ΕΝΟΤΗΤΑ 2 - Κέντρα Βάρους - Άσκηση 2 / Διάλεξη 3 / ΚΕΝΤΡΑ ΒΑΡΟΥΣ (Βασικές επιφάνειες – τετράγωνο, ορθογώνιο, τρίγωνο, ημικύκλιο - διάφορες σύνθετες επιφάνειες) - Άσκηση 2 - ΓΚΟΥΝΤΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, 2015)
ΚΕΝΤΡΑ ΒΑΡΟΥΣ (Βασικές επιφάνειες – τετράγωνο, ορθογώνιο, τρίγωνο, ημικύκλιο - διάφορες σύνθετες επιφάνειες) - Άσκηση 2: Βολευτούμε μιας αχανούς κέντρο βάρους Καταρχάς δίνουν κάνουν σκάψουμε τάκη φορεματάκι μετά τους ρίσκο θα ακολουθήσει και πιο ας πούμε καλό σκυλάκι μονάδες ας πούμε ότι όλοι οι Έλληνες ΣΕΚΑΠ απαλή αν μιλάμε για άλλα ανεστάλη η μετοχή θα περισσότερους 1700 μιλάμε για για ζητήματα πολιτικού μηχανικού ισχυρό ρεύμα τους συνήθεις διαστάσεις τόνισε κατάσχεση με μηχανολογικά έστω παίζοντας μπροστά ας κάνουν αυτοσχέδια βλέπε Σκανδαλίδης καταρχάς θα ορίσουμε κέντρο τον άξονα αυτό ώστε δεν βάσει βάσει του σχήματος όμως έχει 10 30 και 50 σύνολο 90 εκατοστά το τότε ύψους κύματος 10 30 10 Σινώπη 11 τους παρουσιάστηκαν μιλάμε κυρίως ως γονική περιοχή περιοχής βιασμού μας νιώθουν ότι υπήρχε 90 έχει βάση 90 εκατοστά και ύψους 50 στο κάνουμε αυτό σχέδιά μας πιο αναλυτικά αν πούμε 10 αυτό 20 30 ό ως μεγάλος εγώ 10 αυτό 60 δομή 80 90 αυτός πάντως όχι και ύψους 10 20 30 40 κάποιος υπόψη εμείς εδώ μέσα λοιπόν κάπου μέσα βρίσκεται θα σχεδιάσουν πρώτος κακή δεξιά είναι το νερό που τείνουν να ζουν κοπέλα για 40 εκατοστά θερμά μόνο τους να στο γνωστή και σχεδιασμός χρειάζεται μια εμπειρία έδρασαν με ένα μεταξύ τρεις πμ έλεγε ότι υπόσχεται όμως χρειαστεί εμπειρία την οποία αποκτάς σχεδιάζοντας αυτό λόγω του κάντε στην άκρη για να αλλοιώσει όταν βλέπετε λοιπόν πιο λεπτό σχήμα χαμένο ορίσετε την περιοχή σκέτη σχεδιασμού αυτό 50 50 που έχουμε ως το το πιο κρίσιμο σχεδιάζοντας αυτή περιοχή σχεδιασμού αυτό το κουτί δηλαδή εντός του του οποίου θα περιέχει το σχήμα νομίζω ότι τα πράγματα είναι πιο εύκολα κι όσον αφορά το σχεδιασμό μπορούν για αυτό το σχήμα θα υπολογίσουμε λοιπόν του κέντρου βάρους ας σχολιάσουμε αυτό που βλέπουν ως πρόσχημα το προφανές είναι ότι το προφανές δεν έχει νομίζω δυσκολία κάνε κλικ στην ανάλυση ότι αυτό το σχήμα αποτελείται από τους γονείς δένεται βλέπουν στα τρίγωνα που την έχει πλέον π.χ. τους η αλλαγή μετρικά σχήματα αυτό Τζίμας επτά στους Θοδωρή εύκολες είχε άποψη κ η δεύτερη παρατήρηση που έχω είναι ότι σκυμμένοι προς σταυρό και προς τα κάτω από το κέντρο βάρος περιμένουμε κάποια ξέρω γω κάνω μια πρόβλεψη άτομα πάντα έτσι θα έλεγα ότι το υπόψη κ 9 γύρους στο αρχικά 50 έως 40 Council οικονομική μια πρόβλεψη υπόψη κ δεν την έχουν μεν την άσκηση που όλες αυτές οι ασκήσεις που εκπροσωπείται όλες όλα τα κεφάλαια εκείνη τη στιγμή είχε σχήμα οπότε έξι 2007 όπως πλησιάζουν αυτά που υποθέτουμε τα τελικά αποτελέσματα άλμπουμ δηλαδή εδώ και 100 περίπου ευρώ υποθέτω ότι θα βγει γύρω στο 20 του λίγο παλιό ίσως 20 κατά 22 εκατοστά αυτή η πρόβλεψη θα μου πείτε γιατί ο ΠΣΑΣ πολίτη γιατί κάνετε πράξεις και βγάλετε αποτέλεσμα μ.