ΕΝΟΤΗΤΑ 3 - Δικτυώματα - Άσκηση 2 / Διάλεξη 7 / ΔΙΚΤΥΩΜΑΤΑ (ορισμοί, ασκήσεις) - Άσκηση 2 - ΓΚΟΥΝΤΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, 2015)
ΔΙΚΤΥΩΜΑΤΑ (ορισμοί, ασκήσεις) - Άσκηση 2: Λοιπόν μιας στο δίκτυο ο πανελλαδικού νικό δίκτυο μας το οποίο όμως έχει βρες όπως θα Δείτε να έχουν το δικαίωμα του οποίου πλευρές είναι τους μια φορά έγκλειστους Βόλου ένα αγωνία μια δύναμη υπό γωνία πλέον σε ένα ίσο με 120 τον με Κατακόλου με αγωνία αυτή την κάνουμε 50 έλεος θα βάλω περίεργα νούμερο πέρα ούτε το κρύο ούτε το τριγωνάκια αυτό είναι από οικονομικής πλευράς χιλιόμετρα 3,5 μέτρων ενώ αυτού και στο δύο δοκίμια δίνουμε πέραν στην δουλειά σου ενώ ράβδος δύο νόμος τρεις δοκίμια δεν πάνε δυο 100 εκ των μάλιστα και ένα τρεις ας πούμε ότι είναι οθόνη λοιπόν στον φίλο του δικτύου μου είναι του δικτύου με τις Σταύρος 1.3 μαζί και γράμματα στον έχουμε στρώσει στο ότι έχουμε κλείσει και στο γ κλείνει το δικαίωμα στο χρονικό αυτά είναι θέσεις ευθύνης και με ποιο δικαίωμα κόσμος πέντε εμείς να τραβάς πεδιόμετρο ύψους στο εκτιμώ αυτό δρουν τρεις δυνάμεις ένα κατακόρυφη των μυστηριωδών προς τους στόχους του νόμου α μια κατακόρυφη δύναμη δύο 100 κειμένου στο Β και ένα δύναμη υπό γωνία φαίνονται γωνία 90 μοίρες σχέση θα πράξουν όχι τόνους και το μέγεθος του γωνία αυτής δύναμης φαίνεται 120 χρόνια καταρχάς καλό θα ήταν τη δύναμη ξεκινώντας την επίλυση καλό θα ήταν να μη χάνουν τις σπάσουμε στάση στις δύο συνιστώσες στις και κάνω αγνωστα σε χρόνιο πονοκέφαλο κάναμε αίτηση της δυνάμεων εδώ είναι κατά βάση του κεφαλιού σε αυτό δήλωσε στο δίκτυο ότι και στο επόμενες στα στεγαζόταν εκεί συνιστώσα λοιπόν της F1 στη Νάξο π.χ. τόνους ένα άναρχη η οποία ισούται με το Σημίτη στις γωνίες δέντρων επί επτά το σημειωτόν των 50 ημερών ισούται με συν ο 100 0,64 320 77,13 κοινωνία των μείωσε αφενός σε ισούται με το κινητό του πριν τον ρόλο επειδή δεν είχαν λάβει συν 50 91,92 ευρώ 0,7 δεν ελέγχουμε κάθε τρεις ρε ψήστε στη θέση πολλών της θέλω βάλλουν και για συντομία αυτούς πίσω και θα βάλουμε ξεφεύγει και άναψε μια επίσης είναι που μας χρειάζεται και μια αγωνία αλλά ίσως και δύο το ΔΝΤ σε σχέση πάντα με το πώς θα χωρίσουν τους όμως ήταν σίγουρο πως χρειάζεται εγώ δεν σίγουρα επίσης χρειάζεται στη γωνία έχει 201 δεν είναι ίδια με του ούτε είχε βιώνει μια μόνο ξέρουν χθες της πρώτης της βόννης μετασχηματισμού των 180 μέρες όσο αφορά τον υπολογισμό της χρονιάς ενώ αν πάρουμε το τρίγωνο αφορά metal θα γρήγορο λοιπόν ά δεν ισχύουν τα εξής εφαπτομένη της να έξω την απέναντι δηλαδή με δύο μέτρα προστίμου προσκυνούν που παλεύει με ισούται με απόδοση μπαίνουμε αποδειχθεί ελέγχει το 51 διότι ακόμα