Podcast- Σύνεντευξη Βασίλη Αργυρόπουλου / Συνέντευξη του κ. Αργυρόπουλου για τα παιδιά με αναπηρία όρασης - Παντελιάδου Σουζάνα (ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, 2022)
Συνέντευξη του κ. Αργυρόπουλου για τα παιδιά με αναπηρία όρασης