Χ. κ ίσον 120 τότε είστε σίγουροι και να ξεδιπλώσουν αυτά τα κατοχικά προκύψει κ δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να βγουν εκτός αυτής της περιοχής περιοχές 90 90 αν κατάλαβε πλέον εμβάσματος κ 150 υπόψη κ 550 και περίπου ως αν κάτι είναι διαφορετικό από αυτό που θα κάνουμε θα πρέπει να ελέγξουμε από πολλές φορές πράξη που κάνουν υπάρχει μεγάλη πρόταση πάντως άτομα Κρεμαστινός σωστό νομίζω ότι κάπου εκεί To έργο λοιπόν προφανής ανάλυση αυτού σχήματος θα μπορούσαμε να έχουμε τρεις χρόνια με έναν άκρως χρόνους εδώ εννοούμε αυτό που σου κατακόρυφη στήλη όλων και να υπολείπονται των στόχων κάποιος άλλος θα μπορούσε να πάρει κοινό πώς να το κάνουμε για τους ένα γονιός στο ένα δεύτερο μνημόνιο αυτό και να αφαιρέσει αυτό το τραγουδάκι ας πούμε μάλλον στο γονιό ένα μεγάλο τετράγωνο 40 40 και καθαρές τραγωδία τρεις σχεδιασμό οποιαδήποτε ανάλυση και να κάνετε διπλό τρόπο πορεία μονοπάτια ακολουθήσατε την λιγότερη βγάζετε αν οι πράξεις τους και τις λοιπόν ας πάρουμε ας κάνουμε την προφανή λύση εμείς δεν θα χωρίζουν αυτό το σχήμα σε τριών στόχων μια ας το πούμε στον όμορφο αυτό ένα σαγόνια στο όμως αυτός αγώνες δύο κι αυτός κόσμος γονίδιο στο γονιό ένα το κέντρο βάρους του είναι ας πούμε ότι εδώ από δω μάλιστα γωνία ένα κλήση Κ1 τη βαστίλη δεν ντρέπεστε ρε σου πέντε στο ο έχω θέλουμε έτσι για να είμαστε αναλυτική τρόπους νόμος σε κάθε μάθημα και κάθε άσκηση να έχει κ 1000 κ εν τοπία των εξόδων είναι πέντε αυτό εδώ από εδώ πως όλο υπόψη κ ένα το οποίο προφανώς είναι το I δεύτερο δηλαδή χαϊδευτικά το ύψος του μισθού του ύψους τους μασκότ περί τους 50 ε 25 και τέλος εργατών τις περιοχές αλλά είναι βασικά ύψους ένα όλοι δηλαδή 17 50 σηκώνουν έχουν τετράγωνη πετάξτε αυτό λοιπόν σου οπότε περιοχή ακόμη στο βόλο δύο τώρα προσπαθήσουμε καταχραστών σχεδιάσουμε κέντρο βάρους του είναι ποδοσ αίρου έχει κομμένη φό ντο ρε χωμένη στη σκηνή το αυτόν μπορούμε ως κέντρο βάρους ενώ στο κέντρο βάρους δύο το οποίο έχει άφηνε το προσοχής αυτό θα κάψουν τώρα κατακτημένη τετριμμένη κάτω όσον αφορά το δεύτερο σχήμα π.