13. Σχεδίαση σχεδίου ναυπηγικών γραμμών / Διάλεξη 13 / Στην παρούσα ενότητα παρουσιάζεται και αναλύεται η σχεδίαση των Ναυπηγικών Γραμμών στα επίπεδα σχεδίασης, η αναλυτική περιγραφή σχεδίασης των καμπυλών που προκύπτουν από αντίστοιχες τομές επιπέδων του σχεδίου ανά επίπεδο, η αντιστοιχία των σημείων τομής στα επίπεδα σχεδίασης και ο έλεγχος του σχεδίου των ναυπηγικών γραμμών. - Χατζηκωνσταντής Γεώργιος (ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΑΘΗΝΑΣ, 2015)
Στην παρούσα ενότητα παρουσιάζεται και αναλύεται η σχεδίαση των Ναυπηγικών Γραμμών στα επίπεδα σχεδίασης, η αναλυτική περιγραφή σχεδίασης των καμπυλών που προκύπτουν από αντίστοιχες τομές επιπέδων του σχεδίου ανά επίπεδο, η αντιστοιχία των σημείων τομής στα επίπεδα σχεδίασης και ο έλεγχος του σχεδίου των ναυπηγικών γραμμών.: Μαριάννα αξίας το λέγω σου δε θα μας χρειαστεί σχεδόν το όραμά μας βέβαια στη στερέωση και πώληση πάνος λίγα είναι παράλληλες μεγάλες κύριοι του σχεδίου του δημοσίου παραστήσεις αγορών με κάρτες αλλά αυτό μπορούμε να τους πούμε έτσι εξηγήσαμε με RAM και να βάλουμε τη χαρά μας μια μέρα παρά βουνά στάδιο για όχι και δουλειάς οδηγίες της ΕΛ.ΑΣ. λέει λίστα με τους δύο έβαζε όρο παρά να δω τι επιβολή όρου της πια δεν μετακινούμε αρνούμενο την ομιλία είναι μεγάλη αλλά το NSX όλο έτσι θέλω να είναι γνωστές λίγο το βάση ούτε δρόμο αυτό μας ανησυχεί μόνη λύση βεβαίως εγώ ακολουθώντας μπορώ κι ηλικίες να τι θα κάνουμε θα πάω θα πάω στις νέες συνθήκες θα έλεγα εγώ Α3 τέσσερις καθώς εισήλθε ως περιέχει επίσης μπορείς να περνά λίγο πάω να βγω έξω και λέει ότι η κρίση είναι όντως της Ομόνοιας και μας διαδεχθεί στα σπίτια τους με το ενώ εδώ και λίγη δρόμο το βέβαιο είναι πως τους μας τώρα για να φέρουμε τη γραμμή έτσι ε τέσσερις πλαϊνή μπάρα προς αυτή την ίδια τύχη είχε όμως το πιστεύω και στη βέβαια εστία 1009 ακολουθώντας πάντα τους για χρέη ένα δισ τώρα διαχείρισης εδώ μαζί μας και καλά κάνει όμως και με διαστάσεις δύο παραμένοντας φυσικά το γεγονός ότι έχουμε μιλάμε για νέες στα ψυγεία αλλά και για τους δυο μας ευρώ ένα και μια της 7.2 σου εσείς οι δύο τους ως το μιχαήλ vs διαβεβαιώνω τους μπορώ όμως να πάω επίσης λίγο λίγα βέβαια ας έξι σημεία που έχουμε φτιάξει το ναι 1002 τρεις τέσσερις έχουμε φτιάξει ευρώ για να μπορέσουμε να φέρουμε έτσι λοιπόν οι άντρες θα κάνουμε το ίδιο πράγμα δηλαδή σε ένα παράλληλη γραμμή τους οφείλουμε να ρέει αβίαστα η ένα ένα σαλάτα 1.4 μ.μ. όχι αυτοί έβαλαν βέτο στους τρεις στα βαγόνια του σας εννοώ για να φύγουν να μας στείλει κόσμου είναι ωμό στη χώρα άλλοι αυτή μας την υγεία μας αν και εγώ θα τις φέρω εις βέβαια εσείς κι εμείς αλλά από τους δύο ε για το αρχίσουμε να πείσουμε αυτούς είχε τότε λύνουμε βραβεύεται για την άριστη γνώση η υ και λοιπόν με αφετηρία τους δύο ε αρχίζουμε να σχεδιάζουμε το πλέγμα του διάνοιξης αλλά διαβάζοντας τις στάσεις του γαλιλαίου εις αρχίζουμε βάζουμε τις ίδιες αποστάσεις δεν δίνουμε χαρά γρήγορο μετρό παίρνουμε αθροιστικά τις αποστάσεις οι πρώτοι μου θέσεις στα δεύτερη απόσταση γίνεται Δράμας 2ος όμιλος το τραγουδούσα τους σταυρούς το είναι ουσιαστικά μηδενικός και πόσα βγάζει 21 μέτρα 21 βέβαια τον δούμε ξεκάθαρα δράκος και ζήτησαν να μας κάνει να τους πείσει απευθείας στους δήμους το και τα υπόλοιπα 50 ευρώ έξι 12 16 ο ψηλός δυνατός δεν δρόμο έχουμε βαριά ξύλινη μπάρα του Air Force One ένα και το ζώδιο ότι με τον τρόπο αυτό έχουμε φτιάξει έχουμε ζήσει του μ Καραμπέρη γαμπρός μου νίκη ευρώ μπορούμε να φέρουμε τις πολλαπλές βλάβες διαγρα φοβηθούμε Δήλεσι μπορούμε αυτά δε ημερήσια κάθε κίνηση και κάθε άλλος είναι στα στον διοργάνωση λίγο ιστορία όσα 10 άρα όλα όσα δεν είχα για όσα και 40 χάνουν 250 αλλά ε έχω Έδεσσα μεσογειακούς λαούς είναι μεσσία τους όλοι το ξέρουμε αυτό κάνουμε χρήση μου θεωρούμε εστία Ε.Ε. της διάσημης ζοάο θα έχει καθαρό και στα πεζά το τρεις στα και της στα μη σας αυτή η πρώτη είναι η γη γεγονός νέες μητέρες δω τους αλλά αυτό δεν Sierra OS εδώ έχουμε ωραία το γνώμες 10 στα και η τελευταία μέρα που έχουμε είναι το τέλος διανομής τι κάνουμε τώρα τις αποστάσεις κάθε γραμμή στην πρώτη γραμμή της περιοχής αυτή πληρώνει έτσι ώστε να μην αναφέρουμε της παράνοιας βάζουμε λοιπόν το the αλλά εγώ ευρώ και μέτρα περίπου 30 τρεις ετίας 1006 έτσι λίγο διακόσιους δύο μας μεγαβάτ λίγα βέβαια αναλαμβάνονται εντάξει βέβαια να δούμε τι κάνει νύξεις λίγο εγώ εγώ πάλι δεν μπορούμε να κάνουμε το ίδιο και στην ΕΣΗΕΑ τότε μας έτσι στα 1009 διά της βίας στα λίγα διά της στο νέο λίγο δύο δωρεά πουλόβερ η χάραξη των μονάδων υποβρυχίων ευρώ ενας λόγος τους σίγουρους κύριος διαβάσει ένα είναι ιδιαίτερα επιβαρυμένο αέρα για να είμαστε σίγουροι ότι αυτές οι FTSE δυνάμεις εκτός του ότι παίρναν 1003 νοίκια αράχνες πρόσβαση μας τι κάνουμε βάζουμε λίγο από δω εδώ βλέπουμε αυτά τα ύψη και χωρίς να μετακινήσουμε αυτόν τον χώρο ηχεία του γόνου σε αυτόν και βλέπω ότι έτσι ίσως να είμαστε ένα λαός έτσι είμαστε εσείς όλοι όχι μόνο ότι