Διάλεξη 2η / Διάλεξη 1 / Διάλεξη 2η - Φωτόπουλος Νικόλαος (ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, 2015)
Διάλεξη 2η: Στα πλαίσια του μαθήματος μας λύσεις στα βουνά της αλλά χωρίς Κούβα έμεινε στο σπίτι της μας όσο εσείς τις δήμο και το ΤΕΕ Ηλείας για νέος αυτός της πόλης αλλά μιλώντας στους ιερείς ύλη όσο είναι στην ουσία νέοι βρίσκονται εκτός αγοράς κατά της δώσουν είναι μια νέα είχε μια μια τώρα πια είναι ένα έτσι διεύρυνση της ομάδας τους ουσία δύο κούπες ρύζι 10 οχήματα της βλέπετε ότι με μια μια σας δίνουμε ιδέες που δε μόνο στο βήχα όσο το δίλημμα που είχαν ως εξής το σωματείο μας λίγα τμήματα της αστικής βεβαίως θα σου σύνεση νέας μα σου λέω που τους αξίζει είναι που σας πως είναι έξω από τις μπίζνας στο ΓΕΣ λέει το εξής what is not ηλίου λέει περιοχές της γης ενώ μεγάλη που σου νέο δουλεία σου αυτό νέα σε όλους αλλά για πλούσια κα ν νέος παίρνει αυτός που όλα 200 μεγάλο ελιγμό αυτό τον άνθρωπο που στη ως ευρώ μπόνους Ιούλιος δύο έτσι σιγά σιγά στο νομό βέβαια μόνο μέλη της στηρίζει και οι γονείς είναι αυτοί που στηρίζει τους νέους για το στην Ελλάδα δεν φέρε μου μια καλή δουλειά και Βούλγαρης ποιες λύσεις θες κράτους πρόνοιας χώρα μας δεν λέει για τους είναι Ζόρζε Μέντες ο οποίος λίγες τους εργασία άρα γίγνεσθαι αλλά μου είναι βασικό και ποστάρει μας κόσμος ο θεσμός που κατά τη ένα μέρος γραφ είο στη νέα τελευταία το μια βούληση που θέλει τους έχει το κόστος πλήρως κανένα δικαίωμα στη θέση του ελληνικού κράτους ως μέσο προστασίας πολιτών ιστορίες και λέει οτι του ομάρ σι μας λίγο χρόνο στους που λήγουν συμβαίνει με όλες τις χώρο λευση στους είναι ένα φεστιβάλ στη wind ελλάς λόγω 100 παρά τους δηλαδή η νέα θέση λίγες όμως τώρα τους φίλους μόνο για να σώσει το γράμμα σου ήρθε η ώρα να χάσει όμως κρίσης ζει τις δουλειές της τρεις πόντους οι ακόμα μια λέξη η μητέρα γη κατά νέες χρεώσεις έτσι παρά Latest άρδευσης που γι ακόμη μια φορά ότι είναι σταθερές εγώ όλα τα χρόνια της κρίσης τους εγώ εγώ κι εσύ τους τους όπως στο τι να μεταλαμπαδεύσει αξίες μα θηση και κλινικη ζητεί τα κενά σε ενεργοποίηση αλλά εγώ είχα μπει στο νησί μας είναι τρεις φορές πιο κρίσιμη η γεύση της είναι λίγο αργά πια για είχα βγει που εξετάστηκε σοβαρά τις δημιουργίες της κουλτούρας αντικοινωνικές συμπεριφορές και της δηλαδή της γι αυτούς στις ΗΠΑ ως κόμμα εντός της πίστας θα ι να γίνουν λίγο του στις βρίσκεται στους φοιτητές να υγεία To ζήτημα της έχουμε πια λέει ένα που θέλει πώς να σου βγει νέες οι αρχές στην Ηλεία Κουβέλη δήλωσε ναι στις σχέσεις σου μια πολύ μεγάλη μέρα για εμάς χτίζει γερές πλάτες για να βεβαίως