτε η η πολυπλοκότητά του είναι φράση δεν έχει νάνο και τον κάτω από την ίδια συνάρτηση τα παραπάνω μοντελο δύο διαφορετικές σταθερές τότε το καλύτερο που μπορούμε να επιτύχουμε στην ανάληψη ενώ και για τις δύο αυτές συναντήσεις ήταν ότι οι μεν πρώτοι είναι θ του τετραγώνου η δεύτερη είναι η τόλμη της αυτή δεν μπορεί να είναι ευχή ήταν ιδρυτής του ώρα γιατί δεν μπορούμε να εισπράξουμε από κάτω μένει σταθερά επί υπηρέτης και προφανώς δεν μπορεί να βρεθεί πάλι γιατί δεν μπορούμε να συμπράξουμε εκ των άνω από το μέγα τουνίκ 8 είμαστε αυτό εντάξει να το θυμηθούμε πάλι προδιάθεση να κάθεσαι είπαμε από πρέπει Προεκλογικό αυτό Ξέχασα να αναφέρω τα εξής εδώ γράφουμε ίσως αλλά αυτό είναι κάπως αυθαιρεσία στο συμβολισμό το σωστό είναι να πούμε ότι αυτή συνάντηση ανήκει σ'αυτήν την κλάση αναρτήσεων δηλαδή ο συμβολισμός ο κεφάλαιο ωμέγα κεφαλαίο νιώθει ωμέγα κεφαλαίο ειώθηκε κεφάλαιο όλοι ζουν ένα κλάση συναρτήσεων και θα εξηγήσω σε λίγο τι σημαίνει αυτό αλλά απλά θυμηθείτε εδώ λοιπόν αυτό η κωμωδία αυτή ενώ η πολυπλοκότητα της σύμφωνο ανοίγει στο ο μη ξεχνάμε όμως στο μ τρίτης στον κατάρτιση και ούτω καθεξής και αντίστοιχα επίσης αυτή τη βιοπάλη δείχνει στο ω μη κατεστραμμένο στο ω νέοι για να πουν ότι η αυτόνομη τη συνάρτηση εδώ πρέπει να βάλουμε αυστηρότερα όρια θα πρέπει να καταρχήν μας ενδιαφέρει όπως προανέφερα το ανωτέρω άλλο πράγμα επομένως μας ενδιαφέρει αυτή εδώ πολυπλοκότητα και στο κάτω κάτω τώρα πράγματι πάνω κάτω φράγμα αλλά βλέπουμε ότι εδώ αυτά τα δύο αυτά συμπίπτει για κανέναν άλλον συνδυασμό συζητούν αυτές οι δύο η ανάλυση κάτω πραγμάτωση άνω φράγμα ρωσία Βρες ένα πράγμα σιγά το πράγμα τους για τη συγκεκριμένη αυτό συνάρτηση γι αυτό μπορούμε να πούμε ότι η αυτού είναι φυτά είναι πράγμα κι αυτό επίσης το 1000 είμαι επαναλαμβάνω όχι με το να βάζουμε κάτω της κάτω φράγμα τέτανο πράγματα και να κοιτάμε συμπίπτουν οι δύο συναρτήσεις κάλεσε το ίδιο συμβαίνει και και αυτήν εδώ είναι αυτοί είπαν οι πρώτες γιατί αποδείξαμε πριν ότι έκανα πράγματα από κάτω φράγμα και άνω φράγμα ιδρυτής άνω φράγμα όμως δεν μπορούν να κάνουν το καταφέρνω μπορεί να είναι κατά γράμμα δεν μπορούν ν τετάρτης επομένως αυτή είναι η καλύτερη της αλλά δεν μπορεί να είναι η κατάρτιση και θ ν τετράγωνο για τον ίδιο περίπου λόγω όπως αυτό εδώ το παράδειγμα το καταλαβαίνετε αυτό πωλούν θέλω να ξαναδώ γι' αυτήν εδώ ναι όχι το μόνο που θέλω να πω είναι το εξής ότι γενικά τον βρίσκουμε κάποια πραγματάκια αυστηρός δοτικός συμβολισμό για την ανάλυση αλγορίθμων γιατί εδώ μιλάμε για μια συγκεκριμένη συνάντηση του ξέρουμε όμως τα πράγματα είναι εύκολα άλλα είναι δύσκολο και το λέω αυτό γιατί το τετριμμένο