αυτή η ώρα είναι 1264 περνάει πάνω νίκη παρά αυτή κύριο λόγο μπορούμε να χαράξουμε και σπορ βάση βασικός μιλούν για να μπορούμε να διαβάζουμε σωστά είναι εκτός του ότι τα μέτρα σωστά είναι κύριοι στόχοι είναι να μπορούμε να χρησιμοποιούμε έξι ώρες σχεδίασης τους λόγω σχεδιάζει να έχουμε τόσους έχει σχεδιάσει να γνωρίζουμε ότι η λέσβος είναι σωστές τώρα βεβαίως γραμμές μας συσκευές μπορούμε να λύσουμε γήρανση του εισαγόμενου έτσι έχουμε φτιάξει της παραγρ ανάμεσά τους τώρα άλλους δύο πρέπει να προσέξουμε είναι η σχεδίαση τόσο νόμο έως τον σταθμό αυτό κύριε χρησιμοποιώντας την εξ αποστάσεως προόδου προς μια 400άρι 20 σε 921950 είναι η βάση του 10 ως μέλη της ως νούμερο είναι 2,9 2,2 πλένουμε τώρα μπορούμε να αξιοποιήσουμε δεόντως το ένα 44,2% η χρησιμοποίηση ένα βίντεο για τους κυβέρνηση κάθε φορά προσοχή στο εξής θα με τήρηση ίσων αποστάσεων θα νηνεμία με την ίδια αρχή και με τον ίδιο τρόπο τοποθέτησης μάγων άλλοι αθροιστικά συναίνεσης κατά σημαίνει ότι δύο θα είναι ο δεύτερος τομέας είναι τέσσερις λίγους κοινωνίας είναι έστειλα 6002 10 τους άρα 42 10 10 50 βλέπουμε λοιπόν ότι εφόσον έχουμε συνδυάσει σωστά δεν ακριβώς 10 50 πλοία στη γραμμή αυτή μέση είναι γνήσια 15.12 σκαλί 12 αξίζει 12 έξι τζάκι δύο 10 14 70 14 72 διώρυγα του ξέρξη αγώνες ΠΑΟ δεν βάζω τον δημαγωγό χιλιετίες ως 6% καθώς κάνω τρένων δίωρες στάσεις τουλάχιστον πριν δύο 12 2020 400 χιλιόμετρα έξι 30 εξηγεί τους 40 απειλείται όμως ακριβώς δεν αφήνει τα πέφτει τρεις σάκους τάση τελευταίες στάση γίνει ωραία άρα δεν παραλάβαμε εδώ διαβάστε για να γίνουνε δικά μου κάνουμε σχεδιάζουμε το περίγραμμα του προσώπου αυτού όπως δείξαμε στο Γράμμο βέβαια είναι ένα οι ΗΠΑ σχεδιάζουν να μας έτσι ώστε το πλέγμα Ιρανός πλέγματος μην λιγότερο άνιση δηλώνει εγώ δεν μένει στα χέρια ιδιωτών κάποιες ιδέες που σχεδιάζεται ενδιαφέρουν αυτές τις δομή της κοινωνίας αυτή πια και διαρκές εδώ και 40 στην Ράκκα και παράλληλα προβλέπει κατέβαινε και παρά για τους τρεις γιατί είχε στο κάτω μέρος του σχεδίου της Σητείας βοηθητικές ύλες και εγώ έχω το λόγο σου τον τας σχεδίου γραμμών είναι καπνιστής διαταγών άρα θέλουμε να παίζουμε καλά κάνω σας κάνουμε την ίδια πορεία χωρισμού εσείς πόσες ομβρίων στην κάτω γραμμή Μυτιλήνη όμως ξεκινά το έργο του την έλλειψη μιας μας γίνονται συνεχάρη τους έξι . τους 15 βλέπουμε παρά τα παιδιά που είναι μέσα τους χαράς 10 μ.μ. το 60 κάρτες δεν κινήθηκαν άνω Βιάννου πολλά views κώστας μετρούν και συνεχή τέσσερις λύκους έξι αβγά τους άρα και εδώ λοιπόν πάμε τώρα γράφει μόνο γιατί πιστεύετε γέλιο συγκρούστηκαν αφαιρούμε θα περνάνε πάρα στάση ασβέστη κάνουν ξανά ενώ ακόμα στο ένα , ας τους δεν ας ας μη λίγο σε στάσεις τους τους κρατά λίγα στο όνομα μεγαλώνει τις αποστάσεις κίνησης της κάθε λίγο αλλά με πολύ προσοχή αλλά εγώ έτσι δεν μεταβιβάζονται στο τρίγωνο όλος χαρά στα σκέλια τους γράμμα φέρνοντας άμεσα ποιες είναι αυτές εσείς τι είστε εσείς μόλις τρεις κυρίες λίγα ναι αλλά μόνο κατάλληλο προσήλωση να μετρήσει τις κι εμείς να είμαστε σίγουροι τους και αυτό φαίνεται από τα δεσμά κάθε φορά βέβαια έχοντας πιάσει έχει ωραία καθαρά και το κακό για την υγεία μας φτιάξει το μισθό τους για να τους διαλύσει εδώ μέσα έχουμε κάνει και το επίπεδο των μισθών λεηλασίας και αυτό το τέλος των εργασιών τόμο κρασιού κι αυτός είπε ότι πρέπει να γίνουμε όλοι εδώ στα έχει και χρησιμοποιώντας εδώ μας δύο σίγουρα το ένα τους φέρει με τη γραμμή αυτή ποτέ ετσι θα έχουμε σχεδιάσει και τη θέση τους μέσα στο λαό τους εκεί που έχουμε φέρει εα ν κα ν μια άλλη θα έπρεπε να είχε πιάσει τα 300 βία στα και 124 που είναι κάθε 24 σας νόμος 106,2050 το έχει στο γκαράζ του πλοίου 324000004 παρά το τους ενώνει στη Σκιάθο είναι τη λήψη είπε 12 όμως μπορούμε εδώ γράφουμε τη μοίρα σειρά θέλουμε από την ε με έδρα διατεθειμένους να κρατούν στις τέσσερις πήρε όπως έχουν κάνει στα νησιά μας θεέ μου σε μας τους όμως καθαρή γραμμή υψηλών stealth υψηλό λένε πρέπει να κλείνουμε τη βασική γραμμή του πλοίου μας η οποία θα γίνει βάσει καθαρά προς τα πάνω καθώς ώρας 1001 αυτή είναι στα δικά του χέρια με τις ΜΚΟ που και όμως μας ήρθε λίγο είναι εδώ λοιπόν έχουμε φτιάξει τώρα τα δικά σου δεδομένα φέρουμε δείχνουν αμιγούς συνεδρίαση του σώματος οι μυς μέση βέβαια πρόσθεσε πως η γεύση τους ενώ ε τρεις φέρανε είναι εκεί που έχω δει και έχω δύο παιδιά κλείνουμε τα μάτια μπροστά στα οποία θα πρέπει να ξεκινήσει αμέσως το οικονομική τους πορεία στο Κατάκολου πύλου είναι 1000 τόνους του έχουμε και αυτή δυναμικά στις τέσσερις στη θέση των χωρών αυτών των 16 δισ ευρώ Λυπάμαι εγώ τώρα στην πλάτους 6,20 τον εισόδου είναι τρεις , έγρα ε και το τρεις , βοήθεια γόνου η 1000 το ίχνος αμιγούς σου δεν θα αλλάξει μέχρι τώρα έχουμε φτιάξει γιάννης χωρίς το PSI και είναι η στάση μας δύο δεκαετίες κώστας έως και όχι όσοι είναι το λάθος πλοίου εδώ έχουμε τρεις 10 δύο το μισό λάδι διότι πάντοτε όμως ήδη το βιβλίο έχει κλείσει τρεις φύλλα πορείας για να σχεδιάσει το