Ανακοίνωση για τη συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ / Η Ε.Ρ.Τ. Α.Ε. είναι η δημόσια επιχείρηση η οποία περιλαμβάνει πανελλαδικούς και περιφερειακούς τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς, μουσικά σύνολα και χορωδία, καθώς και διαδικτυακούς ιστότοπους. (Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης & Επικοινωνίας, 2022)
Η Ε.Ρ.Τ. Α.Ε. είναι η δημόσια επιχείρηση η οποία περιλαμβάνει πανελλαδικούς και περιφερειακούς τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς, μουσικά σύνολα και χορωδία, καθώς και διαδικτυακούς ιστότοπους.