κάνουμε ψήφοι ήταν το ζητούμενο αλλαγή επαλήθευση θα βγει 45 αλλά όπου ενώ ο πέτρινες προσπαθούν να μην ξανακάνω σου έχει σχέδιο λύσης δυστυχώς δεν έχει τη δυνατότητα να σβήνει τις κυριακές στην είστε όσο το δυνατόν πιο αναλυτικής σχεδιασμό τόσο δυνατό μεγάλη μεγάλη τα σχέδιά μη φοβάστε να δουλέψουν πολλά χρώματα πάτερ διλήμματα ναι βλέπουμε καν μολύβια να έχει τη δυνατότητα να σχήματος αφού πολλές φορές αυτά έξαλλο τον από παλιότερα στο τρίγωνο β γ δ όσον αφορά τη γωνία κριτήριο ισχύουν τα εξής φορτωμένες με τους γονείς σου 15 δηλαδή δύο κοσμικός και επισήμως το οποίο όμως και μη τον Δείτε τρεισήμισι 2,57 Σάββατο και συνεπώς έχει δύο είναι ίση με δε φτάνει στο σημείο να με κινητοποιείται Κορωπί 29,68 μιας ωραία ζούμε λοιπόν σε δύο και χθες στις 129,68 ημέρες καταφατικά όμως τώρα σπάσαμε εκεί υπό γωνία θυμάμαι σαν δύο μισθός εφαρμογή και είχε ξοπίσω 18 ματς απλά τα νούμερα αλλά και παραπάνω μετά υπολόγισαν τις γωνίες και αν δύο οι οποίες μας χρειαστούν αργότερα ο σχηματίζουν τους κόμβους στη διαδικασία επίλυσης των Coffee δίνει στα μετά την κανονικό ποίηση του αυτού του δικαιώματος συνεχίζουμε με τον πόλεμο των τινάξουν Fair θα παράξουμε διαγνωσθούν σώματος χρήστες δηλαδή τον υποστηρίξω που έχουμε δέσμευση στήριξης μας πάλι με τον ίδιο τρόπο αυτό κάνω δήλωσε ότι στην την ανόρθωση α και στη θέσπιση καλώδιο αντίδραση έχει νομική καθώς και τ' αρχεία αυτοψία όσον αφορά δε την κίνηση Δείτε δέσμευση γι' αυτήν και στη θέση της ακόμη αντιδράσει δίνουμε στο μεταξύ σας λέω ξανά ότι οι συμβολισμοί λίγη σημασία έχουν θέμα όχι από το κάλεσμα φορέων μερικοί καθηγητές αντιδράσεις τις βάζουμε τα αγγλικά γράμματα η σκεπή ενώ όντως οριζόντιες χωρίζονταν και το κόβει το βατικανό με σύμβαση φέτος βλέπουμε αυτό τρόπο όπως και να λυθεί η σιωπή που σύμβολα για οποιοδήποτε φορές με οποιοδήποτε τρόπο τον πάνο είπα τότε είναι λάθος του κόβουν τα Μικέλ μαστεκτομή εγώ επιλέγω μόνη αυτή γίνεται από τους κριτές ταξίδεψαν στο πρώτο εξάμηνο άλλωστε η στατική δεν είναι και μάθημα ας το πούμε με ιδιαίτερες απαιτήσεις της κολατσιό τροπολογίες στη σχολή του περιβάλλοντος και στην κατεύθυνση αυτή έχουν γεύση του περιβάλλοντος Γι' αυτό το λόγο είναι υγιεινή επιλογή της ύπαρξης αυτής της μεθόδου λειτουργούν νομίζω πάντως και τότε και μπας και συνεχίζω έλεγα ότι συμβολισμοί λίγη σημασία περ έχουνε θερμαινόμενη στους αποτελέσματα είναι για να υπολογίσουμε τις αντιδράσεις εφαρμόσουμε τις γνωστές συνθήκες ισορροπίας και έτσι θα υπολογίσουμε κάθε αστοχία πλατεία ακούμε την πρώτη συνθήκες ισορροπίας του τους φίλους του δίναμε στο Μαξίμου το όχι πρωινές σου με τον βέβαια τότε αυτό συνεπάγεται αποδεικνύουν όχι μειώνονται όχι σε 77,13 και δεν βλέπω τίποτα άλλο οριζόντιο ΕΤΑΜ γνωρίζονται από μοιάσουμε το 0 αλλά τελικά τελικά η φτωχή ισούται με 77,3 χρόνια φρόντισε να απέχει 24 γιατί δε ότι μόνη δύναμη οριζόντια υπάρχει είναι 77,13 προς τα δεξιά που σημαίνει ότι π.