μισό και η άλλη βέβαια είμαστε μπορούμε να τη σβήσουμε στις γραμμές δύο και τρεις δεν μας χρειάζεται μια φίλη με τους γονείς μου και με τον τρόπο αυτό όλοι ζητούμε η ένα έτσι εργάζεται εδώ δηλαδή εδώ και εδώ την ίδια ώρα θεωρεί στημένη καταρχήν κάθε καλλιτέχνης της δύο γύρω από αυτό για αλλαγή των και μένει επίσης να φέρουμε στο στους κλάδους να φέρουμε τα εμείς ξέρουμε ότι σε απόσταση τον πλησιάζω Πιττακός ύστερα τους δώρα να αναφέρει στους εξακολουθούμε ίδια διαδικασία μέτρησης βέβαιη Σάββα το δίλημμα ευρώ βάλαμε δομείται στη βάση του ν ακόμη με δράκους στα το NATO ίσα ίσα ποσά για τις θέσεις έξι έως το μέγιστο ύψος της εξόδου μας είναι στα τρεις με φυσικά δεν ακούς 1000 βέβαια πως δύο βγαίνουν στο σφυρί είναι ίδια με πέρυσι δεν θεωρείται τρώω επικαλούμενη στη μεσημβρινή άρα λοιπόν εδώ και με τρεις κακούς ως δύο χιονίζει τριών λάδωνε τις δωρεά του κλπ η Γωγώ ως είναι κάποιος θα τους κάνει λάθος βέβαια θα μπορούσα να βάλω ενώ 300000 τόνους δοκάρια ανάλογα με τις προηγούμενες τρεις περί λόγω τους της εταιρείες τώρα φτάνουμε φέρνει μόνο γρήγορα τρίγωνα αυτό πια ας τρεις αυτές φέρνουν το του κόσμου μας όχι μόνο στους και διαθέσιμη για έναν λόγο περνάει όχι δεν χαλάω τη χούντα δεν δεν κάνω τίποτα μωρό μου κάνω πιο είναι μπορώ να πάρω εγώ σο λο γω αλλά εξασφάλισε παρά για τις δυνάμεις που αυτού με βάση ανάπτυξης σχέδιο όμως κα ν θεωρώ ότι η κοινωνία θα περάσει τους άντρες που είναι πρώτη σε απόσταση 40 λειτουργιών λόγω μαύρος θα διαπιστώσουν όλοι οι μύες έτσι ίσως μπορούν να είναι πολλές θέσεις στα βέβαια εσείς τραγούδησαν με ότι για άνδρες υγεία ως μετακινούνται στα τρυγόνια πάνω στο βασικό χαρακτήρα μου βίου έχουμε τηρήσει το γράμμα χρειαζόμαστε Ηλίας τώρα εσείς άλλους 10 παραμένει καθαρός εδώ όμως η ουσία είναι πως παρά αυτές τις ανέσεις μας Ηλίας παιδιά γίνονται τελείως αφήνω κάποια ίχνη ανάμεσα στα δύο μέρη θα γράψω το όνομα της Nissan έτσι τα δεξιά κι αριστερά έγραψε και βέβαια και τους διοικούντες να θυμίσω διάστημα γύρω μου α δεν είμαστε σίγουροι για μαθήματα μισούν τους εις ίδιου μήκους κάνω ας λύσουν αυτοί σας δίνουν άμεσα η χώρα φάρσα εγώ σας δίνω στα παιδιά του φέρεται να έτσι μας σύμβουλοι θέσεις ευθύγραμμα τμήματα τα οποία παραμένουν σχέδιό μας τους μας κλέβει τους φας δεν αναφέρουμε τις οριζόντιες γραμμές δύο ποίηση είναι η υγιεινή διατροφή των παιδιών είναι παρά μισό δισ ευρώ τους στο πλοίο κουβέντα τους αυτό είναι που θέλει να τους πούνε τρεις ρίχτερ σε απόσταση τον διατείνεται πως είναι στη ΔΕΗ αλλά δεν βαθμό νέες I ακόμα και ακόμη τους σάκους στο 1,2 TCe ένα δισ ευρώ παραδουνάβιες χώρες λόγω της θέση βγει μέχρις μεγαλώνει διότι λόγω όχι μόνο με τις ευθείες παρά εις βάρος μας η ανεργία έχει πλήξει πάνω στους δύο εάν κοιμόμαστε βγήκαν μπροστά στα ν Όλγα έξι μόνο αγάπη για τις μετρήσεις η αγορά και για φέρονται έτσι ώστε κρυστάλλινη μόνο τράπεζες υγεία ν ιδανική Ιρανές προκύπτουν με παράλληλες όλους Βόλβης περνάει παρά το βέβαια μας δεν μετράει το ένα του 1000 με 10 ευρώ παράλληλα έφερε διαπιστώνω γραμμή περνάει μια ώρα δείχνει άμεση Δράση ποτέ γράφεται στη γραμμή αυτό έχει αλλάξει φοιτητές γραμμές παρά τα δικά μας όμως είναι με το λόγο αυτό έχουμε ολοκληρώσει ισχυρή σχέση ναι αλλά από την αντίθετη πλευρά μου μασήσει ήδη στα νέα παιδιά έτσι σιγά σιγά δηλώνουμε δε θα φτιαχτεί θα χαλάσει το τώρα ολόκληρος γεγονός ικανό να τραβάει πάλι θα βοηθήσει τη χώρα μας έτσι στο βολάν δήμος δρα και βλέπουμε ότι έχουμε τους δε δεσμεύουν πίσω αλλά να κάνουμε άγονες γραμμές και είναι σχεδιασμένο στη σωστή του θέση δεξιά του κρασιού εδώ έχω φτιάξει εμείς και εδώ είναι το διανομής βέτο και το ξέχασα να κάνει το γύρισμα του Βαρέλα Ντοντό ένα Αντωνόπουλος αυτό ξεχάσαμε να κάνουμε δηλαδή θα έχει διάρκεια και δεν είναι λίγα δεν έχει να κάνει τίποτα περισσότερο από το να πάρουμε τις αποστάσεις για να βάλουμε τις βάσεις για μια διαλυμένη επιπέδων στο Γ τρίμηνο καθώς παρά τους τρεις μπορούμε να κάνουμε μειώσεις παραμένουν ίδιες μια στις 10 παρά τις τάσεις είναι γεμάτη γέλια είμαστε σίγουροι όμως χωρίς τις σας σε τρόπο κα ταν βλέψεις ξέρουμε ότι σε απόσταση είναι 9 stay high δύο σε απόσταση περίπου δυόμιση μέτρα τι κάνουμε λοιπόν βάζαμε τους δυόμισι πάνω στους διανοούμενους Ηλίας δυόμισι μέτρα δεν πιστεύει πια πως ποτέ έναν ασθενή και έναν στενό λόγω πείρας το στο και τους λένε στα παιδιά είμαστε βάζουμε λίγο μας πάνος κι έτσι τους είμαστε σίγουροι ότι αυτές οι δυνάμεις στην χώρα μας δεν θα γριές που μας μυεί κα εύα αποσταλεί για χρέη λες και η χώρα τους επιτελείο λόγω μπορούμε λύσεις για να σβήσουμε είπαμε έχουμε μπροστά μας η κρίση μπορεί να μας βγει ας ρίξουμε παρά τη στενή ν μπορούμε να κάνουμε για να το λέει τρεις τις γραμμές αυτές εκφοβίζουν φύλαξη μέθοδο θεωρία παράλληλο διαγωνισμό στη μέση ηλικία μπορεί μπορεί ένα παραλληλόγραμμο παραδείγματος το και εγώ κατά τον ίδιο διαγωνισμό σε έξι τομείς της καθαρής εις βάρος μας με αυτό των γεγονότων το σχεδόν πάνδημο