κάτω από το όριο για οποιοδήποτε αλγόριθμο είναι γραμμικής συνάρτησης ο παλαιός του ν έτσι αν είναι το πλήθος των στοιχείων ίσο το καταλαβαίνετε αυτό γιατί οποιοσδήποτε αλγόριθμος σε ένα είσοδο μέγεθος ναι έχει δηλαδή γίνει μέσω είσοδος αποτελείται από μη στοιχεία μασσαλία παρίσι Τίμοθι τα στοιχεία αυτά οποιοσδήποτε αλγόριθμος εκτελείται πάνω σ'αυτή την είσοδο πρέπει να κάνει τουλάχιστον μη στοιχειώδεις πράξεις αυτό το προφανές κατηγοριών για την εκτέλεση οποιουδήποτε άλλου βουλευτή γιατί πρέπει γιατί συμβαίνει αυτό γιατί ισχύει αυτό μπορεί κανείς να πωλούν ακριβώς πρέπει να διαβάσουμε την είσοδο έτσι εγώ κάθε αλγόριθμους διαβάζει παίρνει κάποιος είπε Τσίπρας διάβαση χρυσό αφού διαβάζει θα κάνει αναγνώσεις από τη μνήμη έτσι στις δομές δεδομένων το μαθαίνει τα στοιχεία αυτά και μετά να τα επεξεργαστεί είπα να βάλω χωρίς να προϋποθέτουν καμιά διάταξη στην είσοδο ωραία και με την προϋπόθεση ότι πρέπει ένα αλγόριθμος για να εκτελεστεί να διαβάσει την είσοδο του το κάθε φορά θέμα για οποιοδήποτε αλγόριθμο είναι ω κεφαλαίου του ν και συνήθως το αυτό το τετριμμένο κάτω πράγματι είναι πολύ δύσκολο να βρούμε καλύτερο κάτω φράγμα δηλαδή κάποιο ανώτερο άνω φράγμα της τάξης του εν λόγω ν του του τετραμη νου την υποτέλεια από μάλλον μωρές ο τελευταίος με συμβολισμούς ή προσφέρουμε συμβολισμούς είναι το μικρό ο κλούνεϊ αυτό πρόσεξε λιγάκι μοιάζει με το μικρό κεφάλαιο αλλά δεν είναι ίδιοι ουσιαστικά αυτό αυτό ορίζεται ως εξής ότι μια συνάρτηση είναι ο μικρός του επτά του ν εάν του ορίου αυτού ένα διάκριση να πέσει πηγαίνει στο μηδέν ο ξενοδόχος ν πηγαίνει στο άκρο για παράδειγμα αν δούμε To όριο αυτής της συνάντησης διάθεσης μη επιτρεπτές πάρουν δηλαδή το όριο του νικήτα όντως στο άπειρο αυτό είναι το οποίο πηγαίνει στο μηδέν για τη το πρώτο μάθημα 37 διανύει το δεύτερο μας δίνει 19 δεν έγινε τραγούδι των τελευταίων 172 διανυκτερεύσεις στα οποία εφόσον έχουν τονίσει τον παρονομαστή και καμία δύναμη του ν στον αριθμητή όταν των ΗΠΑ στο άπειρο αυτά πηγαίνει στο 0 με δηλαδή αυτή η συνάντηση είναι ο κεφάλαιο ton τετράγωνο είπαμε πριν όταν το κεφάλαιο του ιδρυτή της αλλά δεν βγαίνει ποτέ την πολυπλοκότητα ιδρυτής επειδή δεν βγαίνει ποτέ από την πόλη κοντά για αυτό λέμε οτι είναι μικρο ο του μ τρίτης δηλαδή συμπεριφέρεται καλύτερα από δημήτρης πολύ καλύτερα σε το ίδιο και αυτοί εδώ είπαμε ότι είναι ο πιο παλαιό ιδρυτής αλλά είναι ο μικρότερος δεν υπάρχει δηλαδή δεν συμπεριφέρεται πότε σαν τετάρτης παρόλο που μπορούμε έτσι να αν θέλετε να πούμε ότι το υφιστάμενο φράγμα είναι το μικρό κεφάλαιο του μπαρ της ο συμβολισμός αυτός χρησιμοποιείται κυρίως στις περιπτώσεις ξέρετε τίποτα αυτό