χ. για να αντιδράσουμε είναι για να επενδύσουν αυτές δύο πρέπει φόρα σαν προσθήκη απαξιώνεται εδώ στην Αχαΐα προς τα δεξιά τότε προφανώς θα έβγαινε με λάθος πρόσωπα όχι με λάθος κόσμο με αντίθετο προς την αρνητική δεν είναι λάθος αυτό άμα πας περιπτωση το απλούστερο αυτό μόλις τους από τη δεύτερη συνθήκη ισορροπίας η οποία όμως κατά 10 με την οποία θα καταλήξουμε σε δύο γνωστούς εκδοχή της συνθήκης σ ε ήταν προκύπτει ότι τι έχουν πράξει άποψη έχουμε τη σύναψη συνειδητά ψεύδη μείον όγκων μείον 99,93 ένα 100 κινήσουμε την αγορά για να ξαναδούμε πόσες δυνάμεις κατά πως έχουμε Βενιζέλου δράστες και έχουμε αυτήν την αυτό είναι λίστα ώρα Α Ψ συνέγραψε 171,93 διότι τα 1,3 στον τομέα αυτήν την εξίσωση την εξουσία ενώ κρατάμε έργο εκατοντάδες γονατίζουν ο παλιός καλώς τέθηκε ισορροπίες που λέει ότι το σύνολο των όπως ώσπου να στηρίξουμε και να ρίξουμε τον ήταν και απαραίτητη στήριξη α τηρούν την αυτούσιο φαρσοκωμωδία το σύνολο τρόπον ως προς τη στήριξη α δεν συνεπάγεται ότι προκαλεί επιπτώσεις αυτό το σημείο στους New από αριστερά προς τα δεξιά αυτές τις δυνάμεις δεν προκόβουν πίσω τους σημείο διότι χτυπούν πάνω τους αυτό δεν το κρύβουν ουσιαστικά δηλαδή δεν έχουν χρόνο υπάρχει πρόχειρος αυτήν η ηττημένη προκαλεί ντροπή 77,13 εκδοχή βραχιόλια που νιώθει και μάλιστα είναι θετική διότι στρίβει δεξιόστροφα σημειώνοντας έχουν βαλτώσει για αδιέξοδη αυτή η δύναμη που κινείται σε αυτόν τον άξονα των γραπτών γίνεται στην έμεινε πόσο έχει αυτό ακριβώς το σημείο προς δύο αυτό σου όχι να μας ώστε αυτή να σημειώνει δεξιός παράκτιου ροπής εφαρμοστά αποκούμπι στη θεωρία που προκαλεί η 77 δίνουν στους α είναι θετική άρα στην 77,13 Π2 τώρα πάμε στην επόμενη είναι συνέβαινε διότι προκαλεί αυτή δίνουν στο σημείο καταρχάς αυτός Νάξος κινείται στους Παξούς απέχει πάλι δύο μέτρα τους νέο άρωμα απλόχερα μας συνεδρίου και το οποίο προκαλεί είναι 91 επέτειο και εισφορά είναι θετική διότι στην τους Anthrax ως αλλά πάλι στην 91,3 γύρω και και ακόμη έχουμε αυτές τις δύο τις δυνάμεις είναι εν δυνάμει δύο στρίβει δεξιόστροφα το α αρά προκαλεί επιθετική ιδέα αντίδραση τι ταψί στρίβει αριστερός α αρά προκαλεί αρνητική τροπή μου όχι όμως και για τις δύο είναι απόσταση του άξονα κίνησης τους αυτούς που κοιμούνται από αυτό το σημείο δηλαδή πεντέμισι διώξουν τρεισήμισι σου μπαίνεις να αρά συν 100 τελικά πεντέμισι δύο μεταξύ μας και όλο αυτό πρέπει να διώξουμε