παραλληλόγραμμου τύχη εγώ δεν έχω κοινά πράγματι οι γραμμές διασταυρώνει διαγωνισμών στη μέση λίγα σίγουρα χαμένο οπουδήποτε και να κάνω παιδιά στους όχι αυτό βεβαίως κατά τη μύκονο λόγω σχεδίαση είναι σωστή χθες είναι πολύ σημαντικό το πλέγμα είναι σωστό καθεστώτα μισητό γέννησαν και βεβαίως σε απλές γραμμές δικά της μας τη δυνατότητα να είμαστε σίγουροι εάν εξακολουθήσουν με ένα προς ένα δηλαδή ένα ούτε οι βασικοί τομείς βάζω τις καμπύλες σε κάθε επίπεδο οι νέες αυτές έτσι μπορούμε να ελέγξουμε έχοντας τώρα λέει όχι συμπληρώνουμε δίνουν βάση τομέας δεν ένα . χθες 9 δύο εδώ είναι για τους τρεις τους τους φόρους τους σε εδώ στη μέση μπορούν να μεταβάλλουν τους σύμβουλο Δεστούνης αυτό ως πηγή εδώ και αιώνες 1009 ως κατά τη κίνητρα ονομασία όλο διαλέγετε βέβαια κανένα βεστιάριο είπα να πάρω δύο σύνδεσμό βλέπουμε τους συμβολισμό του κ δεν μπορεί να το Ἁγίων λέει η αγορά ο νόμος τέσσερις σάλος διεθνώς γράφουμε με περισσή υποτέλεια εντατικά που όμως για εμάς σίγουρα ότι ούτε δράση τους αλλά και οι γ μπορούμε να γράψουμε σου πίνοντας λίγο να το βέβαια εγώ δεν ελέγχεται εξ λέει επίσης και γύρω ενώ η βασική γραμμή βενζίνα έγραψε από δω και έτσι μπορεί καθένας να διατρέχει το σχέδιο διαχείρισης για ποια περιοχή μιλάμε διαβάζω σίγουρα Αξίζει μια σχεδίου την ονομασία σκάφη της βρε βρε οι δύο στοιχεία οδήγησης του ήλιου σημασία έχει προς ημάς ημάς έτσι ώστε αυτό να να ανταποκρίνεται σε αυτό που ενώνει τους καθένας μπορεί να έχει άμεσα μόλις βγείτε αγοράς εισιτηρίου πλοίο ψηλά φονική μορφή σταθερό σχεδίασης έτσι ως αποτέλεσμα το ρόλο τους στο συμπλήρωση σχεδίου αυτό είναι το κλείσιμο μια έννοια περίγραμμα πόσο καιρό θα πρέπει να σχεδιαστεί σε διαγωνισμούς αγώνες σου προκύπτει λόγω των τους δυναμική θα το δούμε Ημερησία Κώστας Βλάσης ο διαγωνισμός είναι το πλάτος του πλήρους αγωνία να σε αγορές άρα βρίσκομαι εδώ από τη Nissan το μισό λίγο επειδή έτσι λέει πως όλα είναι γιατί δε θα αρνηθεί τους θα κάνουμε λοιπόν μπορούμε να μη μας είναι τέσσερις τρεις άρα μπορούμε να μετρήσουμε το διαδίκτυο έχουμε φέρει όντως φτάνει στο μέγιστο σημείο θέλουμε να κάνουμε είναι να σβήσουμε τις γραμμές πως αν συγκρίνουμε τις μέρες αφορά εις βάρος του κοινού μας εγώ θα μετακυλήσουν ως κάμερας της βέβαια αυτό μου λέει Γι' αυτό λοιπόν μπορούμε να σας πούμε και άλλοι μας έδιναν τον αγώνα ένα δισ ετσι αν σου χρειάζεται η οριοθέτηση τώρα το σχέδιό μας με τον έξω κόσμο περιθώριο θα δώσει τη δυνατότητα ρίξει κάτω αλλά τους βίου μας να κάνουμε παρέα του μου αρέσει να κάνω κάνουν λόγο αποδίδεται στη γραμμή που σχεδιάσει 40 ξέρουμε bloomberg υπομνήματος αλλά μπορούμε να μετρήσουμε το ένα που ίσως να μας καλύψει τους υπόμνημα το νησί μου κάθε άλλο παρά λίγα χώρος θέλω να κλείσω με περιθώριο σχεδίου δεν μετακινούν τίποτα απλώς θέσεις στο τρίγωνο φίλε κρα κρα ρ 2ο τυραννική γραμμής και το ευρύ μπορούμε όμως να μη είχαν εδώ έγινε σιγά σιγά στα αραβικά ενώ τρένο της γραμμής Σουνίου μετράω έξι στα ΑΕΙ δεν το βάζω πάντα το 1000 λένε με τη βοήθεια των λίγο λύση περίγραμμα παρά ποτέ τι είναι έξω παράδειγμα μεταξύ θα το κόψω όμως θέλω να κρατήσω αλλά κυρίως εδώ απορρόφησή για το τρεις στα ένα στο αλλά αυτή είναι η άποψή σου για το ανάμεσά τους το έναν έρωτα γιάννος και μπορώ να πω κάτι για κάθε ένα ευρώ αγορών σχεδίου ώρα τι θα πράξουμε η ίδια ώρα μόνο πλοίου που έχουμε σχεδιάσει ομίλου ορίσουμε σχεδίες κάνει μπροστά στα παιδιά μου χρειαζόμαστε κ όμως το σχέδιο μας συμπληρώνουμε το βλέμμα του βωμού ο λοιπόν μα παρά τους εργασίας έτσι σιγά σιγά γίνονται εργασίες πάνω στο σχέδιο είναι απλώς το παρά λίγο να δούμε ποιοι είναι απλώς το πύλη κανονικά υπομνήματα στη διάσταση τονίζουμε τη χώρα και της και προσαρμόζονται υπόνομο στην κάθε τους ποτέ μόνο δύο και μόνο βήμα τι πρέπει να κάνουμε είναι να εξηγήσουμε μεσιτείας αυτό καθ' αυτό το σχέδιο να χορεύουν κα κατά πρώτον σχεδιάζουμε το περίγραμμά τους του πλοίου με αναλαμβάνουμε είναι τω ν στο διεθνές επίπεδο διαγωνισμούς επιπλέον σημαίνει τρεις πλήρωμα πλοίου μας το 2017 τα ψυγεία να βαράνε για τους τάσεις μια πλημμύρα μια για μισή ώρα εδώ διαβάζω και ΣΙΑ Ε.Ε. κατά του έδρας νίκη για τη Volvo κλπ παρά αυτό που Αξίζει να ΠΑΣ άρα για αγορές δώρα μεσιτείας περίγραμμα παρακολουθούμε ακολουθούμε τις νέες οδηγίες δηλαδή συνεργασίας στις εν λόγω που είναι η και πηγαίνουμε σχέδιό μας από δω και πέρα τώρα έχω να δηλώσω το περίγραμμα σχεδιάζουμε σε κλίμακα ένα προσφέρει διάσταση αφορά την ψυχή τους αλλά άρα αν οι στόχοι θα μετρήσουμε κώστας αυτές εδώδιμα ακόμα το βήμα προσφέρει βεβαίως 50 τομείς δεν είναι το μηδέν και το ένα μέτρο μισή ώρα πριν την είσοδο προδιαγράφουν αβέβαιο τόνους είναι 06 60 60 μόνο παλεύω με ουρές για το ιράν βλέπω είσαι ένα πρίμα ένα ψυχή τους βίαιες τους τους το μια ενιαία κουδουνίστρα και άκουσα τα μας διαρκώς και δεν μπορώ να δω δηλώνει έξι χιλιοστά ώρα Romeo Δες το ήσαν δύο πρώιμα έργα 900 τους τρεις 700 φίλιππος συνδυάζοντας μετρήσεις για τους σας τέσσερις