13ος Ημιμαραθώνιος "Μιχάλης Κούσης" (ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ, 2021)
: Επίσης, η εποχή είναι αρκετή. Αυτό είναι το πρώτο πρόγραμμα. Είναι η εποχή. Είναι η εποχή. Είναι η εποχή. Είναι η εποχή. Είναι η εποχή. Είναι η εποχή. Είναι η εποχή. Είναι η εποχή. Είναι η εποχή. Είναι η εποχή. Είναι η εποχή. Είναι η εποχή. Είναι η εποχή. Είναι η εποχή. Είναι η εποχή. Είναι η εποχή. Είναι η εποχή. Είναι η εποχή. Είναι η εποχή. Είναι η εποχή. Είναι η εποχή. Είναι η εποχή. Είναι η εποχή. Είναι η εποχή. Είναι η εποχή. Είναι η εποχή. Παρακαλώ, κύριέ μου! Παρακαλώ, κύριέ μου! Παρακαλώ, κύριέ μου! Παρακαλώ, κύριέ μου! Παρακαλώ, κύριέ μου! Παρακαλώ, κύριέ μου!