χ. Κ2 διαφορετικά δεν αποδώσουν το όπως αυτό το πιο συνηθισμένο λάθος κάνεις χαζά υπερτιμημένες σημείο είναι ποτό είσοδος όμως στην αρχή τους με τον έξω αυτό πάντως το θυμάστε και αποτελεί έμπνευση της όσον αφορά την ταραγμένη ψύξη Κ2 είναι αποδώσω δηλαδή ουσιαστικά αναφερόμαστε να θεωρεί πιο απλά στοιχεία κ λοιπόν όχι Κ2 λοιπόν ισούται με αυτό συν αυτώ Δευτέρα Ιταλός που ισούται βέβαια εκ σύμβαση ύστερα γένος σου 16 βάση είναι 30 της βάση σχήμα τους δύο τώρα είναι 80 εκατοστά 50 C30 πίσω κοντά στα στο 140 και 150 στην απαιτούμενη τεκμηριωμένη σχήμα τους δύο η ερωμένη του σχήματος δίνουν το 14 μέλος του χάινε έτσι 11 στο και τον καθόλου το βάθος του σχήματος δύο στεγνό ας επιλέξουν να δει από κοντά πήρε 800 τετραγωνικά εκατοστά αν πάμε τέλος στόχων τρεις και σχεδιάσουμε το κέντρο βάρους του ποτέ τετριμμένη το είναι αδύνατο στην καθημερινή του και κάταγμα του με αυτές επανέλαβαν στοιβαγμένες κέντρου βάρους στον κάποτε τα παιδιά είναι αυτοί μετά είναι ταγμένοι κέντρο βάρος περιοχής τρεις και στην έντονη παραμένει μεν Σκουρλέτη και παππά με κέντρο βάρος περιέχει στη ας υπολογίσουμε ειδικά είχε κάποια λοιπόν είναι από δω πως εδώ η αλλιώς αυτό το δεκάρι πονάς το πάχος συν τη βάση της περιοχής τη Δευτέρα εντός 10 σε 37 έκρινε συν βάσει της περιοχής 37 φέτος 16 30 δεύτερον η αλλοίωση των 15 25 εκατοστά και τοξικά τα τρεις 103 είναι το ύψος από εδώ προς το τέλος του έτους ωστόσο το τοπίο είναι 40 βλέπετε σ' αυτό και ποιοι τους ο ξαναλέω ύψους πρόοδο ως εδώ ισούται με το ύψος του ποδόσφαιρο που είναι 40 έως τον σταθμό ύψους παίζεται τοξικά πατρίς την 40 σήμερα δευτέρα ο μπομπ κέιν της Εύας και το ύψος της της περιοχής τρεις έτσι τους περιοχές θεμελιακά αναστατώνουν τα σκυλάκια στο άλλων 45χρονος πάντα εκτεταμένες υπερτιμημένες των επιμέρους κέντρου βαρών των επιμέρους συστημάτων τους θέτουν σώματος έχουν σχέση με τις αποστάσεις από το κέντρο των έξω εξ αποστάσεως από το μηδέν δεν αυτό είναι το απόλυτα συνηθισμένο λάθος σε αυτό που του είχαν τώρα όσο αφορά το 103 ένα πολύ πολύ πιο απλά τα πράγματα είναι βασικά ύψος σχήματος τρεις βάση είναι 30 και τους μεταξύ παροτρύνουν ποιοι εκτίσουν 300 τετραγωνικά εκατοστά και αν θέλουμε να βρούμε και το συνολικό εμβαδόν ισούται πεντακόσια Ε1 και Ε2 και Ε3 ειδάλλως τα 100 ψήνει 800 ξύνουν 300 προς 1600 τετραγωνικά εκατοστά και όπως είπα και σε κάποιο άλλο στην αρχή στη θεωρία κέντρο βάρους ονομάζονται διότι πάντα στις περιοχές τα θέματά μας αναφέρονται στα σώματα του οποίου των οποίων η τρίτη διάσταση ουσιαστικά και ότι είναι ανάμεσα στους πιο αυτό προ πραγματικά αυτό που βρίσκουμε όταν έχω πως προσπαθούν να σχεδιάσουμε έτσι τρισδιάστατου πάθουμε έτσι ότι καταφέρνουμε έξι εκατ το με αναφερόμαστε λοιπόν και στην τρίτη διάσταση πέρα πάντα ενώ με ρευστό πραγματο στην Τρίτη διάσταση ενώ με που σημαίνει ότι θα προσπεράσουμε όμως πραγματικά είναι τυχαία στο στις διαστάσεις και αυτό αναφέρομαι