2019-07-15 Περιφερειακό Συμβούλιο - live (Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, 2019)
: και χρειάζεται τη βοήθεια του Περιφεριακού Συμβουλίου, προεξάρχοντας το αντιπεριφερειάρχητο του κ. Μπύρου, μπορούμε να δώσουμε την ευκαιρία, να δώσουμε την ευκαιρία, να δώσουμε την ευκαιρία, να δώσουμε την ευκαιρία, να δώσουμε την ευκαιρία, να δώσουμε την ευκαιρία, να δώσουμε την ευκαιρία, να δώσουμε την ευκαιρία, να δώσουμε την ευκαιρία, να δώσουμε την ευκαιρία, να δώσουμε την ευκαιρία, να δώσουμε την ευκαιρία, να δώσουμε την ευκαιρία... Για αυτό. να εμένει στην απόφαση που είχαμε πάρει, που δεν θέλουμε ούτε πλευρικά, ούτε με τοπικά διώδια στην περιοχή της Άντιστας, ότι εμένουμε στην ίδια απόφαση και αν χρειαστεί θα κατεβούμε κάτω και στον καινούργιο Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών. Ναι, κύριε Κοσμιδή. Επειδή σήμερα ήμασταν στην Εγνατία Οδό, πάλι η Επιτροπή Αγώνια η οποία έχει σταθεί και είμαι κι εγώ μέλος, υπάρχει νόμος του κράτους είναι πλέον εδώ και ένα χρόνο και είναι τώρα, για να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, αυτά έπρεπε να τα κάνουμε πολύ πριν παρθούν οι αποφάσεις κάτω από την Αθήνα, πριν βγει ακόμα ο νόμος, πριν αποφασιστούν τα πράγματα, έπρεπε να είμαστε εκεί και να το εμποδίσουμε. Τώρα πρέπει να ξαναβγεί καινούργια νομοθεσία για να αποτρέψει την ίδια υπάρχουσα. Ναι, ο κύριος Περιφερία άρχισε. Εννοείται την νομοθεσία που είχε επί ημέρων της νέας δημοκρατίας, της προπροηγούμενης κυβέρνησης. Όχι κύριε Περιφερία Άρχα, αυτό είναι το 2014 και από τότε είναι άλλα τρία φεγ. Να τα μελετάτε καλύτερα λίγο τα πράγματα, διότι σας θυμίζω ότι παρέστην ο ίδιος σε μία συνεδρία της Επιτροπής της Βουλής παρουσία του Ταϊπέδ, όπου εκεί δόθηκε μάχη για να αλλάξει... Για τη μάχη αυτή, κύριε Καρμπή, θα σας φέρω τώρα τα φέγκια γιατί τα έχω στο αυτοκίνητο, κύριε Καρμπή. Μισό λεπτό! Και σας είχα πει ότι δεν πρόκειται να γίνουν διόδια, κάθε μέρα το λέγατε εδώ, ούτε με τοπικά οτιδήποτε, θα πάμε κατευθείαν στα αναλογικά. Θα πάμε κατευθείαν στα αναλογικά. Και επειδή λείπατε εσείς στη συνεδρία της κύριε Κοσμή, δεν είστε ακόμα Περιφεριακός Σύμβουλος, το είχαμε εξαντλήσει εκτενώς το θέμα. Τι προβλεπόταν μέσα από τις πρώτες μνημονιακές δεσμεύσεις και τι έγινε στην πορεία. Εγώ... Όχι, δεν θα το συζητήσουμε κυρία Ζεμπελιάδο. Απλά, εγώ θέλω τη συνένειση του σώματος ότι εμένουμε στην θέση που είχε πάρει το Περιφεριακό Συμβούλιο, που ήταν ομόφωνιοι, για να μην κατασκευεί πλευρικών και μετοπικών διόδιων. Αχ, δεν την έχω μαζί μου. Εμένουμε σε αυτή την απόφαση, κύριε Δάκη. Ωραία. Προχωρούμε στα θέματα της ημέριας σας διάρτωσης. Κύριε Ροαίου, αυτή τη στιγμή, τα δεξιόδια της πληροφορικής, δεν υπάρχει καμία διαδικασία από ειναι αναπληκτικά. Άντε οι 300 υπογγελμούς δεν κάνουν ούτε μετοπικά ούτε αναπληκτικά. Ούτε πλευρικά. Αναλογικά δεν είπαμε τίποτα. Αναλογικά και αναλογικά δεν είπαμε τίποτα. Δεν είπαμε τίποτα. Αυτά τα όλα τα είχαμε συζητήσει. Αλλά το τι θα κάνουμε ως περιφερειακό συμβούλιο, εγώ έχω την εμπίκοση, ότι έχει αξία να συζητήσει ότι είναι μόνο η περιφερειακή αρχή, το τι και να αποδιακτηθεί. Έτσι. Ωραία, ωραία, ωραία. Γιατί δεν προτάσαμε για αυτό το