τον σύνολο θεωρώ όμως πως υπάρχει και με το σύνολο των όπως είπαν θα ανοίξουν ξανά να επαληθεύσει αυτήν επειδή την αυτήν επειδή μειονότητα σε επίπεδες συνέβη δεν στους κοινούς τίποτα άλλο ευρωπαίο τους α αυτή συζητείται τις δυνάμεις δεν προκαλώ τους α και τέλος ιδιαίτερη προσοχή αυτού υπολογισμό δώρων γιατί γίνονται περισσότερο από 50% τους ομάδων σε αυτό το κεφάλαιο στο δίκτυο με έξτρα από την τιμή που αποδεικνύεται πως είχε αν θέλετε να κατανοήσετε ισόπεδες παρακολουθήστε μερικές τέτοιες ασκήσεις νομίζω το ίδιο θα είναι πολύ καλή περίπτωση καθώς ο ήδη έχουν απόσταση και στόχοι στο ψ λίγο ας κάνουμε πράξη 77,13 επειδή όμως δεν νομίζω καν τον 54 , 26 Γεμάτο πρέπει να δούμε έχουμε τρεις view ψουν στο 54,6 191,93 επιτηρούν 183 86 είναι 0,90 μαζί επί δύο Sun 106 σε έναν πεντέμισι 1000550 ετών και άνω κάτω καθώς πράξεις δύο πεντέμισι έπαψε ξεκινήσουν τον αλλά ας αφήσουμε αυτά τα τρεις πεντέμισι στο ΕΠΑΛ πλευρά και το αποτέλεσμα η εξελικτική λοιπόν 154,26 άρνηση 154,26 C 183,6 αυτογνωσία περίπου 330 συν 550 χρόνια επέτειος 880 ναι οκτακοσίων 78 , 12 προς τα 150 ξοδεύει τα ψηλά αλλά τελικά δεν β σε σύγκριση με κράτησαν ενάμιση δύο Μητράκος τέχνη ίσον 1,61 κειμένου και κάναμε Δημητρίου είχε η αξία απαλά μαλλιά βγήκε αρκετά μετρητά σε παντρέψουμε λόγω της ύπαρξης μας αυτό είναι σωστό αυτό είναι σωστό και το 105 μισή κατοχυρώνουν πέντε ψήφους το 550d λένε φτωχή τάξη βλέπε Proton πέντε δισ σχετικά κάποιον να σου πεντέμισι βρείτε αυτούς 161 αυτόν και το κόμμα θα έχει τον 8 8,10 161,48 παστέλ πως θέση ταψιά και τρομερό 141 , 48 δηλώνει σε χώρα πάμε τώρα αστυνόμος είναι δύο πότισαν και δύο της θέμα σχέδιο συνεπάγεται ότι αύξηση 16 Α Ψ συν μεταξύ 100 6000 εξωστρέ παγκόσμιων είμαστε δύο 0,93 μισούμε Α Ψ η κρίση δεν αυτό θα υπάρχει θετικό συν στη MIG 1,93 μ 161 ακόμα στο του ίσον 110,42 δισ κοινωνία το α 1000 μπήκε στο 7,13 όλου δύο 50 το εντός δύο ετών ποιο είναι κάτι λάθος ακόμη όχι jackson έξι καν ασχολείται σήμερα καλών και καλαθάκια ανεξήγητη ελπίζω να συνεχιστεί αυτό τώρα αρμοδιότητα 661,48 άποψη 110 , 45 εκείνο θα χε 77,13 χρόνια κάνει επαλήθευση κάνοντας έτσι ψευτό ότι βρήκαμε αλλά θα μου έκανε τώρα θα γίνω αυτό όμως δεν μας χρειάζονται και πλέον έχουμε αυτό το δικτύου με το διάγραμμα ελεύθερους όμορφους γνωρίζουμε τις αντιδράσεις αν θα περάσουμε στην επόμενη φάση επίλυσης σπάσουν ουσιαστικά το εκτιμά σε κόμβους και θα υπολογίσω διότι αυτό που ζητείται ειδικά στο δικτυωμένων υπολογιστών στάσης των τριών αυτών δικαιώματος δηλαδή να υπολογίσουμε πέσανε δυο και τρεις πότε θα σπάσω δικτύου σε τρεις κόμβους το στενό κόμβους α σαν κουμπί παιδικούς γ κάνοντας τις αντίστοιχες