είναι μια σταθερά μια σταθερά α επί μίας πούμε στην Β συνιστά λόγο Γ επιμείνει στη δ ωραία α β γ δ είναι σταθερές και ξέρετε επίσης για παράδειγμα ότι το β κυμαίνεται μεταξύ ας πούμε δυο και τρεις και τον δ κυμαίνεται μεταξύ ένα και δύο δεν ξέρετε όμως την ακριβή στο σταθερά στο μίξερ τότε μπορείτε να πείτε ότι αυτό είναι ο μικρό του ν πριν τις επάνω επειδή δεν ξέρω εδώ Β μπορεί να είναι κοντά στο δικό μου και να μείνει κοντά στο Δίον κοντά στο τρεις αυτό μπορεί με βεβαιότητα να πονά να πω ότι είναι ένα συνάντηση που είναι ασκώ και το Δ κυβέρνηση στιγμές ανάμεσα στα δέντρα σαν ισάξια νόστιμο έχω λοιπόν δύο εξάντας πήγαινε μεταξύ δύο και τρεις διαφορετικούς μεταξύ τους μπορεί να είναι κοντά στον τετράγωνο αλλά μπορεί και να μην είναι πιο κοντά στο Νυδρί της σε κάθε περίπτωση αυτό που ξέρω είναι ότι δεν προσεγγίζει τις συναρτήσεις ίντριγκες ασυμπτωματικά προσεγγίζει μια πλατεία ρεσό αυτήν την σύνταξη πολυπλοκότητας με τη συνάντηση ιδρυτής το όριο θα πάει στο μηδέν όταν του είπα σταύρο επαναλαμβάνω αυτό το χρησιμοποιούμε στις περιπτώσεις τέτοιας που δεν έχουμε ασφαλείς πληροφορίες διακριτή μάλλον πληροφορία για τις σταθερές είναι κατανοητό αυτό παλαιού γιατί αυτά θα συναντήσουμε μπροστά μας δεν είναι δύσκολες έννοιες αν τις λίγο καυστική διαβάστε έκανε μερικά παραδείγματα νομίζω πως δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα με τον συνολικό συμβολισμό θα υπάρχουν επίσης και φροντιστήρια πάνω σε αυτό με παραδείγματα αρκετά υπάρχει κάποια απορία σχετικά με το μικρό μιλούν για τον θ μωρέ τώρα πρόσεξε λιγάκι σε αυτό που σας είπα πριν και αφορά την απλούστευση του συμβολισμό δηλαδή του ο κεφάλαιο το μεγάλο κεφάλαιο παιδιά λίγο την προσοχή σας ο μικρό κεφάλαιο και το θ κεφάλαιο σου εκφράζουν κλάσης συναρτήσεων δηλαδή π.χ. έχουμε συναντήσει εδώ πέντε ιδρυτής και συνάντηση τρεις ιδρυτής είναι δύο διαφορετικές διαθέσεις αφού σταθερά μπροστά από τον Μπερσάνι φωνή και οι δύο είναι ο ιδρυτής αλλά δεν μπορούμε να πούμε ότι η ευθύνη είναι ίδια με τη ζητούμενη είναι δύο διαφορετικές συναντήσεις ωραία γι' αυτό το πιο σωστό είναι να γράφουμε ο αυτού ένα ανήκει στην κλάση ιδρυτές και αποδίδουν μια νίκη στην συνιδρυτής δηλαδή κλάση ο του Τρέξαμε το κεφάλαιο που ιδρυτής περιλαμβάνει οποιοδήποτε πολύ γόνιμο έχει μέγιστο βαθμό θεωρώ τον ιδρυτή της επί οποιαδήποτε σταθερά και δεν είναι μόνο ένα πολύμορφο το υπάρχει είναι πάρα πολλά αυτά που υπάρχουνε και αυτό ουσιαστικά σημαίνει ότι ωστόσο μονίμως χωρίζει μια κλάση συνάρτηση θα γράφουμε ήσαν αρκετές φορές όπως βλέπεται αλλά είναι πραγματικά έτσι απλούστευση του συμβολισμού αλλά θα εννοούμε το ανοίγεις και να κλείσουμε το σημερινό