εις τους αιώνες μια δωρεά προς τους το λέει να το σανό την έδρα τους στην ώρα κύριε Βενιζέλο Κουβέλη και τους δύο η ώρα είναι 9 μέρες κι εγώ τώρα βοηθάω 1300 ενώ η γραμμή λύση πριν δε δίνουν λύση γι' αυτό είναι βέβαιο πως τα δώρα τους την αγάπη τους εδώ και τώρα τι κάνουμε ότι δουλεύουμε με ξένους ιερά κειμήλια τους γι μπορεί και όχι το παρά μόνο μένει η ουσία είναι πως το πλοία τους ζητάω τιμούμε για κουμπάρα τους δύο σοβαρά πρόγραμμα γα την άγουσα προς μειώνει συνεχώς έχουμε μείνει παράλυτη πρόβλημα ευτυχώς δεν στους γύρω ενώ εδώ και μισό τότες τσε γκεβάρα το έτος 1400 παιδιά εδώ θα τους είδαμε να τάξη υγεία του ρόουντ μας θεέ μου γι κάθε γράμματος ρ Ερντογάν το μειούμενο μια σειρά από καπηλειό όλοι εγώ άκουσα όμως χαμηλότερα στάση υγεία τους συνδυάζει τον ρήγα μετεωρίτες τρόμου μέχρι να φέρουμε το περίεργο για πλήρη θέλουμε να ξεχάσουμε που πρέπει να τηρήσουμε μας παραιτήθηκα φτάσεις στη θέση ένα Απριλίου δύο Venus μέτρα πάει δύο ευρώ βέβαια τρεις μήνες χρήσης του στους δήμους στα 13 . στον μια να θυμίσω ένα ορατά ζούμε μια νέα τους δύο λύσεις άρα δύο τρεις ματς δίχως τώρα μόνο ένα στους δύο λίγο προς παροχή υγείας μόνο για να φάει Δείτε ποια εγώ έως τρεις για δικούς διεξάγει προς το τρεις Λύσανδρος τέσσερις γίνεται γρήγορα τομέα στα Λύσανδρος κάπως στην έδρα και βλέπουμε τώρα ότι θα μας βρει λύση όλο της τον εαυτό μας αλλά αυτό που τους έχει κύριε ρήγα πριμαντόνες δείτε πως για τους ελέγχους στην αγορά ούτε θα κάνουμε όμως θα βρει το βράδυ του δουλεύουμε μας μας ελλάδας μας εξηγούν πλοίο γραμμές εξηγήθηκαν μετά τους χρειαζόμαστε το πρώτο να καταξιωμένους νύχι διευθυντικά ποιήματα μια πάμε λοιπόν να τους τόσο ενώ θέλουμε να βρούμε 300 ώστε γνώση να το μας ας γίνει τώρα εσείς τους έτσι τρεις έχω αλλά θέλουμε 1000 300000 λόγος λέει Χίλαρι ηγεσιών είναι ωμά το για τους λαούς το media τους θέλουμε 1050 T3 γιώργος 1009 το για τους σημείο παρατηρούμε ότι εννοούν το κατά βάθος να παραπέμπει σε αυτή τη φάση δε μας και πουλώντας τώρα π.χ. μπορούμε να δώσουμε ούτε και το over στο χαμηλότερο όγκο έτσι μου έτσι έχουμε σχεδιάσει κατ αυτό Μποροβήλος Ηρακλής κατάστιχο πάνω ν φέρουμε για έβδομο έτος γιατί παρά κάποιοι από αυτούς είναι ήδη έτοιμο και ανέστειλε το αθώο θύμα ένα 10χρονου Βαρέλα Κάνιας δυο το κάθε επίπεδο έχει μια χαμηλή ζορίζεται από εργασία ως συντεταγμένο γεγονός το οποίο ταυτίζεται με τους άξονες επίπεδο μας έχει Ιωάννης εδώ έχει δύο άξονες για αμιγώς και η ιδανική και σε μεσαίος φυλλαδίου μας έχουμε το να βαράνε γνώμες η έλλειψη έχει πάνω της γεύσης αλλά μας έλεγαν άρα να αρχίζει να δείχνει λίγο και οι φάσεις βίου το ρίγος οι επιχειρήσεις του τομέα της υγείας μας ένα και ήδη έχουν αρχίσει τα μίση και τα πάθη του ιησού οδηγεί αυτομάτως σε μια σειρά ζωή ίσως δει αλλά σιγά σιγά από έξι βγαίνουμε κι έτσι διάβασα κάνει αυτομάτως ξεκινάει ως απ' τους δυο μας στο ωμέγα 350 1000003 στον αέρα του στους δύο νέα πλοία τέσσερις αλλά για το ΤΕΕ ΑΜ ένα εύχομαι υγεία προφανώς δεν έχω συνδυάσει έχει το ιράν τώρα αναφέρουν μια απειλή σου δίνουμε ένα παράδοση που έγινε χρήση του Τερζή κερδίζει ένα εύκαμπτο μπορεί όμως το οποίο προσαρμοσμένο πάνω στα σημεία που θέλουμε να δώσουμε και τους πληρώνουμε με τα αντίστοιχα έργα τους να πάρουν μονάδες υγεία στις βούτες η οποία λόγω το έχουμε κάνει τώρα έχουμε βάρβαροι σε σημεία για να δούμε Αγαπητοί μας σώσει να αφήσουμε έξω μόνη της σηκώνοντας ελαφρά τη καρδία είναι δε γνωστό παρέλευση δύο έτσι λέει λοιπόν το εξής ν πιάσει σωστά σε ένα αφήνουμε την καρδιά μας να τηρήσει μια ξεκούραση και κ ίσως βεβαίως τα κομματικά και τα χείλη βαρνάβα και μετά μας εννοώ ούτε με ένα όμως κίνηση έτσι τα συσσίτια θα διαθέσει κύριος τρώω εγώ δεν έχω ίδια αντί να βρουν από τι να τις έχουμε φέρει καθαρίζοντας φοβούμαι πάρα βαβέλ εργασίες μοντέλου βλέπουμε σε πρώτη γραμμή των οχυρών μια ζωή θέλεις να το δεις τρεις ήπειροι προσοχή στο παρά λίγη ώρα ανάμεσα στις τρεις και μισή καρδιά τους ήταν πάρα αλλά βέβαια λύση τους θα παραμείνει κίνητρο ενώ σημεία αρχικά ήθελε τους τα προηγούμενα είτε έχουμε λίγα τα σχέδια σας πάνω στο έλλειμμα που έχουμε φτιάξει μετρώντας ακριβώς της θέση μου κάνει θαύματα στο παρά πέντε αλλά όσο μπορούμε τους εγώ δεν μπορώ αυτό έχει δράκους θα δεχθεί τους αλλά με μια αίτηση ίδια ώρα το κάτω τμήμα του 1975 στα δικά μου πάμε στο έξι αμοιβή 450 στα ακούσαμε τους να είναι όσο πιο πίσω γνώμες για να βρούμε όμως πιο ίσως παρατηρηθούν I πάει τα δε να πάμε το πήρα πίσω του πίσω μας και πιο αβέβαιο Do I έχει στους τέσσερις μέλη συμπεριέλαβαν 76 πάμε ύψους 150 θέσεις για ωμό και δω πάμε επιλογών δεν τα βάζουμε να μας ενημερώσει ο έξω βέβαια μαθαίνει από δω βάζει φραγμούς στα τους δύο μας αυτό στους δύο εγώ τα όσα είναι γνωστά να βρει πρέπει να κατεβούμε για 175 γνώμη εγώ εσείς θορύβων με τους δυο μας σημείωμα καλεί τους δύο ομίλους βάρβαρα μέτρα όσα είδε στα ποίημα στην Κυριάκος χώρα μέλη του πάμε η έλλειψη σε κάποια βαρετή ονομαστική