ημέρες διαψεύδοντας απαιτούμενες μια τολμηρή δεύτερη και ιδρύεται κάνοντας λοιπόν αυτές τις φωνές και εμφανίζουν στους κόμβους κανέναν δε χρειάζεται κόμπους στις οποίες ο πιο εύκολος κόμβος θεωρώ πιο εύκολη την αυτός αυτός μάλιστα πιο εύκολα νομίζω ότι εγώ ετών Β πάμε λοιπόν στον κόσμο η κάνουν τον αντίστοιχο σχεδιασμό δηλαδή υπάρχει εδώ μη φοβάστε τον κάνει μεγάλους σχέδιο έτσι δύο εδώ 9 ξένο εδώ υπάρχουν 100 παρατημένη εδώ έχουμε μια δύναμη 161 στον το τι άλλο έχουμε και σε γωνία 29 , 68 μιας δύο μπράβους και Βυτίνας και τίποτα παραπάνω το στόκος 10 αν σε αυτό το mode δεν θεωρήσουμε ότι υπάρχει ισορροπία που υπάρχει έτσι ότι ισχύουν και ίδρυσης ηθική ισορροπία στη 11 μάγματος πρωτοπόρος πώς νιώθετε άνετα αν ότι πραγματικά βλέπει οτιδήποτε αποκαλύπτει τρόπους εννοείται δηλαδή είτε της δικής σου όποιες όσον αφορά όμως την πρώτη τη δεύτερη στήθηκε ισορροπίας εγώ θα επέλεγα τη δεύτερη να μᾶς ψήσουν 0 διότι αποδέσμευσης πάντα διαφανές τιμολόγιο η δίωξη και τίποτα άλλο από τις πολλές που κατευθύνεται στις δύο το ότι ακούμε λοιπόν ότι σ' συνόδου δύναμη στον βαθμό που ψήνει σουνιτών δεν τότε προκύπτει ότι 161,48 μείον 100 σε στην όψη και νέο πιεστήριο στα δύο σπάει δίωξη και σου δήμαρχοι σηκώνεται πράξη κινήσουμε το μήνα γιατρός 161 έχουν 48 μείον 100 κάνει δεν μας 8 η δίωξη είπε στην όψη ισούται επιμένουν ακόμα χρόνος και δηλαδή τον αριθμό των σε τιμή των 29,6 ο επί δύο γνωστοποιήσουν παρέχει 61 , 48 ισούται διόλου παιδιά είναι ή παίζει μια χαρά δελτίο έξι βιβλίων 61,48 προς τιμή των 29,68 κομψή ακόμα στην 0,50 φάινεται μυστηριώδες ούτε 61,48 πμ δύο ουσιαστικά 122,96 Best Ευθύμης θέου must have πολύ χρήσιμους εδώ υπάρχει πολύ μεγάλη οθόνη πέντε , ιδιαίτερη προσοχή και συνεχείς Πάσχας 161,48 μείον 100 συνέστησε μίσους το μισούμε καθόταν ο 60 χρονος πόση μνήμη των συν κινητών ακουσουμε ακόμα στο ST πριν το ψήσω στο αλλά το δύο από τότε πετάξτε ένα συναινετικό πρόσωπο θα κατεβείτε με τους πάνω στη σωστό 61 , μειονεξίας των 90 πηγαίνει μείον τους σωστές πράξεις μας και γραφειοκρατών κατευθείαν πιο στενά σου και με μείον 122,96 χρόνια αυτό σημαίνει τόπος σχολείων δείχνει ότι επειδή εμείς βάζουμε λεκτικές για τις λάθος της I βαρύ πιέζουν προς τα μέσα τις οδούς σήμαινε πραγματικά εστιών εθνική στοιχείου ή για να το πω πιο απλά σημαίνει ότι κρατούσε τεντώνεται και θλίβεται υπό έχει καζίνο στα θέλω συνέχιση είσπραξης ΑΦΜ β γιατί μέσω του κου β και μιας και γνωρίζουμε την δύο μπορούμε να υπολογίσουμε και την σέντρα για τη που θα χρησιμοποιήσουμε την πράξη ηθικής και πούμε ότι συμμαχήσουν δεν αυτή συνεπάγεται μιλώντας όχι μειώνεις ένα σου δίνουμε άρα μείον ΓΕΣ δύο με τι ισούται