στις κέντρα βάρους και κέντρο Χανίων ξαναγυρίζουν Τσίπρας μας απ' όλα αυτά τα στοιχεία που έχουν και να τα βάλω σε στην άκρη για να τα σβήσει αυτόματα και υπολογίσουμε τις τάπες του κέντρου βάρους του σώματος και φυσικά και με τη συγκρίνουμε και με την πρόβλεψη που κάναμε έτσι να δούμε πόσο κοντά πες μας αρχικά ενώ κινήσουμε 25 στα στην Κ1 είναι ίσο μίσχο 500 στον κ ένα 25% ενώ και το Ε1 πεντακόσια είμαι στο χ κ βία είναι ίσο παίρνει στα ψυχή Κ2 εκκινήσουμε πέντε στα επίσης δύο είναι Super 800 και ΧΚ τρεις μισό μήκος πέντε εκατοστά Ψ κ τρεις 45 και Epson τρεις έπρεπε 300 και συνολικό 1100 τετραγωνικά εκατοστά αυτά τα στοιχεία χρειάζομαι Τρίπολης 27 ετών λοιπόν συμφερόντων και που σύνταγμα ενσωμάτωσης τετριμμένη κέντρου βάρους από τους πλέον δρόμο του ψυχή κ ισούται ΧΚ NX ένα σε Κ2 τους π σε κ 3.300 ε ΠΑΟΚ και αντικαθιστώντας ΧΚ δεν είναι πέντε στην πύλη Ε1 είναι 500 σε όχι Κ2 είναι 50 και παίξουν ώστε σε όχι κ ποια είναι 25 και το ε πριν 300 γιατρέψουν όπου είναι 1600 προβολή φέτος αλλά τελικά πέντε επί 550 μ.Χ. δεν είναι 850 αντιπολίτευση Ροδίτη με πέτρες στον 25 327 2012 καθώς φτάνουν 1000 2600 κι αν κάνουν πράξεις δυόμισι και φτάνει ως και 10000 40000 550000 1600 έχει καπνίσει ούτε 2100 31,8 έμπνευση και πολύ κοντά με πρόβλεψη κάναμε έως κυριακή θα έλεγα ναι υπάρχει τόση δεν είναι παράλογο το 1000 ας κάνουμε επαλήθευση του κ Τέντε Ε1 είναι 700 του χ Κ2 είναι κινητά Ε2 είναι 800 όχι κ τρεις είναι 25 και το ε ποια είναι διακόψει δυόμισι 1000 40000 σχήμα έτσι 50000 παίχτες ενεργούς παίκτες κι αυτόν στο τέλος Αγράφων ελέγχει ότι είχε κ τελικά μισό με 31,20 εκατοστά έμενε υπολογισμού τοξικά σβήνουν μάλιστα όπως το σώμα είναι τελείως ασύμμετρο δεν υπάρχει πιθανότητα να δει κάπως κ συνέντευξη έξι κ λοιπόν ούτε έξι κ ε εδώ σε σε καταδίωξη δύο σχεδόν σε κ τριετούς τρεις προσέξουμε λοιπόν μας παγίδες ψ Κ1 είναι 25 επίπεδα 100 Ε1 ψ Κ2 είναι πέντε π 806 έως υπόψη κ τρεις είναι 45 Κυριάκος σε όλο αυτό το επιστημονικό που είναι 1600 έχετε σκαπανείς τότε 25 φορές 500 χάνει 7000 Δωδεκανησιακή δήλωνε 512 σ' 4000 45 300 τρεισήμισι 45 εκτός 13 δήμους της 2100 Πάμισο και 12 βέβαια στα 30000 πόδια το αποτέλεσμα θα το πράξει με κατεύθυνση 4000 στην ποτέ κανείς τριών 1000 1600 ύπαρξη πάει χέρι τοξικά αποφεύγει 5600 18,75 εκ στα εδώ καλά εμείς ζούμε πες μου πιο κοντά προσοχή άσκησης αυτών κόλπα ξεράθηκαν νύφη πλοίο το αποτέλεσμα των εξετάσεων κάθε φορά προσοχή πολλάς πολλά επιμέρους θέματα απαρτίζουν το σύνθετο οι συντεταγμένες αυτός το αυτών των επιμέρους ομάδων έχουν σχέση πάντα τροχοί των έξω ποὺ όχι με την αρχή του επιμέρους στόχους που είναι το σύνηθες λάθος πολυτελούς εστίασης