Lecture 4 / Διάλεξη 4 / Ecclisiastical Law II (Erasmus) - Κυριαζόπουλος Κυριάκος (ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, 2015)
Ecclisiastical Law II (Erasmus): Παρακαλώ, φίλοι μου, στο τελευταίο λεκτήριο της Εκκλησιαστικής Λόγας της Ευρύτερης Σεμεστήρας, θα συνεχίσω να εξηγήσω το αριθμό 3 της Εκκλησιαστικής Λόγας της Ευρύτερης Σεμεστήρας, και ειδικά τη δεύτερη φορά που διαβάζει, η Εκκλησιαστική Σεμεστήρα της Ευρύτερης Σεμεστήρας, η οποία, σαν κόμμα του Χριστού, είναι ασφαλώς ενωμένη στη δοκτρία με την μεγαλύτερη Εκκλησία του Χριστού στην Κωνσταντινόπλου, και με κάθε άλλη Εκκλησία του Χριστού, με την ίδια δοκτρία, παρακολουθώντας, όπως κάνουν, τα πνευματικά, απαστολικά και σινοδαλικά κανόνια και σακρά παραδίσματα. Σύμφωνα με το πρώτο παράγραφο του αριθμού 3, η περιβαλλοντική δοκτρία στην Ελλάδα είναι η Ορθοδοκοπία στην Ελλάδα. Η Ορθοδοκοπία του Χριστού. Δεν είναι η Ορθοδοκοπία της Ελλάδας, αλλά η Ορθοδοκοπία στην Ελλάδα. Για ιστορικά λόγια, στην Ελλάδα δεν υπάρχει μόνο μια ορθοδοκοπιακή οθοσεφαλική χωριά, η οποία έχει υποδοχή, υποδοχή εκκλησιαστική, αλλά υπάρχουν δύο οθοσεφαλικές ορθοδοκοπιακές χωριά που έχουν υποδοχή. Πρώτον, η ορθοδοκοπιακή χωριά της Ελλάδας. Και δεύτερον, η Εκμενική Πατριαρχία της Κωνσταντινόπλου. Η Ορθοδοκοπία της Ελλάδας είναι κατασκευασμένη από δύο ορθοσεφαλικές ορθοσεφαλικές χωριά, τα οποία ονομάζονται μετροπολίσεις. Ο πρώτος ορθοσεφαλικός ορθοσεφαλικός ορθοσεφαλικός ορθοσεφαλικός χωριάς της Ελλάδας και ο δεύτερος ορθοσεφαλικός ορθοσεφαλικός ορθοσεφαλικός ορθοσεφαλικός ορθοσεφαλικός χωριάς της Ελλάδας από την περίοδο στην οποία έχουν δημιουργηθεί από την ελληνική εργασία. Η νόρτυρα της Ελλάδας από τη Μελασσόνα στο Πελοποννέσο, είναι κυρίως το χώρο της Ορθοσεφαλικής Ορθοκογένειας της Ελλάδας. Η Ορθοσεφαλική Ορθοκογένειας της Ελλάδας έχει εξελίξει κανονικά, από την εξελίξη της εκκλησιαστικής ορθότητας, η οποία είναι η εκκλησία της εκκλησίας της εκκλησίας της εκκλησίας της Εκκλησίας της Κωνσταντίνου, την οικογένεια της ορθοσεφαλικής ορθοκογένειας. Στην επόμενη στιγμή, κάποια άλλα κομμάτια που έχουν εξελίξει από την εξωτερική οκκλησία, έχει εξελίξει σε αυτή την ορθοσεφαλική εκκλησία της Ελλάδας, με συνέχεια, με συνέχεια, πατριαρχικά και σινόδικα πράγματα. Το πρώτο εργαλείο που έχει συμφωνήσει την ορθοσεφαλική ορθοσεφαλική ορθοσεφαλική εκκλησία είναι το Πατριαρχικό και Σινόδικο Τόμος του 1850. Αλλά όταν η νότια Ελλάδα έχει εξελίξει από την εξωτερική οκκλησία, το αρχή του 20ου αιώνα, τότε το Εκκλησιακό Πατριαρχικό, που είναι ο Εκκλησιακός Πατριαρχικός και ο Σινόδος του Εκκλησιακού Πατριαρχικού Τόμου, έχει εξελίξει ένα Πατριαρχικό και Σινόδικο Τόμος, μέσα από το οποίο αυτά τα κομμάτια της νότιας Ελλάδας δεν έχουν εξελίξει την Οθοσεφαλική