λόγο. Ωραία. Ναι, κύριε Περιφερειάρχα. Τι θα έκανε αυτή η περιφερειακή αρχή, τι θα έκανε, πλήζω με τα διόδια. Αυτή η περιφερειακή αρχή, θυμίζω ότι σε όποια περιφέρεια και να πάτε, έχει από τρία με τέσσερα διόδια. Είμαστε η μόνη περιφέρεια που έχει ένα διόδιο στον πολίμελο, που είναι μεταξύ δυο ιναινοτήτων και δυο... Θέλετε να μ' αφήσετε να μιλήσω, κύριε Περιφερειάρχα, σας παρακαλώ. Ναι. Θα τελειώνει αυτή η ιστορία. Κύριε Περιφερειάρχα. Και τα διόδια που μπήκαν στην Ευρωπηγή, σας είχα πει, θα μπουν, αλλά εκεί δεν θα πληρώνουν διόδια οι κάτοικοι και το διασφαλίσαμε με δική κάρτα. Ωραία. Λοιπόν, προχωρούμε στα θέματα της μερίσης της διάταξης. Το πρώτο θέμα είναι έγκριση έτησης εξοδικαστικής επίλυσης ένδικης της διαφοράς, σύμφωνα με την 558 κάθετος του 18, απόφαση Οικονομικής Επιτροπής. Επιτροπή της Περιφερειάρχης Οικονομικών Υγείας Πρόεδρων και Κοινωνικής Συνοχής, κύριε Σιλίας Κάτανας. Ναι, κύριε Κάτανα. Ευχαριστώ, κύριε Πρόεδρε. Αφόρα μία υπόθεση του 2013, ήταν ο καθαρισμός του ρέματος του Συσανείου. Να κάνω λίγο έτσι μια ιστορική αναδρομή. Η Επιτροπή της Περιφερειάρχης Δικής Μακεδονίας με την αριθμό 558-2018, ομόφωνη απόφασή της, έκρινε μετά από γνωμοδότηση που ζητήθηκε και η λήθεια απορρισμένο από αυτήν τη δικηγόρο, ότι επί της υποθέσεις της εταιρείας με την υπονομία Κανάβας και Σία, κατά της περιφέρειας, επί της οποίας εκδόθηκε με αριθμό 488-2017, απόφαση του μονομελούς Πρωτοδικού Κοζάνης, πρέπει να γίνει δεκτή η γνωμοδότηση με την οποία προτείνονταν ο συμβασμός με την παραπάνω εταιρεία για να παραπευθεί το θέμα προς το Περιφερειακό Συμβούλιο λόγω και τις αντίστοιχες αρμοδιώτες. Για να λυθεί λοιπόν η παραπάνω απόφαση υπόψυν, λύθηκαν συγκεκριμένα πράγματα. Το γεγονός ότι σύμφωνα με την γνωμοδότηση δεν προέκυπτη θενατότητα νομικής ανατροπής της πρωτόδικης απόφασης και ότι η συγκεκριμένη επιχείρηση πέβαλε προς την Περιφέρειά μας με αριθμό Πρωτοκόλου 23952-778-2018 έτηση της, με την οποία ζητούσε τη συμβαβαστική επίλυση της διαφοράς, με παρέτηση από ποσοστό 50% από τους τόκους του κεφαλαίου της διαφοράς, δηλαδή ένα ποσό της τάξης των 7.416,05 ευρώ. Έτσι, λόγω του ότι παραπάνω η σύγκριση της οικονομικής επιτροπής δεν εισήχθη για συσήτηση προς το Περιφερειακό Συβούλιο και προκειμένα να μην προκληθούν αμετάκλητες καταστάσεις σε βάρος της Περιφέρειας, λόγω και που τη μασπιέζει ο χρόνος, η οικονομική επιτροπή αποφάσισε την υποβολή έτηση ανέρεσης κατά της απόφασης του μονομελού σπροτοδογικού Κοζάνης και πράγματι το 12.3.2018 κατατέθηκε από την Περιφέρεια η πράξη κατάθεσης 1,18 έτηση ανέρεσης. Έτσι, από όλα τα παραπάνω, εισηγούμαστε προς ψήφιση την αποδοχή της από 2.3.2018 γνωμοδότηση του δικηγόρου Κοζάνης Παναγιώτη Αντώνη Καλαϊτζή, η οποία του ανατέθηκε με τον αριθμό 5.14.27.2018 απόφαση της οικονομικής επιτροπής, να γίνει αποδεικτό το έτημα της ανάγουσας περί εξοδικαστικού συμβαμβαρισμού που έχει υποβληθεί από την ανάγουσα με την αριθμό πρωτοκόλου 2.352.77.8.2018 έτηση πρότασή της προς την Οικονομική Επιτροπή για την εξοδικαστική συμβαστική επίλυση της ένδικης διαφοράς που αφορά υπόθεση του 2013, με το οποία η ανάγουσα έχει δηλώσει και συνομολογήσει την πρόθεσή της να απαρατηθεί