φοιτητές στην τιμή των 29 κόμμα εξ αυτών μηνών δύο αστεία σου yes διότι ισούται με μείον 122,6 μειώνει σε ένα σουτ του ναι παρά σαν να ασφαλώς στην επαλήθευση της 1200 έως τις 1000 ισούται αυτό αρχίσουν άμεσα δύο που είναι μείον 122,96 επίσημη των 29,68 και να προσκομίσουν στα ώρα μείωνε ΣΕΒΕ μισούμε τον τώρα μπορούμε να αλλάξουμε τα πρόστιμα όμως αυτό το έκανε στην αρχή δέχονται μηδενικό μπροστά άρα απόδοση και το σύνολο των 129,68 ετών είναι 0,87 2,87 320 δύο , τέχνης ο θυμίσουμε φυσικά εσένα όμως η θετική είδηση είναι επί 22,3 106,83 106 κόντρα μέχρι στιγμής λοιπόν βρήκαμε 1002 που είναι μείον 122,96 φιστίκι ξεκίνησαν που είναι 106,3 εκ των θρεπτικά ζει στο τον αλλάξουμε κόμμα τότε είναι όμως γνωστό ότι εργαλείο είχαμε δουλέψει αν δεν έχει τίποτα κόμβου θα πάμε στον άμεσο και εύκολο στο στο από αυτούς από τους εναπομείναντες πιο εύκολα τροπής προφανώς όμως αυτά έτσι θα πάμε στον κόμβο γ έχουμε δει και έχουμε δύο πράγματα υπό γωνία πάνου στον αφηγητή έχουμε αυτό πρώτες τρεις που είναι και τίποτα αν πάμε λοιπόν του Alpha και με πολλή προσοχή διότι εδώ μας αλλάζουν και γωνίες μας έτσι και θα δούμε λοιπόν στον Γολγοθά έχουμε ένα δύναμη τέτοια σήμερα 77,13 και προτάσσουν μείον δίνουμε στα crash κρίση λόγω των με τον δεν μπροστά πάνω ίση με 110,5 τον έτσι έχουμε κοινές ενώ η οποία είναι 106 83 των ίσων θες να και τέλος αρκετά πράγματα βλέπετε έχουμε με γωνία 45 μοιρών τη δύναμη επιτάσσει τη στραβή τρεις τέλος είμαστε μόνοι μας θύμισαν τα δε μας ξανά έχουμε τις δύο τάσεις έχουν την γούσταρα να υπάρχει και η άποψη αυτό εννοούσαν στον κόμβο α λοιπόν ένα συνθήκη αφού πιάσουμε αλλά αν εφαρμόσουμε π.χ. συνθήκη Σ θα ψηφίσουμε εάν κρίθηκε ένοχη εφαρμόσουμε ακούμε λοιπόν σ ψήφο δεν τότε συνεπάγεται ότι έστρεψε παιδικό βγαίνει διερωτώνται πιάνο C 110 παίρνει θυμίσουμε και ξένα 1003 Spy Photos και ξαστεριά όχι ώρα αν πούμε ότι σήμερα εξίσου δεν στρατό αλλάξουν άποψη έχουμε συναίσθηση της βιολόγων C 110 κώστας επενδύσουν του και αφού συνεπάγεται στρέψει κι επειδή ψήφισε τόνους που σημαίνει ότι σου έχει σχέση με το μέτρο της γωνίας μας δηλαδή τιμή των 45 ευρώ επί τρεις δύο το 110 μείον 80 μας χάνει 30,45 συν 30,40 πέντε εξόδους με το μηδέν άρα τον Υμηττό 45 ο συριζα δύο Δευτέρα τέρας του βάλουμε κατευθείαν συριζα όπως σχολιάζει προβάλλουν 27 του ιούνη αστικών δ 27 X3 ισούται με μείωση πάει 3,5 και 0,71 που σας είπα από τους πίνακες με τους εξαίρετους πρώτου βαθμού τις θεωρώ μέτριες αλλά τελικά αυστρίας δεν 30,85 ιδίων 42 κομμούνα είναι έως 40 2,89 κοινωνία θέλουμε να κάνουμε επαλήθευση για να δούμε εάν αποτελεσμάτων καμμένος στα θα μπορούσαμε να κάνουμε το παν στο μαξίμου είχε τον έβαλε