Εκκλησία της Ελλάδας από το Εκκλησιακό Πατριαρχικό, αλλά μέσα από το Εκκλησιακό Πατριαρχικό και το ελληνικό κυβέρνημα, όπου υπήρχε μια συμφωνία για τη δημιουργία μιας νέας οργανισμίας, που ονομάζεται Εκκλησία της Ελλάδας, μέσα από το οποίο όχι μόνο η Οθοσεφαλική Εκκλησία της Ελλάδας, αλλά και οι μετροπολίες της νότιας Ελλάδας, δηλαδή οι μετροπολίες της νότιας Ελλάδας, έχουν εξελίξει. Έτσι, αυτή η τότε νέα οργανισμία έχει δημιουργηθεί από δύο ομάδες μετροπολίων. Η μετροπολίες της Οθοσεφαλική Εκκλησίας της Ελλάδας και της μετροπολίες της νότιας Ελλάδας, δηλαδή της νότιας Ελλάδας. Σύμφωνα με το συμφωνικό συμφωνικό συμφωνικό συμφωνικό συμφωνικό συμφωνικό συμφωνικό συμφωνικό συμφωνικό συμφωνικό συμφωνικό συμφωνικό συμφωνικό συμφωνικό σε σχέση με αυτήν την συμφωνία, το σινοδικό πράγμα της ίδιας χρονιάς έχει δημιουργηθεί, η εκπαιδευσία των πατριαρχικών μετροπολίσεων της Νότων Ελλάδας δεν έχει δημιουργηθεί στην εκπαιδευσία των πατριαρχικών μετροπολίσεων, αλλά έχει δημιουργηθεί προορισμένως, μόνο προορισμένως, σε αυτήν την νέα οργανισμή, η Ελλάδα. Η νέα οργανισμή, η Ελλάδα, έχει πρωτοβουλευτή, η εκπαιδευσία των Αθήναν, στην πρακτική. Αλλά, σύμφωνα με τον Πατριαρχικό και Σινοδικό Τόμος του 1950, δεν υπήρχε ειδικό πρωτοβουλευτή για την αθήνα της Ελλάδας, αλλά η πρωτοβουλευτή ήταν κοινωνική, η Πατριακή Σινοδία. Η κανονική στιγμή δεν έχει αλλάξει σχετικά με το πρωτοβουλευτή. Αλλά, στην πρακτική, η εκπαιδευσία των Αθήναν δημιουργήθηκε να είναι πρωτοβουλευτή της νέας οργανισμής, της Ελλάδας. Ο διευθυντής της Αθήνας είναι ο πρόεδρος από δύο σύνοδους. Το πρώτο σύνοδο είναι το Σύνοδο της ΕΕ και το δεύτερο σύνοδο είναι το Περμαντικό Σύνοδο. Το Σύνοδο της ΕΕ είναι το σύνοδο εκπαιδευσίας που εκπαιδεύει την οργανισμή της Ελλάδας. Στο Σύνοδο της ΕΕ, όλοι οι διευθυντές όλων των μετροπολίσεων συμμετείχονται, δηλαδή όλοι οι διευθυντές του Οθωσεφάλου Κέντρος της Ελλάδας και όλοι οι διευθυντές των πατιαρχικών μετροπολίσεων της Νότων Ελλάδας, δηλαδή των μετροπολίσεων των νέων χώρων. Στο δεύτερο μικρό σύνοδο, το οποίο ονομάζεται Περμαντικό Σύνοδο, είναι ότι ο πρόεδρος της Αθήνας είναι και ο πρόεδρος. Είναι σχετικά με δύο ομάδες διευθυντές. Οι διευθυντές από την πρώτη ομάδα, δηλαδή από την ομάδα διευθυντών του Οθωσεφάλου Κέντρος της Ελλάδας, και άλλα διευθυντές από την δεύτερη ομάδα, δηλαδή την ομάδα διευθυντών των πατριαρχικών μετροπολίσεων των νότων της Ελλάδας, ή των μετροπολίσεων των νέων χώρων. Οι διευθυντές από δύο διευθυντές ομάδες διευθυντών, για έναν συνοδικό περίοδο, που είναι ένας μήνυμας. Αυτό που έχω εξηγήσει μέχρι τώρα, είναι επίσης εφαρμογημένο στην τρίτη παράδοση της πρώτης παράγραφης του αρτικού 3 της ελληνικής κυβέρνησης. Αλλά πριν περνάω σε αυτή τη τρίτη παράδοση, πρέπει να