γράφει στόχος μας δίνει το vima gr η S τους έτσι πότε διαβάζουμε ειδήσεις αγόρευσή μου το Φ Γ τομέας ας πούμε δύο της εραστές τους μεταβαίνει επομένως δύο είναι το κράτος του μουσεία προχωρά στο ΕΣΡ έχουμε ας δούμε τι λένε στον να πώς να το σας όμως ω εσείς ως τίμιος σταυρός βέβαια από το περίγραμμα των ροών σχεδίασης το γαμήλιο πάρτι με τη χρήση του χαρά παρά το πρωινό μας δίνει σας θυμίζω το ωραίο νέας σχεδίασης βάζουμε το μείγμα σε κατάρρευση ούτε αρνούμαι έχουμε φάει μέρισμα δύο κάνουμε το ίδιο λέει το αφήσουν έτσι στη τήρηση δυο παιδάκια στις άκρες έτσι ώστε να πάρει σαν δώρο αυτό σώμα και παρασύρουμε στις ΗΠΑ κίνηση ωραίο μου του απριλίου τμήματος του παρά διότι λόγω του ΑΦΜ παρνασσού στη Λέσβο θέση βιώσαμε γκρίζα πέθανε άρθρο τρεις μ.μ. τη βαραίνουν ο εξελιχθεί θα μας οδηγήσει στα άλλα δύο μεγάλα έργα κοινής μοτίβα έτσι έχουμε σχεδιάσει το περίγραμμα του καταστρώματος και παρά εντάξει λέω εγώ τώρα έχουμε ολοκληρώσει το περιγράφει το βασικό Star λοιπόν βγεις δηλαδή σε επίπεδο που είναι το δίλημμα που έχουμε ολοκληρώσει δύο Γ πρέπει να κάνουμε τώρα και ιστορικά σου επίπεδο και στο ίλιον Ιλίου δηλαδή να σχεδιάσουμε τις πιο έξω με τις καμπύλες του σχεδίου ώστε να ξέρουμε κάθε καρυδιάς Καρυώτη καταγγέλλει μόνο ολοκληρώσαμε τη σχεδίαση περίγραμμά τους διακριτικά στοιχεία που παραπαίει πάγο τώρα να περάσουμε τους σχέδια με καμπύλες φόροι πιάσει λίγο έως και στο επίπεδο της λίγο λόγω σχεδίασης παραλάβαμε είναι οτι κάποιοι της κάθε επιμέρους μοιάζουμε αποτελεί διαβρώσεις μιας δύναμης ένα ΠΑΟ όλα προοιωνίζονται ένα όμως κανένας δεν μένει το ζεύγος ταυτίζεται με τους άξονες του σχεδίου δεν τους κέντρα λίγο τώρα με τη μορφή θέλουμε ενώ λίγα λόγια για το σιγά τις άδειες αύριο παρά τους αρέσει να παίζουν με τους φίλους σας έχουμε να σου λέω εγώ όχι σε Λάρισα ενώ έχουμε πλοία αυτούς λίγο εντάξει εγώ να λες και κάθε σημείο είναι να έως και η πίσω όψη για άρα προσέφερε παθολόγοι και της σάμου να ακούσει και να τους λέει επίσης έχουμε σα να εισάγω τους βίου κάθε σημείο Κούβελος ήμουν ένα το πάει καλά ας δούμε τώρα και λέω τι ανησυχώ εδώ και λίγα είπαμε η ομιλία του σας παραθέτουμε ίσως και να γίνει λάθος ζούμε δύο σχέδια των δύο το 1900 γνωρίζουμε ότι οι σχέσεις σας και και πρωινή δουλειά αλλιώς σου δίνει να αγαπάς τον μισθό τους να τον πιέσει να μπούνε στη μάχη της επόμενες για σχέδια π.χ. μια να πάμε θα υπάρχουν σε κάθε νησί όπως είχα δηλώσει βίας το περίγραμμα με ενώ η άνοδος της ΔΕΗ κατά περίπτωση πάλι σχέδια ειδικά στη χώρα μας παρά με το γράψιμο για να σχηματίσουμε δικά σου βέβαια όμως διάζωμα η ασυλία της ντόρας το άνοιγμα του κόμματος αργά για λόγους γίναμε και πλοίο της ΧΑ νέα τους μέρες μας αλλά και για τον πάμε λοιπόν στο δουβλίνο της ρήγα Φεραίου να προβεί σε κατάληψη παρά λίγο να μας βοηθήσει έτσι ώστε να είναι σίγουρη η δήμητρα κάθε φορά να τους να τους κινδύνους ειδικά ναι πλέον ψυχικά άνοιγμα στόματος χρειαζόμαστε κ αυτό τους νέο ναζί όλους κυρίες και τα άδεια ταμεία που μπήκαν εγώ θα έλεγα το εξής τους μείον στρώματος κα ι το νησί σε τρεις ένα μπορούμε να το βρούμε προβολής της εμείς έχουμε σχεδιάσει στο δικό του σχέδιο τη κάθε χρόνο διά στη νομίζω είχα ένα χρώματος γκρι ριγέ λωρίδες πια στο σημείο αυτό που μπορούμε να βρούμε σχεδιαστικά ανθρωπολογικές έργα ας δηλαδή ευθεία πήρε τους δύο NUC σου λέω ότι κάποιοι ως εξής μιας νέας γυρίζουμε λοιπόν τώρα στο δικό του σχέδιο και βλέπουμε να δείξεις ότι ικανή να αποδώσει ναυτικά μίλια ενώ παράδοση διότι το το ψυγείο στο τελείωμα της λόρι χωρών ευρώ και είχαν διαρρήξει τις οικίες προβολή από τον Ολάντ ενώ ο μωρά αλλά γι' αυτό ακριβώς το σημείο λοιπόν εδώ είναι το σημείο κάποιοι χρώματος στις διαταγές τους λες και λίγα πιθανά έτσι στα δεξιά είναι το περίγραμμα του τμήμα της λωρίδας αργά το λέει ο λαός μας αλλά επίσης με εδώ η είδηση αυτή όμως είναι η μοίρα μας να κάνουμε ερχόμαστε εδώ και ένα ειδική γραμμή News υγεία το γιατί κάνουμε πράγματα και εσείς δηλαδή στο villa τότε αργά εισηγμένα χρώματος λίγα βέβαια νομίζω όμως στον χώρο μια μεστή και νόρα είναι υγιείς εθελοντές παιδιά μας αλλά θέλουμε περί τα 8 9 και δεν το σωσίβιο που έχουμε ήδη βρει αλλά δεν δόθηκε λύση αφού μέχρι το όσο διάβαζα το ύψους 1.70 μ οι άλλοι κάνουν λάθος σημειώνουμε το 1900 προχωρά έχεις λίγα επόμενους δύο αριθμός πόντων μέχρι 9 ώρες του 1009 τα 3.8 9.9 ω ελλάς άρα ας πούμε μπορεί να έχεις τα 8 νέα και δεν υγεία Χαιρόμαστε που μπορούμε να πούμε να καταστρώματος με γιατί λένε ψυχή κοινωνία μέτρα κάθε φορά αγωνία σωστά πλύση τα σχοινιά τα πλοία πλοία λέγοντας εννοούμε το κοινό απόσταση 1360 έτσι μας διαβάζω εγώ εδώ είχα θέλει να βάζετε το 0 σε κάθε ίσως μετράμε δεν ψηφίζουμε τρεις όταν εγώ θα μετακινήσει λίγο καιρό μπροστά πάνω ας βγει κινούμενος αργά το το μέτρο μας πέρα μας συγκρότημα παρά πάμε Μολέντο ύλη τους ομάδα οι ψήφοι του τομέα περί ένα ποτήρι κρασί το κατάστρωμα και τα 3,0 πέντε είμαστε ενώ είμαστε λίγο πιο μέσα έξω για να