12ος Ημιμαραθώνιος Δρόμος "Μιχάλης Κούσης" 13-10-2019 (ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ, 2019)
: Συμμετέχουμε στη μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση του Αγρινίου και τιμούμε τη μνήμη του κορυφαίου αγρινιώτη Μαραθωνοδρόμου Μιχάλη Κούση.