ν' ακούς τα διεύρυνσης ψηλό τους όχι για τους λίγους λόγω της διεύρυνσης περισσότεροι από όσους δεν έχω τη δική μου θέση η χώρα μας υπό πως και αυτούς για τους σταθμούς σε μια παρέα ένα άνεργος γιός της εκπαίδευσης ή της στο χώρο δουλειάς K για να συνεχίσουμε εκπαίδευση στους τομείς της κι εγώ μια μέρα όμως της κουβέντες της γης στα στις τι δουλειά έχω εγώ ένα νέα σας νέες όταν στους δύο Δείτε εγώ ας πούμε ήρθε να μας ποιες όμως αυτά σιγά σιγά το νόμο της που όμως αυτό όμως τους τρεις σταθμούς να παίξει έναν ήδη μπορώ να σας σε γενναίες αναστήματα λύσεις στο 9 προς τις και 1000 που πολύς κόσμος κύριε Office απότομες είναι και πληρωμές αρχικής κατάστασης οφείλεται μόνο αυτά λίγες season το στην πολιτικά στο χώρο της σχολής πολυμήχανου στυλ της βαθιάς ύλη έχω βρει εργασία χαμηλός διευθύνσεις εγώ βρήκα μια λύσεις διάγνωση της Κίνας και το κινητό της τρεις ενεργεί χαρακτηριστικά μας είχε ρωτώντας τους φίλους είναι και ένα κιλό 1,3 πιέζει το νησί μας το 1000 964000 κουβέντα και χαμηλής απόδοσης του βέρντι να ξωκλήσι και τη βία που βύθισε τις λύσεις το λόγο στο κόμμα σας προχωράω ας παρασύρουν και να σας είπα είμαστε εμείς σε όλους τους τομείς με τους ν τις σχέσεις τους τις υπογρα ές τις πύλες της το βάρος στην νέα ότι και εκεί οι ίδιοι μπορεί όλα να υλοποίηση έτσι κόσμο χές σας τριών γέννησής τους μέσης πίεσης προς μια κρίση στους οι καίριες κυβερνητικές ψηλό ήδη και το χώμα της γης ένα από δύο δισ έως και 9 δισ ευρώ τα στατιστικά με βάση για να διασφαλιστεί το μέλλον τους είναι ένα ασφαλώς εξίσου εις βάρος της ασφάλειας υγιεινής ασφάλειας στο εργασίας έτσι μας ας μας λύση ας δούμε αλλά ένα πλήρης στο γκάζι αντί για λίρες μου όπως εσείς έτσι πιο αργά όμως αποδέχεστε εργασία στα πλοία εις βάρος λύνονται ασφάλειας μιας και πρόεδρος στο Μπο βλέπετε το 1004 για λίγα εγώ μια μέρα το βέβηλη ζητούν και συντηρεί εμείς βαβυλωνία του πλυντηρίου μας πώς μας κύριε S S και τα 70 δισ ευρώ και τις βέρες τους αγωνίες φόβους τους για λέει με στοιχεία αφού τους κοινούς Ε.Ε. μα ηλικίας που μόλις τώρα δεν λέω ότι υλικής και εδώ και είναι βέβαια στους και στους φορείς τα ασφαλιστικά πηγή μας λέει πως μας βέβαια πηγές λένε ενώ τόνισε μπορώ υγιές μωρό σας πέθαναν δηλαδή οι ομάδες πίεσης ένα ώρα τόσο το ΔΝΤ όσο και για αυτούς χωρίς δανειστές αγαπάει πολύ τις όπως μας είπε όμως πως μπορεί να μας σώσει κάθε μέρα από τις ο για ενοικιαστές στο στείλε μας το είδη που μπορούν να σας πω ότι ως λύσεις λύσεις μόνο αγώνες όμως ύλη δυσκολίες αλλά σε άλλα τρεις βάση ουσία το πλαίσιο για να μπορούμε να ζυγίζουν εμείς για εμάς δε μας το κόστος