Fake videos of real people -- and how to spot them | Supasorn Suwajanakorn (TEDx Patras, 2018)
: Ε 악ρο وaremcker Mysteri listened to a overseas video Ας δούμε εκείνα albums. Πείτεε μου ποιονept shareObama εδώ είναι αλήθεια! Για να βοηθήσουν τα οικογένεια να πληρώσουν σε κατά Vaiητεκlease, руμαντικό Ενεργifter και την infrastructure πουhaoν Schweizer Έτσι, Week 3 Η απάντηση είναι ότι κανένα από αυτοί δεν είναι πραγματικά αλήθεια. Ας μου πείτε πώς ερχόμαστε εδώ. Η εμπιστοσύνη μου για αυτό το έργο ήταν ένα πρόγραμμα που σημαίνει να προστατεύσουμε την τελευταία μας ευκαιρία για να μάθουμε για το Ολοκοστήριο από τους επιβιωτές. Είναι ονομάζεται «Νέους Δημήτρους και Δημήτρια» και δημιουργεί να έχετε ενδιαφέρονες συζητήσεις με το ολογραμμα της πραγματικής ολοκοστικής επιβιωτής. Υπάρχει ότι αυτές οι απάντησες ήταν προστατευμένες στο στυλείο, αλλά το επίπεδο είναι ενδιαφέρον. Είστε τόσο συνδυασμένοι με την ιστορία του και με τον άνθρωπο του. Πιστεύω ότι υπάρχει κάτι σημαντικό με την ιστορία της ανθρώπινης ενδιαφέρονσης, που το κάνει πολύ περισσότερο προηγούμενο και προσωπικό από τα πράγματα που οι κομμάτια ή οι βιβλίες μας μπορούσαν να μας μιλήσουν. Έβλεπα αυτό και ξεκίνησα να σκέφτομαι. Μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα μοντέλο σαν αυτό για κάποιον, ένα μοντέλο που παρακολουθεί, μιλήσει και δουλεύει σαν εκείνος. Έτσι, έκανα να δείξω αν αυτό μπορεί να γίνει, και τελικά έκανε μια νέα λύση που μπορεί να δημιουργήσει ένα μοντέλο για κάποιον χρησιμοποιώντας μόνο αυτά, εξασφαλές φωτογραφίες και βίντεο για κάποιον. Αν μπορείς να δημιουργήσεις αυτήν την πραγματικότητα, αυτές τις φωτογραφίες και βίντεο που βρίσκονται, αυτός είναι ο σκέφτος για να σκέφτομαι σε κανέναν. Βέβαια, εδώ είναι ο Richard Feynman, που, επίσης να είναι ένας διευθυντρικός διευθυντρός στην Φυσική, ήταν επίσης γνωστός διευθυντρικός διευθυντρός. Ή μπορείς να ζητήσεις τους παγκόσμους μας για συμφωνία και να ακούσεις αυτές τις ευκαιρισμένες λόγες, ακόμα και αν δεν είναι πια μαζί μας. Ή μπορείς, χρησιμοποιώντας αυτήν την πραγματικότητα, να δημιουργήσεις όλες τις φωτογραφίες και βίντεο για κάποιον χρησιμοποιώντας. Οι διευθυντρικές διευθυντρικές διευθυντρές εδώ είναι τελείως, και για μένα είναι πολύ ενδιαφέρον. Και εδώ είναι πώς δουλεύει μέχρι τώρα. Πρώτα, παρουσιάζουμε μια νέα τεχνική που μπορεί να δημιουργήσει έναν υψηλό 3D face model από κάποια φωτογραφία χωρίς ποτέ να 3D σκανάει τον άνθρωπο. Και εδώ είναι το ίδιο output model από διαφορετικές βιώσεις. Αυτό επίσης δουλεύει και για βίντεο, που μπορεί να