Δημόσια Βιβλιοθήκη Σερρών | Αποκτούμε δεξιότητες, δημιουργούμε κοινό (Future Library, 2014)
: Λέγομαι Κωνσταντίνη Ραβατζή, είμαι από ΣΕΡΕΣ. Αν οριοθετούσα τι εργαλείο είναι αυτό το σημεινάριο, τι εργαλεία μου δίνει για να δουλέψω, πρώτον ένα σημεινάριο είναι πάντα μια ανανέωση και το δεύτερο εργαλείο είναι ψάξιμο. Ευχαριστώ πολύ.