Ενημέρωση πολιτικών συντακτών και ανταποκριτών ξένου Τύπου / Η ενημέρωση των πολιτικών συντακτών και των ανταποκριτών ξένου Τύπου από τον Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, Γιάννη Οικονόμου Καλό μεσημέρι. Για την πρόταση δυσπιστίας Η συζήτηση για την πρόταση δυσπιστίας κατά της Κυβέρνησης, που κατέθεσε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μετά από την παράσταση που έστησε την Τρίτη, βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Ανάμεσα στα άλλα […] - Σπύρος Λουκόπουλος (Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης & Επικοινωνίας, 2023)
Η ενημέρωση των πολιτικών συντακτών και των ανταποκριτών ξένου Τύπου από τον Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, Γιάννη Οικονόμου Καλό μεσημέρι. Για την πρόταση δυσπιστίας Η συζήτηση για την πρόταση δυσπιστίας κατά της Κυβέρνησης, που κατέθεσε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μετά από την παράσταση που έστησε την Τρίτη, βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Ανάμεσα στα άλλα […]