οποιασδήποτε αξίωσης και ότι επιθυμεί τον εξοδικαστικό συμβασμό της ένδικης υπόθεσης, προς αυτό δε θα προβεί και σε όλες τις απαραίτητες νομικές ενέργειες. Επίσης, την παρέτησα από το ένδικο μέσο της αναρέσεως κατά της με αριθμό 4.08 κάθος 2017 αποφάσεως του μονομελούς πρωτοδικού Κοζάνης και κατά της ομόριθμης εταιρείας με την υπονομία Βασίλειος Κανάβας Κασία μικρον έψελον και τον ορισμό δικηγόρου για τη σύνταξη και κατάδεση του δικογράφου παρετήσεως από την ασκηθήσα ανέρηση. Ευχαριστώ. Ερωτήσεις, κύριοι συνάδελφοι. Ένα λεπτό, να σημειώνω. Ναι, κύριε Βόζο. Ευχαριστώ. Παρακαλώ, κύριε Βόζο. Ακριβώς αυτό είπε, κύριε Βόζο. Ακριβώς αυτό είπε, κύριε Δακύ. Προσπαθείτε να μας κάνετε συμμέτοχους σε πράξεις δικές σας. Αυτό. Ποιες πράξεις, ξέρετε πότε είναι αυτά τα έργα. Έχετε καταλάβει... Ένα λεπτό, ένα λεπτό. Τελειώσατε, κύριε Βόζο. Αφήστε να απαντήσει, αλλά μην κάνετε χανακτηρισμούς. Κύριε Κάτανε. Συμμέτοχους. Σε τι συμμέτοχους. Προσπαθείτε να μας κάνετε συμμέτοχους. Σε τι. Σε τι. Στις ενέργειες, τις δικές σας. Και στις ενέργειες. Αν τέτοιου που βάζαμε που κρύπτεται. Ο κύριος Κάτανας. Εδώ κολλάει η παραιμία, μας χρουστούσε ο μαζινάν και το βόδι. Λοιπόν, κύριε Βόζο, θα ανακαλέσετε ότι σας κρύβουμε στοιχεία γιατί αυτή η υπόθεση... Πέτα που υπάρχουν. Κύριε Δακύ, ενημερώστε τον μέλος σας ότι αφορά δική σας υπόθεση. Και μη σηκώνετε τους στόνους. Σας παρακαλώ, κύριε Κάτανα. Κύριε Βόζο. Κύριε Κάτανα. Απαντήστε. Λοιπόν, κύριε Βόζο, μη σηκώνετε τους στόνους. Απαντήστε και ολοκληρώστε. Πώς είναι να μας απαντήσετε αυτά που είναι ανερέσως που υπάρχουν μέχρι τις εισήγησές σας. Εγώ έστειλα την εισήγηση. Μπορεί, δεν ξέρω, με τεχνικό πρόβλημα να μην ήρθε η εισήγησή σας. Εγώ δεν θα απολογηθώ, δεν θα απολογηθώ, δεν θα απολογηθώ, γιατί δεν έφτασε η εισήγηση στο Περιβερειακό Συμβουλείο. Τώρα όμως, κύριε Βόζο. Κύριε Βόζο. Έχω την εισήγηση στα θέματα. Ωραία, και εγώ λέω ότι μπορεί να υπήρχε τεχνικό πρόβλημα. Εμείς στείλαμε, θα σας στείλουμε και τα αποδεικτικά. Λοιπόν, κύριε Βόζο, μη σηκώνετε τους τόνους αυτήν την υπόθεση, γιατί αυτή η υπόθεση δεν αφορά εμάς, αφορά το 2013. Και αρμόδοση στις απαντήσεις του κ. Δαχείς για αυτήν την υπόθεση. Κύριε Δαχεί, προστατέψτε λίγο το μέλος της παράταξής σας. Σας το λέω ειλικρινά. Προστατέψτε λίγο το μέλος της παράταξής σας. Δεν έχω ανάγκη να προστατέψω κανένα λόγο. Κύριε Βόζο, σας παρακαλώ. Σας παρακαλώ. Κύριοι συνάδελφοι, ερωτήστε. Τι λέει εσύ. Ερωτήστε. Βάστε τον κ. Βεριβεριάδη. Εγώ είπα ότι θα κάνω ένα ιστορικό. Βάστε την στήλαζε. Ερωτήστε. Η κ. Ζεπελιάδου. Ένα λεπτό, ένα λεπτό. Άλλος, ποιος είναι ερωτής. Ο κ. Βίτας. Ζεπελιάδου. Βίτας. Άλλος συνάδελφος. Εγώ. Άλλος. Ωραία. Ναι, κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Σε αυτό για την εισήγηση μπορεί να έχετε δίκιο. Συμφώνουμε, συμφώνουμε. Ενδεχομένως λόγω τεχνικού προβλήματος να μην σας ήρθε η εισήγηση. Σε αυτό δεν το γνωρίζω εγώ πραγματικά. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Λοιπόν, καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Λοιπόν, ποιοι συνάδελφοι ψηφίζουν υπέρ του εξοδικαστικού συμβιβασμού. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου. Καλησπέρα κ. Ζεπελιάδου.