ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ ΣΚΟΥΦΑ ΣΤΟ 14ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΣΥΝΟΛΩΝ (ARTA WebTV, 2022)
: Δέκατο τέταρτο Διεθνές Φεστιβάλ Μουσικών Συνόλων. Σάββατο 21 και Κυριακή 22 Μαΐου, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, στην αίθουσα Χρήστος Λαμπράκης. Απολαύστε χοροδίες φιλαρμονικές και ορχήστρες με συμμετοχή μεγάλων καλλιτεχνών. Παρουσιάζει δημοσιογράφος Βίκη Χαντζή. Εντυπωσιακή παρέλαση φιλαρμονικών το Σάββατο στις 12 προς την Πλατεία Συντάγματος, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού. Διοργάνωση Σύνδεσμος Φιλαρμονικών Χοροδιών Ελλάδος.