μάθημα με μερικές με κάποιες ιδιότητες και την πολυπλοκότητα κάποιων γνωστών συναρτήσεων προσέξτε λίγο αυτές οι γιορτές είναι πάρα πολύ απλές και καλό θα είναι να εξασκηθεί στην απόληξή τους θα σας κάνω ένα απόδειξη για το κεφάλαιο ο και υπόλοιπες ακολουθούν με περίπου τον ίδιο τρόπο λέει λοιπόν η πρώτη συνάντηση της ιδιότητα ότι αν έχουμε μια συνάρτηση αυτού ν ξέρουμε τι είναι ο κεφάλαιο που ζητούνται νέοι και ξέρουμε επίσης ότι η ζητούμενη είναι ο κεφάλαιο μιας άλλης συναρτήσεις του ν τότε και η πρώτη συνάντηση οι αυτουργοί είναι ο παλαιός του πέριξ του δηλαδή ισχύει λεγόμενη μεταβατική ιδιότητα γιατί συμβαίνει τι σημαίνει από τον ορισμό του ευκρινή είναι ο κεφάλαιο του ζητούν σημαίνει ότι υπάρχουν σταθερά βάση και κάποιο κατώφλι μ' ένα τέτοια ώστε οι αυτουνού είναι μικρότερη κλίση από μη σταθερά ως έκφραση ένα συνόλου σιγανά κέρδιζε μια για κάθε ν μεγαλύτερο πίσω από αυτό το κατώφλι της αυτό σημαίνει ως συμβολισμός πέφτουν όλοι ότι είναι ο κεφάλαιο ζητούν ν' ότι υπάρχουν δύο σταθερές σε έναν και μια ένα κάτι σώστε γι'αυτόν είναι μικρότερο μισθό από τους ζητούν επί το συντελεστή επειδή θα χαράσσει ένα κάθε είναι μεγάλη τόσο στον μια αντίστοιχα ότι το ζητούμενο είναι ο παλαιός τουλάχιστο ν σημαίνει ότι υπάρχει μια λίστα υπάρχουν άλλες σταθερές δύο κινείται δύο τέτοιες ώστε κάποιοι ζητούν μια είναι μικρότερη χρήση από σταθερά σίλβιο επειδή στην για κάθε νησί το μεγαλύτερο μισθό από τον είναι τι συμβαίνει τώρα συμβαίνει το εξής ότι το γεγονός ότι παραδίδουν είναι μικρότερο ίσως αποδώσει ένα επί του chat Room ξέρω ότι αν και αυτό συμβαίνει για κάθε μεγάλη ερωτήσεων κλείνει ένα ωραία αυτό το ζητούν οι ίδιοι είναι επίσης μικρότερο από τον σίλβιο επίδεσμοι και αυτό ισχύει για κάθε νέα μεγαλύτερα έσοδα από τον ίδιο επομένως αυτό είναι μικρότερες από την νέα μας σταθερά ψηλά ένα PC δύο επί της μιλούν για κάθε τύπου είναι μεγαλύτερο απεικονίζει ένα κόμμα δύο κι αυτό είναι το νέο μας κατώφλι επαναλαμβάνω απολήξεις με μάξιμουμ το μέγιστο τομ ίσαμε το δίνουμε λέω ότι αυτό είναι είναι μικρότερη απόδοση έναντι του εαυτού μου το δίνει πρώτη ίσως αυτή αυτό ισχύει για κάθε ένα μεγάλη τόσα χρόνια η δεύτερη ανισότητα ισχύος αυτό ζητούν μ για κάθε νέο μεγαλύτερο έσοδο από το ν 2002 επί της ν και δύο ανισότητες ισχύουν όταν ισχύει αυτό εδώ δηλαδή ισχύουν όλες οι ανισότητες στην περιουσία του όταν εγώ παρά το μέγιστο από τα 200 φύλλα που έχω που γνωρίζω τον ορισμό τότε και αυτή είναι μια σταθερά C σοβαρά αυτό λοιπόν που κάλυπτε τον ορισμό διευκρινίζει είναι μικρότερη λύση από ένα σταθερά επειδή είναι ισχύει για κάποια στιγμή του είναι μεγαλύτερη από κάποιο κάτω λείπουν το μέγιστο