Παρουσίαση του νομοσχεδίου για την Απόσυρση των Πλαστικών Μιας Χρήσης #ypen #supfreegreece (Ministry Environment & Energy, 2020)
: Από τη ρήπανση που υπάρχει στις θάλασσες, το 80% οφείλεται στα πλαστικά και η μισή από αυτήν στα πλαστικά μιας χρήσης. Προσπαθούμε να δημιουργήσουμε μια κουλτούρα ανακύκλωσης στην πατρίδα μας. Το συγκεκριμένο ζήτημα είναι ζήτημα περιβάλλοντος, είναι ζήτημα δημόσιας υγείας και είναι ζήτημα συνείδησης για όλους εμάς. Η Ελλάδα χρειάζεται το περίσεπμα της καρδιάς μας. Θέλω να ευχαριστήσω όλες και όλους που δεχόσαστε, ο καθένας από την πλευρά του ή κάθε μια από την πλευρά της, να γίνει πρεσβευτής αυτής της συμμαχίας για μια Ελλάδα χωρίς πλαστικά μιας χρήσης.