δούμε τους τρεις 94 τόμος δύο οδό βας μείωση βέβαια δεν λένε να στο Jose Maria μια λέξη προεδρία να κα νει τους περί λέει ανεβαίνει στο 8 μας στον Πειραιά η έργα 1009 για όσα δεινά μας στηρίζει είναι υγιής η απόσταση των 1000 ευρώ άρα σε περίοδο καταχνιά στους μυς του τομέα έργα διακρίνεται και στο στο στο στο ήλιος πόρου διαμήνυσε άρα Νίκος Βαρελάς και τους δύο είναι αυτά μπορούν να συζητά για τα οποία δεν πήγα στο 5,2 εννοώ βέβαια η βία και έχουμε δικά μας ανάλογη μ' ένα ποσό που θα λάβει χώρα πάμε υγείας με θυμίζουμε ότι πονούν Hellas για συντεταγμένες και υγιή αλλά δεν λύνει τα τους δυο τους να με 3η θέση στα μισα αλλά πώς να φτιάξουμε νούμερο δύο του ΔΝΤ οι δύο πυλώνες δύο 2000 άνδρες δούλους μήπως βέβαια εγώ το είπα εγώ styling δάνεια και για τα έργα που θα γι ν Ιωνίας το λαό μόνο νέα πλοία η ψυχή σε ίσα στο καρπούζι βίας το Nissan Serena τρεις σας 273 το 1902 ως προς τρεις φίλοι τους τους τέσσερις ήρωες πετιέται οι δυο τους έτσι δεν έχουμε καταστημάτων γαλάζιος βαμπίρ που εκτιμώ είναι ψυχή να κάνομε μόνος σου αλλά για να πούμε με τη μας βία θεωρίες το λένε ενώ βυθίζει τη χώρα μας θέλεις λίγο χρόνο να το πιάσω το αξίζει να γράφει το βιβλίο μας κραχ του ψυχή να πάω να τους λέει τι να βρούνε να και όλοι τώρα σοβαρά εδώ μπορούμε να δούμε και λίγα ΑΕ διά βίου τους επίσης 9 μέλη της ίδιας λίγες μέρες σχέδιό μας ευθέως οδηγεί τον λαό του πράγμα που εδώ και βεβαίως κατέληξε η δήλωση του έτσι και στη Γιας δύο με βιολογική μας σας έχω δει ποτέ μου με περνάμε τώρα στο οριζόντιο επίπεδο μπορούμε να φέρουμε και πρέπει να δούμε τις απειλές που η πρόβα κάντε πρόβα είναι υγιή δομές της γάζας πλοίου με λίγα γνωρίζω μια μεταξύ τους και παράλληλα θα θυμίζω ευρώ έχω σχεδιάσει διαιρούν σιγά σιγά όλους όσα λέει ας πούμε είναι ένα πήρε νέο αυτή η πληγή του ελληνικού λαού νέα ιωνία ελληνας ποιητής γιώργος μας Γι' αυτό σας λέω ότι εγώ αυτή χάνεσαι στο λαό χρειάζεται νέο κείμενο με τις πλανητικές μόνος αλλά θέλουμε θέλουμε μήπως να όμιλος βάσω η θέση μια θέση που ο καπνός έχει χάσει τους μια τάση όμοια με τους δήμους αλλά έχοντας διαβάσει τους δύο προς θεού 22 της ύλης Μορώνη ενεργά ήλιο μιλάς δες το γεγονός τους διανομείς σας να επομένως δύο δύο έως τρεις βαρύ φόρο ασυλίας σιγά βέβαια πηγή σας δύο έτσι λένε όσοι και όμως έγινε σάλος όμως βρήκαν ένα νέο δυναμώνουμε όμως έγινε σας να λέει το ίδιο το σύνταγμα δεν κουμπώνει το αύριο εγώ δεν μπορώ αύριο να μας το είχε Nissan Γιώργος γιώργος μας εγώ αλλά τα νούμερα από μόνα τους είναι προβάλλοντας από τούβλα και εσείς βεβαίως να τους μάθω και εγώ να διαβεβαιώσω τους γονείς μου μου λέει λέει ναι σας έτσι μόνο θα σας πιάσει μισθωτηρίου σχεδιάζεται Nissan Juke-R σχεδιάστηκε στο ζώδιο άρα χρειαζόμαστε γι ν όπως και να έχει κερδίσει τη θέση μου και όχι παραδείγματος χάρη σε αυτή και βλέπουμε θα χωρίζονται μου ας πούμε εμείς παρ' ότι μια ΔΕΗ και εσύ νεαρέ μου λέει μην τις δύο κερδίζει 18 άμεσο σχέδιο σχέδιο όμως θέλουμε να πρώτα πρώτα το νέες λένε ευρώ οδήγησαν σε λίγο το πλοίο μας γ Ζιντάο τους δύο το ένα ελέγχεται δηλαδή όλων με βίαιο σας λίγο πιο γρήγορα άρχισε να δέχεται τους δύο μικρό σε ύψος ίσο το όταν δω όχι γ για το ύλλι ενεργά τους λέει στο τμήμα μας και λέει να παρέμβω συνδυάζεται Nissan το v διαβάζουμε μόνοι μας νήσος δύο δήλωνε στον αέρα εξάγονται ως δύο βιβλία όμως τέσσερις μαίου μπορεί στο βέλγιο είναι εσύ ήρθε ως τα διόδια σε το 1900 12 έχει συμπεριλάβει τις δύο στο ένα 10 του πλούτου θα μας φέρε κρασί ένα επτά γενεών κυρίως κάποιοι να δούμε πού αρχίζει και πού είναι αυτή της Βελίκας θεωρούν από που ψύχει τον αέρα από το πλοίο τελικά αύριο και σταματά άρα ξεκινάει ο αγώνας μπορεί στο σημείο έντονων καιρικών γ θεωρεί παρά λίγο να δω δίνουν το βάρος στα και είναι και το χαμηλότερο τσιγάρο είναι τους εντολείς του 242 , και ο άλλος είναι στους 206 μια ακόμη φορά οι δυο τους είναι στάσεις το 2000 έχει βρει γ της λίμνης το ήσασταν εκεί θα δεις να σου άρα εγώ σε ένα νησί στη εγώ αγοράσει μιλά επίσης για τους τρεις από τους έξι μήνες τώρα το δρόμο για ένα θεό κάποιοι εδώ τώρα η πρότασή σας μοιάζει με μας δυτικά στοιχείο λίγο όποιο φορέα στο κουτί σας αυτή τελετή της ΧΑ ποιητές τον δία με συγκίνηση αυτό βέβαια θαυμαστό στον ΔΗΣΥ ίδιων πλουσίων όταν φτάσουμε στους βίου είναι σχεδιασμένες και της άμεσης αλλά και τη βία βιβλιο πάω έχουμε καταλήξει να σχεδιάσουν το περίγραμμα λύσης διά των στο ως εδώ και μη χιλίων 1000 ευρώ μπορούμε να το σχέδιο μεγαλέμπορος σχεδιασμό ο Γ πλοίο μας να δείξουμε σχεδιαστής σχεδίαση ένα τις καμπύλες ένα γιατί δεν κάποιοι διαγωνισμούς για να μη διαλυθεί παρά τις μιας σχέδια στο νησί άρα χρειαζόμαστε Μίνωος και το μυϊκό μας ότι είχες κάθε τρεις και λίγο ύψος στο ν υλικά απόσταση τους τομείς της ΚΑΠ με στόχο κάθε γυναίκα μπορεί να δω π.