εξηγήσω κάποια άλλα σημεία της δεύτερης παράδοσης της ίδιας παράγραφης. Η Ορθοδοξία της Ελλάδας, με το σημασί που έχω δώσει ήδη, να γνωρίζει τον Ιησού Χριστό σαν τον κεφάλι του, σαν τους άλλους, ελληνικούς ορθοδοξικούς χωριούς, η Ορθοδοξία της Ελλάδας έχει σαν κεφάλι τον Ιησού Χριστό. Αυτή είναι η διαφορά μεταξύ της Ορθοδοξίας και της Καθολικής Κοινότητας. Στην Κοινότητα της Ορθοδοξίας, κάθε κεφάλι είναι ο Ιησούς Χριστός μας. Στην Κοινότητα της Καθολικής Κοινότητας, η κεφάλι είναι ο Παππούπος, ο Ιησούς Χριστός μας, στον Ιησού Χριστό. Η Ελληνική Κοινότητα της Ελλάδας είναι σύμφωνα με την δοκτρία, με την μεγαλύτερη Κοινότητα της Ελλάδας στην Κωνσταντινόπλ, και με κάθε άλλη κοινότητα του Χριστού, με την ίδια δοκτρία. Υπάρχουν 14 ορθοδοξικές οττωσεφάλες, σύμφωνα με τη δίπτυχα, η λίστα των ορθοδοξικών οττωσεφάλων, κρατώντας στην Ελληνική Κοινότητα, και στη μεγαλύτερη ορθοδοξικών οττωσεφάλων, που ακολουθούν την Ελληνική Κοινότητα, η οποία είναι η πρώτη πατριαρχία, η πρώτη ορθοδοξική κοινότητα και η οποία έχει ένα ρόλο της συνεργασίας όλων των ορθοδοξικών οττωσεφάλων, και επίσης ένα άλλο ρόλο της πατριαρχίας, μια άλλη ορθοδοξική κοινότητα, η οποία δεν μπορεί να εφαρμοστεί από εμένα για διαφορετικές ιστορικές ή πολιτικές λόγες. Αλλά σύμφωνα με τη λίστα των ορθοδοξικών οττωσεφάλων, κρατώντας από την πατριαρχία για την Ασία, το αριθμό των ορθοδοξικών οττωσεφάλων δεν είναι 14, αλλά 15, γιατί η Πατριαρχία γνωρίζει μια άλλη 15η ορθοδοξική κοινότητα, και με την Πατριαρχία της Μόσκου, μια μικρότητα των ορθοδοξικών οττωσεφάλων. Αλλά η περιοχή των ορθοδοξικών οττωσεφάλων δεν γνωρίζει αυτή την κοινότητα ως ορθοδοξική. Αυτή η κοινότητα είναι η μετροπόλια, η ορθοδοξική κοινότητα της Αμερικής, η οποία έχει ένα ρωσιακό σύστημα στις ΗΠΑ. Μετά το κομμουνιστικό ρεγίμι, ήταν μια ορθοδοξική κοινότητα στην πρακτική, αλλά το 1970, η Πατριαρχία της Μόσκου και η Σύνοδο της Πατριαρχίας της Μόσκου συμφωνούσαν το σημείο της ορθοδοξικής κοινότητας σε αυτή την μετροπόλια, αλλά αυτό το σημείο δεν έχει γνωρίσει, όπως είπα, από την Εκκλησία Πατριαρχίας της Κωνσταντινόπλου και από την περισσότερη της ορθοδοξικής κοινότητας που ακολουθούν την Εκκλησία Πατριαρχία της Κωνσταντινόπλου, επειδή δεν υπάρχουν κοινωνικές κανόνες, δεν υπάρχουν κοινωνικές θέσεις, υπάρχουν όλες τις ορθοδοξικές κοινότητες, όπως σχετικά με την ικανότητα που συμφωνεί το status της ορθοδοξικής κοινότητας, της ορθοδοξικής κοινότητας ή της μη ορθοδοξικής κοινότητας. Οι ορθοδοξικές κοινότητες της Ελλάδας είναι παράλληλα ενωμένοι στην δοκτρία και στην διευθυνότητα με την Εκκληματική Πατριαρχία της Κωνσταντινόπλου και με όλες τις ορθοδοξικές ορθοδοξικές κοινότητες και με την ορθοδοξική κοινότητα της Αμερικής, αλλά εκτός του status της ορθοδοξικής