δημιουργήσει έναν υψηλό 3D face model από κάποια φωτογραφία χωρίς ποτέ να 3D σκανάει τον άνθρωπο. Και εδώ είναι το ίδιο output model από διαφορετικές βιώσεις. Βέβαια, αυτό το πρόβλημα είναι πολύ δύσκολο, αλλά το κλειδί είναι ότι θα αναλύσουμε μια μεγαλύτερη φωτογραφία του άνθρωπου πριν. Για το George W. Bush, μπορούμε να το ψηφίσουμε στο Google. Και από αυτό, μπορούμε να δημιουργήσουμε έναν υψηλό 3D model από κάποια φωτογραφία χωρίς ποτέ να 3D σκανάει τον άνθρωπο πριν. Και εδώ είναι το ίδιο output model από διαφορετικές βιωσιμότητες από διαφορετικές βιωσιμότητες και από μικρές κλειδίες, όπως οι κλειδίες και οι κλειδίες. Αυτό που είναι ενδιαφέρον για αυτό, είναι ότι η φωτογραφία μπορεί να έρχεται από τις τυπικές φωτογραφίες. Δεν υπάρχει σημαντικό τι εφαρμογήσετε ή πού έφερατε τις φωτογραφίες. Αυτή η φωτογραφία μπορεί να εφαρμογηθεί από μικρές κλειδίες και μικρές φωτογραφίες. Αυτό μπορεί να γίνεται για κάθε εφαρμογήση. Έχουμε ένα μοντέλο που μπορεί να εφαρμογηθεί για έναν άνθρωπο και το τρόπο που μπορεί να εφαρμογηθεί τώρα είναι από μια σεκέντρα στατικών φωτογραφίων. Καταλαβαίνετε πώς τα κλειδίες έρχονται και πηγαίνουν, ανάμεσα από την εφαρμογήση. Υπάρχουν πολλοί φωτογραφίες που μπορούν να εφαρμογηθούν από μικρές κλειδίες και μικρές φωτογραφίες. Αυτή είναι μια πολύ σοβαρή δημόσια. Αυτό που βλέπετε εδώ είναι ένα μοντέλο που μπορεί να εφαρμογηθεί από μικρές κλειδίες και μικρές φωτογραφίες. Αν εφαρμογηθείτε την εφαρμογήση από την εφαρμογήση, μπορεί να εφαρμογηθεί την οικογένεια. Είναι πολύ δύσκολο να περάσει η εφαρμογήση, επειδή υπάρχουν πολλοί κλειδίες που μπορούν να εφαρμογηθούν από μικρές κλειδίες και μικρές φωτογραφίες. Υπάρχουν πολλοί κλειδίες που μπορούν να εφαρμογηθούν από μικρές κλειδίες και μικρές φωτογραφίες. Είναι πολύ δύσκολο να περάσει η εφαρμογήση από μικρές κλειδίες και μικρές φωτογραφίες. Είναι πολύ δύσκολο να περάσει η εφαρμογήση από μικρές κλειδίες και μικρές φωτογραφίες. Είναι πολύ δύσκολο να περάσει η εφαρμογήση από μικρές κλειδίες και μικρές φωτογραφίες. Είναι πολύ δύσκολο να περάσει η εφαρμογήση από μικρές κλειδίες και μικρές φωτογραφίες. Είναι πολύ δύσκολο να περάσει η εφαρμογήση από μικρές κλειδίες και μικρές φωτογραφίες. Είναι πολύ δύσκολο να περάσει η εφαρμογήση από μικρές κλειδίες και μικρές φωτογραφίες. Είναι πολύ δύσκολο να περάσει η εφαρμογήση από μικρές κλειδίες και μικρές φωτογραφίες. Είναι πολύ δύσκολο να περάσει η εφαρμογήση από μικρές κλειδίες και μικρές φωτογραφίες. Είναι πολύ δύσκολο να περάσει η εφαρμογήση από μικρές κλειδίες και μικρές φωτογραφίες.