χ. με βέργα δύο παρά μόνο με δύο βίδες στη Βέροια ΠΑΟΚ στόχο εγώ δεν είχε κανένα χώρο βιβλίου στο ένα δις ευρώ μια ρίγα μα δεν είπε όμως ότι καιρό έλειπε βέργα δύο ένα , μοιραία μας γα το PSI ύψους ποίησης 1200 νέα άρα έχεις δύο τομείς βέβαια ήσυχο σημείο της δράσης δεν I της γης ίσως εγώ να κρίνω δεν έβγαλε τους ο όσο και εγώ λίγο ένα ΠΑΟ εισηγήσεις στον κάθε τομέα παρά τα σχέδιά σου δεν έχει πάμε όμως είναι να μασήσει τα έξι και μέτρα η έλλειψη μύγα τους τα νέα της πάρε δούλευα πολύ διάβασμα με δύο τομέας δεν μείον εστιών ως μυστήρια όπως 400 είναι και κι εγώ έτσι το πώς να ώρα 1700 λέει τρεις εστία βέβαια σιγά σιγά τον δρόμο έτσι έχουμε βρει τα σημεία αυτά θυμάμαι μια χώρα μπορούμε τους δημιουργικά βιβλία συναντάει μια σας διαβεβαιώ η οδός ρήγα ενώ Ιρανό και άλλο λίγα μόνο όποιος έτσι για ακόμα μια φορά στους τρεις πόντους η Αυγή δεν θέλει μόνο να κάνει το γάμο και μειώνουν τα τέσσερις άδειες για βέβαια της χαμηλής βέβαια λέω χαμηλής θα γινόταν δεν είμαι ο μόνος σου όμως το νούμερο γερή αβέβαιο ενώ σχεδίασε εισηγηθεί την εργασία εδώ μέσα είναι ομολογουμένως να στείλουν αφού λίγο πολύ γνωστά ας γίνουμε όμως αιτήσεις το 1000 θα αγγίξουμε σχετικές των βοηθητικών πέρα μόνο που κι αυτή τον βιβλίου μη κρασί νέοι μη φύγεις P4 λιανικής εγώ εγώ εγώ εγώ διαγωνιστική φόρο είναι 1009 κι από τον ίδιο μας εκκλησίες τα δύο και κάποιες θέσεις τρεις νέα έργα έργα μουσική του ιουλίου βερν 1004 αποφεύγει να θέσει καμήλες λόγοι του χίτλερ ένα είναι βέβαιο λύση και διαφθορά σχεδίασης των προνομίων των σας σχέση διαγωνίους εγώ λύνω διαγωνιζόμενοι είναι καταρχάς γι αυτό θα κάνω διάδρομο θα βάζαμε όλα δηλαδή όχι δεν είναι όλα τέλεια και αυτό το ίχνος του διαγωνισμού θεωρώ πως μπορούμε να διατηρήσουμε και να πάρουμε τα τρόμου για μπορούμε να πάμε μακριά τις για να είμαστε όμως ήμουν είμαι και θα είμαι έτσι οι γονείς τους μειώνουν τις λάβουμε εμείς σου στη θέση σου θα σωθούμε μιλάμε εδώ πώς είναι το ΟΑΚΑ κάνουμε παίρνουμε χαρτί σοβαρά λέει πάρα πολλά στη γραμμή τους στο νησί βαθαίνει την κρίση μιλά για τη σύζυγό του αλλά και δομή σε είχε να παίξει δύο νέα και μηχανικά Ερντογάν μ.μ. εις βάρος της μας ψ και παραμένει και μεταφέρουμε ένα τεστ μέτρησης μας υγεία σε ευθανασία εισηγούμαι π.χ. εδώ με τον 07 τρεις φωτός δύο αυτό της αυτοτελούς γύρω στα δύο αυτούς τους τρεις αυτό βέβαια τες από τη μέση γυναίκα του ίδιου πράγμα εδώ προφανώς βιβλίο μασήσεις λίγο στην πλώρη θέλει να της στις ΗΠΑ το βάρος σημειώνουν το εσύ λαός τηρήσαμε και βγαίνουμε στους γνώμες ΔΕΗ το εσείς και θα πάρουν το δρόμο ή να λες όντως η εύα πάνω σας από πού ξεκινάει μια διαδρομή στα μέχρι τώρα κάναμε τις 10 κινείται όπως τόνισαν βρήκαμε όλοι σας εμείς με δύο εδώ είναι οι δύο τομείς λίγα πια έχει σαρώσει ΑΕΙ εμείς πήραμε για όλους δίνοντας της Opel άλλα λόγια μου εδώ ουσιαστικά αναφέρεται στη δομή του κτιρίου στις άνω πριν από λίγο είχε μιλήσει πρώτος εγώ τι μας λένε εκεί πέρασα από την αρχή ήσαν περί σας λείο βρεγμένο μηνύσεις τρεις εγώ έχω και εφόσον διαπιστώσουν κα λυδία ομαλή σημαίνει ότι και τα σημεία στους φοιτητές τους με περιοδική κάποιοι περισσότερο έλεγχο γὰρ μούσες για τους π.χ. παρά διαγωνίου η συσσώρευση της λείας ποτέ έχω πολύ περισσότερες καμπύλες η ομαλότητα ενώ ΠΑΟ δείξει στοιχεία τους και γ Γιαννέλλη όμιλοι σε άλλον πλην της στο εγώ έχω σχέση με ενα νούμερο αλλά με τη διαφορά των διαφόρων χιλίων τομείς ήταν παράνομα τους Ferrari έξω ιλαρά σίλβιο που έχουμε σχεδιάσει τόνισε στο σημείο αυτό αυτούς τους δύο τομείς διά βίου της λένε άρα θέλει τους δύο τομείς διαγωνίου 50 ημερήσια εγώ κάποιοι διαμονή για δύο είτε χωρίς τους δύο ένα να τους στο αφορούσε 19.2 προχωρεί μονάδα βιοαερίου από το διαρκές επιμένω στην πρόταση π.χ. σημείο αυτό ποιους δύο όσο αφορά τους δύο προσδιορίζει ως τομείς ver δύο στον εστιών συμβαίνει βιβλία πλοίου αριστερά για τους το 1000 δύο τομείς καρδιά βέβαια άλλο να κάνει άνομες με 1000 ευρώ ένα στους δύο νέους εάν δηλαδή με δική το λάθος μπορεί να γίνει κανένα λάθος στην πραγματικότητα είναι μια έννοια τους τομείς από τα δεδομένα που έχω και εγώ μια αύξηση έξι αλλά ο λαός έκανε γνωστό ότι το πλήρες σχέδιο σε λίγο φοβούνται στο αυτό στην αρχή βασικό εργαλείο μας ορθό του σχεδιασμού τους ήδη όμως πρόσβαση πρόσβαση η ορθότητα ισχύει διετής πλέγμα τρόπο αυτό έχουμε δείξει πως χρειάζεται το δέρμα πώς μπορεί να κάποιοι και ηγεσίες εδώ συντεταγμένες τρεις για να κλείσω τα ψυγεία τους κα σχεδίασης και καλά τους θητείας μας πύλες και το ποινικά παρουσιάζεται σχεδιάζουμε διαγωνισμούς για για τη χώρα τους βίου μας και τον έλεγχο λόγω όλους κι ας δούμε όμως τι σχέση έχει ένα ασυλίας εγώ ορολογικά και ς τους στο χους του πλευράς η είδηση από το ένα . είχε θέσει της τάση τρεις τομείς τομείς Τασία και βιώνουν του μπορούμε να κάνουμε όλοι αρμόδιοι βέτο αυτό έχουμε δει πάρα άρα και κάνα δυο μου τους λέει που συναντάει κα Φιλίππα εκτός από τους δύο κουταλιές χορήγηση βιβλιαρίου μέγα κατόρθωμα βιολί παρά την εξουσία αυτό τους τομείς είναι προχωρά και του ίδιου προσφέρεται με τους τομείς άρα δεν τους δρόμο αυτό μπορούμε να παίξουμε πια θέση λίγο τις ιδέες το δε λέω