κοινότητας, συμφωνημένη από τη Μοσκοπατριαρχία. Όλες οι ορθοδοξικές ορθοδοξικές κοινότητες έχουν την ίδια δοκτρία και την ίδια δοκτρία και επίσης την ίδια πολιτική, η εκκληματική πολιτική, η ίδια βασική, η βασική οργανισμή και η εκπαιδευτική. Αυτή η βασική οργανισμή, εκπαιδευτική ή βασική πολιτική, είναι δημιουργημένη, σε άλλα λόγια, από το Ελληνικό Κοινοβούλιο, δημιουργημένη από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο της Ελλάδας, ως βασικές οργανισμές, βασικές οργανισμές, βασικές οργανισμές, βασικές οργανισμές, που υπάρχουν σίγουρα και για μια αρκετή περίοδο σε όλες τις ορθοδοξικές οργανισμές. Όσον αφορά τις μη βασικές ή μη βασικές οργανισμές, τις ορθοδοξικές οργανισμές μπορούν να προσφέρουν μια βαρύτητα регουλών μέσω της στρατιωτικής τους. Όλες οι ορθοδοξικές οργανισμές έχουν το ίδιο εσωτερικό δικαίωμα, το οποίο γνωρίζεται σε το ίδιο δεύτερο παράγραφο του αρκετή περίοδου. Το οποίο λέει ότι παρακολουθώντας όλες τις ορθοδοξικές οργανισμές της Ελλάδας, όπως και τις άλλες ορθοδοξικές οργανισμές, ασφαλώς, όπως κάνουν, οι πνευματικές απαστολικές και σινοδαλικές κανόνες και σακρές παραδίσεις. Στις ορθοδοξικές οργανισμές, υπάρχουν δύο βαθμίδες της διευτερικής απελευθέρωσης, η Λευκή Βιβλία και τις σακρές παραδίσεις. Οι πνευματικές απαστολικές και σινοδαλικές κανόνες είναι μέρος της σακρής παραδίσεις. Οι πνευματικές απαστολικές και σινοδαλικές κανόνες αποτελούν την κοινωνική κανονική δικαιώματα από όλες τις ορθοδοξικές απαστολικές κανόνες, συμπεριφέροντας την κοινωνική της Ελλάδας. Επίσης, όσον αφορά τις μη βαθμίδες και τις μη βαθμίδες, οι ορθοδοξικές απαστολικές κανόνες έχουν τις εσωτερικές απαστολικές κανόνες αφορά τις μη βαθμίδες και τις μη βαθμίδες, επειδή όλες οι ορθοδοξικές απαστολικές κανόνες αντιμετωπίζουν το σύστημα της απαστολίας μεταξύ της κοινωνικής απαστολίας. Ακόμα και η περίπτωση της ορθοδοξικής κοινωνίας της Ελλάδας και της ορθοδοξικής κοινωνίας της Ελλάδας ειναι συγκεκριμένος ως ορθοσεφαλός, επειδή ορθοσεφαλός είναι μόνο ένα μέρος του, και η ορθοξική κοινωνία της Κρήτη είναι μια μη ορθονομική κοινωνία, υπό την υπερβολή μιας άλλης ορθοσεφαλής κοινωνίας, η οποία είναι η ορθοσεφαλής κοινωνία της Εκκλησίας Πατριαρχίας της Κωνσταντινόπλου. Το γεγονός είναι ότι μια ορθοσεφαλή κοινωνία, εκτός από το περίπτωση στην Ελλάδα, μπορεί να βλέπει κάθε δικαίωμα που εφαρμόζεται από μια δικαίωμα του κράτους. Σε αυτό το περίπτωση, όπως για παράδειγμα στην Πατριαρχία της Γερουζαλίας, αυτό το περίπτωση δεν αλλάξει τα πράγματα που είναι η ορθοσεφαλή κοινωνία, βρίσκεται σε ένα σύστημα διαχωρισμού. Σε αυτό το περίπτωση, υπάρχει μια ιδιωτική δικαίωμα που εφαρμόζεται από κάθε δικαίωμα. Τώρα ότι είμαι τελειώνει ο τελευταίος λεκτήρας, ευχαριστώ για την κατασκευή σας.