από ανάγκη με τον ίδιο τρόπο το προκύπτει και η μεταβατικότητα στο ωμέγα κεφαλαίο και στροφή των αυτό είναι εύκολο να το δείτε στο μεγάλο κεφάλαιο το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αλλάξετε τη φόρα των ανισοτήτων τίποτα άλλο με στο θ θέλει να κάνετε και ανέχεται αφού έχετε ουσιαστικά θέτει το θ τώρα όσον αφορά την προσθετικό η ημών προσθέτει Honda πάλι πάχυνε τηλέ λέει στο γράψω δίνες λέμε ότι αν του ευθύνη είναι ο παλαιό του τζόνι άκου λέει συγνώμη και τον τόνυ είναι ο εγκέφαλος πίσω στις 26 ιουνίου τότε του αθροίσματος συναρτήσεων αυτών είναι επίσης ο κεφάλαιο στην υγεία στην διαφάνεια από παραλείψεις τονίζει πάλι θα χρησιμοποιήσω τον ορισμό δηλαδή τι σημαίνει ευθύνη είναι ο παλαιός του ασθενή σημαίνει ότι υπάρχουν υπάρχουν σταθερές σε ένα Μ1 για τις οποίες ισχύει όταν το κάνει είναι μικρότερο Nissan απόδοση ένα επί κλείνει για καθένα είναι μεγαλύτερο ίσως από τον ιούνιο το γεγονός ότι το ζητούν ν' είναι ο κεφάλαιο πιο στυγνή επίσης είναι πάλι εδώ υπάρχουν σταθερές σε δύο δύο άδειες ώστε επτά ν αν προκαλέσουν από μια άλλη σταθερά σε δύο επέτεινε τις για κάθε είναι μεγαλύτερες από το ν δύο τώρα τι κάνουμε αν πάρω εγώ την πρόθεση από τον ίδιο και θα λάβει υπόψη του επτά του ν και το τζιν τόνικ είναι μικρότερο ίσο από το CNN πρέπει επίσης σε άλλο σημείο επί της New 1000 ανάπηροι σε δύο επί της μου πάλι όχι για κάθε Υμηττού μ Κούνεβα μεγαλύτερη από το μέγιστο των δύο σταθερών ένα ένα κενή το καταλαβαίνουν αυτό απλά κοιταω για ποιες στιγμές ν ισχύουν αυτές οι δύο κάνει είσοδο στον προστάτη και επαναλαμβάνω η απόδειξη με το βάρος του είναι ακριβώς ίδια με τα κάτω φράγμα τυπώσουν και αυτά που έχετε την άποψη αυτή γιατί έχετε και αν και κάθε χρόνο υπάρχει κάποιο πουλί από διαθέσιμα αυτά έτσι ναι μ' ένα αεράκι είλωτες έχω κάνει κάποιο λάθος δώρα εδώ εννοεις 7ο μικρότερο σωσίβιο ελπίζει άλλοι νέα του ναι σωστά σωστά τώρα συζητήσαμε για τις πολεμικές συναντήσεις πριν πολεμικές συναρτήσεις είναι παιδιά πολύ εύκολο να το να το Δείτε αυτό πάντοτε οποιοδήποτε πόλεων δήμων επαναλαμβάνουμε ότι O χρόνος χαρακτηρίζεται από τον μέγιστο βαθμό μόνιμο γιατί είναι αυτό μα κορέα γιατί το πολύ ώριμο αυτό δηλαδή το οποιοδήποτε πολυτονικό α μηδενική α ένα ποινή κλπ α τέλεια εκεί φαίνεστε δύο μπορεί να γραφτεί πάντοτε σαν ν στη Daily επί του αθροίσματος συντελεστών ωραία και αυτή εδώ είναι σταθερά που θέλετε για την τώρα στον κόσμο της για αυτό τον λόγο λέμε ότι κάνετε μια πολύ γενική συνάντησε αυτό που κάνετε είναι κοιτάτε το μέγιστο βαθμό μόνον ημο αυτό σας δίνει την ασύδοτη και πολυπλοκότητας προς το άνω όριο αυτής της συνάντησης κατανοητό και αντίστοιχα πηγές στο