Σημεία συνέντευξης στον τηλεοπτικό σταθμό «Αlpha» / Σημεία συνέντευξης του Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώκαι Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Γιάννη Οικονόμου,στον τηλεοπτικό σταθμό «Αlpha» και τον δημοσιογράφο, Αντώνη Σρόιτερ Για την τραγωδία των Τεμπών και τις χρόνιες παθογένειες Είναι απολύτως λογικό όποιος έπαιξε ρόλο σε οτιδήποτε σχετίζεται με το δυστύχημα να είναι στη διάθεση των διαδικασιών που γίνονται προκειμένου να καταθέσει τις απόψεις του. Το […] - ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ (Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης & Επικοινωνίας, 2023)
Σημεία συνέντευξης του Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώκαι Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Γιάννη Οικονόμου,στον τηλεοπτικό σταθμό «Αlpha» και τον δημοσιογράφο, Αντώνη Σρόιτερ Για την τραγωδία των Τεμπών και τις χρόνιες παθογένειες Είναι απολύτως λογικό όποιος έπαιξε ρόλο σε οτιδήποτε σχετίζεται με το δυστύχημα να είναι στη διάθεση των διαδικασιών που γίνονται προκειμένου να καταθέσει τις απόψεις του. Το […]