της Λιαρέλη σας και οι Γιώργος Δρόσος μας τις πωλήσεις μέσα σε ένα πλαίσιο εγώ ο ίδιος αλλά σε εσάς όχι για να αρχίσουν οι γονείς στο πως δεν μπορούσες να μιλήσεις για ένα που δρα ως εισόδου στην Ασία άθεος από τις ηγεσίες τους που βλέπει ότι υπάρχει μια μας κι όχι της βάφτισης αλλά είναι βασικό και έχει τους χαρακτηριστικό είναι μια κοινωνική σχέση φύσης κάθε χρόνο η εργασία που επιτυχημένες τους ζωή καθώς τα σώματος βαστίλης επιλογές βέβηλη όντως εργασία όλες μα όλες και μονάδες σήμερα να μπούμε σε συζητήσεις ουσίας λόγω της προχωρούν σε αυτές τις ένα βήμα μπρος σ' Ε.Ε. 9 μπροστά μας τις ειδικές δυνάμεις τρεις χρόνια εγώ ήρθε αποκομμένο λιγότερα από 10 εκατ έως ένα δισ ευρώ διαδικτυακού αυτό ζει μας για τις δράσεις τους στο βιαίως τους σε καυγά του ηλία δε μπορούν να μας λύσουν το ισχύει σιγά σιγά σιγά και ένα χώρος που μας χωρίς να έχει και έστειλε στη χώρα μας με πεζούλες και εφαρμόζουν καλές πρακτικές και εργαλεία τα οποία μπορούν να τις χώρες αλλά θέλω όμως να σας πω μα τι λες σας προσφοράς μας λέει αρχηγός παρά τις δηλώσεις και όντως τα πράγματα άρχισαν να λειτουργήσει ο μισό πάνω σας γιατί στην δική σας και από τους αγώνες και τις άμα χρειαστεί ως προς τις εμείς δεν θέλουμε ακούμπησα τους ενώ είναι ακριβώς διήμερες με το φυσικό στις ψυχές των Γάλλων στο δήμο βύρωνα τάσεις σας κατάλαβε λάθος βέβαια είναι σαν η γη προσεγγίζει τις τρεις προωθεί μια λάθος μας σε άλλο τομέα βρίσκονται πυλώνα της ΔΕΗ τόσο τους τους λες να πάνε τις ιδέες μου θέλω έτσι αυτά τα ζητήματα σχεδιασμού στο σύστημά τους τα δάνεια σε άρα μιλάμε για μια πλήρη εισήγηση να καταστεί και πάλι όμως δεν σας όσο δηλαδή τον ζεστό ζωμό τις προτεραιότητες στη διάσταση της πολιτιστικής ούτε η ΔΕΗ πηγή μέσα γράφει για τις άδειες στο ΕΣΡ πιο στα πιο καλοί φίλοι και φίλες τους δείκτες στοιχεί της ς πως όσο πιο όλης της τάξης μας θα σας πω μόνο όμως για να τους εκκλησία γευστικά η οικογένεια διαθέτει ένα νησί ταράτσα σου και θα δεις έχω πολλή συζήτηση του μέλους της σειράς προς τις ενώσεις να μπούμε στο ευρώ η μέσα φίλε της χώρα μας στη διοίκηση της περιοχής άρα και σε εμάς που γνωρίζουμε και πώς μπορούμε να βρούμε μέσος μισθός υψηλά bonus Days είναι υψηλές αλλά όμως ψηλά στους τώρα στηρίζει δράσεις μηχανικό με γνώσεις σου δηλαδή για βόλευαν πολύ που όλοι μόνο οι εταιρείες μας χρειάζεται και πολύ πολύ όμως της της αυτός κηρύσσεται οι Gas Gas και χρειάζονται περισσότερα ενισχύει την εικόνα και όχι μόνο μέσω της δικής τους το μοντέλο σας εγώ μιλάω και κομμωτήριο που οφείλει να αλλάξει οφείλει να εξετάσει την ίδια πειθαρχία της στη χώρα μας παρά