28η Συνεδρίαση Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Καβάλας 2022 (Δήμος Καβάλας - Μunicipality of Κavala, 2022)
: Το πρώτο έκτατο θέμα είναι ανάκληση μέρους της παρίδησης 514-21 απόφασης Οικονομικής Επιτροπής με θέμα ανάκλησης παρίδησης 268-21 απόφασης Οικονομικής Επιτροπής με θέμα εσήγηση προς την Οικονομική Επιτροπή για την αποδοχή δωρεάς χρημάτων κινητόπραγμάτων ύψους 46.000 του Φόρου Δωρεάς Προλαμβανομένων και την εκτέλεση εργασιών αποκατάσεις ανακένεισης της στήχης των Αγίων Θεοδόρων των Κυμητηρίων Καβάλλας είχε γίνει μερική ανάκληση της απόφασης από τα 46-42 γιατί θα προχωρούσε το έργο μόνοι της και είχαμε κρατήσει 4.000 για τα εκραιώματα τελικά όμως η κυρία αυτή, η οποία υπάρχουν και θέματα υγείας ζητεί να της δώσουμε και πίσω τα 4.000 του με έργο που ό,τι βλέπω δεν θα γίνει οπότε ζητούμε να πάρουμε απόφαση για να επιστρέφουμε τα χρήματα Εκρίνετε ομόχονα Ναι Λοιπόν, πρώτο θέμα Η έκθεση υπεπραγμένων οικονομικής επιτροπής του ΔΕΚΣΑΜΗΝ του 2021 Εκρίνουμε τα υπεπραγμένα Ναι, ναι Τα εγκρίνουμε Δεύτερο θέμα 8. Εναμόρφος Προπολογισμού Δήμου Καβάλλας Οικονομικού έτος 2022 Φαντάζομαι την έχετε μελετήσει, είμαστε σύμφωνοι Εκρίνετε Ομόχονα το δεύτερο θέμα Τρίτο θέμα Διαγραφή χρεών κατανοητών άρπησης από την υγειώθηση 3 υγειαντήκα περίοδη 21 και συνέχεια χρέωση νέων ποσών Τέταρτο θέμα Διαγραφή ποσού Σύμφωνα με υπεύθυν ειδήλωση την υπερονομία έγινε λάθος μέτρηση νόσο παροχόμετρου Οπότε γίνεται διόρθος του ποσού Είμαστε σύμφωνοι Ναι, ναι Ομόχονα το τέταρτο θέμα Πέμπτο θέμα Ματέωση διαγωνισμού για την ανάθεση μελέτης εκπών συμμελητών για την ανέγρυνση νέου κλειστούγιου με την υγναστηρίου στην περιοχή Περγιαλίου του Δήμου Καβάλλας Συμφωνεί? Ναι Ομόχονα και το πέμπτο θέμα Έχθο θέμα Έγκριστη η οργάνωση μετοχής του Δήμου Καβάλλας σε πολιτιστικές και ενημερωτικές εκδηλώσεις και εξειδίκευση της αντίστοιχης πίστοσης Συμφωνούμε φαντάζομαι για την εκδήλωση Και τέλος ομόχονα το έχθο Εύδομο θέμα Αποδοχή δωρεάς οθονών και πορετών υπολογιστών από το Σύλλογο Φίλος της Νεδεμπέργης