Η Ελένη Τσαλιγοπούλου μίλησε στην κάμερα του UP web TV (University Of Patras, 2018)
: Υπόσχευή 18 Μαΐου 2018 και στο Συνεδριακό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών υπήρξε σήμερα μία πάρα πολύ ενδιαφέρουσα ημερίδα και η οποία έλαβε τέλος με μία εξαιρετική συναυλία από την κυρία Ελένη Τσαλιγοπούλου. Να πω ότι ημερίδα είχε θέμα νέοι και αγωγηγείας στο Ευζήν υπόθεση όλων μας. Κυρία Τσαλιγοπούλου, σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για αυτή την συναυλία και που δώσατε το παρόν στην συγκεκριμένη ημερίδα. Για μένα είναι μεγάλη χαρά γιατί αυτό το συνέδριο δεν έχει ξαναγίνει, είναι η πρώτη φορά που γίνεται και αφορά την υγεία, τη σωματική αλλά και την ψυχική υγεία των νέων ανθρώπων. Είναι κάτι πάρα πολύ βασικό που πρέπει να δώσουμε μεγάλη σημασία και μ' αρέσει γιατί από πολλές ειδικότητες άνθρωποι μαζευτήκαν για να κάνουν αυτή την ξεχωριστή πραγματικά συνεύρεση σε αυτό το ωραίο συνέδριο. Βρέθηκα κι εγώ εδώ με τα παιδιά, με τους μουσικούς, γιατί η μουσική έτσι κι αλλιώς κάνει καλό στις ψυχές μας. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Και για μένα η Πάτρα συμμετοβοτή και κάτι άλλο. Την αγάπη μου προς την ορχήστρα νυκτών χόρδων του Θανάση Τσιπινάκη που πολλές φορές και σ' αυτόν τον υπέραχο χώρο αλλά και γενικότερα και στο Αρχαίο Δίο και σε πολλούς άλλους χώρους βρεθήκαμε εδώ μαζί με τον Γιώργο Ανδρέου με πολύ πολύ ωραίες παραστάσεις. Πραγματικά οι δεσμοί με την πόλη μας, με την Πόλη των Πατρών, είναι πάρα πολύ ισχυροί που έχετε. Επίσης και ένα από τα πολύ όμορφα τραγούδια σας της θάλασσας στα Μάτα σε στίχους του Καρατζά του, έτσι, ποιητή από την Πόλη των Πατρών. Επομένως πραγματικά χαιρόμαστε ιδιαίτερα που σας φιλοξενούμε και στο Συνεδριακό Κέντρο αυτή τη φορά. Ευχαριστώ πάρα πολύ. Να είστε καλά. Εύχομαι όλοι να πάνε καλά και καλό καλοκαίρι σε όλους. Να είστε πάντα καλά. Σας ευχαριστούμε για την παρουσία σας στο διδεκτυακό κανάλι του Πανεπιστημίου Πατρώνα από Web TV. Να είστε καλά. Ευχαριστώ. Στο Reportage με Λιό Κατσφάρα και Σπύρος Λόλος.