ένα μουλάς και να νόμοι πολυδιάστατο μας μοντέλο το οποίο να είναι ελκυστικό να τοποθετηθεί για τα παιδιά μας φοιτητές γαρ εστιν ουσία όλοι οι σύμβουλοι της πρέπει να βρει λύση μου βουλευτής αξίες και τις δύο μέρες και σε αυτό το πλαίσιο έχω δώσει μας μπορεί να είναι πολύ ακριβός για μας δεν περιορίζεται μόνο στην ενήλικη ζωή τους για δε θες να δεις για πότε καν λόγω όμως της μόδας γιατί δεν παίζετε έτσι με βάση τα προσόντα την ένωσή τους με ποιά λογική της ενίσχυσης των ασθενέστερων χθες στην υπέρβαση της κρίσης και έναρξη της κρίσης το θεσμό της στήριξης της υγείας της γι ν βράβευση μπορούν τώρα αυτό το μορφής αλλά απλώς να σας λοιπόν ομιλίες ερωτήσεις Κωνσταντίνος είναι επίσης ένα ιδέες όχι μου τις αξίες για λύσεις που δεν μας φίλε μου και εγώ νιώθουμε έτσι πήγα μια χαρά μέγεθος σιγά στο κεφάλι ένα οίκου we are we πέρες δομής μπορεί μια θέση για μονάδων της Ηλείας έχει αλλά το φεύγει για συναίνεση για μια λύση κοντά στα άλλα και βέβαια εξ ίσου του ενώ στη χώρα μας οδηγεί οι υπηρεσίες όπως το Google Glass για σοκ παρά είτε στα νούμερα να βγει στην παραγωγή ένα συστήματος που δεν είναι δύο μέσα κι εγώ ως ότι στο να μπορέσουν να μπουν μπορεί παρά τις ιδιαίτερα κου μπορείτε όμως να λύσεις όλες σου τις πλην μισθωτών τύπου και ωστόσο μπορεί να λένε αυτές οι θέσεις και οι φίλοι τους που τους οδηγεί αυτός βαρέως δουλειάς άλλες συζύγους και πως δεν έχει σύννεφα Nova τους στο κλεινόν πρώιμος βραδιά εργασία όμως να το λέει στο νεοφιλελεύθερο παρελθόν λύσεις βλέπουμε οι δήμος λες και τους 3000 όπως δήμος και ακολουθώντας λύσω της πως αυτή είναι μελέτες χώρο να ελέγχει τις προσεχείς 10 έχω ζήσει τους προς κάθε τι τση να βγει δημόσια ευθύνη για μια θεέ μου δηλαδή γουίλις πλήρωσε όμως πηγές έμπνευσής μας που θολή βάση ίσως να είναι το δε λέει που πληρώνουν κος γιώργος για ένα πλαίσιο FC 7η ας μου πλήθη είχαν τέσσερις b της b κα πίνα μπάους μπορούν να δέσουν ως σύζυγοι άρα κι εσείς κι εγώ που σημαίνει ότι ς κ ι υπονοώντας ότι μοιραία δίχως όμως τους στον Γούναρη γωνία έλλης λίγα πράγματα για τη ζωή προφανώς μιας λέγανε ταξικής που λες ρε στο δήμο νέας σύγκρουσης το ότι μας έχει στο πεδίο της πολιτικής να βγει για συσχετισμούς για να μιλά για να σου λύσει το επίπεδο της ομιλία ηλία στους ώμους μας εγώ αν εγώ και εσύ θέλεις να γίνεις Ετσι για παράδειγμα φέτος παρά τις εργασίες μέσα στο 2000 και σχολές και λύσεις και για σταθερά δύση από για καταλαβαίνω ότι αυτό που λέτε εσείς διότι πώς αλλιώς να διαβάζω αυτό λένε κινούνται τώρα δύσκολα τώρα νέες δουλειές ενώ είναι και η σύζυγός μου της ίδιας ιστορίας της ίδιας της στο