στον κόσμο από άποψη του Γ άρθρο έξι του δυσκολέψουν γιατί όχι έτσι είναι πολύ εύκολο να στείλει λάθος ψάχνουμε να δούμε πού θα κάνω θα πάμε λοιπόν που κόβουμε για επαλήθευση υπογραφή παρόλο ότι ΚΠΣ Γ ς αρχίσουμε δεν πάει για το 77,13 μείον τρεις έχει συνεστήθη αρχές σουμε το μιλά ξανά έχουν στον γάμο έχουν την αίσθηση της ταυτότητας τρεις μήνες και όχι ποντίκι 77,13 πόλεις είχε και έχουμε και την έδωσα τη συνιστώσα της έκτης θέσης τρεις που είναι αρνητική αλλά μην στελέχη άρα λοιπόν χαρά λοιπόν σαφώς συνεπάγεται ότι 77,13 οι αστοί έχεις ούτε με τρεις επιστήμη των δύο αστέρια στοιχηματίσουν όπως π 6μμ το αυτής της γωνίας οφέλη 45 μοίρες σε ξανά η αυστρία έχει ισούται με την αυστρία που σημείωσαν άνοδο 2,89 επίδοσή τους το πενθήμερο στο σχολείο μας αυτή γωνία 40 50 σύμφωνα τη γεωμετρία από τα έως δύο όχι ούτε με τόση μνήμη τόνο αυτής της γωνίας αντί 29,68 πυρίτιδας δύο αλλά βιώνουν 122 , 96 έξι τον 29,68 αυτοκτονήσουμε τον έδεσε οπότε θα είναι εύκολο άλλωστε γενικότερα φτιάξει αρκετά δύσκολη με την συμμετοχή του ότι περιέχει αρκετή αρκετές γωνίες εγώ με τρεις εντάξει ας ελπίσουμε να μην κάνουμε μας δεν ξέρω ομορφαίνουν την γνωστότερος ως με πιο βρώμικα ταξικός αποφασίζει τον τρόπο της επαλήθευσης κάμψη Skytrax 77,3 αυτό πρέπει να μας βγάλει τελικά ότι μηδενίσουμε δεν τίποτα παραπάνω των μυών και μια δημόσια 42,89 Π το ς των 85 0,71 σημειώνω αυτά είναι 122,6 P20 μνήμη των 368 σύμφωνα με τις πρώτες όπως όπως σου προς 68 0,87 Nexus κι αν κάνουμε πράξεις διότι 77,13 σε αυτό όπως μας γέννησαν 2,89 αυτή μήνες 0 30,0 δύο μείον 122 έξι φ θέλουν επτά 106,97 Α2 έχουν άθροισμα 107,15 τα και αυτή η διαφορά που βλέπετε αυτή η διαφορά που βλέπετε έχει σχέση με τις τα πικάντικα και τα κόβουμε λόγω των ριζών και των μεικτών συνθηκών είναι ικανοποιητικό έβγαινε δεν ήσουν δεν το αποτέλεσμα κυνική χαμός σε τέτοια δύσκολη άσκηση και μάλιστα πρωτότυπη δεν την γράφουν πουθενά και δεν λύνεται πρωτότυπα δεν βγάλαμε και λάθος αλλά τελικά Γ 0 0 με λίγα λόγια με με σχετική βεβαιότητα τώρα σας λέω ότι τρεις καταρτίζεται το βρήκαμε και περήφανος στα για να κάνουν μαζί σκι για σένα θα μπορέσουμε να πάμε στον κόμβο α και από πάνω να κάνουμε μέσω του συνεχίζουν να κάνουν πολλοί τώρα αυτό που θέλω να πω είναι ότι σε επίπεδο εξεταστικής τέτοιας συν είναι αρκετά δύσκολος μάλλον είναι αρκετά εξεζητημένη παρόλα αυτά εάν κάποιος όπως σας επιλέξει ληστέψει ασκήσεις και φτάσει στο επίπεδο στην εκδρομή το αυτόφωρο σχεδόν απίθανο μια ψηφίδα της υπό αυτή την έννοια λοιπόν επανακτήσουμε μέλη στην παιδεία αύξηση επαναλαμβάνουν σε τέτοιο τρίγωνο διαφορετικές γωνίες με αρκετές δυνάμεις τέλος και ευτυχές το πολύ