πρακτορείο και μάλιστα αφού δίνει κι αυτός στο πάνω και στο κάτω κάτω όλο πάντοτε αυτές οι πολυεθνικές να πείσεις συγκεκριμένες πολιτικές συναντήσεις έχουν αυστηρό όριο δηλαδή αριθμό φύσης χτυπά του μέγιστου βαθμού που και για λογαριασμό για συναντήσεις εγώ ισχυρίζομαι ότι οποιοσδήποτε λογαριασμός έτσι α και β μπορεί να μπορώ να γράψω ότι του εγώ ο κεφάλαιο του λογαριασμού του ν με βάση το α είναι πάντοτε οι ίδιοι με τον λογαριασμό του με βάση το Β ως προς τον συνολικό συμβολισμό το βλέπετε αυτό γιατί συμβαίνει και επί δύο εβδομάδες ενδιαφέρουν οι λογαριασμοί βάσει των δύο πάντοτε όταν θα έχουμε ένα λογαριασμό είχε συνάντηση λογαριασμός με βάση το Β ν εγώ θα λέω ότι είναι πάντοτε ο κεφάλαιο του λογαριασμού του νι κου κου εδώ εννοείται λογαριασμούς με βάση το δύο κάτσε και κόβει η ΔΟΥ είναι μια ποινή μεγαλύτερη του δύο γιατί ισχύει αυτό μπορεί κανείς να βρει μεγάλο αριθμό σχολείων Καρογιάν εάν κάνατε λοιπόν λογαριασμούς σχολείο ο λογαριασμός με βάση το βρε αντώνη είναι ίσον με κινητικότητα αλλαγή βάσης λογαριασμό του ν διαβάστε διότι για λογαριασμό του β με βάση το δύο αυτό λοιπόν ένα διάλογο αριθμούς β είναι μια σταθερά επί λογαριασμό του ν επομένως πάντοτε αυτοί σταθερά είναι σταθερά το συλλογικούς συμβολισμούς ορίστε άναψαν διαβίβασε τη βάση δύο έπαθα την παράλλη από τη βάση δύο έτσι όταν είναι όταν δεν βάζω μάλλον δειχθεί βάση σου λογαριασμούς θα εννοείτε βασίζει κουρέα επαναλαμβάνω ότι όταν θα παραλείπεται η βάση του λογαριασμού σε όσα κάνουμε από δω και πέρα και σαν βιβλίο Δείτε πάντοτε εννοείται στην επιστήμη των υπολογιστών αντιβασιλέα τον βιολόγο του διαδίκου συστήματος και με την ιδιότητα αλλαγής βάσεων που ξέρετε ήδη από τα Λυγιά καθώς χρόνια μπορούμε πάντοτε να γράφουμε ότι λογαριασμούς οποιουδήποτε αριθμού με βάση οποιαδήποτε βάση μεγαλύτερη του βίου είναι ο κεφάλαιο του λογαριασμού του αριθμού με βάση δύο κλείνοντας θέλω να σας πω ότι όλες οι λογαριασμοί και συναρτήσεις είναι ο κεφάλαιο οποιονδήποτε υπογράμμισε τον συνάρτηση δηλαδή συνάντηση λογαριασμός του ν είναι ο κεφάλαιο του ν στην ένα δεύτερο και για να είμαστε πιο ακριβείς είναι ο μικρός του μ χριστίνα 2ο για παράδειγμα αυτό έχει είναι ο κεφάλαιο του ν οι στίχοι για οποιοδήποτε έχει μεγαλύτερο του μηδενός πάνε δύο τρίτα μπορώ να κρατώ ένα πέμπτο δεν έχει σημασία αν αυξάνονται λογαριασμοί και συναρτήσεις πιο αργά από οποιαδήποτε υπογραμμίζει συνάρτηση πουλιά και προφανώς η εξέλιξη αυτή μας δίνει ένα πολύ απλό ανώριμος οποιαδήποτε πόλη μόνιμο αλλά είναι κάτι που δεν θα το χρησιμοποιήσουμε ποτέ αναφέρω μόνο για λόγους πληρότητας υπάρχει κάποια πολλά μάτια κάνω τότε καλό μεσημέρι και καλή συνέχεια