Επιστροφή στη δράση με το 3ο Εργασιακό Πρωτάθλημα Μπάσκετ στο Δήμο Αρταίων (ARTA WebTV, 2022)
: Ποια είναι η διάρκεια του εργασιακού πρωταθληματοί, το οποίο διεργανώνει ο Δημοστηραττέων μετά την διακοπή λόγω της πανδημίας, όπως και όλες οι υπόλοιπες δραστηριότητες που είχαμε συνηθίσει να κάνουμε και να υλοποιούμε. Είμαστε όλοι εν αναμονή. Ευχόμαστε σε όλες τις ομάδες να παίξουν, να το απολαύσουν, να έχουν υγεία, να αποφύγουμε τους τραυματισμούς και πραγματικά να δώσουμε τη δυνατότητα σε όλους τους αθλητές που πλέον είναι ανενεργοί από το αγωνιστικό κομμάτι αυτό που λέγεται πρωτάθλιμα μπάσκετ, να συνεχίσουν να πηγαίνουν στα αγήπεδα, να απολαύσουν το άθλημα το οποίο έχουν αγαπήσει για πολλά χρόνια και μέσα από αυτό να το απολαύσουν και οι οικογένειές τους και να προσφέρουν όχι μόνο σε αυτό το κομμάτι του αθλητισμού αλλά και σε υπόλοιπους τομείς όπως αθλητισμός, όπως φιλανθρωπικές εκδηλώσεις και γενικά πολύ πλήρυνη προσφέρα μέσα από το αθλητισμό. Έχουμε αυτή τη στιγμή, η συμμετοχή είναι 14 ομάδες. Πράγμα που σημαίνει ότι αν υπολογίσουμε με σωρό συμμετοχόν 15 άτομα η κάθε ομάδα, σημαίνει ότι ήδη ένας πολύ μεγάλος ταπεθυμός που ξεπερνάει τα 200 άτομα, 200 οικογένειες δηλαδή, θα είναι στα γήπεδα ας το αμέσως, στο επόμενο χρονικό διάστημα και θα αγωνίζονται. Ναι, η προσδοκίες είναι να διασκεδάσουν όλοι που συμμετέχουν, όλες οι ομάδες, να ξεφύγουμε λίγο από τα επαγγελματά μας και από την μονοτονία, από την ροδινά. Όσο καλύτερα θα γίνει η διοργάνωση, να απελευθερωθούμε όλοι, να το απολαύσουμε, να είμαστε όλοι γης που θα παίξουμε και να γίνει μια πολύ καλή διοργάνωση. Είναι η δεύτερη φορά που συμμετέχουμε στο πρωτάθλιμα. Έχαμε συμμετέχει και πριν τρία χρόνια. Στο πρώτο δεν είχαμε πάρει μέρος. Αυτά πιστεύουμε. Να είναι πιο οργανωμένο φύτος, να παίξουμε να χαρούμε τον μπάσκετ πάνω απ' όλα και όσο θέλουμε κάθε χρονιά να εξεχρονίζεται αυτός ο θεσμός ώστε να γίνει κάποιο κανονικό πρωτάχτημα κάποια στιγμή, να μπορούμε να κάνουμε και δύο κατηγορίες, να έρθουν και άλλες ομάδες.